- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286501 przez adee84
hello
powróciliśmy z obiadku u mamy objedliśmy się jak dzikie świnie i padamy
Hania ja też popełniłam mase błędów, Maja w ciągu dnia śpi tylko u mnie na klacie a jak już gdzieś indziej uda mi się ją uspać to góra 30 min i już a na noc zasypia tylko przy cycu i to nei są moje jedyne błędy, ale kiedyś ktoś mądry napisał, że dziecko nie potrzebuje idealnej mamy, tylko dość dobra mu wystarcza
Kinia Bella jest przecudna a przepis na ciasto wrzuciłam kiedyś już może Ci umknął, wrzucę potem jak mi się uda a jak nie to jutro ok?
Agusia ta Twoja bratowa jakaś nietentemten jest czy co ja bym nigdy nie oddała nikomu tych chwil, które spędzam z Mają na karmieniu a aluzja Twojego M baaardzo subtelna
Dorotka udało się
Domi
powróciliśmy z obiadku u mamy objedliśmy się jak dzikie świnie i padamy
Hania ja też popełniłam mase błędów, Maja w ciągu dnia śpi tylko u mnie na klacie a jak już gdzieś indziej uda mi się ją uspać to góra 30 min i już a na noc zasypia tylko przy cycu i to nei są moje jedyne błędy, ale kiedyś ktoś mądry napisał, że dziecko nie potrzebuje idealnej mamy, tylko dość dobra mu wystarcza
Kinia Bella jest przecudna a przepis na ciasto wrzuciłam kiedyś już może Ci umknął, wrzucę potem jak mi się uda a jak nie to jutro ok?
Agusia ta Twoja bratowa jakaś nietentemten jest czy co ja bym nigdy nie oddała nikomu tych chwil, które spędzam z Mają na karmieniu a aluzja Twojego M baaardzo subtelna
Dorotka udało się
Domi
Temat został zablokowany.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286506 przez a!gusia
Kiniaa ale to nie tylko o karmienie chodzi..ona sie tym dzieckiem w ogole nie zajmuje nie chce wiedziec co jest jak on jest w pracy...
ja Jerzusia tez karmie co 2 godz w dzien a w nocy 3 razy..ale od 7 do 9 m sie nim rano zajmuje a ja dosypiam
ja Jerzusia tez karmie co 2 godz w dzien a w nocy 3 razy..ale od 7 do 9 m sie nim rano zajmuje a ja dosypiam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286544 przez Hania
Edytko, Język niemowląt i sekrety niemowląt przeczytalam będac jeszcze w ciąży. Teraz wracam do ksiązki z powrotem bo nie daję rady z ponad godzinnym usypianiem i nocnym niespaniem..
kiniia, bywało, że metody z książki się sprawdzały a teraz to jakaś masakra nic się nie sprawdza, nie pomaga żadna metoda.. ehh:(
kiniaa, Bella ma piękne oczka:)
agusia, mam nadzieję, że nieprzespane noce czy zasypianie przy cycu będzie jedynie epizodem bo przecież ciągle tak być nie może..?
dorotas, witaj
domii, pamietam:)i wiem, że niedługo masz urodzinki
bidulko jakoś muszę dać radę, babcia czasem przyjdzie pomóc albo raczej powk*****ć
beti, zaraz wrzucę foto z awataru a obrazek z malaczem dobryyyy!
adee, dobrze powiedziane..tylko nie wiem czy jestem choćby tą dobrą mamą...
odnoszę wrażenie, że Fifi nie wie co to mama, natomiast wie, że ja i babcie to jego opiekunki bo tak samo się do nas odnosi nadmiar odwiedzin a raczej włażenia z buciorami w nasze życie od narodzin małego sprawily, że Fifi ma kilka mam dwie stare gdaczące i jedną w miarę normalną..
kiniia, bywało, że metody z książki się sprawdzały a teraz to jakaś masakra nic się nie sprawdza, nie pomaga żadna metoda.. ehh:(
kiniaa, Bella ma piękne oczka:)
agusia, mam nadzieję, że nieprzespane noce czy zasypianie przy cycu będzie jedynie epizodem bo przecież ciągle tak być nie może..?
dorotas, witaj
domii, pamietam:)i wiem, że niedługo masz urodzinki
bidulko jakoś muszę dać radę, babcia czasem przyjdzie pomóc albo raczej powk*****ć
beti, zaraz wrzucę foto z awataru a obrazek z malaczem dobryyyy!
adee, dobrze powiedziane..tylko nie wiem czy jestem choćby tą dobrą mamą...
odnoszę wrażenie, że Fifi nie wie co to mama, natomiast wie, że ja i babcie to jego opiekunki bo tak samo się do nas odnosi nadmiar odwiedzin a raczej włażenia z buciorami w nasze życie od narodzin małego sprawily, że Fifi ma kilka mam dwie stare gdaczące i jedną w miarę normalną..
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286551 przez domii
Agusia
Edytko fryzurka super-ja tez bym natapirowala troche,a kolor bardzo ladny tylko ty jestes przy nim bledziutka bo taki chlodny ten blond,jakbys sie opaliła to by ci bardzo pasowal
Wiec moje kochane zaraz zmykam
Hania super ze Fifi wie co to lampa
Sliczny Fifi-my tez mamy ten sliniak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a co Twoj brat na ta cala sytuacje ze soja zona i jej zachowaniem w stosunku do dziecka?
A co do prezerwatywy to u nas juz lezy na lozku przygotowana i zel stoi na polce -zeby nic nam nie popsulo dzisiejszego wieczoru
A co do prezerwatywy to u nas juz lezy na lozku przygotowana i zel stoi na polce -zeby nic nam nie popsulo dzisiejszego wieczoru
Edytko fryzurka super-ja tez bym natapirowala troche,a kolor bardzo ladny tylko ty jestes przy nim bledziutka bo taki chlodny ten blond,jakbys sie opaliła to by ci bardzo pasowal
Wiec moje kochane zaraz zmykam
Hania super ze Fifi wie co to lampa
Sliczny Fifi-my tez mamy ten sliniak
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286579 przez Pippin
hej my już w domu
beti dobre z tym maluszkiem
adee piękność Ci rośnie odnosze wrażenie że ona cały czas sie śmieje??
Haniu Filipek cudny jest i tez mamy taki śliniak
kurcze mój też nie zaśnie wieczorem bez szopek porażka jakaś
dziś dostał pierwszy raz kaszke na wodzie i oczywiście smakowała moje dziecko zje wszystko coi sie mu podsunie
kiniaa śliczna masz ta Isabelke
agusia równiez nie rozumie tej Twojej bratowej dziwna jakas
domii
beti dobre z tym maluszkiem
adee piękność Ci rośnie odnosze wrażenie że ona cały czas sie śmieje??
Haniu Filipek cudny jest i tez mamy taki śliniak
kurcze mój też nie zaśnie wieczorem bez szopek porażka jakaś
dziś dostał pierwszy raz kaszke na wodzie i oczywiście smakowała moje dziecko zje wszystko coi sie mu podsunie
kiniaa śliczna masz ta Isabelke
agusia równiez nie rozumie tej Twojej bratowej dziwna jakas
domii
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #286587 przez jusia
Hej dziewczyny ale dzien masakra...po pierwsze ide jutro do pracy po drugie mial to byc nasz dzien we 3 i co?? znajomi namowili nas na pokaz odkurzacza za 5,5 tys i wiecie co?? facet tak nas czarowal ze o mało go nie kupilismy!! i sie teraz zastanawiam za co chcielismy go kupic masakra ale szczescie ze nie dalismy sie omamic teraz to bym miala kaca moralnego no ale tak czy siak, ogladalismy to bo znajomi dostali za to garnki ze obejrzelismy wiec spoko chcielismy im pomoc... ale jestem w szoku jak oni potrafia czlowieka oglupic
jak nadrobie to poodpisuje, narazie musze sie spakowac na jutro
milego weiczorku
ps prezentacja trwala 4 godz!! facet rozbil nam totalnie dzien i potem bylam padnieta strasznie...bo znajomi nie powiedzieli ze to tyle trwa... no ale trudno to byla nasza pierwsza i ostatnia prezentacja
Haniu śliczny Fifi oczka ma takie blekitne jak ubranko
A tak wogole to Wiki przez to cały dzien byla tak wiecie przekladana z miejsca n amiejsce i wieczorem jak sie z nia na lozku polozylam to sie bawila moimi rekamil, usmiechala, gaworzyla sis powiedziala ze widac ze sie stesknila
jak nadrobie to poodpisuje, narazie musze sie spakowac na jutro
milego weiczorku
ps prezentacja trwala 4 godz!! facet rozbil nam totalnie dzien i potem bylam padnieta strasznie...bo znajomi nie powiedzieli ze to tyle trwa... no ale trudno to byla nasza pierwsza i ostatnia prezentacja
Haniu śliczny Fifi oczka ma takie blekitne jak ubranko
A tak wogole to Wiki przez to cały dzien byla tak wiecie przekladana z miejsca n amiejsce i wieczorem jak sie z nia na lozku polozylam to sie bawila moimi rekamil, usmiechala, gaworzyla sis powiedziala ze widac ze sie stesknila
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona