BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286477 przez beti
Agusia, a co Twój brat na to???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #286482 przez a!gusia
Beti a co ma powiedziec?nie zaglodzi dziecka.. :(
12 lata 11 miesiąc temu #286501 przez adee84
hello :)
powróciliśmy z obiadku u mamy :) objedliśmy się jak dzikie świnie i padamy :laugh:
Hania ja też popełniłam mase błędów, Maja w ciągu dnia śpi tylko u mnie na klacie a jak już gdzieś indziej uda mi się ją uspać to góra 30 min i już :dry: a na noc zasypia tylko przy cycu i to nei są moje jedyne błędy, ale kiedyś ktoś mądry napisał, że dziecko nie potrzebuje idealnej mamy, tylko dość dobra mu wystarcza :)
Kinia Bella jest przecudna :) a przepis na ciasto wrzuciłam kiedyś już może Ci umknął, wrzucę potem jak mi się uda a jak nie to jutro ok?
Agusia ta Twoja bratowa jakaś nietentemten jest czy co :dry: :unsure: ja bym nigdy nie oddała nikomu tych chwil, które spędzam z Mają na karmieniu :) a aluzja Twojego M baaardzo subtelna :lol:
Dorotka udało się :laugh: :laugh:
Domi :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #286502 przez kiniaa
Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286506 przez a!gusia
Kiniaa ale to nie tylko o karmienie chodzi..ona sie tym dzieckiem w ogole nie zajmuje :( nie chce wiedziec co jest jak on jest w pracy...

ja Jerzusia tez karmie co 2 godz w dzien a w nocy 3 razy..ale od 7 do 9 m sie nim rano zajmuje a ja dosypiam :)
12 lata 11 miesiąc temu #286514 przez kiniaa
aha to teraz rozumiem, szkoda dzidziusia :( moj M tez mi bierze rano Belle ale tylko w weekend.W tyg musze jakos sama sobie radzic bo M pracuje

Adee no pewnie przeoczylam ten przepis, dzieki, moze byc jutro ;)
12 lata 11 miesiąc temu #286518 przez adee84
jak Maja nie będzie marudzić i ładnie pójdzie spać to może uda mi się dziś a jak nie to rano :)
12 lata 11 miesiąc temu #286544 przez Hania
Edytko, Język niemowląt i sekrety niemowląt przeczytalam będac jeszcze w ciąży. Teraz wracam do ksiązki z powrotem bo nie daję rady z ponad godzinnym usypianiem i nocnym niespaniem..
kiniia, bywało, że metody z książki się sprawdzały a teraz to jakaś masakra nic się nie sprawdza, nie pomaga żadna metoda.. ehh:(
kiniaa, Bella ma piękne oczka:)
agusia, mam nadzieję, że nieprzespane noce czy zasypianie przy cycu będzie jedynie epizodem bo przecież ciągle tak być nie może..?
dorotas, witaj :lol: :kiss:
domii, pamietam:)i wiem, że niedługo masz urodzinki :kiss: :lol:
bidulko :kiss: jakoś muszę dać radę, babcia czasem przyjdzie pomóc albo raczej powk*****ć :dry:
beti, zaraz wrzucę foto z awataru a obrazek z malaczem dobryyyy! :lol:
adee, dobrze powiedziane..tylko nie wiem czy jestem choćby tą dobrą mamą...
odnoszę wrażenie, że Fifi nie wie co to mama, natomiast wie, że ja i babcie to jego opiekunki bo tak samo się do nas odnosi :dry: nadmiar odwiedzin a raczej włażenia z buciorami w nasze życie od narodzin małego sprawily, że Fifi ma kilka mam :angry: dwie stare gdaczące i jedną w miarę normalną.. ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286549 przez Hania
fotka z awataru:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286551 przez domii
Agusia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Edytko fryzurka super-ja tez bym natapirowala troche,a kolor bardzo ladny tylko ty jestes przy nim bledziutka bo taki chlodny ten blond,jakbys sie opaliła to by ci bardzo pasowal :)

Wiec moje kochane zaraz zmykam ;)

Hania super ze Fifi wie co to lampa :)
Sliczny Fifi-my tez mamy ten sliniak :lol:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #286570 przez marta_szh
dajcie jakis prosty przepis na ciasto, plisss
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286579 przez Pippin
hej my już w domu
beti dobre z tym maluszkiem :side:

adee piękność Ci rośnie odnosze wrażenie że ona cały czas sie śmieje?? :)

Haniu Filipek cudny jest i tez mamy taki śliniak :laugh:

kurcze mój też nie zaśnie wieczorem bez szopek porażka jakaś
dziś dostał pierwszy raz kaszke na wodzie i oczywiście smakowała moje dziecko zje wszystko coi sie mu podsunie :lol:

kiniaa śliczna masz ta Isabelke :)

agusia równiez nie rozumie tej Twojej bratowej :unsure: :unsure: :unsure: dziwna jakas

domii :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #286582 przez beti
Marta, robiłaś moje rafaello??
12 lata 11 miesiąc temu #286587 przez jusia
Hej dziewczyny ale dzien masakra...po pierwsze ide jutro do pracy :( po drugie mial to byc nasz dzien we 3 i co?? znajomi namowili nas na pokaz odkurzacza za 5,5 tys :ohmy: i wiecie co?? facet tak nas czarowal ze o mało go nie kupilismy!! i sie teraz zastanawiam za co chcielismy go kupic :unsure: masakra ale szczescie ze nie dalismy sie omamic :laugh: teraz to bym miala kaca moralnego :) no ale tak czy siak, ogladalismy to bo znajomi dostali za to garnki ze obejrzelismy wiec spoko chcielismy im pomoc... ale jestem w szoku jak oni potrafia czlowieka oglupic :ohmy:
jak nadrobie to poodpisuje, narazie musze sie spakowac na jutro :)
milego weiczorku :)

ps prezentacja trwala 4 godz!! facet rozbil nam totalnie dzien i potem bylam padnieta strasznie...bo znajomi nie powiedzieli ze to tyle trwa... :huh: no ale trudno to byla nasza pierwsza i ostatnia prezentacja :)

Haniu śliczny Fifi :) oczka ma takie blekitne jak ubranko :)

A tak wogole to Wiki przez to cały dzien byla tak wiecie przekladana z miejsca n amiejsce :) i wieczorem jak sie z nia na lozku polozylam to sie bawila moimi rekamil, usmiechala, gaworzyla :) sis powiedziala ze widac ze sie stesknila :) :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #286590 przez beti
No i gdyby nie Jusia, to bym zapomniała...:ohmy:
Filipku ale Ty już duży mały mężczyzna jesteś :kiss: :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia