- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286677 przez Renata Anna
Hej hej
100 lat dla Julitki kochanej...
Adee bardzo ładną rodzinkę tworzycie
Anetka no w końcu... kupę czasu Cię nie było...
Jusia ja też byłam na tej prezentacji u znajomych Prawie pokłuciłam się z kolesiem, bo tak wciskał ten towar. Po 5 godzinach zabrał sprzęt i odjechał z fochem... a niech się buja. Popsułam mu prezentację
Asik właśnie chce spróbować posprzedawać trochę rzeczy z domu, bo zagracone jest totalnie, a wielu rzeczy praktycznie nie używamy...
Mało ma dziś czasu więc zmykam...
100 lat dla Julitki kochanej...
Adee bardzo ładną rodzinkę tworzycie
Anetka no w końcu... kupę czasu Cię nie było...
Jusia ja też byłam na tej prezentacji u znajomych Prawie pokłuciłam się z kolesiem, bo tak wciskał ten towar. Po 5 godzinach zabrał sprzęt i odjechał z fochem... a niech się buja. Popsułam mu prezentację
Asik właśnie chce spróbować posprzedawać trochę rzeczy z domu, bo zagracone jest totalnie, a wielu rzeczy praktycznie nie używamy...
Mało ma dziś czasu więc zmykam...
Temat został zablokowany.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286690 przez a!gusia
ja juz zmykam, czesc Anetka
u nas przeciwnie Jerzyk preferuje cycusia ewentualnie owoce..wlasnie odciagnelam 200ml ! bo mam cyca twardego a zapalenia sie boje jak nie wiem!brrrr!
no nic ide sie kurowac,dobranoc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u nas przeciwnie Jerzyk preferuje cycusia ewentualnie owoce..wlasnie odciagnelam 200ml ! bo mam cyca twardego a zapalenia sie boje jak nie wiem!brrrr!
no nic ide sie kurowac,dobranoc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286731 przez angellika1
Nie nadrobilam Was wybaczycie???? plosie
Przeczytalam tylko ostatnie posty
Hej Domii
Aneta ja tylo na poczatku otowalam osobno ale teraz juz razem
Adee Ty ładna dziewczyna jesteś wiesz? pewnie ze wiesz Ni i wiadomo po kim Maja taka śliczna
Jusia już jutro ??? o cholercie trzymam kciuki
Ja juz troche lepiej sie nczuje tylko gardlo mnie tak napitala ze szok ledwo co przelykac moge
Dobra zmykam do M buziaczki
Przeczytalam tylko ostatnie posty
Hej Domii
Aneta ja tylo na poczatku otowalam osobno ale teraz juz razem
Adee Ty ładna dziewczyna jesteś wiesz? pewnie ze wiesz Ni i wiadomo po kim Maja taka śliczna
Jusia już jutro ??? o cholercie trzymam kciuki
Ja juz troche lepiej sie nczuje tylko gardlo mnie tak napitala ze szok ledwo co przelykac moge
Dobra zmykam do M buziaczki
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286744 przez Edyta
yyyyyyy nadrobilam i co Jusia trzymam kciuki za pierwszy dzien w Pracy a co do zostawiania dzieci to ja zostawilam jak bylam u fryziera dziekuje mam teraz strasznego moralniaka i nigdy nie zostawie silvi wiem ze dzieci trzeba uczyc samodzielnosci ale jeszcze ma czas i poprostu zycia sobie bez niej nie wyobrazam moze to zle ze jest zawsze zemna jedyne co to do wc jej nie biore ale co ja zrobie jak my sie tak Kochamy domii masz racje co do kontrastu dlatego jak posmigam do solarium odrazu inaczej ten kolor bedzie wygladal bo teraz to troche blada jestem jak to w zime...Agus wspolczuje takiej bratowej Anetko moze odciagaj jak nie jej ci z cyca Haniu Filipek cudny niebieski smerfus kochany Adeefajna z was rodzinka i Majeczka jak slodko u M spi eh...moja tak by nie usnela chodz od malego na brzuchu spala to teraz nie..a co do zabkow to byl falszywy alarm to tylko tala kreska od dziaselek byla a ja myslalam ze zabki tak to jest jak sie okularow nie ma marta sz jutro wstawie przepis na rolade z bita smietana bo teraz mi sie nie chce szperac to moze sie przyda ale przeciez ty na diecie he
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #286759 przez jusia
Hej nio przygotowana jestem i zaraz ide spac
Adee super zdjecia!!!!!! my mamy tak mało fotek we 3
Renata a wiesz ten tez pojechal moze nie z fochem, ale pod koniec nie byl juz taki mily i czarujacy hahahah i chcial nam wcisnac pralke bo ma do sprzedania i powiedzial ze jak wezmiemy odkurzacz to za 200 zł nam ją da no to dla mnie juz wogole bylo dziwne noi takie teksty " no bo pani ma małe dziecko!! i chce pani zeby oddychało tym brudnym powietrzem??!!- bo ten odkurzacz oczyszcza pomieszczenia z kurzu, nawilza itd...normalnie brechta i takie ze to okazja i nigdy juz taka sie nie trafi itd widac ze chcial wzbudzic w nas poczucie winy jak tego nie kupimy ale sie nie dalismy to miała byc tylko przysługa dla znajomych i tyle
Edytka ale zostawiam mała z M wiec spoko, z T to pewnie bym sie martwila, cyz z kims innym a z nim jestem spokojna bo juz nie raz zostawal mam 100% zaufanie on sie o nia bardziej boi i nawet lepiej opiekuje niz ja
Anetko ale masz duuuzo mleka!! ja z obu 100 max odciagam :/
Angelika bidulko zdrowiaj zdrowiaj
Adee super zdjecia!!!!!! my mamy tak mało fotek we 3
Renata a wiesz ten tez pojechal moze nie z fochem, ale pod koniec nie byl juz taki mily i czarujacy hahahah i chcial nam wcisnac pralke bo ma do sprzedania i powiedzial ze jak wezmiemy odkurzacz to za 200 zł nam ją da no to dla mnie juz wogole bylo dziwne noi takie teksty " no bo pani ma małe dziecko!! i chce pani zeby oddychało tym brudnym powietrzem??!!- bo ten odkurzacz oczyszcza pomieszczenia z kurzu, nawilza itd...normalnie brechta i takie ze to okazja i nigdy juz taka sie nie trafi itd widac ze chcial wzbudzic w nas poczucie winy jak tego nie kupimy ale sie nie dalismy to miała byc tylko przysługa dla znajomych i tyle
Edytka ale zostawiam mała z M wiec spoko, z T to pewnie bym sie martwila, cyz z kims innym a z nim jestem spokojna bo juz nie raz zostawal mam 100% zaufanie on sie o nia bardziej boi i nawet lepiej opiekuje niz ja
Anetko ale masz duuuzo mleka!! ja z obu 100 max odciagam :/
Angelika bidulko zdrowiaj zdrowiaj
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286762 przez Edyta
Jusia no to super bo ja wlasnie zostawilam mala z M i co zadzwonil po T jak bylam u frryzjiera bo mala plakala bo sie bal mnie glupota nieodpowiedzialny nie odzywam sie do M juz 2 dni i jak tu zaufac mezowi eh...dobrze ze Ty masz innego M marta sz to jutro ci dam przepis
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286768 przez Pippin
adee jak majeczka słodko śpi i super wyglądacie razem
my też mamy mało zdjęć w trójkę
mykam spać kobitki do jutra
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
my też mamy mało zdjęć w trójkę
mykam spać kobitki do jutra
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286770 przez avika
Edytko to ja rano prosilam o przepis na rolade
Pippin
dobranoc kobietki
Pippin
gratuluje rewelacyjnego wiesz czego i zazdraszczam
dobranoc kobietki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286772 przez Renata Anna
Pippin ja też żałuję, ża mamy tak mało zdjęć w trójke... no ale ktoś te zdjęcia zawsze musi robić..
Sonia to super, że maja zaczyna siadać Ćwiczcie!!
Edzia ja też czekam na ten przepis, więc nie wymigasz się...
No i ten sex... gratuluję... U nas P O S U C H A
Sonia to super, że maja zaczyna siadać Ćwiczcie!!
Edzia ja też czekam na ten przepis, więc nie wymigasz się...
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286776 przez soniasg
Asik super, że pralka z lodówką już sprzedane teraz jeszcze mebelki i znowu jakaś kaska wpadnie
Edytko fryzurka fajna kolor też tylko masz je takie "oklapnięte". jak sobie je wymodelujesz podtapirujesz troszkę to będzie to odrazu inaczej wyglądać. a jak chcesz mieć je takie bardziej szarawo białe to tak jak dziewczyny isały fioletem sobie umyj. i się nie bój nawet jak wyjdą fioletowe to się zmyją :)a Silvia ani się zobaczysz będzie Ci tak fikać, że będziesz tęsknić do czasów kiedy leżała spokojnie no i rolada smaczna sama bym zjadła ale niestety od jutra koniec, mówię stanowcze NIE wszystkiemu co idzie w dupę
Renatko Celinka jest the best
Asik no to Szymuś już niedługo raczkowac będzie bo to do tyłu to jest pierwszy krok zdolniacha mały
Haniu oby Fifi zaczął wkońcu przesypiać no a zdjęcie śliczne mamy ten sam śliniaczek
Agusia Kinia Domi współczuję nocki
Zuza kurde ten Twój M troszkę przegina... A Aleks mały akrobata już ćwiczy
Adee Majka jest prześliczna a na tym 2 zdjęciu jej te pięknie włośiulki tak stoją normalnie jest do schrupania, tygrysica mała a rodzinka przeszczęśliwa
Marta nie dotrzymałam Ci towarzystwa w tamtym tygodniu ale od jutra jestem z Tobą jeśli mogę ?
Kinia Isabellka prześliczna i też taki mały łysolek jak moja Majka
Beti maluch wymiata w Indiach jest taka metoda jedna babka ją praktykuje nawet swoje studio ma. i faktycznie działa..... szkoda, że na tydzień góra dwa hihi
Agusia bratowa hmmm tak jak Beti pisała kiedyś bardzo będzie tego żałowała
Jusia trzymam kciuki za jutrzejszy dzień !! a co do pokazów to doskonale Cie rozumię. my w tamtym roku mieliśmy taki z kołdrami. tak nas owineli wokół palca, że omało byśmy nie zamówili.tzn babcia. dobrze, że się ocknęłam i powiedziałam NIE bo mielibyśmy jeszcze długu na 4 tysiące.
Aneta
Pippin
Edytko fryzurka fajna kolor też tylko masz je takie "oklapnięte". jak sobie je wymodelujesz podtapirujesz troszkę to będzie to odrazu inaczej wyglądać. a jak chcesz mieć je takie bardziej szarawo białe to tak jak dziewczyny isały fioletem sobie umyj. i się nie bój nawet jak wyjdą fioletowe to się zmyją :)a Silvia ani się zobaczysz będzie Ci tak fikać, że będziesz tęsknić do czasów kiedy leżała spokojnie no i rolada smaczna sama bym zjadła ale niestety od jutra koniec, mówię stanowcze NIE wszystkiemu co idzie w dupę
Renatko Celinka jest the best
Asik no to Szymuś już niedługo raczkowac będzie bo to do tyłu to jest pierwszy krok zdolniacha mały
Haniu oby Fifi zaczął wkońcu przesypiać no a zdjęcie śliczne mamy ten sam śliniaczek
Agusia Kinia Domi współczuję nocki
Zuza kurde ten Twój M troszkę przegina... A Aleks mały akrobata już ćwiczy
Adee Majka jest prześliczna a na tym 2 zdjęciu jej te pięknie włośiulki tak stoją normalnie jest do schrupania, tygrysica mała a rodzinka przeszczęśliwa
Marta nie dotrzymałam Ci towarzystwa w tamtym tygodniu ale od jutra jestem z Tobą jeśli mogę ?
Kinia Isabellka prześliczna i też taki mały łysolek jak moja Majka
Beti maluch wymiata w Indiach jest taka metoda jedna babka ją praktykuje nawet swoje studio ma. i faktycznie działa..... szkoda, że na tydzień góra dwa hihi
Agusia bratowa hmmm tak jak Beti pisała kiedyś bardzo będzie tego żałowała
Jusia trzymam kciuki za jutrzejszy dzień !! a co do pokazów to doskonale Cie rozumię. my w tamtym roku mieliśmy taki z kołdrami. tak nas owineli wokół palca, że omało byśmy nie zamówili.tzn babcia. dobrze, że się ocknęłam i powiedziałam NIE bo mielibyśmy jeszcze długu na 4 tysiące.
Aneta
Pippin
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286777 przez soniasg
no i wszystkim zdrówka życzę !!
ja Wam jutro wrzucę przepis na pyszne ciasto normalnie je uwielbiam i właśnie kończę ostatni kawałek bo od jutra post
A co do karmienia piersią to u nas już też chyba koniec przez te sterydy moje uczulenie i w ogóle tak mi chyba łatwiej.... mam się wstydzić? bo sama nie wiem.....
ja Wam jutro wrzucę przepis na pyszne ciasto normalnie je uwielbiam i właśnie kończę ostatni kawałek bo od jutra post
A co do karmienia piersią to u nas już też chyba koniec przez te sterydy moje uczulenie i w ogóle tak mi chyba łatwiej.... mam się wstydzić? bo sama nie wiem.....
Moderatorzy: ilona