- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286240 przez Edyta
Renatka no co ty nie obrazam sie wpadlam jeszcze na chwilke Celina slodka i ja tez zycze wszystkiego Naj Celince i Madzi co do blondu beda jeszcze zmiany napewno ale wlos nie moze byc farbowany non stop wiec chwile odpoczne i dalej jade z tym blondem ten troche za jasny ja dlamnie fakt ja sie nie obrazam wole jak ktos mi szczerze powie a nie bulke przez bibulke nie znosze cukrowania no ja nie wiem czy wkoncu pojde spac
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #286246 przez jusia
Hej dziewczyny jestem na chwile ale szykuje sie juz spac...padam
@ sie zaczyna wiec kiepsko sie czuje
100 latek dla Celinki i Madzi i imieninkowe zyczenia dla Agusi
nie wiem co mialam pisac przede wszystkim zdrowka tyle was teraz choruje
Monka dobrze ze psinka juz sie lepiej czuje
foteliki zajefajne napewno skorzystam z waszych linkow, Renatka a dasz link do twojego fotelika??
Joanno kurcze ja bym z miejsca wziela zlecenie u twojego M ale za daleko mieszkam dojazd by chyba wyszedl drugie tyle noi gladzi w pokoiku nie mamy wiec sciany sa troszke chropowate
Kinia torebka naprawde fajna lubie takie
Zuza moze jedna jaskolka wiosny nie czyni jak sie mowi ...
Kurcze niewiem czy napsialam wsyztsko ale zmeczona jestem bardzo wiec mykam spac dobranoc
@ sie zaczyna wiec kiepsko sie czuje
100 latek dla Celinki i Madzi i imieninkowe zyczenia dla Agusi
nie wiem co mialam pisac przede wszystkim zdrowka tyle was teraz choruje
Monka dobrze ze psinka juz sie lepiej czuje
foteliki zajefajne napewno skorzystam z waszych linkow, Renatka a dasz link do twojego fotelika??
Joanno kurcze ja bym z miejsca wziela zlecenie u twojego M ale za daleko mieszkam dojazd by chyba wyszedl drugie tyle noi gladzi w pokoiku nie mamy wiec sciany sa troszke chropowate
Kinia torebka naprawde fajna lubie takie
Zuza moze jedna jaskolka wiosny nie czyni jak sie mowi ...
Kurcze niewiem czy napsialam wsyztsko ale zmeczona jestem bardzo wiec mykam spac dobranoc
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286268 przez Pippin
hej
Edytka jaki to kolor jakiej farby użyłaś ??i bardzo ładnie wyglądasz
Celinka przeurocza jak zwykle zreszta
Asik mój też ale raczej u niego się to pełzanie nazywa już go znajduje w innych pozycjach niz go zostawiłam mama mu fundła zajebista kurteczkę normalnie później Wam fotę wrzucę a tak w ogóle jestem u rodziców m ma egzamin rył wczoraj i noc całą prawdopodobnie więc postanowiłam zostać
Renatka fajny fotelik ja na razie jeszcze nie myślę dopiero jak będzie siedział już stabilnie i ewidentnie nie będze się mieścił w obecnym foteliku
agusia dlaczego się "dodupnie czułaś yesterday??
Edytka jaki to kolor jakiej farby użyłaś ??i bardzo ładnie wyglądasz
Celinka przeurocza jak zwykle zreszta
Asik mój też ale raczej u niego się to pełzanie nazywa już go znajduje w innych pozycjach niz go zostawiłam mama mu fundła zajebista kurteczkę normalnie później Wam fotę wrzucę a tak w ogóle jestem u rodziców m ma egzamin rył wczoraj i noc całą prawdopodobnie więc postanowiłam zostać
Renatka fajny fotelik ja na razie jeszcze nie myślę dopiero jak będzie siedział już stabilnie i ewidentnie nie będze się mieścił w obecnym foteliku
agusia dlaczego się "dodupnie czułaś yesterday??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286277 przez angellika1
CZeść Kochane
Na początku spóźnione życzenia dla Celinki (wczoraj nie byłam na forum dlatego nie napisałam)
Edytko ja zawsze staram się być szczera Kolor bardzo ładny ale nie dla Ciebie Tobie było ślicznie w balejażu i wtedy wyglądałaś młodziej Ale to tylko moje zdanie wiec nie obraź sie prosze na mnie ....
Może tak jak Asik napisala kup ten fioletowy szampon i umyj włosy (mi fryzjerka zawsze kazała potrzymać pianę na glowie ze 2-3 minuty i potem spłukać) i moze unieś włosy tzn na lokówce od skóry i podtapiruj wtedy powinno być jak na tamtym zdjęciu....
caly dzien pewnie bede Was nadrabiać to zmykam
Na początku spóźnione życzenia dla Celinki (wczoraj nie byłam na forum dlatego nie napisałam)
Edytko ja zawsze staram się być szczera Kolor bardzo ładny ale nie dla Ciebie Tobie było ślicznie w balejażu i wtedy wyglądałaś młodziej Ale to tylko moje zdanie wiec nie obraź sie prosze na mnie ....
Może tak jak Asik napisala kup ten fioletowy szampon i umyj włosy (mi fryzjerka zawsze kazała potrzymać pianę na glowie ze 2-3 minuty i potem spłukać) i moze unieś włosy tzn na lokówce od skóry i podtapiruj wtedy powinno być jak na tamtym zdjęciu....
caly dzien pewnie bede Was nadrabiać to zmykam
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286290 przez Edyta
Dzien Dobry Angelika ten fioletowy szampon o ktorym mowi Asik to pukanka ale ponim zostaje fioletowy odcien wole nie ryzykowac zmienie sobie jeszcze kolor nastepnym razem ale narazie zostawiam ten czy sie podoba czy nie moj dziecko za to jest namnie obrazone i nie lubi mnie w tych wlosach i to mnie martwi Pippin nie wiem jaki to kolor u fryzjera robilam lece sniadanie zjesc do poznej...
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #286295 przez jusia
Heloł ja tylko n amoment... mamy o 12 pokaz czegos do gotowania znajomi kupili i musza wytypowac 5 osob na pokaz to garnki dostana za darmo wiec bedziemy mieli, a mieszkanie zabałąganione weic lece sprzatac milego dnia
100 lat dla Julitki
100 lat dla Julitki
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286298 przez Hania
Edytko, piękna fryzurka:)a kolor mnie się osobiście podoba:)
Asik, wyspana? to dobrze:) Szymuś zaczyna raczkować Fifi jest dopiero na etapie: dupa do góry a głowa w dół
Renatko, Celinka ślicznotka
Noc tragiczna! koszmarna wręcz! 1h snu 30 min. płaczu i tak w kółko i tylko strumień wody uspokoił go na chwilę o 5.20 padł ze zmęczenia i spał do 8-mej.
pippin, wrzucaj fotkę
beti, dzięki
Asik, wyspana? to dobrze:) Szymuś zaczyna raczkować Fifi jest dopiero na etapie: dupa do góry a głowa w dół
Renatko, Celinka ślicznotka
Noc tragiczna! koszmarna wręcz! 1h snu 30 min. płaczu i tak w kółko i tylko strumień wody uspokoił go na chwilę o 5.20 padł ze zmęczenia i spał do 8-mej.
pippin, wrzucaj fotkę
beti, dzięki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286300 przez angellika1
Julitka 100 lat
Edyta to jest coś innego niż plukanka bo slabsze , to jest szampod do wlosów blond Używalam osobiście i nigdy nie mialam fioletowych wlosow
Edyta to jest coś innego niż plukanka bo slabsze , to jest szampod do wlosów blond Używalam osobiście i nigdy nie mialam fioletowych wlosow
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286326 przez kiniaa
hej
u nas noc tez do bani, mala chce ciagle jesc, wieczorem zjadla kleik- udalo mi sie dac jej 70 ml a mimo to pobudki co 1,5 godz. Pewnie mam jakis kryzys laktacyjny
100 lat dla Julitki
Edytka ja tez kiedys mialam taki blond i wlasnie ten szampon mi pomogl o ktorym pisze Angelika i Asik. On jest srebrny a nie fioletowy i wlasnie odcien jest fajnieszy po nim
Asik Szymek to silacz maly, gratulacje
Haniu wspolczuje ciezkiej nocy
Agusia wracajcie do zdrowia szybko moze uda Ci sie w dzien z malym pospac?
u nas noc tez do bani, mala chce ciagle jesc, wieczorem zjadla kleik- udalo mi sie dac jej 70 ml a mimo to pobudki co 1,5 godz. Pewnie mam jakis kryzys laktacyjny
100 lat dla Julitki
Edytka ja tez kiedys mialam taki blond i wlasnie ten szampon mi pomogl o ktorym pisze Angelika i Asik. On jest srebrny a nie fioletowy i wlasnie odcien jest fajnieszy po nim
Asik Szymek to silacz maly, gratulacje
Haniu wspolczuje ciezkiej nocy
Agusia wracajcie do zdrowia szybko moze uda Ci sie w dzien z malym pospac?
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona