- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285725 przez beti
Cześć kochane
Pippin bardzo ładnie Ci w tej fryzurce A Tośkowe oczy to już się zdecydowały???
Sonia, jak uczulenie??
Angelika, a nie masz jakiejś koleżanki, która mogłaby Ci pomóc???
My też szukamy fotelika, ale wszystkie powyżej 9 kg sa dla dzieci co najmniej 7 miesięcznych, bo do tego czasu dziecko powinno siedzieć tyłem do kierunku jazdy, na wypadek jakiegoś zderzenia... siła bezwładności itp...więc kupimy na razie fotelik 0-18 lub 0-25kg
Pippin bardzo ładnie Ci w tej fryzurce A Tośkowe oczy to już się zdecydowały???
Sonia, jak uczulenie??
Angelika, a nie masz jakiejś koleżanki, która mogłaby Ci pomóc???
My też szukamy fotelika, ale wszystkie powyżej 9 kg sa dla dzieci co najmniej 7 miesięcznych, bo do tego czasu dziecko powinno siedzieć tyłem do kierunku jazdy, na wypadek jakiegoś zderzenia... siła bezwładności itp...więc kupimy na razie fotelik 0-18 lub 0-25kg
Temat został zablokowany.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285726 przez Renata Anna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285730 przez beti
Aha, Renatka, ja muszę przyznać, że Celina mi się zawsze średnio podobało, ale odkąd Ty masz Celinkę to to imię zaczęło mi się podobać i pasuje do niej bardzo ...mi rodzina non stop mówi, że dzieci będą mówiły, że Filip z konopii, ale z drugiej strony jak dzieciaki będą chciały dopiec to i tak to zrobią
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #285731 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
aaaa bo mialam pisac jeszcze Pippin swietny fryz, ja mialam po ciazy wlosy za pas az ale tak mi wypadaly ze do ramion scielam niedawno ale korci mnie jeszcze wieksze ciecie
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285746 przez kiniaa
juz prawie nadrobilam
Jusia ja tez rodzilam naturalnie dwa razy ja sterylizuje smoczki raz na tydz a tak to przeplukuje goraca woda
Asik moja Bella ostatnio tez sie turla po calym pokoju heh a jeszcze od niedawna jak lezy na plecach odpycha sie glowa i nogami, podnosi przy tym dupke i tlow gratuluje sprzedarzy mieszkania a cora to przepiekna kobietka - wiadomo po kim
Biedronka cudne dziecie a popatrzylam teraz na twoje suwaczki i widze ze miedzy naszymi starszymi dziecmi i mlodszymi jest tylko 1 dzien roznicy
jkardaszwitam na forum sliczni jestescie i Meza masz zdolniache swietne te malunki
Agusia nie slyszlam jeszcze zeby 6 miesieczne dziecko robilo papa i przebijalo piatke takze nie masz sie czym martwic ze Jerzyk tego jeszcze nie umie
Renatka220 ml kaszki to marzenie zeby Bella mi tyle zjadla. Ostatnio zostawilam ja z M na 3 godz. Zjadla niecale 50 ml mojego mleka wiecej nie wchodzilo Celinka sliczna i imie slodkie i pasuje do niej
Madzia suknia cudna i figure masz modelki ja tez mam schize ze zelazka nie wylaczylam albo prostownicy do wlosow
Angelika o matko, wspolczuje zeba juz nigdy nie wezme gumy do zucia do ust
Adee nic sie Mejeczce nie stalo to najwazniejsze a moj David spadl mojemu M jak mial 4 miesiace a mi z lozka jakies 2 mce pozniej ale zdarza sie nawet najlepszym
Edytka super ze zabki ida
Hania biedny Fifik caluski od cioci
Martucha zdrowka dla Boryska ja mam sprawdzony sposob na wysoka goraczke jak paracetamol nie dziala robie oklady z wody i octu - zawsze dziala
Pippin slicznie wygladacie. Antos znowu urosl
Jusia ja tez rodzilam naturalnie dwa razy ja sterylizuje smoczki raz na tydz a tak to przeplukuje goraca woda
Asik moja Bella ostatnio tez sie turla po calym pokoju heh a jeszcze od niedawna jak lezy na plecach odpycha sie glowa i nogami, podnosi przy tym dupke i tlow gratuluje sprzedarzy mieszkania a cora to przepiekna kobietka - wiadomo po kim
Biedronka cudne dziecie a popatrzylam teraz na twoje suwaczki i widze ze miedzy naszymi starszymi dziecmi i mlodszymi jest tylko 1 dzien roznicy
jkardaszwitam na forum sliczni jestescie i Meza masz zdolniache swietne te malunki
Agusia nie slyszlam jeszcze zeby 6 miesieczne dziecko robilo papa i przebijalo piatke takze nie masz sie czym martwic ze Jerzyk tego jeszcze nie umie
Renatka220 ml kaszki to marzenie zeby Bella mi tyle zjadla. Ostatnio zostawilam ja z M na 3 godz. Zjadla niecale 50 ml mojego mleka wiecej nie wchodzilo Celinka sliczna i imie slodkie i pasuje do niej
Madzia suknia cudna i figure masz modelki ja tez mam schize ze zelazka nie wylaczylam albo prostownicy do wlosow
Angelika o matko, wspolczuje zeba juz nigdy nie wezme gumy do zucia do ust
Adee nic sie Mejeczce nie stalo to najwazniejsze a moj David spadl mojemu M jak mial 4 miesiace a mi z lozka jakies 2 mce pozniej ale zdarza sie nawet najlepszym
Edytka super ze zabki ida
Hania biedny Fifik caluski od cioci
Martucha zdrowka dla Boryska ja mam sprawdzony sposob na wysoka goraczke jak paracetamol nie dziala robie oklady z wody i octu - zawsze dziala
Pippin slicznie wygladacie. Antos znowu urosl
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285749 przez kiniaa
Angelika zdrowka zycze i dla babci rowniez.
Renatka niezla historia z Twoja prababcia. Celinka to piekne imie i mi sie kojarzy z Calineczka.
aha, chyba nei pisalam ze bylam wczoraj w pracy. Isabelka zrobila furore, wszyscy sie zbiegli zeby ja poogladac, w ogole bylo milutko. No i zostalam zaproszona na impreze w hotelu za miesiac. Tylko nie mam sie w co ubrac
ok.... uciekam spac, dobranoc
Renatka niezla historia z Twoja prababcia. Celinka to piekne imie i mi sie kojarzy z Calineczka.
aha, chyba nei pisalam ze bylam wczoraj w pracy. Isabelka zrobila furore, wszyscy sie zbiegli zeby ja poogladac, w ogole bylo milutko. No i zostalam zaproszona na impreze w hotelu za miesiac. Tylko nie mam sie w co ubrac
ok.... uciekam spac, dobranoc
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285754 przez soniasg
Agusia własnie też o niej myślałam ale z szynką jeszcze nie robiłam więc spróbuje jutro.a co do torebki ja kocham je wszystkie pod każdą postacią chociaż ostatniego czasu mam fazęna te małe, które można przełożyć przez ramię, zresztą w pracy tylko takie noszę bo wtedy kasę mam blisko siebie i się tak nie boję, ze mnie ktoś okradnie
a ja sałatkę robie tak:
tortellini z biedronki
kukurydza
fasola czerwona
ogorki konserwowe
majonez
i wsio najlepsza jest na drugi dzień jak majonez przeżre się z ogórkami mniam mniam
Kinia no to poszalałaś na zakupach
Renatko dla mnie to jest chore jak można wiedząc, że coś ma takie skutki uboczne w ogóle pomyśleć o tym żeby to wziąć. masakra. a imię moim zdaniem jest przepiękne i nie mogę sobie wyobrazić tak jak dziewczyny już pisały, że Celinka nazywała by się np MAja. Pasuje do niej i już ! a teściowa? jak se urodzi swoje to sobie będzie mogła nazywać jak chce! no i zdjęcie piękne pierwszy raz widzę Celinkę taką maluteńką poprostu do wycałowania
Jusia mnie też już "zapomina się" wyparzać butelki
Angelika szybkiego powrotu do zdrowia a co do babci to cieżko mi cokolwiek doradzić ale lepiej będzie jeśli zostaniesz w domu bo możesz zarazić babcię. a tak na marginesie to babcia silna kobieta jak po takim upadku w takim wieku się pozbierała. mój pradziadek jak się przewrócił i obił tak został już leżeć niestety
Adee szkoda by było nie iśc na to wesele, siedzisz bidulko cały czas sama nigdzie sie nie wyrwiesz to przynajmniej na weselu się troszkę wybawisz
Beti dziękuję za pamięć uczulenie dalej mam na głowie nawet większe. tyle dobrze, że oczy ok bo bym chyba zwariowała
jeśli o kimś zapomniałam to padam na kolana i przepraszam
a ja sałatkę robie tak:
tortellini z biedronki
kukurydza
fasola czerwona
ogorki konserwowe
majonez
i wsio najlepsza jest na drugi dzień jak majonez przeżre się z ogórkami mniam mniam
Kinia no to poszalałaś na zakupach
Renatko dla mnie to jest chore jak można wiedząc, że coś ma takie skutki uboczne w ogóle pomyśleć o tym żeby to wziąć. masakra. a imię moim zdaniem jest przepiękne i nie mogę sobie wyobrazić tak jak dziewczyny już pisały, że Celinka nazywała by się np MAja. Pasuje do niej i już ! a teściowa? jak se urodzi swoje to sobie będzie mogła nazywać jak chce! no i zdjęcie piękne pierwszy raz widzę Celinkę taką maluteńką poprostu do wycałowania
Jusia mnie też już "zapomina się" wyparzać butelki
Angelika szybkiego powrotu do zdrowia a co do babci to cieżko mi cokolwiek doradzić ale lepiej będzie jeśli zostaniesz w domu bo możesz zarazić babcię. a tak na marginesie to babcia silna kobieta jak po takim upadku w takim wieku się pozbierała. mój pradziadek jak się przewrócił i obił tak został już leżeć niestety
Adee szkoda by było nie iśc na to wesele, siedzisz bidulko cały czas sama nigdzie sie nie wyrwiesz to przynajmniej na weselu się troszkę wybawisz
Beti dziękuję za pamięć uczulenie dalej mam na głowie nawet większe. tyle dobrze, że oczy ok bo bym chyba zwariowała
jeśli o kimś zapomniałam to padam na kolana i przepraszam
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285756 przez soniasg
co do fotelików to właśnie ten z fischer price widziałam w tesco. więc jak by któraś chciała to może sobie jechać zobaczyć a kupić na allegro bo o 100zł tańszy
a odnośnie karmienia mm i rozszerzania diety powiedzcie mi dziewczyny jak to u Was wygląda, co w ciągu dnia jedzą Wasze Maleństwa bo mnie wydaje się, że ja Majce daje za mało....
a odnośnie karmienia mm i rozszerzania diety powiedzcie mi dziewczyny jak to u Was wygląda, co w ciągu dnia jedzą Wasze Maleństwa bo mnie wydaje się, że ja Majce daje za mało....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285762 przez marta_szh
tez nadrobilam i zapomnialam co chcoalam napisac, zreszta juz mi dzisiaj sily brakuje, powiem tylko po krotce ze laurke zrobilismy jakos wspolnmi silami ale odbicie raczki i nozki wcale nie bylo takie proste ale wyszloo suuper, glodna jestem strasznie ale o tej godzinie jesc nie bede
Pippin super z Antkiem wygladacie
Renatka
Celinka to dosyc odwazne imie bo oryginalne i od kiedy ma je Twoja córcia to jak slysze Celina to odrazu wlasnie widze mała Twoja Celinke, jak juz ktoras pisala kojarzy mi sie z Calineczka a wczesniej z piosenka KAzika, osobiscie imie bardzo mi sie podoba i uwazam ze ma chcarakter
Pippin super z Antkiem wygladacie
Renatka
Celinka to dosyc odwazne imie bo oryginalne i od kiedy ma je Twoja córcia to jak slysze Celina to odrazu wlasnie widze mała Twoja Celinke, jak juz ktoras pisala kojarzy mi sie z Calineczka a wczesniej z piosenka KAzika, osobiscie imie bardzo mi sie podoba i uwazam ze ma chcarakter
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285772 przez Hania
100 lat dla Celinki i Madzi
Hejka:)
Od kilku dni Fifi spaŁ b. ładnie do dzisiejszej nocy! wiercił się, płakał, marudził, śmiał,gadał itd.
do kupy spałam 1,5 h i zamiast obudzić się jak zawsze o 7mej. to dziś jak na złość obudził się o 6-tej.
jesteśmy wyrąbani i wyglądamy jak zombie z najgorszego horroru!!!
Hejka:)
Od kilku dni Fifi spaŁ b. ładnie do dzisiejszej nocy! wiercił się, płakał, marudził, śmiał,gadał itd.
do kupy spałam 1,5 h i zamiast obudzić się jak zawsze o 7mej. to dziś jak na złość obudził się o 6-tej.
jesteśmy wyrąbani i wyglądamy jak zombie z najgorszego horroru!!!
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #285779 przez Hania
Asik, myślisz, że to przez szczepionkę? fifi nie był ostatnio szczepiony a też nie chce spać w nocy obracał się na brzuszek, demolował łóżeczko a jak przeniosłam go do naszego łóżka to skopał mi cycki!
i jest już po pierwszej drzemce! zastanawiam się czy nie pomęczyć go dzisiaj? maks, dwie drzemki w ciągu dnia???
i jest już po pierwszej drzemce! zastanawiam się czy nie pomęczyć go dzisiaj? maks, dwie drzemki w ciągu dnia???
Moderatorzy: ilona