BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #288596 przez beti
Ale słodka Majeczka :kiss:

Jak ktoś karmi NAN
promobaby.pl/promocja-6223.html#.Tx8gI3RY4Jc.facebook
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288598 przez soniasg
Jusia a nie mówiłam, że będzie coraz lepiej? :)

Beti super stronka zaraz zapisuję w ulubionych :D

no i dziękujemy za komplementy :)
12 lata 11 miesiąc temu #288601 przez jusia
Domi pytalas jak kołdre na ksztalt serca :laugh: :laugh: :laugh: jakos tak ja ułozyl...no poskladal :)

Hihihihi Maje to takie klatowe spioszki :)
12 lata 11 miesiąc temu #288602 przez Edyta
sonia Maja super laseczka :) :kiss: beti nie obejrze fifiego bo silvia spi moze jutro ale napewno super sie smiej i roznosi mate :laugh: Jusia ja dopiero mialam 1 @ wiec ci n ie powiem :dry: cos Nika onas zapomniala i martucha i madzia no wlasnie poszla do fryzjera i gdzie te piekne foto od... :dry: Agusi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zarza mykam spac a jest tu jeszcze ktos... :unsure: no i fajnie ze podobala wam sie fota silvi a i najwazniejsze Haniu jestesmy z Toba :) :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288604 przez jusia
hihihihi fajnie Sylvia czytala co w neciku piszczy :)
A Celinka po kąpieli boska :)
Marta M nie pracuje
Martucha czemu chrzcicie 25 lutego?? to sobota...?? bo my 26 /...
Zmykam spac bo juz pozno a o 6 pobudka B)
Edyta dzieki za odp
Haniu jak sie M czuje po operacji???
papa
12 lata 11 miesiąc temu #288605 przez soniasg
no to ja też uciekam spać dobranoc dziołszki :P
12 lata 11 miesiąc temu #288607 przez Edyta
Jusia nie ma problemu zawsze do uslug...to Dobranoc do jutra
12 lata 11 miesiąc temu #288608 przez kiniaa
Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a na katar dobra jest para, ja np synkowi czesto robilam tak ze zamykalam drzwi w lazience, wlaczalam goraca wode i tak siedzielismy sobie w tej parze 15 min, fajnie pozniej ten katar schodzi z nosa i na kilka godz jest spokoj

Jusia to dobrze ze coraz lepiej w pracy :laugh: teraz bedzie juz z gorki :laugh:
co do okresu to ja jeszcze nie mialam :dry:

Adee :kiss: pewnie mama ma racje zebyscie gdzies wyjechali, jak znasz dobrze ang to powinnas prace znalesc szybko

Haniu trzymaj sie Slonce :kiss: jutro bedzie juz po wszystkim

mykam do lozeczka bo pozniej ciezko mnie wybudzic rano :laugh: i do szkoly z Davidkiem biegniemy zeby zdazyc :blush: dobranoc :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #288609 przez Edyta
NO I NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI OD SONI Z OKAZJI UKONCZENIA 5 MIESIECYteraz moge isc no Dobranoc :silly:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288610 przez soniasg
Kinia hihi to macie poranny jogging :D

no a teraz już naprawdę uciekam
dobranoc

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM CIOTKOM ZA ŻYCZONKA :)
12 lata 11 miesiąc temu #288625 przez Edyta
Dzien Dobry :) unas noc przespana jestesmy po 1 karmieniu silvia zasnela a ja cos nie bardzo :dry: no nic nie marudze ide na kawe do kuchni :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #288641 przez soniasg
dzień dobry :)

my niedawno wstałyśmy Majka spała od 19:30 do 6:30 ale co z tego jak ja poszłam spać po 1....
Edyta Ty ranny ptaszku :P lepiej się już czujesz ?

Asik jak tam u lekarza ?

Madzia pokazuj nowy fryz ! :P:P
12 lata 11 miesiąc temu #288649 przez Renata Anna
Dzień dobry!

Dzisiejszy dzień przywitał mnie ogromną ilością śniegu za oknem i dwiema kupami Celinki pod rząd :lol:
U nas sypie, sypie i sypie. Mam zamiar dziś wyskoczyć do sklepu, bo wieczorem mamy gości... ale zastanawia mnie jak jak się przez te zaspy z tym wózkiem przeturlam...

Edytka a ty co taki ranny ptaszek? Widzę, że z Silvi mała internautka :)
Motylek Kornelka była bardzo dzielna. Tez byłabym dumna, tzn. jako ciotka jestem :lol:
Agusia bardzo fajna zabawka
Beti komplecik uroczy... a co do Fifiego na macie... SZALONY!!! :silly:
Maga4 Ładna z Ciebie mamusia, taka szczuplutka, miła buzia. No i Kubuś przeuroczy.
Adee Tą babkę robi się jak zwykłe placki ziemniaczane. Ścierasz ziemniaki, dodajesz jajko, kroisz cebulkę w kosteczkę - dodajesz (możesz zetrzeć, jak wolisz), sól pieprz, łyżka mąki... No i żeby ciasto nie było ciemne, to dodaj ze 2 łyżki śmietany. Przelej to w formę do pieczenia ciasta (najpierw wysmaruj masłem i posyp bułką tartą), a potem powtykaj w te ziemniaki kawałki żeberek. Żarełko 1 klasa... (Ja wstawiam na 1,5 godziny na 150 stopni z termoobiegiem)... B) B)
Haniu Nadal trzymam kciuki za operację Twojego M. Daj znać jak już będzie po wszystkim. Napisz jak się czuje i przekaż, że jesteśmy myślami razem z nim... Na pewno będzie mu miło :)
Pippin a bo taki chory system mamy w tej Polsce :angry:
Happymamma widzę, że nie odpuszczasz córci tej tabliczki mnożenia... Wypoczywaj, bo te cyferki będą cię prześladować :woohoo:
Sonia ale z Majeczki śliczny śpioszek :cheer:
Jusia ja z @ miałam 2-dniowy poślizg... Ale nie przejmuj się. Każda dziewczyna ma inaczej. Raczej częściej jest tak, że @ musi się ustawić i nie jest na początku regularna... Nie przejmuj się :)
Domii ukradłam przepis :lol: :lol:

A gdzie Madzia i Martucha

A co do moich włosów... To nie zamierzam nic na własną rękę robić. Zastanawiam się czy w ogóle je tknę. Może na wiosnę. Ale tak mnie kusi, żeby zrobić sobie piękny ciemnoczekoladowy brąz... Zawsze przecież mogę pomalować je i znów wrócić do tego koloru co mam.
Ja właściwie swoje włosy mam takie ciemnobrązowe... Jak brwi. Także maluje je na podobny kolor po to, żeby siwych nie było widać, bo u brunetek to widać je masakrycznie...
12 lata 11 miesiąc temu #288673 przez Hania
Hej.
dziewczyny, dzięki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
U nas też nocka w miarę przespana
Asik, badnia? a jak się czujesz?
Sonia, to madzia bardzo ładnie spała
Renatko, dzięki :kiss: Marcin w tej chwili jest operowany, przed południem zadzwonię na dyżurkę i spytam o zabieg. I mam nadzieję, że będę mogła go dzisiaj odwiedzić
Renatko, ja za czarnych włosów usilnie dążę do odcieni brązu, nie jest to łatwe zadanie, nawet dla fryzjera bez ściągania koloru.
12 lata 11 miesiąc temu #288680 przez Edyta
fakt Haniu czarne zrobic prosto ale pozniej zdjac kolor uuuuuu ciezka sprawa :) trzymamy kciuki za M jesli to cie pocieszy chodz troszke :) soniaRenatko czy ja wiem czy ranny ptaszek kiedys wstawalam wczesniej teraz klade sie o 1 2 w nocy wstaje roznie ooooo silvia znow usypia a j dziekuje ze pytasz unas silvia straszny katar ma dzis ide po krople pozatym mnie gardlo boli :dry: no i glowa :dry: no Renatko wyszlam na chwilke wylac wode z wanienki i mialam laptopa wlaczonego patrze a silvia sie tam patrzy mysle cykne foto :laugh: czyli moje dziecko juz czyta :silly: a wasze.... :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia