- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288793 przez martucha
hej laski!
Madzia piekna jesteś
i Wszystkie dzieciaczki nasze kochane również
bosheeeee jak mi sie chce spać, właśnie męcze druga kawkę i nie mogę dojść do siebie
Happymamma biedna ala, proszę przekazać Ali że ciocia Marta bardzo jej współczuje tych męk które teraz przechodzi, wie co czuje i całym sercem łaczy się z nią i 3ma kciuki za nią.I ze sprawdzian z tabliczki mnożenia to pikus w porównaniu ze sprawdzianem z ortografii Boshhhhhhhe jak mozna tak znęcać się nad swoim dzieckiem pierworodnym
Jusia my chrzcimy 25 bbo moja parafia jest katedra poznańska i tutaj są chrziny raz, w ostatnią sobotę miesiąca-zbiorowe.Do d..y bo w sobotę i na 18 więc robimy obiad wczesniej, później idziemy na chrzcny i wracamy na kolację. My chrciny robimy w domu a co!
Hania 3mmam kciuki za męza, daj znać później jak tam
Renatka mi się bardzo podoba taki czekoladowy kolor włosów, ale bardziej czekolada mleczna niż gorzka raz tylko udało sie fryzjerowi zrobic taki właśnie kolor i byłam zadowolona a jaki masz kolor skóry??bardziej ciepły czy zimny??
Domii fajne te kalosze, ja też chce sobie kupić ale takie
moda.allegro.pl/kozaki-tommy-hilfiger-ox...-40-i2020349092.html
tylko musze pogadać z menszem zeby mi "trochę" dołożył bo mam lukę w budżecie no i myśle ze starcza mi na więcej niz jeden sezon więc mogę tyle za nie dac, bo kozakow to ja chyba w tym roku nie kupie nie ma sensu
EDYTUJE
Kasiek GRATULCJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
Hania udało się no pewnie ze sie udało,musiało się udać
Madzia piekna jesteś
i Wszystkie dzieciaczki nasze kochane również
bosheeeee jak mi sie chce spać, właśnie męcze druga kawkę i nie mogę dojść do siebie
Happymamma biedna ala, proszę przekazać Ali że ciocia Marta bardzo jej współczuje tych męk które teraz przechodzi, wie co czuje i całym sercem łaczy się z nią i 3ma kciuki za nią.I ze sprawdzian z tabliczki mnożenia to pikus w porównaniu ze sprawdzianem z ortografii Boshhhhhhhe jak mozna tak znęcać się nad swoim dzieckiem pierworodnym
Jusia my chrzcimy 25 bbo moja parafia jest katedra poznańska i tutaj są chrziny raz, w ostatnią sobotę miesiąca-zbiorowe.Do d..y bo w sobotę i na 18 więc robimy obiad wczesniej, później idziemy na chrzcny i wracamy na kolację. My chrciny robimy w domu a co!
Hania 3mmam kciuki za męza, daj znać później jak tam
Renatka mi się bardzo podoba taki czekoladowy kolor włosów, ale bardziej czekolada mleczna niż gorzka raz tylko udało sie fryzjerowi zrobic taki właśnie kolor i byłam zadowolona a jaki masz kolor skóry??bardziej ciepły czy zimny??
Domii fajne te kalosze, ja też chce sobie kupić ale takie
moda.allegro.pl/kozaki-tommy-hilfiger-ox...-40-i2020349092.html
tylko musze pogadać z menszem zeby mi "trochę" dołożył bo mam lukę w budżecie no i myśle ze starcza mi na więcej niz jeden sezon więc mogę tyle za nie dac, bo kozakow to ja chyba w tym roku nie kupie nie ma sensu
EDYTUJE
Kasiek GRATULCJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
Hania udało się no pewnie ze sie udało,musiało się udać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #288797 przez Pippin
Haniu???wszystko ok??
madzia a z boku wrzuc jeszcze fotkę prosze ładnei Ci się błyszcza te włosy moje to siano od prostownicy zniszczone i łądnei wyglądasz i mi tu nie pitol ja to mam słabosć do kobiet w krótkich włosach
martucha buty genialne!!! tez takie chcem
KASIEK gratulejszon zębasków Igi to musisz cos postawic na te zęby
madzia a z boku wrzuc jeszcze fotkę prosze ładnei Ci się błyszcza te włosy moje to siano od prostownicy zniszczone i łądnei wyglądasz i mi tu nie pitol ja to mam słabosć do kobiet w krótkich włosach
martucha buty genialne!!! tez takie chcem
KASIEK gratulejszon zębasków Igi to musisz cos postawic na te zęby
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288802 przez avika
Witam sie i ja
Madzia fajna minka a Wloski odrosna
Haniu domyslam sie, ze jest ok skoro ryczysz ze szczescia?
Kasiek gratuluje zabkow
Adee
ide robic obiadek dla szkraba i cosik dla nas bo m wroci z pracy to fajnie byloby zjesc cos cieplego
milego dnia babeczki
Madzia fajna minka a Wloski odrosna
Haniu domyslam sie, ze jest ok skoro ryczysz ze szczescia?
Kasiek gratuluje zabkow
Adee
ide robic obiadek dla szkraba i cosik dla nas bo m wroci z pracy to fajnie byloby zjesc cos cieplego
milego dnia babeczki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #288809 przez Renata Anna
martucha napisał:
MartuchaŚniadą. Opalam się na brązowo...
Kasiek gratuluję ząbeczków Igusi...
Madzia Ładnie Ci Jak ty to robisz, że taka szczuplutka jesteś???
Haniu i co? I co? Udało się?
Moje dziecię molestuje Mańka (żyrafo-konia z Biedronki)
MartuchaŚniadą. Opalam się na brązowo...
Kasiek gratuluję ząbeczków Igusi...
Madzia Ładnie Ci Jak ty to robisz, że taka szczuplutka jesteś???
Haniu i co? I co? Udało się?
Moje dziecię molestuje Mańka (żyrafo-konia z Biedronki)
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #288815 przez Renata Anna
Hania napisał:
HURRA!!! HURRA!! HURRA!! HURRRRRRRAAAAA!!!
UDAŁO SiĘ!!!!! leży na sali pooperacyjnej, po południu tem pojadę
dzięki laseczki kocham was wszystkie mocno, mocno..
do wieczora
HURRA!!! HURRA!! HURRA!! HURRRRRRRAAAAA!!!
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288816 przez avika
Pippin juz naprawione Antos the best
Martucha dziekujemy
Haniu SUPER
ide bo kurka no nie zrobie tego obiadu... i to przez Was bede musiala szybciej w garach mieszac coby sie wyrobic
Martucha dziekujemy
Haniu SUPER
ide bo kurka no nie zrobie tego obiadu... i to przez Was bede musiala szybciej w garach mieszac coby sie wyrobic
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288826 przez Renata Anna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288834 przez Kasiek
Domii no ja tez wole jak Iga w dzien malo spi, jakos ją juz mozna zająć zabawą i nie marudzi tak bardzo, a przynajmniej wtedy w nocy spi
dzis wstawala 3 razy i obudzila sie juz o 6.30 i przed chwila dopiero zasnela a jest po 11!!
a butow tamtych nie widzialam, gdzies mi umknely ale dzis przemysle temat tych jasnych co je wyczailam poki sa w promocji
Happymamma Iga tez wczoraj kaszki nie dostala ale obudzila sie juz o 1 a poszla spac mocno pozno bo o 21.30
gratulacje dla Jasia ze znalazl stópki mojej sie nie udaje wpakowac ich do buzi jeszcze
przekaz Ali ze ciotka wspolczuje jej mocno z powodu tabliczki mnożenia, gnębia te dzieciaczki ehh
Adee juz spacerowka? wow moja pewnie pojezdzi do wiosny w gondoli, malutka jest jeszcze to sie miesci
Sonia fajna fotka Majeczki
Madzia Julitka juz operuje pilotem?? super i mocno ładna ze Ciebie dziewczynka włoski fajne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia dobrze ze choc Ty sie przełamałas i ja nawet dobrze wspominam sleep & play, huggisy były do d.. ale zostane przy dadach, dobre i tanie wiec po co przepłacać
Martucha butki swietne tez
Pippin na ząbki postawie postawie mozecie sie zjeżdzać na weekend zapraszam tylko te co karmia piersią odciągać mleko! bo bedzie ostro
i Antoś śliczny
ja tez mam tyle roboty w domu a nie chce mi sie okrutnie i co z tym fantem zrobic ?
Adee co tam?
Beti Fifi szaleje Iga dzis podobnie wariowala na swojej macie
Avika sliczni jestescie obydwoje buziaki
chyba nadrobilam?
ahh Renatko Maniek świetnyyy
dzis wstawala 3 razy i obudzila sie juz o 6.30 i przed chwila dopiero zasnela a jest po 11!!
a butow tamtych nie widzialam, gdzies mi umknely ale dzis przemysle temat tych jasnych co je wyczailam poki sa w promocji
Happymamma Iga tez wczoraj kaszki nie dostala ale obudzila sie juz o 1 a poszla spac mocno pozno bo o 21.30
gratulacje dla Jasia ze znalazl stópki mojej sie nie udaje wpakowac ich do buzi jeszcze
przekaz Ali ze ciotka wspolczuje jej mocno z powodu tabliczki mnożenia, gnębia te dzieciaczki ehh
Adee juz spacerowka? wow moja pewnie pojezdzi do wiosny w gondoli, malutka jest jeszcze to sie miesci
Sonia fajna fotka Majeczki
Madzia Julitka juz operuje pilotem?? super i mocno ładna ze Ciebie dziewczynka włoski fajne
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia dobrze ze choc Ty sie przełamałas i ja nawet dobrze wspominam sleep & play, huggisy były do d.. ale zostane przy dadach, dobre i tanie wiec po co przepłacać
Martucha butki swietne tez
Pippin na ząbki postawie postawie mozecie sie zjeżdzać na weekend zapraszam tylko te co karmia piersią odciągać mleko! bo bedzie ostro
i Antoś śliczny
ja tez mam tyle roboty w domu a nie chce mi sie okrutnie i co z tym fantem zrobic ?
Adee co tam?
Beti Fifi szaleje Iga dzis podobnie wariowala na swojej macie
Avika sliczni jestescie obydwoje buziaki
chyba nadrobilam?
ahh Renatko Maniek świetnyyy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288836 przez madzia0507
Hania napisał:
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Cieszę się razem z Tobą!!!
Pippin, zrobiłam zdjęcie telefonem, bo stwierdziłam, że tak będzie szybciej. Mam nadzieję, że coś widać. Nie patrz na ten burdel dookoła - leżę pod kołdrą, bo mi zimno.
UDAŁO SiĘ!!!!! leży na sali pooperacyjnej, po południu tem pojadę
dzięki laseczki kocham was wszystkie mocno, mocno..
do wieczora
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Cieszę się razem z Tobą!!!
Pippin, zrobiłam zdjęcie telefonem, bo stwierdziłam, że tak będzie szybciej. Mam nadzieję, że coś widać. Nie patrz na ten burdel dookoła - leżę pod kołdrą, bo mi zimno.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez madzia0507.
Moderatorzy: ilona