BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288793 przez martucha
hej laski!

Madzia piekna jesteś :ohmy: :lol:

i Wszystkie dzieciaczki nasze kochane również :lol:

bosheeeee jak mi sie chce spać, właśnie męcze druga kawkę i nie mogę dojść do siebie

Happymamma biedna ala, proszę przekazać Ali że ciocia Marta bardzo jej współczuje tych męk które teraz przechodzi, wie co czuje i całym sercem łaczy się z nią i 3ma kciuki za nią.I ze sprawdzian z tabliczki mnożenia to pikus w porównaniu ze sprawdzianem z ortografii :S Boshhhhhhhe jak mozna tak znęcać się nad swoim dzieckiem pierworodnym :ohmy: :silly:

Jusia my chrzcimy 25 bbo moja parafia jest katedra poznańska i tutaj są chrziny raz, w ostatnią sobotę miesiąca-zbiorowe.Do d..y bo w sobotę i na 18 :dry: więc robimy obiad wczesniej, później idziemy na chrzcny i wracamy na kolację. My chrciny robimy w domu a co!

Hania 3mmam kciuki za męza, daj znać później jak tam

Renatka mi się bardzo podoba taki czekoladowy kolor włosów, ale bardziej czekolada mleczna niż gorzka :silly: raz tylko udało sie fryzjerowi zrobic taki właśnie kolor i byłam zadowolona :lol: a jaki masz kolor skóry??bardziej ciepły czy zimny??

Domii fajne te kalosze, ja też chce sobie kupić ale takie
moda.allegro.pl/kozaki-tommy-hilfiger-ox...-40-i2020349092.html

tylko musze pogadać z menszem zeby mi "trochę" dołożył bo mam lukę w budżecie :silly: no i myśle ze starcza mi na więcej niz jeden sezon więc mogę tyle za nie dac, bo kozakow to ja chyba w tym roku nie kupie nie ma sensu

EDYTUJE

Kasiek GRATULCJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

Hania udało się :unsure: :ohmy: no pewnie ze sie udało,musiało się udać :ohmy:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #288797 przez Pippin
Haniu???wszystko ok?? :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

madzia a z boku wrzuc jeszcze fotkę prosze ładnei Ci się błyszcza te włosy moje to siano od prostownicy zniszczone :dry: i łądnei wyglądasz i mi tu nie pitol :) ja to mam słabosć do kobiet w krótkich włosach :lol: B) :silly:

martucha buty genialne!!! :ohmy: tez takie chcem :side: :silly:

KASIEK gratulejszon zębasków Igi :kiss: :kiss: :kiss: to musisz cos postawic na te zęby :woohoo: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288802 przez avika
Witam sie i ja :lol:

Madzia fajna minka :silly: :cheer: a Wloski odrosna :laugh:

Haniu domyslam sie, ze jest ok skoro ryczysz ze szczescia? :)

Kasiek gratuluje zabkow :laugh:

Adee :silly:

ide robic obiadek dla szkraba i cosik dla nas bo m wroci z pracy to fajnie byloby zjesc cos cieplego :)

milego dnia babeczki :lol:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288807 przez Pippin
avika ja nic nie widzę !

a to mój bombel padł przed momentem :)

Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #288808 przez Hania
UDAŁO SiĘ!!!!! :lol: :lol: :lol: leży na sali pooperacyjnej, po południu tem pojadę:)

dzięki laseczki :kiss: :kiss: :kiss: kocham was wszystkie mocno, mocno.. :kiss: :kiss: :kiss:
do wieczora :kiss: :)
12 lata 11 miesiąc temu #288809 przez Renata Anna
martucha napisał:

Renatka mi się bardzo podoba taki czekoladowy kolor włosów, ale bardziej czekolada mleczna niż gorzka :silly: raz tylko udało sie fryzjerowi zrobic taki właśnie kolor i byłam zadowolona :lol: a jaki masz kolor skóry??bardziej ciepły czy zimny??

MartuchaŚniadą. Opalam się na brązowo...

Kasiek gratuluję ząbeczków Igusi...

Madzia Ładnie Ci :) Jak ty to robisz, że taka szczuplutka jesteś???

Haniu i co? I co? Udało się?

Moje dziecię molestuje Mańka (żyrafo-konia z Biedronki) :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #288811 przez Pippin
Hania napisał:

UDAŁO SiĘ!!!!! :lol: :lol: :lol: leży na sali pooperacyjnej, po południu tem pojadę:)

dzięki laseczki :kiss: :kiss: :kiss: kocham was wszystkie mocno, mocno.. :kiss: :kiss: :kiss:

SUPER :lol: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #288812 przez martucha
Hania LUBIĘ TO :ohmy: :lol:

Hehe Antoś spioszek :lol: znalazłam jeszcze tańsze te kalosze :lol: za 319 :lol:

Avika cudnie wygladacie :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #288814 przez Pippin
avika bardzo ładną kobietką jesteś :)
martucha fajne fajne naprawdę mi się podobają :)

Renata Anna a co to jest żyrafo koń?? :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #288815 przez Renata Anna
Hania napisał:

HURRA!!! HURRA!! HURRA!! HURRRRRRRAAAAA!!!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288816 przez avika
Pippin juz naprawione :silly: Antos the best :)

Martucha dziekujemy :blush:

Haniu SUPER :lol:

ide bo kurka no nie zrobie tego obiadu... i to przez Was bede musiala szybciej w garach mieszac coby sie wyrobic :silly: :P :blink:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288826 przez Renata Anna
Pippin oto żyrafokoń MANIEK!

Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #288832 przez Pippin
Renata Anna napisał:

Pippin oto żyrafokoń MANIEK!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288834 przez Kasiek
Domii no ja tez wole jak Iga w dzien malo spi, jakos ją juz mozna zająć zabawą i nie marudzi tak bardzo, a przynajmniej wtedy w nocy spi :)
dzis wstawala 3 razy :dry: i obudzila sie juz o 6.30 i przed chwila dopiero zasnela a jest po 11!!
a butow tamtych nie widzialam, gdzies mi umknely ale dzis przemysle temat tych jasnych co je wyczailam :laugh: poki sa w promocji :laugh:

Happymamma Iga tez wczoraj kaszki nie dostala ale obudzila sie juz o 1 :huh: a poszla spac mocno pozno bo o 21.30 :cheer:
gratulacje dla Jasia ze znalazl stópki :) mojej sie nie udaje wpakowac ich do buzi jeszcze :)
przekaz Ali ze ciotka wspolczuje jej mocno z powodu tabliczki mnożenia, gnębia te dzieciaczki ehh :)

Adee juz spacerowka? wow :laugh: moja pewnie pojezdzi do wiosny w gondoli, malutka jest jeszcze to sie miesci :)

Sonia fajna fotka Majeczki :laugh:

Madzia Julitka juz operuje pilotem?? :laugh: super :laugh: i mocno ładna ze Ciebie dziewczynka :) włoski fajne :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Agusia dobrze ze choc Ty sie przełamałas :) i ja nawet dobrze wspominam sleep & play, huggisy były do d.. :) ale zostane przy dadach, dobre i tanie wiec po co przepłacać :laugh:

Martucha butki swietne tez :)

Pippin na ząbki postawie postawie :laugh: mozecie sie zjeżdzać na weekend zapraszam :laugh: :laugh: tylko te co karmia piersią odciągać mleko! :laugh: bo bedzie ostro :lol: :silly:
i Antoś śliczny :laugh:
ja tez mam tyle roboty w domu a nie chce mi sie okrutnie :dry: i co z tym fantem zrobic :dry: ?

Adee co tam?

Beti Fifi szaleje :laugh: Iga dzis podobnie wariowala na swojej macie :laugh:

Avika sliczni jestescie obydwoje :) buziaki

chyba nadrobilam? :laugh:

ahh Renatko Maniek świetnyyy :lol: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288836 przez madzia0507
Hania napisał:

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Cieszę się razem z Tobą!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Pippin, zrobiłam zdjęcie telefonem, bo stwierdziłam, że tak będzie szybciej. Mam nadzieję, że coś widać. Nie patrz na ten burdel dookoła - leżę pod kołdrą, bo mi zimno. :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka