BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288925 przez domii
Martucha super te Twoje kalosze,ja wlasnie tez nie chcialam takich co odrazu widac ze to kalosz tylko jak sie dopiero przyjrze a Twoje tez z daleka wygladaja jak normalny but-extra :)

Pippin super spi Antos

Renata jakas masakra z tym porwaniem tej dziewczynki :ohmy:

Kasiek a widzisz a wczoraj sie jeszcze Ciebie o zeby pytalam :lol: tak cos czulam w kosciach ze Idze wyjda juz zabki :lol:

Madzia przykro mi to mowic ale fryzura beznadziejna
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Haniu supcio :lol: pozdrow od nas meza :kiss:

Avika slicznie wygladacie :)

Soniaq dobra ta twoja mama byla jak byla malutka:laugh:

No wlasnie co z ta ASIK :unsure: :unsure: :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #288936 przez marta_szh
no kalosze zajebiste ale nawet nie powiedzialabym tak jak Domi stwierdzila ze to kalosz tylko super oficerki, cena tez nie mała ale widac ze porzadne ja mam taki chud ze buty szybko mi sie rozwalaaja wiec musze wybierac te drozsze na dluzej starczajace;)

a tak wogole musze niedlugo zaczac rozgladac sie za sukienkami, fryzurami itd na swoje weselicho;D
12 lata 11 miesiąc temu #288938 przez domii
Marta Sz a kiedy masz to wesele?ale ci zazdroszcze :lol: ja swoje jeszcze raz moglabym miec :lol:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #288942 przez madzia0507
Domii :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #288955 przez marta_szh
28 lipca dlatego mam take cisnienie na ta diete
12 lata 11 miesiąc temu #288960 przez Pippin
:)
a ile ważysz i ile masz wzrostu??że masz takie "ciśnienie "na dietkę?? :)
12 lata 11 miesiąc temu #288966 przez marta_szh
ehhhhh 175 i w chwili obecnej 76kg :dry: w kazdym razie rozmiar 42 a zawsze nosilam 38 wiec jest roznica
12 lata 11 miesiąc temu #288975 przez jusia
Hej dziewczyny jestem na chwile bo zaraz idziemy na spacerek :)
w pracy ok, drugi udany dzien, ale zmecozna jestem :( bez drzemki sie nie obejdzie...i cos moze pospalam pol godz z przerwami co 10 min, ale juz mi lepiej...
kurcze slyszalam o tym porwaniu :( wiecie co...ja bym tego nie przezyla...:( chyba usune zdj z fb... a jak komus sie moje dziecko spodoba????? :(((((((((((((((((
Pippin ja tez czytam pudla :) i ogladalam ten program w tv...i masakra...te majkijaże... biedne dziewczyny zniszcza sobie cere wlosy rzesy :( masakra jestem całkowicie przeciw!!
Madiza super włosy i jaki fajny kolor :) lubie takie ciemne wlosy :)
gratuluje tez Idze ząbkow :)
nio mykam bo bedziemy jesc mleczko :)
i dzieki za odp w spr @
marta super ze beirzesz slub, zazdroszcze :)
12 lata 11 miesiąc temu #288993 przez Renata Anna
Zobaczcie jaka ładna dziewczynka z tej porwanej Madzi...

Coś okropnego, ciągle o tym myślę i nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu matki. Jakby mi ktoś zabrał Celinkę, to chyba bym umarła z rozpaczy...

wiadomosci.wp.pl/gid,14196738,title,Cala...dziecka,galeria.html
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288998 przez Pippin
śliczna :(
ja też bym umarła chyba :( :( :(

marta szh nie ma tak źle ja mam wzrostu 164 a ważę 63 da się żyć :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #289005 przez maga4
Dziekuje wszystkim za mile slowa. kuba wazy okolo 8kg i ma 70 cm, ale to takie domowe pomiary. A pyzate policzki ma po mamusi ;)
Kuba juz sie prawie nie miesci w gondoli, ale jak zrobilismy jazde probna spacerowka to byl straszny krzyk, wiec chyba go jeszcze zostawie w spacerowce na pare tygodni.

My lubimy wszystkie pampersy. Za to ostatnio kupilismy huggisy i nigdy wiecej. Lezy wielka paczka i zakladam je malemu tylko jak pora zmienic pieluszke a spodziewam sie, ze za niedlugo moze byc kupa. Ale jak bylismy w polsce to uzywalam Dada i sa super.

Agusia, mieszkam w Cork. jak nastepnym razem bedziesz w IE to zapraszam na kawe:)

Haniu, zdrowka dla meza.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289016 przez kamila_86
hej!!!
Chyba nie jestem w stanie Was nadrobić :(:( wybaczycie??
U nas w miare ok, za nami kolejne zajęcia na basenie - za tydzień chyba będziemy nurkować - masakra :ohmy: :ohmy: juz to widze brr
No i Mati znowu nie chce spać w łóżeczku jak przychodzi wieczor i go wkładam do łóżeczka to dostaje szalu wczoraj aż mi sie dusił od płaczu i dalam mu cyca i zasnał na łóżku :( nie wiem już jak go nauczyć a juz tak ładnie spał :(:( jejku też macie taki problem? bo ogólnie Mati to bezproblemowe dziecko jest grzeczny prawie w ogole nie płacze sam sie soba zajmuje nawet w ciągu dnia sie bawi w łóżeczku a spać nie chce :(

No dobra idę was poczytac chociaż tak po łebkach póki mały śpi po spacerze.

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów/ek!!!

Madzia fryzurka super!!!
Kasiek gratuluje ząbków!!

Edyt: no tak każde dziecko jest inne a ja małego od początku w nocy karmiłam w łóżku może dlatego... :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #289019 przez marta_szh
kamila skad ja to znam :) mam podobny problem, spanie we wlasnym lozeczku to cos czego Lolo nie nawidzi, juz nawet nie probuje bo brakuje mi sil, zdania sa podzielone, pediatra mi mowila ze koro dziecko potrzebuje byc przy rodzicach to nic na sile i nie ma co go zmuszac do spania w lozeczku i trzeba go brac do swojego, hm.. ciekawe, ja tak robie ale wcale nie jest nam to na reke i zastanawiam sie co bedzie potem..
12 lata 11 miesiąc temu #289023 przez Renata Anna
Każde dziecko jest inne. Jedno tak jak Celinka będzie spać bez problemu w łóżeczku, a inne nie...
Celinka nie ma z tym problemu. Może dlatego, że ja od czasu porodu ani razu nie brałam jej do siebie do łóżka. No i chyba po prostu wie, że to jej miejsce...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289084 przez Edyta
Kamilaja swoja brakam do lozka karmilam cycem spala zemna ale pozniej ja zaczelam odkladac do lozeczka bo umnie to bardziej ja sie chcialam do niej przytulac jak byla malusia i brzuszek ja czesto bolal to masowalam w nocy pozniej sama sie do lozeczka przyzwyczaila czasem ja biore do siebie ale rzadko KasiekGRATULACJE DLA IGI ZA ZABKI :lol: Pipinn Antos super spi :) Adee domii
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madziu sliczna fryzura naprawde ci dobrze wlasnie nie wiem jak w dlugich wygladalas ale teraz tak cie odmlodzilo :blink: i juz reszte zapomnialam sorki :dry:Haniu super ze szystko sie udalo :) nie wiem czy moge ale Asik moze ma awarie kompa znow i dlatego jej nie ma mam nadzieje ze sie nie obrazi jak powiem wam ze szymus dostal zgode na operacje :) a ja wroci opowie wam sama reszte...dziecko mi sie budzi :dry: no i sie obudzila...bede wieczorkiem.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia