BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #289252 przez a!gusia
m robi pizze mniam :)
jak przeczytalam o tej malej Madzi to moialam Jurcia przy cycu i az sie rozbeczalam bo co on by zrobil bez moich cycow???!!!zaplakalby sie..biedna ta matka..pewnie sie obwinia a przeciez co mogla zrobic??!
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #289255 przez adee84
Joasiu współczuję bólu głowy :( :kiss: a Twój M kiedy wraca?
Agusia o tym samym pomyślałam :( a na pizze mogę wpaść?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289256 przez a!gusia
Adee m juz po Ciebie wyjezdza!
a tu Jerzus z nowa zabawka :) dopiero sie wtedy obudzil wiec tylko patrzyl :)
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #289266 przez adee84
jaki zainteresowany :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #289273 przez marta_szh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #289275 przez a!gusia
Marta taki jakby palak lezacy nad nim :)
a co do znajomych to ja mam baaaardzo niewielu znajomych...ale za to przyjaciolek mam duuuzo-Was! niestety nikogo poza Wami :(
12 lata 11 miesiąc temu #289276 przez marta_szh
az NAS :) az Nas :)
12 lata 11 miesiąc temu #289277 przez adee84
Marta miałam tak samo :dry:
Agusia też mam tylko Was, a nie, przepraszam mam AŻ WAS!!!i kocham Was wszystkie bez wyjątku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #289278 przez adee84
chciałam wrócic do tematu spotkania.
może najpierw termin uzgodnijmy jak to pewna jedna mądra Pani z nas zasugerowała :) a potem miejsce.
ja tak cichutko nadal jestem za Kazimierzem, a termin to może maj-czerwiec, przełom?
i jeszcze też wracam do mojego głupiego pomysłu zdjęc maluchów z konikami, pamiętacie co keidyś głupio wymyśliłam? zeby zrobić kolaż maluchów z konikami i wysłać do fp??może zróbmy to a nóż widelec się odezwą :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289279 przez a!gusia
Adee jestem za jesli chodzi o zdjecia :)
a co do spotkania to przelom maja i czerwca jak najbardziej bo w polowie czerwca polecimy do Irlandii na dluzej jesli polecimy :) a ja bym bardzo kciala sie z Wami zobaczyc :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289281 przez happymamma
Madzia, ja chętnie zobaczę cię w pidżamce :silly: ładna fryzurka, ale przecież łdnemu we wszystkim ładnie :lol:

Pipin
, podnosisz poprzeczkę kobieto ;) :)Moje pranie już błaga o litość :blush: Ale za to ugotowałm dzisiaj romantyczny obiad - gołąbeczki ;)

Agusia kwestia wprawy :) Próbowałaś może z tej stronki z przepisami dla dzieci zrobić? A o pamersach tych pisałam ja - mi po prostu nie pasuje, że te taśmy boczne się nie rozciągają jak w normalnych pampersach, bo uważam, że to niewygodne dla mnie przy ubieraniu, dla Jasia przy jego wygibasach, ale to rzecz gustu :)

Jestem w szoku - Ala na 38 przykładów zrobiła tylko 4 błędy - moje zdolne dziecko :lol: A druga moja mała mądrala zjadła dzisiaj marcheweczkę z ziemniaczkiem, a jadła jakby robiła to od zawsze :lol:

Kasiek
skoro już podziękowałaś, to gratulujemy :silly: :woohoo:

Martucha właśnie!!! Mogę przecież zrobić Ali jeszcze sprawdzian z ortografii!!! Co by na laurach nie spoczęła :silly: :silly: I wszystko co kazałaś przekazać, przekazałam, na co Ala orzekła, że jesteś na pewno fajna i Twój Borys "nie będzie musiał się uczyć tej przeklętej tabliczki mnożenia" :laugh:

Avika piękniście :)

Pipin
, Antoś do schrupania :kiss:

Haniu
jasne że sie udala!! To była oczywista oczywistość :woohoo: :woohoo:

No nie, jak ja tak zacznę Ali przekzywać wyrazy współczucia od ciotek, to ojdzie poszukać sobie fajniejszej mamy :ohmy: :silly:

Madziu, Jasio narazie jest pewien, że na telewizor można oddziaływać różnego rodzaju piskiem oraz głośniejszym monologiem :lol: Julitka widzę, osiągnęła wyższy stopień wtajemniczenia :ohmy: ;)

Z tym dzieciątkiem to naprawdę straszna historia... umarłabym na miejscu... a bidulka na pewno "poszła" za granicę do "biednych" ludzi, którzy nie mogą mieć dzieci i to przez właśnie takich "biednych" ludzi są porywane dzieci :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :( :( :(

Adee, ja tez Cie love :kiss: :kiss: :kiss: :) I daruj sobie tą "koleżankę" :dry:

Agusia
fajowe toto :)

Tak tak, uzgodnijmy termin :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #289283 przez marta_szh
nie mam konika :( ale moze sie to zmieni, dobra musze sie pakowac bo wyjezdzamy do mojego taty na 2 dni ale tam tez mam net wiec luuzik

juz niedlugo bede Was zasypywa linkami sukienek slubnych, fryzur, bede prosic o porady, pomysły i bede zasmiecac tym nasze forum nie macie nic przeciwko??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289286 przez adee84
a ja mam jeszcze pytanie?
opłaca się wystawiać suknie ślubną na allegro czy tablicy?czy takie rzeczy to się nie sprzedają?
MARTA JAK NAJBARZIEJ NIE MAMY NIC PRZECIWKO :lol: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #289289 przez marta_szh
znajomej poszla suknia na allegro ale jak bardzo spuscila z ceny bo nikt na "pałę" bez przymiarki raczej nie ryzykuje chyba ze jest naprawde dobra, okazjonalna cena, ja bym wystawila i tu i tu na tablicy to zawsze ktos moze przyjechac obejrzec, nie?
12 lata 11 miesiąc temu #289294 przez kiniaa
hej laleczki :laugh:

Haniu ale sie ciesze ze wszystko sie udalo :)

Marta u mnie niestety nici z diety na razie :( ale chyba od lutego bede na jakis fitnes mykac - moze nawet na ta slawna zumbe :lol:

Agusia fitnes, kosmetyczka i bardzo dobrze :laugh: zobaczysz od razu lepiej sie poczujesz :laugh: tez musze sie za siebie wziasc bo ostatnio ograniczam sie do golenia nog i nie tylko :silly: i posmarowania kremem buzi :dry:
A Jerzyk sliczny i zabawka fajna :)

Boze, doczytalam o biednej Madzi, nawet nie chce myslec co czuja rodzice :(

co do spotkania to niestety mi nie wyjdzie w tym roku :( a bardzo bym chciala :(

Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Madzia slicznie Ci w tej fryzurce :)

Kasiek gratuluje zabkow :lol:

Martuchasuper buciki :laugh:

Pippin Tosiek przystojniak, slodziutko spi :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia