- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289278 przez adee84
chciałam wrócic do tematu spotkania.
może najpierw termin uzgodnijmy jak to pewna jedna mądra Pani z nas zasugerowała a potem miejsce.
ja tak cichutko nadal jestem za Kazimierzem, a termin to może maj-czerwiec, przełom?
i jeszcze też wracam do mojego głupiego pomysłu zdjęc maluchów z konikami, pamiętacie co keidyś głupio wymyśliłam? zeby zrobić kolaż maluchów z konikami i wysłać do fp??może zróbmy to a nóż widelec się odezwą
może najpierw termin uzgodnijmy jak to pewna jedna mądra Pani z nas zasugerowała a potem miejsce.
ja tak cichutko nadal jestem za Kazimierzem, a termin to może maj-czerwiec, przełom?
i jeszcze też wracam do mojego głupiego pomysłu zdjęc maluchów z konikami, pamiętacie co keidyś głupio wymyśliłam? zeby zrobić kolaż maluchów z konikami i wysłać do fp??może zróbmy to a nóż widelec się odezwą
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289279 przez a!gusia
Adee jestem za jesli chodzi o zdjecia
a co do spotkania to przelom maja i czerwca jak najbardziej bo w polowie czerwca polecimy do Irlandii na dluzej jesli polecimy a ja bym bardzo kciala sie z Wami zobaczyc
a co do spotkania to przelom maja i czerwca jak najbardziej bo w polowie czerwca polecimy do Irlandii na dluzej jesli polecimy a ja bym bardzo kciala sie z Wami zobaczyc
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289281 przez happymamma
Madzia, ja chętnie zobaczę cię w pidżamce ładna fryzurka, ale przecież łdnemu we wszystkim ładnie
Pipin, podnosisz poprzeczkę kobieto :)Moje pranie już błaga o litość Ale za to ugotowałm dzisiaj romantyczny obiad - gołąbeczki
Agusia kwestia wprawy Próbowałaś może z tej stronki z przepisami dla dzieci zrobić? A o pamersach tych pisałam ja - mi po prostu nie pasuje, że te taśmy boczne się nie rozciągają jak w normalnych pampersach, bo uważam, że to niewygodne dla mnie przy ubieraniu, dla Jasia przy jego wygibasach, ale to rzecz gustu
Jestem w szoku - Ala na 38 przykładów zrobiła tylko 4 błędy - moje zdolne dziecko A druga moja mała mądrala zjadła dzisiaj marcheweczkę z ziemniaczkiem, a jadła jakby robiła to od zawsze
Kasiek skoro już podziękowałaś, to gratulujemy
Martucha właśnie!!! Mogę przecież zrobić Ali jeszcze sprawdzian z ortografii!!! Co by na laurach nie spoczęła I wszystko co kazałaś przekazać, przekazałam, na co Ala orzekła, że jesteś na pewno fajna i Twój Borys "nie będzie musiał się uczyć tej przeklętej tabliczki mnożenia"
Avika piękniście
Pipin, Antoś do schrupania
Haniu jasne że sie udala!! To była oczywista oczywistość
No nie, jak ja tak zacznę Ali przekzywać wyrazy współczucia od ciotek, to ojdzie poszukać sobie fajniejszej mamy
Madziu, Jasio narazie jest pewien, że na telewizor można oddziaływać różnego rodzaju piskiem oraz głośniejszym monologiem Julitka widzę, osiągnęła wyższy stopień wtajemniczenia
Z tym dzieciątkiem to naprawdę straszna historia... umarłabym na miejscu... a bidulka na pewno "poszła" za granicę do "biednych" ludzi, którzy nie mogą mieć dzieci i to przez właśnie takich "biednych" ludzi są porywane dzieci
Adee, ja tez Cie love I daruj sobie tą "koleżankę"
Agusia fajowe toto
Tak tak, uzgodnijmy termin
Pipin, podnosisz poprzeczkę kobieto :)Moje pranie już błaga o litość Ale za to ugotowałm dzisiaj romantyczny obiad - gołąbeczki
Agusia kwestia wprawy Próbowałaś może z tej stronki z przepisami dla dzieci zrobić? A o pamersach tych pisałam ja - mi po prostu nie pasuje, że te taśmy boczne się nie rozciągają jak w normalnych pampersach, bo uważam, że to niewygodne dla mnie przy ubieraniu, dla Jasia przy jego wygibasach, ale to rzecz gustu
Jestem w szoku - Ala na 38 przykładów zrobiła tylko 4 błędy - moje zdolne dziecko A druga moja mała mądrala zjadła dzisiaj marcheweczkę z ziemniaczkiem, a jadła jakby robiła to od zawsze
Kasiek skoro już podziękowałaś, to gratulujemy
Martucha właśnie!!! Mogę przecież zrobić Ali jeszcze sprawdzian z ortografii!!! Co by na laurach nie spoczęła I wszystko co kazałaś przekazać, przekazałam, na co Ala orzekła, że jesteś na pewno fajna i Twój Borys "nie będzie musiał się uczyć tej przeklętej tabliczki mnożenia"
Avika piękniście
Pipin, Antoś do schrupania
Haniu jasne że sie udala!! To była oczywista oczywistość
No nie, jak ja tak zacznę Ali przekzywać wyrazy współczucia od ciotek, to ojdzie poszukać sobie fajniejszej mamy
Madziu, Jasio narazie jest pewien, że na telewizor można oddziaływać różnego rodzaju piskiem oraz głośniejszym monologiem Julitka widzę, osiągnęła wyższy stopień wtajemniczenia
Z tym dzieciątkiem to naprawdę straszna historia... umarłabym na miejscu... a bidulka na pewno "poszła" za granicę do "biednych" ludzi, którzy nie mogą mieć dzieci i to przez właśnie takich "biednych" ludzi są porywane dzieci
Adee, ja tez Cie love I daruj sobie tą "koleżankę"
Agusia fajowe toto
Tak tak, uzgodnijmy termin
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289283 przez marta_szh
nie mam konika ale moze sie to zmieni, dobra musze sie pakowac bo wyjezdzamy do mojego taty na 2 dni ale tam tez mam net wiec luuzik
juz niedlugo bede Was zasypywa linkami sukienek slubnych, fryzur, bede prosic o porady, pomysły i bede zasmiecac tym nasze forum nie macie nic przeciwko??
juz niedlugo bede Was zasypywa linkami sukienek slubnych, fryzur, bede prosic o porady, pomysły i bede zasmiecac tym nasze forum nie macie nic przeciwko??
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289286 przez adee84
a ja mam jeszcze pytanie?
opłaca się wystawiać suknie ślubną na allegro czy tablicy?czy takie rzeczy to się nie sprzedają?
MARTA JAK NAJBARZIEJ NIE MAMY NIC PRZECIWKO
opłaca się wystawiać suknie ślubną na allegro czy tablicy?czy takie rzeczy to się nie sprzedają?
MARTA JAK NAJBARZIEJ NIE MAMY NIC PRZECIWKO
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289289 przez marta_szh
znajomej poszla suknia na allegro ale jak bardzo spuscila z ceny bo nikt na "pałę" bez przymiarki raczej nie ryzykuje chyba ze jest naprawde dobra, okazjonalna cena, ja bym wystawila i tu i tu na tablicy to zawsze ktos moze przyjechac obejrzec, nie?
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289294 przez kiniaa
hej laleczki
Haniu ale sie ciesze ze wszystko sie udalo
Marta u mnie niestety nici z diety na razie ale chyba od lutego bede na jakis fitnes mykac - moze nawet na ta slawna zumbe
Agusia fitnes, kosmetyczka i bardzo dobrze zobaczysz od razu lepiej sie poczujesz tez musze sie za siebie wziasc bo ostatnio ograniczam sie do golenia nog i nie tylko i posmarowania kremem buzi
A Jerzyk sliczny i zabawka fajna
Boze, doczytalam o biednej Madzi, nawet nie chce myslec co czuja rodzice
co do spotkania to niestety mi nie wyjdzie w tym roku a bardzo bym chciala
Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia slicznie Ci w tej fryzurce
Kasiek gratuluje zabkow
Martuchasuper buciki
Pippin Tosiek przystojniak, slodziutko spi
Haniu ale sie ciesze ze wszystko sie udalo
Marta u mnie niestety nici z diety na razie ale chyba od lutego bede na jakis fitnes mykac - moze nawet na ta slawna zumbe
Agusia fitnes, kosmetyczka i bardzo dobrze zobaczysz od razu lepiej sie poczujesz tez musze sie za siebie wziasc bo ostatnio ograniczam sie do golenia nog i nie tylko i posmarowania kremem buzi
A Jerzyk sliczny i zabawka fajna
Boze, doczytalam o biednej Madzi, nawet nie chce myslec co czuja rodzice
co do spotkania to niestety mi nie wyjdzie w tym roku a bardzo bym chciala
Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia slicznie Ci w tej fryzurce
Kasiek gratuluje zabkow
Martuchasuper buciki
Pippin Tosiek przystojniak, slodziutko spi
Moderatorzy: ilona