- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289094 przez domii
Hania urodziny spedzilam normalnie bez jakis tam tortow itp.upieklismy tylko muffinki dostalam od tesciow kase-wiec kupie posciel a dokladnie wklad-bo juz ten jest stary i brzydki wieczorem bylam na tej Zumbie z nowym kolesiem,ladny ale nie w moim typie za to zajecia prowadzi rewelacyjnie-nogi to mnie wczoraj tak bolaly ze nie moglam usnac
Kamila a czemu boisz sie nurkowania?mowilas ze Mati sie super w wodzie czuje A co do spania to Blazej tez od przyjscia ze szpitala spi w lozeczku tylko nad ranem go biore na ta godzine lub dwie do lozka,wiec nie ma problemow ze spaniem ani w lozku ani w lozeczku.Jak jest skok czy tak jak ostatnio chyba przez zabki sie budzil co 1,5 2h to bralam do lozka bo bylo bardzo meczace takie wstawanie,a teraz znowu bez problemu usypia u siebie Moze posiedz przy lozeczku ale go nie wyjmuj,daj smoka poglaszcz po glowce albo potrzymaj za reke u nas to dziala
Marta sz No to do slubu napewno zgubisz te kilogramy,ja tez bym troche chciala zgubic ale przy karmieniu piersia to trzeba jesc wiec narazie odpuszcze,przynajmniej nie tyje a jem mase slodyczy dlatego na fitnessie daje cala z siebie
Kamila a czemu boisz sie nurkowania?mowilas ze Mati sie super w wodzie czuje A co do spania to Blazej tez od przyjscia ze szpitala spi w lozeczku tylko nad ranem go biore na ta godzine lub dwie do lozka,wiec nie ma problemow ze spaniem ani w lozku ani w lozeczku.Jak jest skok czy tak jak ostatnio chyba przez zabki sie budzil co 1,5 2h to bralam do lozka bo bylo bardzo meczace takie wstawanie,a teraz znowu bez problemu usypia u siebie Moze posiedz przy lozeczku ale go nie wyjmuj,daj smoka poglaszcz po glowce albo potrzymaj za reke u nas to dziala
Marta sz No to do slubu napewno zgubisz te kilogramy,ja tez bym troche chciala zgubic ale przy karmieniu piersia to trzeba jesc wiec narazie odpuszcze,przynajmniej nie tyje a jem mase slodyczy dlatego na fitnessie daje cala z siebie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
Temat został zablokowany.
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289113 przez kamila_86
Domii o Mateusza nurkowanie się nie boje bo on bardzo lubi wodę nawet jak po buźce leci tutaj chodzi o mnie boje sie zebym ja z nim nurkowac nie musiala bo ja to z pływaniem kiepsko
a jeśli chodzi o to zostawienie go w łóżeczku i głaskanie itp - niestety na Matiego to nie działa jest krzyk i uspokaja się na rekach dopiero a jak go włoże z powrotem to powtórka z rozrywki nasz indywidualista ...
a jeśli chodzi o to zostawienie go w łóżeczku i głaskanie itp - niestety na Matiego to nie działa jest krzyk i uspokaja się na rekach dopiero a jak go włoże z powrotem to powtórka z rozrywki nasz indywidualista ...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289142 przez soniasg
i am back
informuję uroczyście, iż kupiłam chodzik pani w biedrze wyprzedażowej poskakała trochę po zapleczu i się znalazł
i jest super,później wrzucę zdjęcie bo narazie Majki śpi mi na rękach
dziewczyny a może to przez skok? może Wasze maleństwa potrzebują teraz więcej bliskości? niw wiem nie znam się tylko gdybam
informuję uroczyście, iż kupiłam chodzik pani w biedrze wyprzedażowej poskakała trochę po zapleczu i się znalazł
i jest super,później wrzucę zdjęcie bo narazie Majki śpi mi na rękach
dziewczyny a może to przez skok? może Wasze maleństwa potrzebują teraz więcej bliskości? niw wiem nie znam się tylko gdybam
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289163 przez soniasg
dziewczyny pisała któraś może do Asik co tam z nimi ?
Pipin dla mnie Ci rodzice są poj.... i nic więcej, dziecko to nie lalka
kurcze a też myślę cły czas o tej malutkiej Madzi oby się znalazła, chociaż bardzo w to wątpię aż siępłakać chce i pomyśleć,że to Dzieciątko w wieku naszych... zabiłabym gnoja gołymi rękami...
Marta to masz jeszcze sporo czasu do weselicha napewno schudniesz. swoją drogą toja mam 165 i 86kg więc czym Ty się przejmujesz kobito ? napewno super wyglądasz
Kamila nurkowanie? wow super
Jusia
Edyta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
teraz doczytałam o Asik
Pipin dla mnie Ci rodzice są poj.... i nic więcej, dziecko to nie lalka
kurcze a też myślę cły czas o tej malutkiej Madzi oby się znalazła, chociaż bardzo w to wątpię aż siępłakać chce i pomyśleć,że to Dzieciątko w wieku naszych... zabiłabym gnoja gołymi rękami...
Marta to masz jeszcze sporo czasu do weselicha napewno schudniesz. swoją drogą toja mam 165 i 86kg więc czym Ty się przejmujesz kobito ? napewno super wyglądasz
Kamila nurkowanie? wow super
Jusia
Edyta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
teraz doczytałam o Asik
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #289174 przez a!gusia
Maga a gdzie mniej wiecej w Cork?znam Cork prawie jak wlasna kieszen
A w Irlandii to ja najbardziej lubie pampersy baby dry ale tu w Polsce ich nie moge dostac..
Adee co jest?
ja na jutro sie umowilam do kosmetyczki i mam zamiar spedzic tam 2 godziny.sama bez dziecka, z Jerzykiem zostaje tata i mam zamiar wykorzystac kazda minute na relaks w ogole od dzis sie cos zmieni, bede dbac o siebie.w koncu.teraz musze jeszcze jakis fitness znalezc w okolicy i sie wybiore,chociaz raz w tygodniu.amen
A w Irlandii to ja najbardziej lubie pampersy baby dry ale tu w Polsce ich nie moge dostac..
Adee co jest?
ja na jutro sie umowilam do kosmetyczki i mam zamiar spedzic tam 2 godziny.sama bez dziecka, z Jerzykiem zostaje tata i mam zamiar wykorzystac kazda minute na relaks w ogole od dzis sie cos zmieni, bede dbac o siebie.w koncu.teraz musze jeszcze jakis fitness znalezc w okolicy i sie wybiore,chociaz raz w tygodniu.amen
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289180 przez Renata Anna
Adee umieram z ciekawości... co też ta koleżanka Ci powiedziała???
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia