BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288681 przez Pippin
adee co do wyjazdu moja mam powiedziała mi dokładnie to samo!!!!! :laugh:

witam się tak w ogóle :lol:

soniu a czym miałaś mnei urazić??? :) m studiuje pielęgniarstwo ja jak dobrze pójdzie skoncze fizjoterapię więc Antek musi zostac lekarzem zeby dopełnić krąg :lol: :lol: :lol: żarcik będzie tym kim będzie chciał być :)

beti mój Antek śmieje się identico!!!! :ohmy: :)

soniu majeczka urocza :*

chodziki powiadacie dziś juz ich na pewno nie będzie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

agusia gratulejszon

spóźnione dla majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Haniu jedziesz do szpitala pewnei zaraz ucałuj tam chłopa :kiss:

Renatka zazdraszczam kupy śniegu :lol:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #288687 przez madzia0507
Hej!
Muszę wam się pochwalić, bo:
1. Moje dziecko wczoraj samo przekręciło się z pleców na brzuszek!!! :)
2. Rano gadałam z koleżanką przez tel., a Julita leżała u mnie na łóżku. Wzięła sobie pilota, przełączyła na program, na którym była akurat bajka i pogłośniła. :laugh: :laugh: :laugh:
A teraz leży koło mnie, liże mi rękę i piszczy. :laugh: :laugh: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A teraz biorę się za nadrabianie tego, czego wczoraj nie zdążyłam doczytać. :)

Jusia, no właśnie moja teściowa tego nie rozumie, tylko myśli, że Julita już taka jest, że robi wszystkim na złość takim zachowaniem i że to nasza wina. :(
A w Aqua Parku jej się nie spodobało, ale za to w wannie z mamusią spodobało jej się bardzo. :)
A mąż - prawdziwy romantyk. :) :) :)
Ty już do pracy wróciłaś, a ja na razie sobie tego nie wyobrażam, a za miesiąc chyba mnie to czeka, bo kierowniczka została w aptece sama. Była wcześniej z taką Basia, ale Basia się zwolniła, bo przeprowadziła się do Krakowa i tam znalazła pracę. Miałam wykorzystać zaległy wypoczynkowy, ale chyba się to nie uda, bo ostatnio kierowniczka coś wspominała o tym, że będzie potrzebowała pomocy. :dry:

Na szczęście Julita i ciotka bardzo się polubiły. Mała wogóle nie płacze jak ciotka się nią zajmuje. A ciotka jest zachwycona, jak ją proszę o pomoc. :)

Asik, żyjesz???

Sonia, 100 lat dla Mejeczki!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Renatka, super zdjęcia. :) Ja miałam szczura, który miała na imię Maniek. :) :) :)

Martucha, jak tam po wizycie Najświętszej Inkwizycji??? :lol: :silly:
Ja wszystko po Julicie chowam. Kilka rzeczy wystawiłam, a reszta jest pięknie poskładana w pudełeczkach. Mało tego, jak kupuję coś nowego, np. ten fotelik, to w takim kolorze, żeby mogło być też dla chłopczyka. :lol:

Kiniaa, 100 lat dla starszej pociechy z okazji 5-tych urodzin!!!

Sonia, to niestety przez zęby. Julita wczoraj zjadła 3 x 125 ml mleka przez cały dzień i to z trudem jej wmusiłam, troszkę obiadku z królikiem, a tak to tylko herbatę by piła.

Domii, spóźnione niestety, ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz... pieniędzy!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Jezu!!! Moja dziecko właśnie samo zasnęło!!! Tak po prostu. Leżała obok mnie, oglądała tv i zasnęła. :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #288706 przez Renata Anna
madzia a bo te nasze dzieciaczki to z każdym dniem coraz bardziej nas zaskakują :)
12 lata 11 miesiąc temu #288707 przez domii
Witam

Wkoncu sie nawet wyspalam,Blazejek jadl tylko o 1,30 i 5 rano spal od 20 do 7.30 :) oczywiscie nie podniecam sie za bardzo :laugh: bo pewnie dzisiaj juz tak rozowo nie bedzie :dry: ale jedna nocka od 2,5 tyg.w miare normalnie przespana wiec jest sie z czego cieszyc :) pewnie to byl prezent urodzinowy od synka :)

Kasiek pisalas wczoraj ze Iga najmniej w dzien spi 2h,a moj wczoraj przeszedl samego siebie bo spal 3 razy po 30 min :ohmy: no ale jak ma w nocy tak spac jak dzisiaj,to moze tak przez dzien spac :) a co do butow to jesli nie sa z zamszu to nie powinny przemoknac,a widzialas te wczesniejsze co pokazywalam/takie w kolorze fuksji?one napewno nie przemokna tylko kosztuja teraz 275 zl :dry:

Happymamma jak tam tabliczka mnozenia?gratulacje dla Jasia za memlanie stopek :) a co do pupy to ty chyba nie masz czego zazdroscić, z takim ciałkiem to i pupa jest napewno git :lol: a pampki sleep and play rzeczywiscie sa do bani

agusia gratki :lol: a co do kasy,to wiesz tak jest w Polsce,pisz jak tam po rozmowie M

Beti dobrze ze maty sa wytrzymale bo Fifi tak szaleje :laugh: i jak pieknie sie chichra :) a muffinki z gruszka sa naprawde smakowe :)

adee super ze Majka juz w spacerowce jezdzi :)

soniaq slicznie Majeczka spi u Ciebie na klacie, Blazejek tak spal jak byl malutki teraz to tylko lozeczko albo lozko

jusia ja ci w sprawie @ nie pomoge bo jeszcze nie mam :)

Hania trzymam kciuki :kiss:

edyta
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

madzia super ze sie przekrecila i ze sama bajke wlaczyla :) dziekuje za zyczenia :) a ty lepiej wrzuc fotke :angry: a to dobrze ze Julitka sama zasnela-Blazejek jak jest bardzo zmeczony to tez tak ma

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288709 przez happymamma
Witam się :)

Ja też chce taki pchacz z biedrony, też też! Muszę sprawdzić, czy u nas są :)

Aguisa gratuluję wiesz czego ;) :woohoo:

Jusia, widzisz :) I z dnia na dzień na pewno będzie tylko lepiej :)

Haniu jak Twoje samopoczucie?? :kiss:

I oczywiście dalej nie pamiętam, idę doczytać i w raze czego edytuję zaraz ;)

Acha :) Pieknie Majeczka śpi na klacie - widać Majeczki tak mają ;)

A Alicja właśnie pisze obok mnie sprawdzian z tabliczki mnożenia :evil:

Wczoraj nie daliśmy Jasiulkowi kaszy przed snem i spał lepiej i dłużej :unsure: :huh:

Odnośnie kup ;) To Jaś nad ranem pierdział i pierdział, ja pewna, że zrobił co miał zrobić, zdejmuje mu pieluchę a tu nic. Zakładam więc nową, a On wali kupala :P :lol:

Renatko, a może by tak na początek jaśniejsze pasemka??? :unsure:

Beti super filmiki :)
12 lata 11 miesiąc temu #288711 przez madzia0507
No, jestem. Zaniosłam Kruszynkę do łóżeczka. :)

Kasiek, pięknie powiedziane. Mogłam tak rzucić teściowej na do widzenia: "Do dupy z taką babcią!".

Renatka, najlepiej się wybrać do jakiegoś dobrego fryzjera. Niech ci coś doradzi, ale myślę, że dałoby się to zrobić. Może jakby spróbować jakimś blondem je rozjaśnić??? :unsure: :unsure: :unsure: Ale ja bym chyba sama nie ryzykowała.

Domii, ja używam Garniera i nie miałam żadnych problemów. Teraz mi wypadają, ale podejrzewam, że to po ciąży.
Super buciki! :) Mnie wczoraj przyszły te moje z Ecco. :) :) :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kasiek, fajne buty upatrzyłaś. :)

A widziałyście Relaksy z Wojasa??? Świetneeeeeeeeeee!!! Ale 399 zł!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:
www.sklep.wojas.pl/produkty/linia/8-rela.../411-438.html?v=4357

Maga4, bardzo ładna z Was para. :) :) :)

A w bebiko jest konkurs jakbyście były zainteresowane:
www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#konkurs

Co do mojej wizyty u fryzjera... No więc... Mam krótkie włosy. Bardzo krótkie. Mniej więcej takie jak Pippin, tylko, że dalej mam długą grzywkę. Mama mówi, że super, mąż twierdzi, ze też mu się podoba, ale ma nadzieję, ze szybko odrosną, a ja sama nie wiem. Chyba jestem tego samego zdania co mój mąż. Musiałam obciąć, bo były strasznie zniszczone i mało mi już ich zostało na głowie, ale na pewno nie zostanę przy takiej długości.
12 lata 11 miesiąc temu #288712 przez soniasg
Renatko udanych zakupów :) a przepis podkradam bo ja kompletnie nie mam pomysłów na obiady :P no i super, że macie gośći mnie to czeka w sobote :)

Haniu trzymamy kciuki :kiss: i daj zaraz znać jak coś będziesz wiedziała :kiss:

Edyta Majka też potrafi czytać :D a przy okazji targać gazety na kawałki :D ostatnio mojej Mamie potargała detektywa i ta nie miała co czytać :P

Pippin no fajnie by było jakby Anto s został lekarzem :) i super, ze udało się przełożyć szczepienie :)

Madziu dziękujemy za życzenia :) no i zdolną masz córeczkę :) musiałam sobię to wyobrazić z tym pilotem i się uśmiałam :) a gdzie zdjęcie nowej fryzury bo nic o nie nie wspominasz???
12 lata 11 miesiąc temu #288718 przez domii
Renatka to przefarbuj sie na braz zawsze tak jak pisalas moze pozniej wrocic do swojego koloru,ja mam brazowe,mialam i czarne i blond ale w tych teraz sie najlepeij czuje i nie widac tak odrostow :)

Madzia super te butki ale ta cena :huh: a co do wlosow to sie nie daj prosic :angry: wrzuc fotke :)

soniaq Blazej jak czytam gazete to tak bije w nia lapkami ze tez dziury robi :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #288720 przez Pippin
madzia zdjecie zdjecie zdjęcie :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!

dobra sień umyta obiad nastawiony pranie poskładane i nowe nastawione jeszcze choinę muszę rozebrać :)
12 lata 11 miesiąc temu #288729 przez soniasg
właśnie MAdziu nie daj się prosić :)

Pippin normalnie jesteś najlepsza przy Antku marudzie tyle dałaś radę zrobić :O

ja uciekam do biedry w poszukiwaniu pchacza :P
12 lata 11 miesiąc temu #288730 przez madzia0507
adee84 napisał:

not this time Kochane, nie chce mi się juz nawet o tym myśleć a co dopiero pisać :dry: spoko jakoś to będzie

Co się dzieje??? :( :( :(

Beti, widzę, że nowy wydatek wam się szykuje. Nowa mata edukacyjna! Bo ze starej maty zostaną niedługo strzępy i to malusieńkie. Nie będzie co zbierać. :laugh: :laugh: :laugh:

Happymamma, zdolny Jasio. :)
Julita nie wsysa swoich stóp, chociaż bardzo by chciała, ale brzuchol jej przeszkadza. Moja Kluska! :)
No i wypisz wymaluj, opisałaś mój dzisiejszy poranek. Baczki Julity słyszałam aż w naszym pokoju. No to zwlekłam się z łóżka, zaglądam - nie ma kupy. Ale pieluchę zmieniłam, wysmarowałam pupę kremem, ubrałam, odłożyłam do łóżeczka, przykryłam pięknie kołderką, co by mi dziecię nie zmarzło, nakręciłam karuzelkę, bo miałam zamiar wrócić z powrotem do ciepłej pościeli, a tu co??? Kupa!!! No i na przewijak. :laugh: :laugh: :laugh:

Sonia, Maja słodka! :)

Jusia, u mnie @ nadal jest bardzo nieregularna.

Byłam wczoraj w sklepie z owadem w logo, ale żadnych pchaczów nie było. :(

A z tym zdjęciem, to może się ogarnę, co??? Bo ja w pidżamce jeszcze jestem.
12 lata 11 miesiąc temu #288733 przez Pippin
no soniu do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić :lol:

madzia moze byc w piżamce :)

domii to może Błażejek bedzie bokserem :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288734 przez a!gusia
Madzia wlasnie je wczoraj wylookalam w wojasie w Galerii Krakowskiej
i nie wiem czy pytalas Kasiek o ten seks ale np u nas nie bylo odkad zaszlam w ciaze ! ciaze mialam zagrozona zakaz od gina a potem nie mialam ochoty.ale teraz juz mam!!!!! ;)
czesc tak w ogole :)

nie wiem dlaczego piszecie ze pampersy sleep and play sa do d...ja ich uzywam od dawna i jestem zadowolona? za to active baby mi nie przypadly do gustu..nie wspominajac o huggisach!
Pippin dobrze Ci idzie ja mam gore do prasowania! ale mi sie nie chce bo teraz np Jerzus spi i moglabym ale wole na forum siedziec :)
to ja takze zajrze do biedrony :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288736 przez Pippin
edytko zdrówka :kiss:
happymama mam nadzieje ze zrobiłas taki lajtowy ten sprawdzian Alusi ..czy chcesz wychowac Einsteina drugiego i dowaliłaś liczbami 8 * 234 :lol:

agusia mnie sie tez juz nie chce hehe ah ten mój słomiany zapał

ja uzywam róznych pieluch w zaleznosci od tego na jakie mnie stac :) w chwili obecnej mamy pampersy z pampersa z tesco za 27,99 50 sztuk :) pomarańczowe opakowanie
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288737 przez domii
Pippin zeby tylko nie cwiczyl na mamusi :laugh: to nie ma problemu, to super juz tyle zrobilas :ohmy: ja tylko zupke ugotowalam pranie wstawilam a takto siedzie z tym moim gadula

Madzia ojtam ojtam pizama nas nie interesuje tylko od szyi w gore :)

Agusia u nas zarowno sleep and play jak i premium care sie wogole nie sprawdzily,przyklejaly sie do pupki,rzepy beznadziejne ze czasem przesikiwal bokiem a za to dady z biedronki sa rewelka-tanie a dobre,ale jak ty jestes zadowolona z pampków to oki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka