- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #288394 przez soniasg
Avika dają nam te nasze dzieciaki popalić....
Haniu trzymam mocno kciuki wszystko się powiedzie zobaczysz dobrze, że tak szybko zrobia co mają zrobić i do domu
Kasiek to chyba taki dzień bo Majka też miała wyjątkowo dużo drzemek dzisiaj
Adee pisz co sie dzieje bedzie Ci lepiej
Agusia tylko musisz mieć kartę payback bo to w punktach przyznają
Haniu trzymam mocno kciuki wszystko się powiedzie zobaczysz dobrze, że tak szybko zrobia co mają zrobić i do domu
Kasiek to chyba taki dzień bo Majka też miała wyjątkowo dużo drzemek dzisiaj
Adee pisz co sie dzieje bedzie Ci lepiej
Agusia tylko musisz mieć kartę payback bo to w punktach przyznają
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #288395 przez adee84
Haniu rozumiem Cię, miałam to samo jak Raf był w szpitalu, pamiętasz? tulę mocno będzie dobrze zobaczysz
Avika dziękuję
Pippin skąd ja to znam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gdybym miała do kogo to bym pojechała zagranicę z Rafem i Mają, tu poza mamą mnie nic nie trzyma ale sama mi dziś powiedziała, że powinniśmy stąd wyjechac bo tu to nic nas nie czeka poza biedą
Avika dziękuję
Pippin skąd ja to znam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gdybym miała do kogo to bym pojechała zagranicę z Rafem i Mają, tu poza mamą mnie nic nie trzyma ale sama mi dziś powiedziała, że powinniśmy stąd wyjechac bo tu to nic nas nie czeka poza biedą
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288402 przez happymamma
Hej, wybaczcie, że tak z doskoku, ale nauczania córciowego c.d....
Madzia super, że z ocziem Julitki już prawie dbrze
Maga, piekne zdj no i gratulacje dla siostry
Haniu tuuuuuuuuuuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiimy
Adee smęć, prooooooooooooszę No weśśśśśśś
Domii, zazdroszczę ci tej zumby i tego tyłka
Agusia, sma psałaś kiedyś, że wy spokojni to i Jerzyk nie ma po kim szaleć
A te pammpersy sleep and play teraz męczymy, ale więcej ich nie kupę - nie dość, że wkład chłonny nie jest na cełej pieluszce, to jeszcze te rzepy po bokach nie rozciągają się, więc ciężko je założyć i się zsuwają - żałuję zakupu
Madzia super, że z ocziem Julitki już prawie dbrze
Maga, piekne zdj no i gratulacje dla siostry
Haniu tuuuuuuuuuuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiimy
Adee smęć, prooooooooooooszę No weśśśśśśś
Domii, zazdroszczę ci tej zumby i tego tyłka
Agusia, sma psałaś kiedyś, że wy spokojni to i Jerzyk nie ma po kim szaleć
A te pammpersy sleep and play teraz męczymy, ale więcej ich nie kupę - nie dość, że wkład chłonny nie jest na cełej pieluszce, to jeszcze te rzepy po bokach nie rozciągają się, więc ciężko je założyć i się zsuwają - żałuję zakupu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288409 przez avika
soniu dokladnie popsuly sie nasze malenstwa, trzeba chyba duracelki powymieniac to moze im i humor wroci
Adee, moze faktycznie warto by poszukac cos gdzies, popytac znajomych albo jakies ogloszenia w necie? moze Twoj Raf ma jakies kwalifikacje techniczne? wiesz poszukuja fachowcow, a jak nie to sa budowy, czy jakies inne opcje, nie wiem ale moze warto to chociaz rozwazyc?
Happymamma - powodzenia i kreatywnosci w motywowaniu corci
e..; idem pranie powiesic wlasnie sie konczy wirowac, a mowilam, ze juz dzis nic nie robie, heh sama sobie winna jestem bo zawsze sie znajdzie cos do roboty jakby nie moglo do jutra poczekac, no nic nie marudze ide wieszac
Adee, moze faktycznie warto by poszukac cos gdzies, popytac znajomych albo jakies ogloszenia w necie? moze Twoj Raf ma jakies kwalifikacje techniczne? wiesz poszukuja fachowcow, a jak nie to sa budowy, czy jakies inne opcje, nie wiem ale moze warto to chociaz rozwazyc?
Happymamma - powodzenia i kreatywnosci w motywowaniu corci
e..; idem pranie powiesic wlasnie sie konczy wirowac, a mowilam, ze juz dzis nic nie robie, heh sama sobie winna jestem bo zawsze sie znajdzie cos do roboty jakby nie moglo do jutra poczekac, no nic nie marudze ide wieszac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288470 przez adee84
Beti ależ Fifik jest słodki
zapomniałam Wam napisać, ze Maja zaliczyła dziś swój pierwszys pacer w spacerówce, co prawda okutana w 4 kocyki i spięta pasami na początku nie była zbyt zadowolona ale potem jej się spodobało, że ma więcej miejsca i może się też podnosić choć ciut, zasnęła pięknie a moja mama jak zwykle piała nad nią i jej pięknością do kazdej spotkanej znajomej osoby
zapomniałam Wam napisać, ze Maja zaliczyła dziś swój pierwszys pacer w spacerówce, co prawda okutana w 4 kocyki i spięta pasami na początku nie była zbyt zadowolona ale potem jej się spodobało, że ma więcej miejsca i może się też podnosić choć ciut, zasnęła pięknie a moja mama jak zwykle piała nad nią i jej pięknością do kazdej spotkanej znajomej osoby
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288502 przez happymamma
Fifi destruktor
My Jasiulka chyba dopiero na wiosne przełożymy do spacerówki - jeszcze mieści się w gondoli Adee fotkę masz ?? Dawaj
Natomiast mój synio w końcu zaczął wsysać własne stopy - jestem dumna
Spadam, bo mam cyferki przed oczami Sweet dreams oooo my love
My Jasiulka chyba dopiero na wiosne przełożymy do spacerówki - jeszcze mieści się w gondoli Adee fotkę masz ?? Dawaj
Natomiast mój synio w końcu zaczął wsysać własne stopy - jestem dumna
Spadam, bo mam cyferki przed oczami Sweet dreams oooo my love
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #288517 przez soniasg
Adee no to super Majka jeszcze ma sporo miejsca w gondoli więc spacerówkę wyciągniemy dopiero na wiosnę
Avika tylko jak wymienimy im te bateryjki to mogą być jeszcze bardziej zmierzłe
Happymamma i jak tam nauka ? no i gratulacje dla Jasiulka zdolny chłopczyk Majka jeszcze tak nie potrafi
Beti Fifi to taki mały przystojniak, że normalnie jakbym była o 25 lat młodsza .... :
Agusia zapomniałam Ci napisać o tym zasiłku to normalnie jest śmiech na sali ten kraj robi z ludzi żebraków....
Pippin mam nadzieję, że Cie nie uraziłam
Avika tylko jak wymienimy im te bateryjki to mogą być jeszcze bardziej zmierzłe
Happymamma i jak tam nauka ? no i gratulacje dla Jasiulka zdolny chłopczyk Majka jeszcze tak nie potrafi
Beti Fifi to taki mały przystojniak, że normalnie jakbym była o 25 lat młodsza .... :
Agusia zapomniałam Ci napisać o tym zasiłku to normalnie jest śmiech na sali ten kraj robi z ludzi żebraków....
Pippin mam nadzieję, że Cie nie uraziłam
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #288524 przez adee84
nie mam zdjęć właśnie ale zrobię
próbuje nagrzać termoforem łóżeczko Majki, może jak będzie cieplutkie to znów będzie chciała w nim spać a ja odzyskam swoją połowę łóżka i przywilej leżenia na plecach a nie na jednym boku z ręką w górze, a drugą podkuloną tak by moje beby mogło mnie trzymać
u nas w biedronce są na wyprzedaży chodziki drewniane, takie pchacze za 20 zł i dziś zastanawiałyśmy się z mamą czy to coś warte
próbuje nagrzać termoforem łóżeczko Majki, może jak będzie cieplutkie to znów będzie chciała w nim spać a ja odzyskam swoją połowę łóżka i przywilej leżenia na plecach a nie na jednym boku z ręką w górze, a drugą podkuloną tak by moje beby mogło mnie trzymać
u nas w biedronce są na wyprzedaży chodziki drewniane, takie pchacze za 20 zł i dziś zastanawiałyśmy się z mamą czy to coś warte
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona