BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #288394 przez soniasg
Avika dają nam te nasze dzieciaki popalić....

Haniu trzymam mocno kciuki wszystko się powiedzie zobaczysz :kiss: dobrze, że tak szybko zrobia co mają zrobić i do domu

Kasiek to chyba taki dzień bo Majka też miała wyjątkowo dużo drzemek dzisiaj

Adee pisz co sie dzieje bedzie Ci lepiej

Agusia tylko musisz mieć kartę payback bo to w punktach przyznają
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #288395 przez adee84
Haniu rozumiem Cię, miałam to samo jak Raf był w szpitalu, pamiętasz? tulę mocno :kiss: :kiss: będzie dobrze zobaczysz :)
Avika dziękuję :kiss:
Pippin :( :kiss: :kiss: skąd ja to znam :unsure:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gdybym miała do kogo to bym pojechała zagranicę z Rafem i Mają, tu poza mamą mnie nic nie trzyma ale sama mi dziś powiedziała, że powinniśmy stąd wyjechac bo tu to nic nas nie czeka poza biedą :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #288398 przez beti
Domii, ja robiłam z gruszkami i wyszły superowe :)
12 lata 11 miesiąc temu #288399 przez soniasg
Pippin nie bądź zła ale Antos to te zmierzlosci pewnie po tacie odziedziczyl.. a tak wogole to co Twoj M studiuje

Adee :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288402 przez happymamma
Hej, wybaczcie, że tak z doskoku, ale nauczania córciowego c.d.... :dry:

Madzia super, że z ocziem Julitki już prawie dbrze :)

Maga, piekne zdj no i gratulacje dla siostry :) :)

Haniu tuuuuuuuuuuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiimy :kiss: :kiss: :kiss:

Adee smęć, prooooooooooooszę ;) No weśśśśśśś :kiss: :kiss: :kiss:

Domii, zazdroszczę ci tej zumby i tego tyłka ;)

Agusia, sma psałaś kiedyś, że wy spokojni to i Jerzyk nie ma po kim szaleć :)

A te pammpersy sleep and play teraz męczymy, ale więcej ich nie kupę - nie dość, że wkład chłonny nie jest na cełej pieluszce, to jeszcze te rzepy po bokach nie rozciągają się, więc ciężko je założyć i się zsuwają - żałuję zakupu :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #288404 przez soniasg
Adee Ty jestes po anglistyce z tego co pamietam. zgadaj sie z Agusia i pojedziecie razem w szeroki swiat :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #288406 przez adee84
Domi ja robiłam z gruszką i imbirem :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288409 przez avika
soniu dokladnie popsuly sie nasze malenstwa, trzeba chyba duracelki powymieniac to moze im i humor wroci ;)

Adee, moze faktycznie warto by poszukac cos gdzies, popytac znajomych albo jakies ogloszenia w necie? moze Twoj Raf ma jakies kwalifikacje techniczne? wiesz poszukuja fachowcow, a jak nie to sa budowy, czy jakies inne opcje, nie wiem ale moze warto to chociaz rozwazyc? :kiss:

Happymamma - powodzenia i kreatywnosci w motywowaniu corci

e..; idem pranie powiesic wlasnie sie konczy wirowac, a mowilam, ze juz dzis nic nie robie, heh sama sobie winna jestem bo zawsze sie znajdzie cos do roboty jakby nie moglo do jutra poczekac, no nic nie marudze ide wieszac ;)
12 lata 11 miesiąc temu #288455 przez beti
Tak Fifi roznosi matę w pył :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288470 przez adee84
Beti ależ Fifik jest słodki :)
zapomniałam Wam napisać, ze Maja zaliczyła dziś swój pierwszys pacer w spacerówce, co prawda okutana w 4 kocyki i spięta pasami na początku nie była zbyt zadowolona ale potem jej się spodobało, że ma więcej miejsca i może się też podnosić choć ciut, zasnęła pięknie a moja mama jak zwykle piała nad nią i jej pięknością do kazdej spotkanej znajomej osoby :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288502 przez happymamma
Fifi destruktor ;)

My Jasiulka chyba dopiero na wiosne przełożymy do spacerówki - jeszcze mieści się w gondoli :) Adee fotkę masz ?? Dawaj :)

Natomiast mój synio w końcu zaczął wsysać własne stopy - jestem dumna :lol:

Spadam, bo mam cyferki przed oczami :silly: Sweet dreams oooo my love :kiss: :)
12 lata 11 miesiąc temu #288517 przez soniasg
Adee no to super :) Majka jeszcze ma sporo miejsca w gondoli więc spacerówkę wyciągniemy dopiero na wiosnę

Avika tylko jak wymienimy im te bateryjki to mogą być jeszcze bardziej zmierzłe :P

Happymamma i jak tam nauka ? no i gratulacje dla Jasiulka :) zdolny chłopczyk Majka jeszcze tak nie potrafi

Beti Fifi to taki mały przystojniak, że normalnie jakbym była o 25 lat młodsza .... : :D :D

Agusia zapomniałam Ci napisać o tym zasiłku to normalnie jest śmiech na sali ten kraj robi z ludzi żebraków....

Pippin mam nadzieję, że Cie nie uraziłam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #288518 przez soniasg
Marigra witamy przywitaj się z nami :P :P :P
12 lata 11 miesiąc temu #288524 przez adee84
nie mam zdjęć właśnie ale zrobię :)
próbuje nagrzać termoforem łóżeczko Majki, może jak będzie cieplutkie to znów będzie chciała w nim spać :unsure: a ja odzyskam swoją połowę łóżka i przywilej leżenia na plecach a nie na jednym boku z ręką w górze, a drugą podkuloną tak by moje beby mogło mnie trzymać ;)
u nas w biedronce są na wyprzedaży chodziki drewniane, takie pchacze za 20 zł i dziś zastanawiałyśmy się z mamą czy to coś warte :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #288526 przez beti
Sonia :kiss:

Chichranie z tatusiem :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby