BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287925 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #287934 przez Pippin
Asik powodzenia na badaniach życzymy :)

happymama ano bo
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:)

madzia...."szkoda" że ja karmie cycem dalej też bym chetnie se zapodała asekurele :silly:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287937 przez Renata Anna
Buuuuuuu chcę zmienić kolor włosów. Doradźcie coś?

Ech... to idę...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287946 przez happymamma
Renatka, myślę, że fryzjer coś na to poradzi :) W domu, na własną rekę, raczej bym nie ryzykowała ;)
12 lata 11 miesiąc temu #287975 przez domii
Pippin fajny pomysl z ta manifestacja :)

Asik ja kocham ten kopiec kreta z pudełka :P A i trzymamy z Blazejkiem kciuki za badania :kiss:

Renata a czarny to twoj naturalny kolor czy farbujesz?bo jak naturalny to trzeba bedzie rozjasnic a jak farbowane to sciagnac kolor,tak czy siak lepiej idz do Fryzjera tak jak happymamma pisala bo masz ladne wloski i szkoda je zniszczyc a w salonie ci zrobia profesjonalnie

Madzia super ze z oczkiem wszystko dobrze, a ryzjera Ci zazdroszcze tez bym poszla ale nie wiem co bym mogla zrobic,pasowalo by farbe nalozyc ale boje sie bo jescze mi wlosy wypadaja :( a jaka ty farbe polecasz?bo pamietam ze pisalas ze po Lorealu wlosy wypadaly ci a ja we wrzesniu wlasnie nia farbowalam i teraz nie wiem co kupic :unsure:

A i przyszly mi dzisiaj moje urodzinowe buciki :lol: w sam raz na ta pogode bo zamowilam kalosze-bo taka chlapa ze ciagle mam jakies buty przemoczone nawet jak ide tylko do auta :angry:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #287999 przez martucha
Dobra, poddaje się, dzisiaj chyba mi nie wyjdzie to nadrabianie....co chwile coś...

Domii a jakie zamówiłaś te kalosze :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #288007 przez domii
Martucha takie sklep.sizeer.com/lacoste-zerubia-2-damsk...WW,LA,50404749.bhtml
akurat 50% tansze byly :kiss: sa sliczne w sam raz do rurek albo legginsow :)

12 lata 11 miesiąc temu #288071 przez Edyta
sonia :cheer: ale uwas sniegu unas nic a nic wszystko suche zero sniegu deszczu :) Asiknie bylam u lekarza :dry: domiifajny opis mi strzelilas na nk :laugh:z takimi kaloszami napewno sie nie zachlapiesz juz ladne chodz ja to jakas zacofana w modzie ostatnio jestem ;) Madzia wiem wiem ty tak napisalas bo poprostu sie nie ladnie o to upomnialam wez pokaz jak wrocisz od fryziera co zrobilas na glowie Renatka najlepiej fryzjer doradzi ciemne wlosy samemu bym nie kabinowala :blink: silvia usnela ale nie wiem na jak dlugo...
12 lata 11 miesiąc temu #288081 przez Edyta
WSTAWIE WAM FOTKE SILVI JAK CZATUJE NA FORUM HE HE ALE JUZ SIE BUDZI NIE WIEM CZY ZDARZE :P CO NIEKTORE JUZ WIDZIALY
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #288094 przez kiniaa
Domi ladne kalosze :)

Edyta Silvia czyta forum :laugh: fajna fotka ;)

Happymama Bella po kleiku nie spi ani minuty dluzej :dry: ale kiedys samo sie unormuje ze nie beda chcialy wstawdac w nocy ;) moj David jeszcze do roku raz wstawal na jedzenie wiec pewnie mam przesrane :silly:

w imieniu Davidka dziekuje wszystkim ciociom za zyczonka :kiss: :kiss: :kiss: :laugh: :laugh: :laugh:

lece po niego do szkoly, do potem ;)
12 lata 11 miesiąc temu #288129 przez motylek
Witam :laugh:
Dumna jestem z mojej małej córeczki,dziś pobierali jej krew i nawet nie zapłakała,tylko takie śmieszne minki robiła hihi i nam nadzieje że wyniki wyjdą już dobre bo mam już dość podawania jej leków a m.i. bierze żelazo i problemy z kupkami są i bidulka męczy się. I przy okazi że i tak ją kuli to zrobiliśmy jej grupe krwi.

happymamma, dzielny Jasiulek :kiss: i super że sprawnie to poszło :laugh:
Dorotkowspółczuję :kiss:
kiniaa Kornelka miała zdiagnozowany refluks. tylko ma wymioty po wypiciu mleka,nie ma żadnych zmian na skórze.A ja pije mleko i nic jej nie było nigdy jak to wczoraj powiedziła że tyle aż nie przechodzi do mojego mleka żeby wywołać u niej jakś reakcje :dry:
Renata Celinka to ślicznotka a jaką ma bujną czuprynkie :kiss:
martucha fajnie że Borysek już zdrowy i jaka ładna waga :) a co do trzymania dziecka na chcie to u nas to dumny tatuś musi trzymać dziecko na rękach tylko do samego chtu oddaje mamie tak sobie coś ubzdurał ksiądz. :dry:
Asik po każdym,bo kaszkie manne z mlekiem zjadła zaledwie 3 łyżeczki i godzine z głowy mieliśmy bo wymiotowała a jak nie miała czym tak ją szarpało w środku,a kaszki ryżowej też z mlekiem zjadła całe 2 łyżeczki i zaraz wszystko zwymiotowała :(
12 lata 11 miesiąc temu #288149 przez soniasg
ja własnie wróciłam z zakupów trzeba było coś do domu kupić bo nic do jedzenia nie było

Renatko kurcze ja się tym martwię. jak ząbki idą to ok tylko zastanawia mnie, że smoczka potrafi mieć w buzi cały dzień a mleczko beeeeeeeee. a co do włosków to da się to zrobić tylko nie widaomo jak Twoje włosy to zniosą. ja często schodzę z czarnego ale zawsze do niego wracam. kiedyś jak ściągałam kolor rozjaśniaczem to miałam z jednej strony różowe z drugiej zielone :D

Happymamma my ciągle się boimy i to strasznie ale trzeba zaryzykować. tym bardziej, że już dawno planowaliśmy coś otworzyć ale żaden pomysł mnie tak nie przekonał jak ten.

Madzia super, że u okulisty ok :) a jak u fryzjera? pokazuj się :P a jutro pędzę po
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domi świetne buty :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Edytka Silvia to mały komputerowiec :D pilnuje co tam ciocie do niej piszą :D

Motylek dzielna ta Twoja Córcia :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288184 przez domii
Edyta fotka Silvii wymiata :laugh:

Soniaq ja jeszcze sposobu Madzi nie wykorzystywalam :laugh: ale kiedys musi byc ten pierwszy raz,ja jeszcze poluje na buty zimowe ale poczekam jak troche jeszcze przecenia coby maz zawalu nie dostal :laugh:

maga4 a czemu nic nie piszesz :( co tam u was?

Ja dzis znowu wieczorem wybywam na Zumbe tym razem koles prowadzi :) ciekawe moze jakis przystojniaczek :laugh: :P

Madzia zdjecie musi byc,bo jak nie to sie tam do Ciebie przejade i zrobie foto foto :lol:

Motylek super dzielna byla Kornelka :kiss:

Mykam z mezem robic muffiny z banannami i gruszka

A ciekawe o ktorej wroci Asik z tych badan :unsure:

Wpadne potem ciao :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #288189 przez a!gusia
Soniaq mi mojego m tez szkoda..i sobie powtarzm ze juz dzis wieczorem sie skusze...a potem...nie dam rady!!!!to jest straszne!kiedy sie to skonczy???!
12 lata 11 miesiąc temu #288193 przez Kasiek
hej hej
my po spacerze, Iga przekroczyla swoj limit dzienny na sen, wiec musze ja juz przetrzymac do 20.20 az maz wroci z silowni :) aktualnie wywija mata na wszystkie strony i znowu juz wyladowala na podlodze, eh ide ja wrzucic na mate z powrotem :laugh:

Edyta fotka swietna :laugh:
Domii muffinki? mmmmmm ja mialam robic i jakos czasu brak :) a buty ekstra, ja sobie te wypatrzylam na tej stronce, i chyba je zakupie :laugh: sklep.sizeer.com/lacoste-meuse-damskie-l...WW,LA,50404796.bhtml

Sonia

Motylku masz dzielna córcie :)

Renatko sama nie farbuj, lepiej zaufaj fryjerowi, mysle ze w brazie bedzie ci rownie ladnie jak w czarnym :) sama chcialam brąz miec ale mi fryzjer odradzil bo musialabym raz na trzy tyg łazic farbowac odrosty bo ja mam jasne wlosy i byloby mocno widac :( niestety :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia