- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287559 przez angellika1
CZeść
Asik a co z tym chlebem bo nie docztalam?
Domii wszytkiego najlepszego, spelnienia wszystkiego o czym tylko sobie pomyślisz
Kornelk buziaczki od cioci i Nikosia
A ja mam dola dzisiaj rozmawialam z opiekunką Nikosia i mialam łzy w oczach bo juz niedlugo wracam do pracy i nie b ędę z małym 24h
Asik a co z tym chlebem bo nie docztalam?
Domii wszytkiego najlepszego, spelnienia wszystkiego o czym tylko sobie pomyślisz
Kornelk buziaczki od cioci i Nikosia
A ja mam dola dzisiaj rozmawialam z opiekunką Nikosia i mialam łzy w oczach bo juz niedlugo wracam do pracy i nie b ędę z małym 24h
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287611 przez jusia
Hej dziewczyny
Asik jak sie czujesz?? wez koniecznie cos na zbicie temp, zwykly paracetamol albo pyralgine, jest mocniejsza, bez recepty...i tak jak dziewczyny pisaly, zimny prysznic...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i wiem co czujesz...ja dzisiaj bylam i tez tesknilam...ale nie przyrownamtego do was bo Niki z obca osoba zostaje...a kto to?? z polecenia?? znasz ta dziewczyne??
DOmi sto lat z okazji urodzinek!! a dzisiaj ur ma moj brat hihihihihi
Haniu my tez bedziemy trzymac kciuki
zmykam spac papa
Asik jak sie czujesz?? wez koniecznie cos na zbicie temp, zwykly paracetamol albo pyralgine, jest mocniejsza, bez recepty...i tak jak dziewczyny pisaly, zimny prysznic...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i wiem co czujesz...ja dzisiaj bylam i tez tesknilam...ale nie przyrownamtego do was bo Niki z obca osoba zostaje...a kto to?? z polecenia?? znasz ta dziewczyne??
DOmi sto lat z okazji urodzinek!! a dzisiaj ur ma moj brat hihihihihi
Haniu my tez bedziemy trzymac kciuki
zmykam spac papa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287622 przez Edyta
HappymammaNo No to Brava dla Jasia ja narazie podaje marchewke hippa w sloiczkach codziennie po tochu jak nie uczuli to bedzie dalej cosik no i na drugie sniadanko kaszke ryzowa na mm i dalam jej herbatki na spiocha ale cwaniara pociagla dwa razy i sie skwasila osoniadaj znac jak bylo na fitnessJusia ale masz fajnego M super wymyslil romantyk z niego chyba... avikamialam wstawic przepis wiem wiem nie zapomnialam gdzies mi sie zapodzial ale pisze to co zapamietalam chyba dobrze bo latwo sie robi 4 do 5 jaj ja deje 5 bo mam duza blache ta od piekarnika smaruje ja margaryna i lekko pulki tartej wysypuje a wiec 5 jaj miksuje 1 szklanka cukru az zrobi kogel mogel i nie bedzie czuc cukru dosc sporo 10minut dodaje do tego szklanke maki i jeszcze nie cala polowe szklanki maki mieszam z proszkiem do pieczenia i powoli dodaje do jaj z cukrem i miksuje wylewam na blache i pieke do 20minut bo mam nowy piekarnik ale w starych jakies 30 minut ciasto musi byc miekkie a nie chrupkie bo sie nie zwinie pozniej zawijam w sciereczke w slimaka w rulon i w tej sciereczce stygnie zwiniete biore smietany slodkie dodaje zageszczacza i mikuje wstawiam do lodowki jak ciasto wystygnie biore smietane dodaje mandarynek z puszki albo moga byc inne owoce mieszam i rowijam rulom smaruje i zawijam i mam rolade pozniej tylko do lodowki sie sciagnie i super smacznego zycze jak zrobisz daj znac przepraszam za posta
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287623 przez kiniaa
czesc laseczki
Adee dziekuje za przepis tak jak dziewczyny pisza jestes super gospodynia, potrafisz zrobic cos z niczego, ja to na zwykla zupe musze miec 100 rzeczy nakupione a Ty potrafisz zakombinowac obiad i ciasto z tego co masz w domu
Domi dziekuje ze pytasz , Davidek juz lepiej, nie boli go na szczescie to ucho tylko jedna noc plakal ale na drugi dzien dostal antybiotyk i bedzie go bral 10 dni. Dzis poszedl nawet do szkoly bo nie ma sensu go 2 tyg trzymac w domu.
Fajnie ze mialas Good time ze swoim Malzonkiem
Jusia wspolczuje ze musisz pracowac choc z drugiej strony zazdroszcze bo ja zawsze chcialam miec cos z medycyna wspolnego. Choc w bialym fartuchu tez pracuje bo jestem laborantka
Asik szkoda ze wczesniej nie weszlam, na taka wysoka goraczke pomaga robienie okladow woda z octem. Ja dodatkowo zakladam jeszcze mokre skarpetki. Dziala no i powrotu do zdrowia bidulko
Agusia uwazaj na cyca zeby zapalenia nie bylo. Ja Belle rozsmieszam, robie minki, cacy cacy i buch ( i w tym miejscu uderzam sie w glowe jej reka )- z tego sie smieje jak najeta , idzie rak nieborak, spiewam jej piosenki, laskotam ja pod pachami itp.
Motylku widze ze podobne problemy macie z corcia co my. Isabelce tez zdiagnozowali na poczatku refluks ale pozniej jednak okazalo sie ze te wymioty to bylo na nabial i mleko, wiec przestalam je jesc. Kaszke mozesz podac na swoim mleku albo na bebilonie pepti. A po zjedzeniu tej kaszki oprocz wymiotow mala nie dostala takich czerwonych plam? Bo moja wlasnie miala takie plamy jakby poparzenie ale to jest wlasnie reakcja alergiczna
Biedronkatez podziwiam ze dajesz rade studiowac z 2 dzieci
Haniutrzymam kciuki za M jutro. Na pewno wszystko bedzie dobrze
Happymama super ze Jasio wcina kaszke
Sonia pomysl na biznes super i powodzenia, oby Wam przyniosl mnostwo pieniazkow
Adee dziekuje za przepis tak jak dziewczyny pisza jestes super gospodynia, potrafisz zrobic cos z niczego, ja to na zwykla zupe musze miec 100 rzeczy nakupione a Ty potrafisz zakombinowac obiad i ciasto z tego co masz w domu
Domi dziekuje ze pytasz , Davidek juz lepiej, nie boli go na szczescie to ucho tylko jedna noc plakal ale na drugi dzien dostal antybiotyk i bedzie go bral 10 dni. Dzis poszedl nawet do szkoly bo nie ma sensu go 2 tyg trzymac w domu.
Fajnie ze mialas Good time ze swoim Malzonkiem
Jusia wspolczuje ze musisz pracowac choc z drugiej strony zazdroszcze bo ja zawsze chcialam miec cos z medycyna wspolnego. Choc w bialym fartuchu tez pracuje bo jestem laborantka
Asik szkoda ze wczesniej nie weszlam, na taka wysoka goraczke pomaga robienie okladow woda z octem. Ja dodatkowo zakladam jeszcze mokre skarpetki. Dziala no i powrotu do zdrowia bidulko
Agusia uwazaj na cyca zeby zapalenia nie bylo. Ja Belle rozsmieszam, robie minki, cacy cacy i buch ( i w tym miejscu uderzam sie w glowe jej reka )- z tego sie smieje jak najeta , idzie rak nieborak, spiewam jej piosenki, laskotam ja pod pachami itp.
Motylku widze ze podobne problemy macie z corcia co my. Isabelce tez zdiagnozowali na poczatku refluks ale pozniej jednak okazalo sie ze te wymioty to bylo na nabial i mleko, wiec przestalam je jesc. Kaszke mozesz podac na swoim mleku albo na bebilonie pepti. A po zjedzeniu tej kaszki oprocz wymiotow mala nie dostala takich czerwonych plam? Bo moja wlasnie miala takie plamy jakby poparzenie ale to jest wlasnie reakcja alergiczna
Biedronkatez podziwiam ze dajesz rade studiowac z 2 dzieci
Haniutrzymam kciuki za M jutro. Na pewno wszystko bedzie dobrze
Happymama super ze Jasio wcina kaszke
Sonia pomysl na biznes super i powodzenia, oby Wam przyniosl mnostwo pieniazkow
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287627 przez kiniaa
a my dzis mielismy gosci, znajomi z dzidziusiem w takim samym wieku co Bella, smiac mi sie chcialo bo tak sie dzieciaki patrzyli na siebie
a w piatek chyba znowu pojde do kina juz sie ciesze
i chyba sie zapisze na ta zumbe tylko musze namowic ktoras z kolezanek a to nie bedzie latwe
Madzia tesciowa przegiela, co to za tekst w ogole
Angelika wiem ze Ci smutno, mi tez jest smutno jak pomysle ze Bella pojdzie do przedszkola w czerwcu, ale jakos to zniesiemy bo nasze dzieci to na pewno
Dorotka kuruj sie zeby na chrzciny wyzdrowiec
a gdzie Martucha sie podziala?
aaaaaaaaaaa zapomnialabym...wszystkiego najlepszego Kornelko
a w piatek chyba znowu pojde do kina juz sie ciesze
i chyba sie zapisze na ta zumbe tylko musze namowic ktoras z kolezanek a to nie bedzie latwe
Madzia tesciowa przegiela, co to za tekst w ogole
Angelika wiem ze Ci smutno, mi tez jest smutno jak pomysle ze Bella pojdzie do przedszkola w czerwcu, ale jakos to zniesiemy bo nasze dzieci to na pewno
Dorotka kuruj sie zeby na chrzciny wyzdrowiec
a gdzie Martucha sie podziala?
aaaaaaaaaaa zapomnialabym...wszystkiego najlepszego Kornelko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez kiniaa.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287628 przez soniasg
heloł
ja po fitnesie czuję się zajedwabiście a zarazem padam na pysk. zajęcia miały trwać godzinę a trwały półtorej więc jak na pierwszy raz od wieków był to dla mnie mega wysiłek jutro pewnie z łóżka nie będę mogła wstać
poczytałam Was ale jutro odpiszę bo już nie mam siły na nic
dobranoc
ja po fitnesie czuję się zajedwabiście a zarazem padam na pysk. zajęcia miały trwać godzinę a trwały półtorej więc jak na pierwszy raz od wieków był to dla mnie mega wysiłek jutro pewnie z łóżka nie będę mogła wstać
poczytałam Was ale jutro odpiszę bo już nie mam siły na nic
dobranoc
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287629 przez marta_szh
Asik
wspolczuje, jeszcze goraczki Ci brakowało, nie dosc ze sama z dzieckiem to jak sie szymek obudzi to jak Ty kochana dasz rade cokolwiek przy nim robic? hmm? jak Ci sie w glowie kreci i ledwo na oczy widzisz?? zadzwon po Marte, nie swiruj, bo jak z Szymkiem upadniesz albo co?? ej wez bo sie martwic zaczelam
Sonia
czad!!! ja tez chce juz na fitness, ale tak jak pisalam musze poczekac, jak wrocisz to daj znac jak było
Jusia
a m nie pracuje ze z mała został?czy sie wymieniacie, czy jak? jesli oczywiscie moge spytac i fajnie ze m taki kreatywny
Aga
dzieki, za info, wlasnie 18% smietany uzyłam
Martucha
gdzie Ty jestes?
wspolczuje, jeszcze goraczki Ci brakowało, nie dosc ze sama z dzieckiem to jak sie szymek obudzi to jak Ty kochana dasz rade cokolwiek przy nim robic? hmm? jak Ci sie w glowie kreci i ledwo na oczy widzisz?? zadzwon po Marte, nie swiruj, bo jak z Szymkiem upadniesz albo co?? ej wez bo sie martwic zaczelam
Sonia
czad!!! ja tez chce juz na fitness, ale tak jak pisalam musze poczekac, jak wrocisz to daj znac jak było
Jusia
a m nie pracuje ze z mała został?czy sie wymieniacie, czy jak? jesli oczywiscie moge spytac i fajnie ze m taki kreatywny
Aga
dzieki, za info, wlasnie 18% smietany uzyłam
Martucha
gdzie Ty jestes?
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287641 przez dorotas29
Dzień dobry!!!
Dzisiaj Jula przespała całą noc, Kubuś wstał tylko o 1:00,ale za to mamusia nie mogła spać wcale, głowa mnie boli,mam zatoki zawalone, gardło boli,ehhh,jak nie urok,to......
100 lat 100 lat dla MAJECZKI!!!!!
Dzisiaj Jula przespała całą noc, Kubuś wstał tylko o 1:00,ale za to mamusia nie mogła spać wcale, głowa mnie boli,mam zatoki zawalone, gardło boli,ehhh,jak nie urok,to......
100 lat 100 lat dla MAJECZKI!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez dorotas29.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287657 przez Pippin
WITAM
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki
jusia a dlaczego gafy strzelałaś pewnei Ci się tak tylko wydaje zawsze tak jest jak człowiek sie denerwuje czyms
ASik bidulo żyjesz??
Haniu trzymamy wszystkie kciuki razem do kupy!!!
dorotka
soniu to fajnei że sie wyszalałaś na fitnesie też bym poszła ale nei mam drobnych
ja mojemu już też podałam kaszkę przedwczoraj i wczoraj i budzi się na cyca to zrozumiałe ale mniej razy dziś np obudził się tylko z 5 razy
angelika ja tez bym musiała do pracy isc ale jak se pomyśle o tym to mnie na płacz zbiera
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki
jusia a dlaczego gafy strzelałaś pewnei Ci się tak tylko wydaje zawsze tak jest jak człowiek sie denerwuje czyms
ASik bidulo żyjesz??
Haniu trzymamy wszystkie kciuki razem do kupy!!!
dorotka
soniu to fajnei że sie wyszalałaś na fitnesie też bym poszła ale nei mam drobnych
ja mojemu już też podałam kaszkę przedwczoraj i wczoraj i budzi się na cyca to zrozumiałe ale mniej razy dziś np obudził się tylko z 5 razy
angelika ja tez bym musiała do pracy isc ale jak se pomyśle o tym to mnie na płacz zbiera
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
Moderatorzy: ilona