- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Ja zmykam bo moj dzis tez marudzi a jescze mam troche rzeczy do zrobienia wpadne pozniej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
masz już jakiś pomysł na fryz?czym nas zaskoczysz ? heheheh w ogóle "Lachonek" z duzej litery bije wszystko na głowę miałąm to już dawno pisać ale ciagle zapominałam
marta_szh z koleji Twojej teściowej to Ci zazdraszczam moja nie ma czasu za bardzo dla wnuka szczerze powiedziawszy .......
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
edytko współczuję pęcherza
domii
agusia to
marta szh ZAKWASY PALCÓW ?? ahhahahahahahah
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marta nie przesadzaj, ale dziękuję
pieczarkowy to robi rewelacyjny mój Raf, ale że go nei ma w domu bo właśnie wybył do ptracy to podam Ci mój doopny przepis:
pieczarki kroję w paseczki, duszę na patelni do pól miękkości, potem podlewam wodą, dodaję kostkę grzybową albo warzywną, gotuję dalej, zioła, dużo ziół, majeranek, oregano, prowansalskie , następnie zabielam jogurtem naturalnym i już. mówię, że doopny nic specjalnego ale my go lubimy
Wy to wszystkie jesteście zarąbiste żony matki i gospodynie nie ja, ja siedzę na kompie zamiast coś robić
ja Ci dam duupny przepis, brzmi znakomicie i juz go sobie spisuje dziekuje
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Adee jaaaaaaaaaaaasne, tylk, ze to Ty zawsze masz pięciodaniowy obiad, ciasto, a wszystko to z Mają na klacie W miedzyczasi jeszcze szydełkujesz pewnie
Domii, miałam pytać, czy to Zumba tak rewelacyjnie wpływa na Twoje
???
ahahahahah sikam
adee super women
czy to ptak??czy to samolot???nieee to super adeee
no tak przyszła sabina i wszystkie poszły powiedzcie mi wprost ze nie lubicie moich przytępych zartów a nie uciekajcie
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Domii
Ty tygrysico, wiem o czym mowisz sport jest najlepszy na to zeby zlapac dodatkowa dawke energii ja obczajam fitness klub kolo nas jakos to chce pogodzic wszystko i zaczne chodzic tam wieczorami jak m bedzie z pracy wracal tylko czekam az sie zrobi troche cieplej i bede mogla smigac tam na rowerze bo nie mam prawka poki co, nie stac mnie na doszkalajace jazdy i dupa z kasa narazie wiec musze poczekac troszeczke
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Motylku moja jak powiedzieliśmy, że w ciąży jestem pow. " współczuję". a jak się dowiedzieliśmy, że będzie dziewczynka to powiedziała do m, że kijowo celował skoro chłopaka zrobić nie umie a poza tym to juz nei raz pisałam, ze 2 razy tylko u nas była a co za tym idzie 2 razy małą widziała ale mi w to graj
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
motylek napisał:
BICZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK TAK MOZNA???!!!!
dokładnie!!!!!!!!!!!!
adee
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
to i moze ja coś upichcę zapiekankę ziemniaczaną for example