BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #287221 przez domii
agusia Blazejek jak mial duzy katar to tez czesto spal w ciagu dnia i nawet ja raz spalam z nim :ohmy: co od porodu sie 2raz zdarzylo,wiec wypoczywaj kochana

Ja zmykam bo moj dzis tez marudzi a jescze mam troche rzeczy do zrobienia wpadne pozniej

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287226 przez Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

masz już jakiś pomysł na fryz?czym nas zaskoczysz :lol: ? heheheh w ogóle "Lachonek" z duzej litery bije wszystko na głowę :lol: :lol: :lol: miałąm to już dawno pisać ale ciagle zapominałam :laugh:

marta_szh z koleji Twojej teściowej to Ci zazdraszczam :lol: moja nie ma czasu za bardzo dla wnuka szczerze powiedziawszy .......

edytko współczuję pęcherza :huh:

domii

agusia to

marta szh ZAKWASY PALCÓW ?? ahhahahahahahah :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #287227 przez marta_szh
adee84 napisał:

Marta nie przesadzaj, ale dziękuję :blush: :blush: :kiss: :kiss:
pieczarkowy to robi rewelacyjny mój Raf, ale że go nei ma w domu bo właśnie wybył do ptracy to podam Ci mój doopny przepis:
pieczarki kroję w paseczki, duszę na patelni do pól miękkości, potem podlewam wodą, dodaję kostkę grzybową albo warzywną, gotuję dalej, zioła, dużo ziół, majeranek, oregano, prowansalskie :) , następnie zabielam jogurtem naturalnym i już. mówię, że doopny nic specjalnego ale my go lubimy :)
Wy to wszystkie jesteście zarąbiste żony matki i gospodynie nie ja, ja siedzę na kompie zamiast coś robić ;)

ja Ci dam duupny przepis, brzmi znakomicie i juz go sobie spisuje :) dziekuje :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287228 przez Pippin
happymamma napisał:

Adee jaaaaaaaaaaaasne, tylk, ze to Ty zawsze masz pięciodaniowy obiad, ciasto, a wszystko to z Mają na klacie ;) W miedzyczasi jeszcze szydełkujesz pewnie ;) :kiss:

Domii, miałam pytać, czy to Zumba tak rewelacyjnie wpływa na Twoje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
??? :lol: :lol: :lol:

ahahahahah sikam :lol: :lol: :lol: :lol:

adee super women
czy to ptak??czy to samolot???nieee to super adeee :lol:

no tak przyszła sabina i wszystkie poszły powiedzcie mi wprost ze nie lubicie moich przytępych zartów a nie uciekajcie :side:
12 lata 11 miesiąc temu #287233 przez marta_szh
no powaznie zakwasy palcow mialam jak nic od tego ciaglego pompowania :)

Domii

Ty tygrysico, wiem o czym mowisz sport jest najlepszy na to zeby zlapac dodatkowa dawke energii ja obczajam fitness klub kolo nas jakos to chce pogodzic wszystko i zaczne chodzic tam wieczorami jak m bedzie z pracy wracal tylko czekam az sie zrobi troche cieplej i bede mogla smigac tam na rowerze bo nie mam prawka poki co, nie stac mnie na doszkalajace jazdy i dupa z kasa narazie wiec musze poczekac troszeczke
12 lata 11 miesiąc temu #287235 przez marta_szh
aaa sluchajcie,
PYTANKO na cito

smietana gesta czy tam kwasna nadajaca sie do dekoracji takiego placka po wegiersku to jaka?? ilu %??
12 lata 11 miesiąc temu #287236 przez motylek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #287237 przez adee84
tak mi posłodziłyście,ze aż się popłakałam, nie mam poza Wami żadnych koleżanek i kocham Was okropniaście :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Pippin :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #287238 przez marta_szh
motylek napisał:

BICZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK TAK MOZNA???!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #287239 przez marta_szh
Adee Adee no my Cie tez :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #287241 przez adee84
Martuś tu Ci nei pomogę bo ja nie używam śmietany wcale do niczego i nie wiem ale przypuszczaM, że 18% byłaby ok.
Motylku moja jak powiedzieliśmy, że w ciąży jestem pow. " współczuję". a jak się dowiedzieliśmy, że będzie dziewczynka to powiedziała do m, że kijowo celował skoro chłopaka zrobić nie umie :dry: a poza tym to juz nei raz pisałam, ze 2 razy tylko u nas była a co za tym idzie 2 razy małą widziała ale mi w to graj :silly:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287243 przez Pippin
marta_szh napisał:

motylek napisał:

BICZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK TAK MOZNA???!!!!

dokładnie!!!!!!!!!!!!

adee :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #287245 przez motylek

12 lata 11 miesiąc temu #287250 przez adee84
dobrze powiedziane :laugh: :laugh:
dziecko uspane mogę iść zrobić coś w kuchni :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287264 przez Pippin
motylek napisał:

:lol: :lol: :lol:

to i moze ja coś upichcę :) zapiekankę ziemniaczaną for example :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży