- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287184 przez marta_szh
oo pieczarkowy to jest mysl a jak go robisz ten pieczarkowy, Ty to Adee jestes zajebista gospodyni, skarbnica przepisow i pomyslow, bo mam jutro gosci i podam z 2 salatki, jakies ciasto i pomyslalam ze moze taki placek jakis zrobie, hm..
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287186 przez happymamma
Marta przekaże
Edytko, Jasio dostał jabłuszka w sobotę i mu smakowaly A piersią będę karmla dopoki Jasio bedzie chciał ssac, a ja bede miała mliko Ale nie dłużej niż rok
Renatka, obiecuje poprawe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anetko, ja mysle, ze to raczej trzeba wspolczuc tym mamom, które mcza sie z wlasnym dzickiem braku instynktu macierzynskego
Zdrówka wszystkim chorowitkom
Madziu pwodzenia u okulisty i daj znac po powrocie
Haniu za Wasz również trzymamy kciuki - a jutro też operacja czy samo przyjęcie?
Edytko, Jasio dostał jabłuszka w sobotę i mu smakowaly A piersią będę karmla dopoki Jasio bedzie chciał ssac, a ja bede miała mliko Ale nie dłużej niż rok
Renatka, obiecuje poprawe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anetko, ja mysle, ze to raczej trzeba wspolczuc tym mamom, które mcza sie z wlasnym dzickiem braku instynktu macierzynskego
Zdrówka wszystkim chorowitkom
Madziu pwodzenia u okulisty i daj znac po powrocie
Haniu za Wasz również trzymamy kciuki - a jutro też operacja czy samo przyjęcie?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287189 przez domii
Edyta pytalas sie o kaszke to Blazejek wcina tak 120-150 ml plus dwa cycusie wieczorem,popoludniu gotuje mu jabluszko i blenderem ucieram i zupka chociaz cos mu ostatnio nie smakuje bo zjada tak 100ml a jadl juz 150
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287190 przez adee84
Marta nie przesadzaj, ale dziękuję
pieczarkowy to robi rewelacyjny mój Raf, ale że go nei ma w domu bo właśnie wybył do ptracy to podam Ci mój doopny przepis:
pieczarki kroję w paseczki, duszę na patelni do pól miękkości, potem podlewam wodą, dodaję kostkę grzybową albo warzywną, gotuję dalej, zioła, dużo ziół, majeranek, oregano, prowansalskie , następnie zabielam jogurtem naturalnym i już. mówię, że doopny nic specjalnego ale my go lubimy
Wy to wszystkie jesteście zarąbiste żony matki i gospodynie nie ja, ja siedzę na kompie zamiast coś robić
pieczarkowy to robi rewelacyjny mój Raf, ale że go nei ma w domu bo właśnie wybył do ptracy to podam Ci mój doopny przepis:
pieczarki kroję w paseczki, duszę na patelni do pól miękkości, potem podlewam wodą, dodaję kostkę grzybową albo warzywną, gotuję dalej, zioła, dużo ziół, majeranek, oregano, prowansalskie , następnie zabielam jogurtem naturalnym i już. mówię, że doopny nic specjalnego ale my go lubimy
Wy to wszystkie jesteście zarąbiste żony matki i gospodynie nie ja, ja siedzę na kompie zamiast coś robić
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287194 przez happymamma
Adee jaaaaaaaaaaaasne, tylk, ze to Ty zawsze masz pięciodaniowy obiad, ciasto, a wszystko to z Mają na klacie W miedzyczasi jeszcze szydełkujesz pewnie
Domii, miałam pytać, czy to Zumba tak rewelacyjnie wpływa na Twoje
???
Domii, miałam pytać, czy to Zumba tak rewelacyjnie wpływa na Twoje
???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287200 przez adee84
że co?Kochana zupka i czasem danie nr dwa a ciasta piekę jak mam składniki i nie szydełkuję bom ślepa za to kiedyś lubiłam się w malowaniu mimo, że średnio mi szło albo wyklejaniu kartek świątecznych przyprawami głupie wiem ale jakś tak sobie robiłam
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287201 przez happymamma
Adee, ja kiedyś robiłam kompozycje z przypraw w słoiczkach I rysowałam - portrety i karykatury węglem lub olowkiem Stare dzieje ...
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287204 przez domii
Happymamma
Adee nie pitol bo gospodynii z Ciebie pełną gębą
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
chyba tak,bo wiesz lepiej wygladam wiec sie lepiej ze soba czuje a co za tym idzie mniejsze opory w lozku i zastrzyk mega energii po takiej zumbie na kilka dni spokojnie wystarcza,wiec libido tez rosnie
Adee nie pitol bo gospodynii z Ciebie pełną gębą
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287208 przez motylek
Sonia fajny pomysł na biznesik i trzymam kciuki
Asik bidulko
domii Błażejek to fajne godzinki sobie wybiera na przytulanie dobrze że już z katarem się nie męczy
biedroneczko zdrówka życzę dla dzieciaczków
madzia pomysł T z tym zostawieniem Julitki ubranej w foteliku super i nie wiem dlaczego nie daliście się skusić hihi Julitka mialoaby domową saune i ten tekst na do widzenia
Renata tak Kornelka ma refluks
Asik bidulko
domii Błażejek to fajne godzinki sobie wybiera na przytulanie dobrze że już z katarem się nie męczy
biedroneczko zdrówka życzę dla dzieciaczków
madzia pomysł T z tym zostawieniem Julitki ubranej w foteliku super i nie wiem dlaczego nie daliście się skusić hihi Julitka mialoaby domową saune i ten tekst na do widzenia
Renata tak Kornelka ma refluks
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez motylek.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287209 przez Hania
kamilko, u nas z ząbkami podobnie tzn. jest zgrubienie, widać dwa białe kwadraciki, jest ślinotok, wszystko co ma pod rączką wkłada do buzi a ząbki jakoś nie chcą się przebić..
marta, zazdroszczę teściowej!!!
happymamma, nie wiemy czy jutro będzie miał zabieg. W każdym razie ma być na czczo, chciałabym żeby jutro został zoperowany na weekend miałabym go już w domciu:) a Alutka na pewno szybko pojmie tabliczkę mnożenia:)
adee, już ci wcześniej pisałam, że zazdroszczę pichcenia ciast! ja nie mam do tego ręki- niestety
marta, zazdroszczę teściowej!!!
happymamma, nie wiemy czy jutro będzie miał zabieg. W każdym razie ma być na czczo, chciałabym żeby jutro został zoperowany na weekend miałabym go już w domciu:) a Alutka na pewno szybko pojmie tabliczkę mnożenia:)
adee, już ci wcześniej pisałam, że zazdroszczę pichcenia ciast! ja nie mam do tego ręki- niestety
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287213 przez happymamma
wiecie co, mam takiego lenia, ze do tej pory siedzę w szlafroczku mało tego - opitolilam całą czekoladę, nawet nie wiem kiedy
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #287217 przez a!gusia
domii napisał:
Domii ja tylko czytam bo jedna reka zabawiam malego Marudera musze go zabrac na mate...katar go meczy juz 2 razy spal dzis ja z nim bo mam goraczke w ogole jakos ostatnio mi sie nic nie chce..nie mam pomyslow na zabawy z Jerzusiem i jakos tak czuje sie kiepska matka...
Agusia co tam u was pisz
Domii ja tylko czytam bo jedna reka zabawiam malego Marudera musze go zabrac na mate...katar go meczy juz 2 razy spal dzis ja z nim bo mam goraczke w ogole jakos ostatnio mi sie nic nie chce..nie mam pomyslow na zabawy z Jerzusiem i jakos tak czuje sie kiepska matka...
Moderatorzy: ilona