BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #287183 przez domii
Edyta wyslalam ci zaproszenie na NK :) a gg to ja juz od 2 lat nie uzywam bo nie pamietam nr :P podziwiam cie z tym odciaganiem nawet jak masz elektryczny

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #287184 przez marta_szh
oo pieczarkowy to jest mysl :) a jak go robisz ten pieczarkowy, Ty to Adee jestes zajebista gospodyni, skarbnica przepisow i pomyslow, bo mam jutro gosci i podam z 2 salatki, jakies ciasto i pomyslalam ze moze taki placek jakis zrobie, hm..
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287186 przez happymamma
Marta przekaże :) :)

Edytko, Jasio dostał jabłuszka w sobotę i mu smakowaly :lol: A piersią będę karmla dopoki Jasio bedzie chciał ssac, a ja bede miała mliko :) Ale nie dłużej niż rok :)

Renatka, obiecuje poprawe :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anetko, ja mysle, ze to raczej trzeba wspolczuc tym mamom, które mcza sie z wlasnym dzickiem :angry: braku instynktu macierzynskego :dry:

Zdrówka wszystkim chorowitkom :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Madziu pwodzenia u okulisty i daj znac po powrocie :)

Haniu za Wasz również trzymamy kciuki - a jutro też operacja czy samo przyjęcie?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287189 przez domii
Edyta pytalas sie o kaszke to Blazejek wcina tak 120-150 ml plus dwa cycusie wieczorem,popoludniu gotuje mu jabluszko i blenderem ucieram i zupka chociaz cos mu ostatnio nie smakuje bo zjada tak 100ml a jadl juz 150 :)

12 lata 11 miesiąc temu #287190 przez adee84
Marta nie przesadzaj, ale dziękuję :blush: :blush: :kiss: :kiss:
pieczarkowy to robi rewelacyjny mój Raf, ale że go nei ma w domu bo właśnie wybył do ptracy to podam Ci mój doopny przepis:
pieczarki kroję w paseczki, duszę na patelni do pól miękkości, potem podlewam wodą, dodaję kostkę grzybową albo warzywną, gotuję dalej, zioła, dużo ziół, majeranek, oregano, prowansalskie :) , następnie zabielam jogurtem naturalnym i już. mówię, że doopny nic specjalnego ale my go lubimy :)
Wy to wszystkie jesteście zarąbiste żony matki i gospodynie nie ja, ja siedzę na kompie zamiast coś robić ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287194 przez happymamma
Adee jaaaaaaaaaaaasne, tylk, ze to Ty zawsze masz pięciodaniowy obiad, ciasto, a wszystko to z Mają na klacie ;) W miedzyczasi jeszcze szydełkujesz pewnie ;) :kiss:

Domii, miałam pytać, czy to Zumba tak rewelacyjnie wpływa na Twoje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
??? :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #287200 przez adee84
że co?Kochana zupka i czasem danie nr dwa a ciasta piekę jak mam składniki :) i nie szydełkuję bom ślepa :lol: za to kiedyś lubiłam się w malowaniu mimo, że średnio mi szło albo wyklejaniu kartek świątecznych przyprawami :laugh: :laugh: głupie wiem ale jakś tak sobie robiłam
12 lata 11 miesiąc temu #287201 przez happymamma
Adee, ja kiedyś robiłam kompozycje z przypraw w słoiczkach :lol: I rysowałam - portrety i karykatury węglem lub olowkiem :) Stare dzieje ...
12 lata 11 miesiąc temu #287204 przez domii
Happymamma
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Adee nie pitol bo gospodynii z Ciebie pełną gębą :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287207 przez adee84
Happymama też robiłam takie kompozycje w słoiczkach :)
MARTUCHA I SEE YOU!!!!!! CO TAM?JAK SIE DZIŚ CZUJESZ?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287208 przez motylek
Sonia fajny pomysł na biznesik i trzymam kciuki :)
Asik bidulko :kiss:
domii Błażejek to fajne godzinki sobie wybiera na przytulanie :laugh: :) dobrze że już z katarem się nie męczy :)
biedroneczko zdrówka życzę dla dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss:
madzia pomysł T z tym zostawieniem Julitki ubranej w foteliku super :silly: i nie wiem dlaczego nie daliście się skusić :silly: :huh: :lol: hihi Julitka mialoaby domową saune :laugh: i ten tekst na do widzenia
Renata tak Kornelka ma refluks
12 lata 11 miesiąc temu #287209 przez Hania
kamilko, u nas z ząbkami podobnie tzn. jest zgrubienie, widać dwa białe kwadraciki, jest ślinotok, wszystko co ma pod rączką wkłada do buzi a ząbki jakoś nie chcą się przebić..
marta, zazdroszczę teściowej!!!
happymamma, nie wiemy czy jutro będzie miał zabieg. W każdym razie ma być na czczo, chciałabym żeby jutro został zoperowany na weekend miałabym go już w domciu:) a Alutka na pewno szybko pojmie tabliczkę mnożenia:)
adee, już ci wcześniej pisałam, że zazdroszczę pichcenia ciast! ja nie mam do tego ręki- niestety
12 lata 11 miesiąc temu #287212 przez domii
Agusia co tam u was pisz :angry:

12 lata 11 miesiąc temu #287213 przez happymamma
wiecie co, mam takiego lenia, ze do tej pory siedzę w szlafroczku :blush: mało tego - opitolilam całą czekoladę, nawet nie wiem kiedy :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #287217 przez a!gusia
domii napisał:

Agusia co tam u was pisz :angry:

Domii ja tylko czytam bo jedna reka zabawiam malego Marudera :) musze go zabrac na mate...katar go meczy juz 2 razy spal dzis ja z nim bo mam goraczke :( w ogole jakos ostatnio mi sie nic nie chce..nie mam pomyslow na zabawy z Jerzusiem i jakos tak czuje sie kiepska matka... :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia