- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287470 przez adee84
soniasg napisał:
co ja zrobiłam
Asik ogromnie współczuję
Motylku
Pippin dzięki
Haniu trzymam jutro kciuki
Adee ja Ci już pisałam, że dla mnie jesteś poprostu najlepsza jak Ty to robisz nie wiem ale zasługuję to conajmniej na order
co ja zrobiłam
Asik ogromnie współczuję
Motylku
Pippin dzięki
Haniu trzymam jutro kciuki
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287480 przez happymamma
CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ, ŻE JASIULINEK MÓJ KOCHANY, DZIELNY SYNEK ZJADŁ PRZED NEM 60 ML KASZKI O SMAKU JABŁUSZKA Z BUTLI krzywił się przy tym niemiłosiernie, ale zmęczył na koniec w nagrodę dostał cyca, przy którym pięknie usnął Jestem dumna!!!
Ach, Sonia miałam pogratulować Ci kobieto sukcesu własnego biznesu - szacun!
I dziękuję
Asik, kuruj się kochana Że też Mareckieg akurat nie ma
Pipin, ja też często taka zapiekankę serwuję i potwierdzam, że jest przepyszna
Haniu, będzie dobrze A ze szpitala odbierzesz nówkę sztukę
Edytko, rysowanie karykatur jest mocno ryzykowne dla rysującego
I powiem Wam, że durne te Wasze T - jak można o własnych wnuczętach tak myśleć, mówić... szok!
Ach, Sonia miałam pogratulować Ci kobieto sukcesu własnego biznesu - szacun!
I dziękuję
Asik, kuruj się kochana Że też Mareckieg akurat nie ma
Pipin, ja też często taka zapiekankę serwuję i potwierdzam, że jest przepyszna
Haniu, będzie dobrze A ze szpitala odbierzesz nówkę sztukę
Edytko, rysowanie karykatur jest mocno ryzykowne dla rysującego
I powiem Wam, że durne te Wasze T - jak można o własnych wnuczętach tak myśleć, mówić... szok!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287486 przez domii
Pippin
Hania napewno filipek bedzie spal do rana,a ty zaparz sobie jakas meliske bo napewno sie denerwujesz,a bedzie dobrze
soniaq to super a na jakie zajecia poszlas?pisz jutro jak bylo
motylku no zobaczysz moze tak jak Hania pisze ze to AZS a nie uczulenie na mleko krowie
Asik no to pieknie jak zjadlas te kromki moze sie jutro lepeij poczujesz
marta sz jak to mowia sport to zdrowie
Halo prosze juz nie slodzic Adee bo jeszcze w piorka obrosnie i nam odleci <joke>
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
na klate-w celech rozgrzewajacych naajlepszy jest od srodka bo na wszystko pomaga no ale u nas odpada bo nie moge narazie brac tabsow
Hania napewno filipek bedzie spal do rana,a ty zaparz sobie jakas meliske bo napewno sie denerwujesz,a bedzie dobrze
soniaq to super a na jakie zajecia poszlas?pisz jutro jak bylo
motylku no zobaczysz moze tak jak Hania pisze ze to AZS a nie uczulenie na mleko krowie
Asik no to pieknie jak zjadlas te kromki moze sie jutro lepeij poczujesz
marta sz jak to mowia sport to zdrowie
Halo prosze juz nie slodzic Adee bo jeszcze w piorka obrosnie i nam odleci <joke>
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287492 przez jusia
Heeej dziewczyny
100 lat dla Kornelci
Sonia super pomysł!! naprawde!! mysle ze warto tylko to pewnei duza inwestycja...
Sonia ja tez koncze karmienie cycusiem...niestety ale tak to juz jest i tyle
Wiki tez całą noc przespala, padla wcozraj o 19 i spala do 5 rano nawet jej nie kapalismy teraz usnela ale mysle ze wstanie po godzince, no a na kapiel to napewno ja bedziemy budzic dzisiaj...
Pippin o ACTA to ja juz sluchac nie moge...moj M sie tak bulwersuje i wogole czyta, wiadomosci ciagle oglada...ja juz mam dosc ale oczywiscie jestem przeciw...
Biedronka zdrowka dla Madzi napewno dasz rade z egzaminami!! jest ciezko ale napewno sobie poradzisz tak jak do tej pory!!
Madzia no masakra z ta wizyta u dziadkow bidna Julitka...ale teraz jest taki wiek ze dzieci zaczynaja sie bac i chca byc tylko u rodzicow... szkoda ze dorosli tego nei rozumieja
Motylku kurcze biedna Kornelia co pediatra powiedziala??
Madziu pewnie do jutra sie juz nie pojawie wiec juz teraz powodzonka u okulisty. ale z oczkiem Julitki juz ok?? szkoda ze jej sie basen nie podobal...tez bym małą wziela...
Marta wow no to szok ze sa takie T na swiecie
Asik zdrowka!! ty masz wymioty a ja czekam na @ ale sie pojawi nie ma innej opcji...poprostu pewnei peirwsze te cykle sa nieregularne i tyle
Haniu u nas jak były zgrubienia i kwadraciki widoczne to zabki za tydzien byly na wierzchu
Agusia ni emow tak...czujesz sie tak przez to zapalenie!! jak wyzdrowiejesz to energia i pomysły wróca
Haniu 3mam kciuki za operacje M!!
Hehheheeh Motylek fajnie twoj M powiedzial o tej dziurze powiem M to bedzie mial riposte bo u nas tez nie wiem czemu wszyscy by chcieli chłopaka jakby dziewczynka była gorsza
uuuuu Motylku teraz doczytalam niom to sie ciesz ze masz mleko bo jak ma uczulenie to lepsze dla jej zdrowia twoje...jakos dasz rade, jeszcze torche, a moze sprobuj wlasnie dawac jej mleko z niekapka????
Agusia my sie bawimy w aku ku i w kosi lapci i pierdzenie tez jest i całowanie w szyjke tak sie wtedy smieje M ją swoim zarostem smyra to tez na głos sie smieje i czytam jej bajeczki i wierszyki a ona oglada obrazki, ucze ja ostatnio dawac czesc i papa, efektow nie ma jeszcze ale probujemy czasem puszczam jej muzyke dla dzieci czasem spiewam...czasem jakims miskiem poruszam przed oczami i potanczymy troszke i chyba tyle
nio nadrobilam a co u mnie>??
coz dzien do bani...w pracy beznadzieja, na kazdym kroku problemy i same gafy strzelalam masakra i jeszcze ledwie mnie rpzyjeli bo juz maja stazystow i jestem z jakas gburowata babka ktorej ma jutro nei byc wiec nie wiem z kim bede :/
M zostal z małą i bylo super idealnie sobie poradzil...ale małą nawet nie zwrocila na mnie uwagi jak wrocilam, dalej sie bwila emanuelem a mnie jakby nie bylo...potem spacer, zabawa i teraz spi no ale najwazniejsze ze nie plakala...bo to byloby gorsze jakby zamna tesknila i cierpiala niz jak ja pocierpialam
no a teraz mykam do nauki bo mam zaleglosci ktore sie dzisiaj ukazały az mi wstyd było
papa dziewczyny
100 lat dla Kornelci
Sonia super pomysł!! naprawde!! mysle ze warto tylko to pewnei duza inwestycja...
Sonia ja tez koncze karmienie cycusiem...niestety ale tak to juz jest i tyle
Wiki tez całą noc przespala, padla wcozraj o 19 i spala do 5 rano nawet jej nie kapalismy teraz usnela ale mysle ze wstanie po godzince, no a na kapiel to napewno ja bedziemy budzic dzisiaj...
Pippin o ACTA to ja juz sluchac nie moge...moj M sie tak bulwersuje i wogole czyta, wiadomosci ciagle oglada...ja juz mam dosc ale oczywiscie jestem przeciw...
Biedronka zdrowka dla Madzi napewno dasz rade z egzaminami!! jest ciezko ale napewno sobie poradzisz tak jak do tej pory!!
Madzia no masakra z ta wizyta u dziadkow bidna Julitka...ale teraz jest taki wiek ze dzieci zaczynaja sie bac i chca byc tylko u rodzicow... szkoda ze dorosli tego nei rozumieja
Motylku kurcze biedna Kornelia co pediatra powiedziala??
Madziu pewnie do jutra sie juz nie pojawie wiec juz teraz powodzonka u okulisty. ale z oczkiem Julitki juz ok?? szkoda ze jej sie basen nie podobal...tez bym małą wziela...
Marta wow no to szok ze sa takie T na swiecie
Asik zdrowka!! ty masz wymioty a ja czekam na @ ale sie pojawi nie ma innej opcji...poprostu pewnei peirwsze te cykle sa nieregularne i tyle
Haniu u nas jak były zgrubienia i kwadraciki widoczne to zabki za tydzien byly na wierzchu
Agusia ni emow tak...czujesz sie tak przez to zapalenie!! jak wyzdrowiejesz to energia i pomysły wróca
Haniu 3mam kciuki za operacje M!!
Hehheheeh Motylek fajnie twoj M powiedzial o tej dziurze powiem M to bedzie mial riposte bo u nas tez nie wiem czemu wszyscy by chcieli chłopaka jakby dziewczynka była gorsza
uuuuu Motylku teraz doczytalam niom to sie ciesz ze masz mleko bo jak ma uczulenie to lepsze dla jej zdrowia twoje...jakos dasz rade, jeszcze torche, a moze sprobuj wlasnie dawac jej mleko z niekapka????
Agusia my sie bawimy w aku ku i w kosi lapci i pierdzenie tez jest i całowanie w szyjke tak sie wtedy smieje M ją swoim zarostem smyra to tez na głos sie smieje i czytam jej bajeczki i wierszyki a ona oglada obrazki, ucze ja ostatnio dawac czesc i papa, efektow nie ma jeszcze ale probujemy czasem puszczam jej muzyke dla dzieci czasem spiewam...czasem jakims miskiem poruszam przed oczami i potanczymy troszke i chyba tyle
nio nadrobilam a co u mnie>??
coz dzien do bani...w pracy beznadzieja, na kazdym kroku problemy i same gafy strzelalam masakra i jeszcze ledwie mnie rpzyjeli bo juz maja stazystow i jestem z jakas gburowata babka ktorej ma jutro nei byc wiec nie wiem z kim bede :/
M zostal z małą i bylo super idealnie sobie poradzil...ale małą nawet nie zwrocila na mnie uwagi jak wrocilam, dalej sie bwila emanuelem a mnie jakby nie bylo...potem spacer, zabawa i teraz spi no ale najwazniejsze ze nie plakala...bo to byloby gorsze jakby zamna tesknila i cierpiala niz jak ja pocierpialam
no a teraz mykam do nauki bo mam zaleglosci ktore sie dzisiaj ukazały az mi wstyd było
papa dziewczyny
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #287500 przez jusia
sorki za ogromniastego posta tyle mialam do nadrobienia hehehe ciekawe kto to bedzie czytal zrozumiem jak pominiecie
Adee dla mnie tez jestes super gospodynia ja to mam dwie lewe rece do gotowania a ostatnio stwierdzam ze do wsyztskiego...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee dla mnie tez jestes super gospodynia ja to mam dwie lewe rece do gotowania a ostatnio stwierdzam ze do wsyztskiego...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287506 przez domii
Jusia to super ze mala nie plakala i maz sie tak dobrze spisal,ale wiesz ze moze tak byc ze z czasem to bardzie do meza bedzie lgnela jak on z nia w domu bedzie siedzial -nie mowie tego zlosliwie tylko tak zazwyczaj jest ze dzieci sie przywiazuja bardziej do jednego rodzica ktory z nim wiecej czasu spedza
agusia ja podobnie jak Adee tancze z nim gadam wyglupiam sie daje na mate na lezaczek na brzuszek chodzimy po domu, latamy,turlamy sie na boczki ,gilgotam caluje itp.i nie pisz ze zla matka z Ciebie
agusia ja podobnie jak Adee tancze z nim gadam wyglupiam sie daje na mate na lezaczek na brzuszek chodzimy po domu, latamy,turlamy sie na boczki ,gilgotam caluje itp.i nie pisz ze zla matka z Ciebie
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287516 przez Hania
happymamma, dzielny Jasiulek
jusia, zdolna dziewczynka jesteś i szybko nadrobisz zaległości:)romantyk z Twojego M:)
adee, zgadzam się z dziewczynami!!! zaradna młoda mama!!!
domii, maeliski nie mam ale spoko! damy radę
kochane dziękuję za wsparcie!!!! kocham was mocno! i mężuś również dziękuje i wszystkie was pozdrawia!
jusia, zdolna dziewczynka jesteś i szybko nadrobisz zaległości:)romantyk z Twojego M:)
adee, zgadzam się z dziewczynami!!! zaradna młoda mama!!!
domii, maeliski nie mam ale spoko! damy radę
kochane dziękuję za wsparcie!!!! kocham was mocno! i mężuś również dziękuje i wszystkie was pozdrawia!
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287536 przez happymamma
Asik jedyne co przychodzi mi do głowy to chłodna kąpiel, ale najlepiej to zadzwon do Martuli niech przyjedzie z jakims lekem i zostanie na noc!!!
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287548 przez Hania
dziewczyny, postaram się do was jutro zajrzeć ale gdyby mi się to nie udało to proszę trzymajcie mocno kciuki!!!
i...
Sto lat dla jutrzejszej solenizantki MAJECZKI
domii, z okazji urodzin:
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
i...
Sto lat dla jutrzejszej solenizantki MAJECZKI
domii, z okazji urodzin: