BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #287470 przez adee84
soniasg napisał:

Adee ja Ci już pisałam, że dla mnie jesteś poprostu najlepsza :) jak Ty to robisz nie wiem ale zasługuję to conajmniej na order :)

co ja zrobiłam :unsure:

Asik ogromnie współczuję :( :( :kiss: :kiss:
Motylku :kiss: :kiss:
Pippin dzięki :)
Haniu trzymam jutro kciuki :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287480 przez happymamma
CHCIAŁAM SIE POCHWALIĆ, ŻE JASIULINEK MÓJ KOCHANY, DZIELNY SYNEK ZJADŁ PRZED NEM 60 ML KASZKI O SMAKU JABŁUSZKA Z BUTLI :lol: :lol: :lol: krzywił się przy tym niemiłosiernie, ale zmęczył :lol: :lol: :lol: na koniec w nagrodę dostał cyca, przy którym pięknie usnął :lol: :lol: :lol: Jestem dumna!!! :woohoo:

Ach, Sonia miałam pogratulować Ci kobieto sukcesu własnego biznesu - szacun! ;) :woohoo:
I dziękuję :)

Asik, kuruj się kochana :kiss: Że też Mareckieg akurat nie ma :(

Pipin, ja też często taka zapiekankę serwuję i potwierdzam, że jest przepyszna

Haniu, będzie dobrze :kiss: A ze szpitala odbierzesz nówkę sztukę :lol:

Edytko, rysowanie karykatur jest mocno ryzykowne dla rysującego ;)

I powiem Wam, że durne te Wasze T - jak można o własnych wnuczętach tak myśleć, mówić... :unsure: :ohmy: szok! :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #287486 przez domii
Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Hania napewno filipek bedzie spal do rana,a ty zaparz sobie jakas meliske bo napewno sie denerwujesz,a bedzie dobrze :kiss:
soniaq to super a na jakie zajecia poszlas?pisz jutro jak bylo

motylku no zobaczysz moze tak jak Hania pisze ze to AZS a nie uczulenie na mleko krowie

Asik no to pieknie jak zjadlas te kromki :( moze sie jutro lepeij poczujesz :kiss: :kiss: :kiss:

marta sz jak to mowia sport to zdrowie :lol:

Halo prosze juz nie slodzic Adee bo jeszcze w piorka obrosnie i nam odleci :laugh: :laugh: :laugh: <joke>

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287492 przez jusia
Heeej dziewczyny :)
100 lat dla Kornelci :)
Sonia super pomysł!! naprawde!! mysle ze warto tylko to pewnei duza inwestycja...
Sonia ja tez koncze karmienie cycusiem...niestety ale tak to juz jest i tyle
Wiki tez całą noc przespala, padla wcozraj o 19 i spala do 5 rano :) nawet jej nie kapalismy :) teraz usnela ale mysle ze wstanie po godzince, no a na kapiel to napewno ja bedziemy budzic dzisiaj...
Pippin o ACTA to ja juz sluchac nie moge...moj M sie tak bulwersuje i wogole czyta, wiadomosci ciagle oglada...ja juz mam dosc ale oczywiscie jestem przeciw...
Biedronka zdrowka dla Madzi :kiss: napewno dasz rade z egzaminami!! jest ciezko ale napewno sobie poradzisz tak jak do tej pory!!:)
Madzia no masakra z ta wizyta u dziadkow :( bidna Julitka...ale teraz jest taki wiek ze dzieci zaczynaja sie bac i chca byc tylko u rodzicow...:( szkoda ze dorosli tego nei rozumieja :(
Motylku kurcze biedna Kornelia :( co pediatra powiedziala??
Madziu pewnie do jutra sie juz nie pojawie wiec juz teraz powodzonka u okulisty. ale z oczkiem Julitki juz ok?? :) szkoda ze jej sie basen nie podobal...tez bym małą wziela...
Marta wow no to szok ze sa takie T na swiecie :laugh: :laugh: :laugh:
Asik zdrowka!! ty masz wymioty a ja czekam na @ :) ale sie pojawi nie ma innej opcji...poprostu pewnei peirwsze te cykle sa nieregularne i tyle :)
Haniu u nas jak były zgrubienia i kwadraciki widoczne to zabki za tydzien byly na wierzchu :)
Agusia ni emow tak...czujesz sie tak przez to zapalenie!! jak wyzdrowiejesz to energia i pomysły wróca :)
Haniu 3mam kciuki za operacje M!!
Hehheheeh Motylek fajnie twoj M powiedzial o tej dziurze :laugh: :laugh: :laugh: powiem M to bedzie mial riposte bo u nas tez nie wiem czemu wszyscy by chcieli chłopaka jakby dziewczynka była gorsza :angry:
uuuuu Motylku teraz doczytalam :( niom to sie ciesz ze masz mleko bo jak ma uczulenie to lepsze dla jej zdrowia twoje...jakos dasz rade, jeszcze torche, a moze sprobuj wlasnie dawac jej mleko z niekapka????
Agusia my sie bawimy w aku ku i w kosi lapci i pierdzenie tez jest :) i całowanie w szyjke :) tak sie wtedy smieje :) M ją swoim zarostem smyra to tez na głos sie smieje :) i czytam jej bajeczki i wierszyki a ona oglada obrazki, ucze ja ostatnio dawac czesc i papa, efektow nie ma jeszcze ale probujemy :) czasem puszczam jej muzyke dla dzieci czasem spiewam...czasem jakims miskiem poruszam przed oczami :) i potanczymy troszke i chyba tyle :)

nio nadrobilam a co u mnie>?? :)
coz dzien do bani...w pracy beznadzieja, na kazdym kroku problemy i same gafy strzelalam :( masakra i jeszcze ledwie mnie rpzyjeli bo juz maja stazystow i jestem z jakas gburowata babka ktorej ma jutro nei byc wiec nie wiem z kim bede :/
M zostal z małą i bylo super :) idealnie sobie poradzil...ale małą nawet nie zwrocila na mnie uwagi jak wrocilam, dalej sie bwila emanuelem a mnie jakby nie bylo...potem spacer, zabawa i teraz spi :) no ale najwazniejsze ze nie plakala...bo to byloby gorsze jakby zamna tesknila i cierpiala niz jak ja pocierpialam :)
no a teraz mykam do nauki bo mam zaleglosci ktore sie dzisiaj ukazały az mi wstyd było :blush:
papa dziewczyny :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #287493 przez adee84
Gratulacje dla Jasia :) :)
Domi nie obrosnę obiecuję, ja jestem krytyczna wobec swej marnej osóbki :) no to może jutro zrobię zapiekankę ale na dziś nie wiem co zjeść :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #287500 przez jusia
sorki za ogromniastego posta :( tyle mialam do nadrobienia :( hehehe ciekawe kto to bedzie czytal :) zrozumiem jak pominiecie :P
Adee dla mnie tez jestes super gospodynia :) ja to mam dwie lewe rece do gotowania a ostatnio stwierdzam ze do wsyztskiego...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #287506 przez domii
Jusia to super ze mala nie plakala i maz sie tak dobrze spisal,ale wiesz ze moze tak byc ze z czasem to bardzie do meza bedzie lgnela jak on z nia w domu bedzie siedzial -nie mowie tego zlosliwie tylko tak zazwyczaj jest ze dzieci sie przywiazuja bardziej do jednego rodzica ktory z nim wiecej czasu spedza

agusia ja podobnie jak Adee tancze z nim gadam wyglupiam sie daje na mate na lezaczek na brzuszek chodzimy po domu, latamy,turlamy sie na boczki ,gilgotam caluje itp.i nie pisz ze zla matka z Ciebie :angry:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #287516 przez Hania
happymamma, dzielny Jasiulek :laugh: :kiss:
jusia, zdolna dziewczynka jesteś i szybko nadrobisz zaległości:)romantyk z Twojego M:)
adee, zgadzam się z dziewczynami!!! zaradna młoda mama!!! :)
domii, maeliski nie mam ale spoko! damy radę :blink: :)
kochane dziękuję za wsparcie!!!! kocham was mocno! i mężuś również dziękuje i wszystkie was pozdrawia!
12 lata 11 miesiąc temu #287520 przez adee84
Jusia wdrożysz się znowu zobaczysz :) a Twój M pięknie się zachował :) :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287529 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #287536 przez happymamma
Asik jedyne co przychodzi mi do głowy to chłodna kąpiel, ale najlepiej to zadzwon do Martuli niech przyjedzie z jakims lekem i zostanie na noc!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #287543 przez Hania
Asik, mokrym, zimnym ręcznikiem owiń stopy i lek przeciwgorączkowy!!!
tak jak pisze happymamma dzwoń po Martulę!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #287546 przez adee84
Asik radzę to samo co dziewczyny dzwoń i to migiem!!!
12 lata 11 miesiąc temu #287548 przez Hania
dziewczyny, postaram się do was jutro zajrzeć ale gdyby mi się to nie udało to proszę trzymajcie mocno kciuki!!!
i...
Sto lat dla jutrzejszej solenizantki MAJECZKI :kiss: :kiss: :kiss: :)
domii, z okazji urodzin:
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #287550 przez Hania
pappa
Załączniki: