BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #287747 przez kiniaa
hej :)

ale u nas deszczowo ....

Majeczko wszystkiego najlepszego :kiss:

Domi sto lat :kiss: a ile Ci stuknelo ? :blink:

a moj synus konczy dzis 5 lat :lol: :lol: :lol: impreze mamy dopiero 4 lutego bo nie bylo miejsca wczesniej, w takim centrum zabaw dla dzieci . Ale torcik maly mam na dzis i szampan picollo :lol: i czekam tylko zeby ze szkoly przyszedl to bedziemy swietowac :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #287749 przez Biedronka160
Martucha ja bym wszystko schowała - przez 3 czy 4 lata nic się z tym nie stanie. A możesz czasem sprzedać taniej a później kupować o wiele drożej, bo przecież wszystko idzie w górę.
Zabawki i huśtawkę bym na pewno zostawiła no i ciuszki. A wózek i fotelik ewentualnie sprzedała, bo wiadomo może będą lepsze, fajniejsze...

kiniaa najlepszego dla synka !!! Mamy dwójkę dzieci w podobnym wieku :D
12 lata 11 miesiąc temu #287753 przez a!gusia
hej
jako ze moje dziecko zdrzemnelo sie wczoraj w bujaczku do 19 to uspalam go dopiero po 21..a plakal strasznie dopiero panadol mu pomogl-cos go boli bidulka.. :( no ale obudzil sie o 3 i dopiero o 7:30!!!! w koncu sie wyspalam!oczywiscie m sie nim zajal a ja spalam do 9 :) az Jerzyk znow mocno plakal i musialam go poprzytulac i zasnal znow..na pol godziny oczywiscie.. biedny jest az mnie serce boli jak na niego patrze..kaszle tak strasznie bidulek...a jak widzi fride to dostaje histerii..
ale bede go teraz pozniej kladla spac bo ja wieczorem i tak juz nic nie robie-w jednym pokoju mieszkamy wiec zostaje nam jedynie komputer tv czy ksiazka..a przynajmniej rano dluzej pospi..

Domii wszystkiego naj naj!

Majeczko sto lat!

ide do mojego Biedactwa :(
12 lata 11 miesiąc temu #287754 przez kiniaa
Martucha ja zostawilam wszystko po Davidku i nie zaluje a u nas przerwa byla ponad 4 lata. Nie musialam nic kupowac prawie, nawet troche ubranek wykorzystalam dla Belli

Biedronka juz pisalam o tym kilka razy na forum ze miedzy naszymi dziecmi jest 1 dzien roznicy i tymi starszymi i mlodszymi :laugh: ;) :woohoo: i dziekuje w imieniu synka za zyczenia :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #287761 przez Edyta
Hej kuleczki pamietacie jak tak sie witalysmy :laugh: NAJLEPSZEGO DLA DOMII I MAJECZKI :) KINIA DLA DAVIDKA TEZ NAJLEPSZE ZYCZONKARenatko Celina bedzie chyba miala piekne wlosy po Mamusi ba juz ma sliczne :) musze zmykac bo silvia jak usnie znow popisze...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287762 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #287775 przez soniasg
miałam Was nadrAbiać i co ? i zasnęłam z Majką :P

100 lat Domi :)

dziękujemy Wszystkim za życzenia :) fhgfghyr Maja też dziękuje

Adee jesteś poprostu bardzo zaradna i z wszystkim sobie tak świetnie radzisz

Happymamma gratki dla Jasia :) Majka kaszce mówi stanowcze NIE :P co do biznesu to są plany jeszcze nic praktycznie nie załatwione wiec żaden sukces jak narazie :P

Domi ja sama nie wiem co to było ale było fajnie wszystko mnie dziś boli wię jest dobrze :d a w piątek idziemy na zumbe :d

Jusia super,że Mała była grzezna i nie płakała. a co do pracy jeszcze parę dni i się wdrożysz, spokojnie :) no i widzę, że u Was rodzina lekarzy :) super :)

Angelika wiem co czujesz ja wracam 1 marca i z jednej stony bardzo mi przykro a z drugiej się cieszę...

Zuza :kiss:

Renatko dobrze wyglądasz nie gadaj głupot :) jesteś piękną kobietą z figurką w sam raz ! Celinka jak zawsze piękna a tablica jest the best :P

Martucha super,że zdrowiejecie :) a teściowej jqaksię coś nie podoba to daj jej szmatę niech zrobi to lepiej :p rzeczy bym sprzedała

Kinia 100 lat dla Syna :)

Agusia :* dla JerzykA
12 lata 11 miesiąc temu #287776 przez Kasiek
dzien dobry

jakbyscie teskniły to melduje ze jestem :P cała, żywa i zdrowa :)

zaraz postaram sie nadrobic choc pare stron ale calosci nie dam rady, mam zaleglosci na jakies 40 stron B)

ale najpierw:

spoznione zyczenia dla Agusi i dla dzieciaczkow ktore w miedzyczasie skonczyly 5msc: Madzi, Celinki, Julitki, Kornelki i Isabelki :kiss:
1000 latek dla Majeczki
Kinia dla Davidka wszytskiego najlepszego :)

DOMII Najlepsze zyczenia urodzinoweeeeeee, buziaczki :kiss: :) :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #287777 przez soniasg
DZiewczyny poradzcie mi co mam robić. Majka od dwóch dni tak jakby straciła apetyt... je najwięcej 120ml co 4 godziny.... co mam robić????
12 lata 11 miesiąc temu #287778 przez a!gusia
Soniaq a ma temperature?jakies inne objawy?pewnie zabki ida...!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287787 przez soniasg
Asik super, że już się lepiej czujesz borocko :*

Kasiek kupe lat :P

Agusia nie ma temperatury humorek też ma cały czas się śmieje. a jak już zabierze się do jedzenia to je na raty...

Martucha zapomniałam napisać, że klocuszek z tego Twojego Synusia :)

Biedroneczko jak tam zdrówko dzieciaczków?
12 lata 11 miesiąc temu #287788 przez domii
Hej

Dziekuje wszystkim za zyczonka :kiss:

Majeczko sto lat :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kinia buziaczki dla Davidka z okazji urodzinek :kiss: :kiss: :kiss: ja koncze 29 lat :cheer:

Soniaq to super ze ci sie podobalo,a jak Cie boli to prawidlowo ,ja po pierwszych zajeciach mialam tydzien zakwasy :blink:

Happymamma gratulacje dla Jasia za wczorajszy posilek

Martucha super ze juz zdrowi jestescie

Asik to dobrze ze sie lepeij czujesz,a wy dzis na jakies badania z Szymkiem idziecie?

Madzia pisz jak tam u okulisty :kiss:

Pippin u nas tez 5 pobudek bylo :dry:

Agusia kurujcie sie,ale i tak ci ladnie pospal w nocy Jerzus :kiss:

Renata Jakie Celinka ma juz dlugie wloski-super :)

Hania trzymam kciuki odezwij sie pozniej jak dasz rade :kiss: :kiss:

Dorota to ladnie Kubus spal,a ty bidulko :kiss: :kiss: :kiss:

Biedronka jak tam dzieci dzisiaj lepiej juz?

Kasiekwkoncu :angry:

Jusiasuper maz ten wieczor zoorganizowal :) tylko trapi mnie jedno jak ulozyc koldre na ksztalt serca :unsure: :unsure:

Adee a ty gdzie :unsure: :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287792 przez soniasg
kurcze jest taka piękna pogoda u nas poszłabym z Majką na spacer ale jeszcze się boję....

takie mamy widoki aż żal dupę ściska, że trzeba w domu siedzieć
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287805 przez domii
Soniaq piekne widoki,u mnie chlapa,ciapa i beznadziejnie na polu do tego wiatr,wiec nie ma mowy na spacerek zreszta juz chyba 1,5 tyg,nie bylismy :(

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287809 przez Sylwik
Witam sierpnióweczki :)
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów tych dzisiejszych i tych którzy już świętowali...zdrówka dla Was i samych szczęśliwych chwil :kiss: :)
Nadrabiam Was codziennie żeby być w miarę na bieżąco, ale nie zawsze jest czas żeby odpisać. Synek zaczyna krzyczeć, piszczeć i złościć się jak tylko nie zwraca się na niego uwagi...łobuz jeden :laugh:
Poza tym byliśmy na szczepieniu w zeszły czwartek i nasz skarbek waży 6650g i ma 65 cm.
A tak poza tym to w miarę spokojnie przeszedł to szczepienie :)
Jusia zazdroszczę pomysłowości męża :) No i współczuję tego powrotu do pracy. Ja idę za 2 tygodnie i jak sobie pomyślę to mam łzy w oczach :( i napewno pierwsze dni będa ciężkie :dry:
Angeliko główka do góry! Dziewczyny damy radę z tą pracą !!!
Happymamma u nas to samo z kaszką ...przedwczoraj daliśmy mu na noc do mlesia i przespał całą noc tj od 21.30-6.00! I już miałam wielką nadzieję, że tak mu zostanie a tu d.paaaa :dry: Z wczoraj na dziś budził się 3 razy (z tym że tylko sie przebudzał, a na jedzonko wstał o 5) . Także się zastanawiam od czego to zależy :unsure:
Adee widzę że świetny kuchmistrz z Ciebie!!! świetnie sobie radzisz i sypiesz przepisami :laugh:
Sonia powodzenia!!! i super że finess dodał Ci skrzydeł hehe :laugh:
Madzia T to powinna się w język ugryźć, a nie rzucać takimi hasłami :angry:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Agusia zdrówka dla Boryska :kiss: A jeśli chodzi o odciaganie z noska to ja mam to samo...synek jak tylko widzi że się zbliżam z gruszką albo wodą morską to się zaczyna krzyk! A to przecież dla ich dobra .
Haniu trzymam kciuki i zdrówka dla M!
Asik dobrze że dziś juz lepiej się czujesz :)
Dorotka powodzenia z chrzcinami...żeby wszystko poszło tak jak powinno pójść :)
Jeszcze raz wszystkim chorym mamusiom i dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Zmykam bo synek się budzi.
Miłego dzionka :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży