- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287818 przez soniasg
Domi to chyba do nas ta ciapa idzie bo śnieg powoli topnieje
Sylwik to super, że już po szczepieniu i to w miare spokojnym
Adee wo bist du ????
Sylwik to super, że już po szczepieniu i to w miare spokojnym
Adee wo bist du ????
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287829 przez Kasiek
Sonia zycze zeby biznesik sie rozkrecił
Hania zauwazylam ze Iga tez szybciej w nocy zasypia jak sie nie rozbudzi za mocno i tez juz lampki nie wlaczam bo wtedy sie smieje do cieni na scianie i juz ma zabawe zamiast spania
Domii fajnie ze sie juz dobrze czujecie z Blazejkiem ja tez zupki gotuje za Zywcu i zazdroszcze energii, tez bym pochodzila na jakies fitnesy ale nie mam z kim a samej to zaciecia brak
Asik cale szczescie ze sie tez wyleczylas, zatrucie jest paskudne
Biedronko powodzenia i podziwiam Cie naprawde ja chyba z jednym dzieckiem bym nie dala rady studiowac a ty z dwojka i dajesz
Madzia jedyne co moge powiedziec to "do dupy z taka tesciowa!!!" i biedna Julitka Iga tez nie lubi jak jest duzo ludzi, pamietam ze na Wigilii sie rozplakala jak wszyscy sie zaczeli nad nia pochylac calowac itp itd
Renatko mi sie bardzo imie Twojej Coreczki podoba, w ogole lubie wszystkie imiona oryginalne i malo spotkane. Ale wszystkim nie dogodzisz u nas mial byc Bruno jakby byl synek ale tez mowili ze nieladnie, ze jak tak mozna dziecko nazwac i ze psy tak nazywaja, no i co z tego?? nazywaja tez CZeslaw i Stanislaw ale to jest imie meskie i jest w kalendarzu i jak bede kiedys miala synka to nazwe go Bruno i nie bede na nikogo patrzec
I wiecie co?? lubie nasze forum z tego tez wzgledu ze jest taka roznorodnosc imion naszych dzieciaczkow
Marta_Sz zazdroszcze tesciowej i jak tam z dietka? dajesz rade?
Happymama ja tez zauwazylam ze niewazne czy daje kaszke na noc czy nie to Iga i tak sie budzi o tej swojej 2-3, a nawet ostatnio po kaszy wstala juz po polnocy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia ja sie bawie z Iga jak reszta dziewczyn
Jusia meza masz super ja tez juz na swojego nie moge narzekac, z Iga zostanie i fajnie sie z nia bawi az sie mloda zachodzi ze smiechu uspi i nakarmi, no oprocz tych nieszcesnych sliwek na noc ale juz mu wytlumaczylam co i kiedy moze jej dawac
Martucha ja bym wozek i fotelik sprzedala a reszte zostawila
no jakos nadrobilam choc czesciowo, ale i tak mi sie udalo bo Iga spi
Hania zauwazylam ze Iga tez szybciej w nocy zasypia jak sie nie rozbudzi za mocno i tez juz lampki nie wlaczam bo wtedy sie smieje do cieni na scianie i juz ma zabawe zamiast spania
Domii fajnie ze sie juz dobrze czujecie z Blazejkiem ja tez zupki gotuje za Zywcu i zazdroszcze energii, tez bym pochodzila na jakies fitnesy ale nie mam z kim a samej to zaciecia brak
Asik cale szczescie ze sie tez wyleczylas, zatrucie jest paskudne
Biedronko powodzenia i podziwiam Cie naprawde ja chyba z jednym dzieckiem bym nie dala rady studiowac a ty z dwojka i dajesz
Madzia jedyne co moge powiedziec to "do dupy z taka tesciowa!!!" i biedna Julitka Iga tez nie lubi jak jest duzo ludzi, pamietam ze na Wigilii sie rozplakala jak wszyscy sie zaczeli nad nia pochylac calowac itp itd
Renatko mi sie bardzo imie Twojej Coreczki podoba, w ogole lubie wszystkie imiona oryginalne i malo spotkane. Ale wszystkim nie dogodzisz u nas mial byc Bruno jakby byl synek ale tez mowili ze nieladnie, ze jak tak mozna dziecko nazwac i ze psy tak nazywaja, no i co z tego?? nazywaja tez CZeslaw i Stanislaw ale to jest imie meskie i jest w kalendarzu i jak bede kiedys miala synka to nazwe go Bruno i nie bede na nikogo patrzec
I wiecie co?? lubie nasze forum z tego tez wzgledu ze jest taka roznorodnosc imion naszych dzieciaczkow
Marta_Sz zazdroszcze tesciowej i jak tam z dietka? dajesz rade?
Happymama ja tez zauwazylam ze niewazne czy daje kaszke na noc czy nie to Iga i tak sie budzi o tej swojej 2-3, a nawet ostatnio po kaszy wstala juz po polnocy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia ja sie bawie z Iga jak reszta dziewczyn
Jusia meza masz super ja tez juz na swojego nie moge narzekac, z Iga zostanie i fajnie sie z nia bawi az sie mloda zachodzi ze smiechu uspi i nakarmi, no oprocz tych nieszcesnych sliwek na noc ale juz mu wytlumaczylam co i kiedy moze jej dawac
Martucha ja bym wozek i fotelik sprzedala a reszte zostawila
no jakos nadrobilam choc czesciowo, ale i tak mi sie udalo bo Iga spi
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287839 przez domii
Kasiek a u was sa juz jakies zabki? Blazejek jak spal wczensiej do 1-2 to teraz juz sie o 23.30 a potem o 2,30-niby Tesciowa twierdzi ze ida mu gorne i dolne ale dopoki nie zobacze zabka na zew.to nie uwierze
Martucha my tez sie zastanawialismy ale wszystko bedziemy sprzedawac,niby tez mamy miejsce na skladowanie ale planujemy gdzies dopiero za 4lata wiec wszystko sie wtedy kupi i tak np,wozek kupimy taki jak mamy tylko pewnie uzywany,fotelik wiadomo nowy i ciuszki i inne gadzety tez
Martucha my tez sie zastanawialismy ale wszystko bedziemy sprzedawac,niby tez mamy miejsce na skladowanie ale planujemy gdzies dopiero za 4lata wiec wszystko sie wtedy kupi i tak np,wozek kupimy taki jak mamy tylko pewnie uzywany,fotelik wiadomo nowy i ciuszki i inne gadzety tez
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287847 przez Kasiek
Domii zabkow nie widac dalej:( i Iga jakos sie uspokoila, tyle ze sie slini namietnie i gryzie wszystko na potege wiec ja juz sama nie wiem, co to bylo wtedy?
chcialam powiedziec ze bardzo swietna ze mnie gospodyni poszlam czytac forum i tak sie wciagnelam ze zapomnialam ze zupe gotuje i co??? przychodze a z zupy zostala polowa!!! reszta sie wygotowala dobrze ze nikt tego nie widzi zatre wszystkie slady i nikt nie zauwazy
chcialam powiedziec ze bardzo swietna ze mnie gospodyni poszlam czytac forum i tak sie wciagnelam ze zapomnialam ze zupe gotuje i co??? przychodze a z zupy zostala polowa!!! reszta sie wygotowala dobrze ze nikt tego nie widzi zatre wszystkie slady i nikt nie zauwazy
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287859 przez adee84
hej
weszłam napisać, że Asik mi napisała sms ale widzę, że sama się pokazała.
1000 lat dla Majuni
Wszystkiego naj naj dla Domi
1000 lat dla Davidka
Dorotka cieszę się, że nocka lepsza była ale kuruj się
Zuza też bym się napiła wypij za mnie jeden
Celinka bez zmian przecudna, Renatko Ty również obiady pół na pół, troche z głowy troche z przepisów
Biedronka to ja Ciebie podziwiam serio daj znać po lekarzu, a na obiad mogę się wprosić?
Witaj Martuszka, cieszę się, że u Was lepiej a Borysek to kluseczek
Madzia jak u okulisty?
Agusia ucałuj Jerzynka
Asik cieszę się, że już Ci lepiej, no i przepraszam że nie odp, nie mam nic na koncie
Sonia fajnie, że Ci się wczoraj wyjście udało
Kasiek
Sylwik hej
weszłam napisać, że Asik mi napisała sms ale widzę, że sama się pokazała.
1000 lat dla Majuni
Wszystkiego naj naj dla Domi
1000 lat dla Davidka
Dorotka cieszę się, że nocka lepsza była ale kuruj się
Zuza też bym się napiła wypij za mnie jeden
Celinka bez zmian przecudna, Renatko Ty również obiady pół na pół, troche z głowy troche z przepisów
Biedronka to ja Ciebie podziwiam serio daj znać po lekarzu, a na obiad mogę się wprosić?
Witaj Martuszka, cieszę się, że u Was lepiej a Borysek to kluseczek
Madzia jak u okulisty?
Agusia ucałuj Jerzynka
Asik cieszę się, że już Ci lepiej, no i przepraszam że nie odp, nie mam nic na koncie
Sonia fajnie, że Ci się wczoraj wyjście udało
Kasiek
Sylwik hej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287887 przez Renata Anna
Adee a ja dzisiaj mężowi robię babkę ziemniaczaną z żeberkami... W końcu jakiś obiad konkretny chłopina dostanie,,,
Kasiek mnie też się bardzo podoba imię Bruno... ale jak zanm życie to mój M powie kategoryczne NIE (gdybyśmy mieli drugie dziecko i do tego synka of course)
Asik cieszę się, że już lepiej... Nieźle się strułaś skoro miałaś tak wysoką temperaturę...
Sonia u mnie podobnie. Celina je dużo tylko wieczorem. Zauważyłam właśnie, że za dnia zjada prawię połowę mniej niż wcześniej. Ślini się, pluje, pcha wszystko do buzi... ale ząbków jeszcze nie widać.
Haniu my też jesteśmy myślami z Wami
Ech... sama nie wiem co z tą tablicą zrobić... Pewnie na drzwiach przyczepię...
Kasiek mnie też się bardzo podoba imię Bruno... ale jak zanm życie to mój M powie kategoryczne NIE (gdybyśmy mieli drugie dziecko i do tego synka of course)
Asik cieszę się, że już lepiej... Nieźle się strułaś skoro miałaś tak wysoką temperaturę...
Sonia u mnie podobnie. Celina je dużo tylko wieczorem. Zauważyłam właśnie, że za dnia zjada prawię połowę mniej niż wcześniej. Ślini się, pluje, pcha wszystko do buzi... ale ząbków jeszcze nie widać.
Haniu my też jesteśmy myślami z Wami
Ech... sama nie wiem co z tą tablicą zrobić... Pewnie na drzwiach przyczepię...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287891 przez happymamma
Sonia moze to faktyczne zabki, bo gorszy apetyt i kaszel mogą na to wskazywac...
Pipin, poozmawiaj z synkiem Tule A skąd ten pmysl z ksiega trzezosci ??
Dorotka bidulo, jak nie urok to ...
Zuza, kolejny malutki sukces za Wami
Anetka, jeszcze raz zdrówka dla Twojego taty
Martucha!!! Super, świetnie, że jteście zdrowi!! Napisałabym jeszcze w innych słowach jak s cieszę, ale wiesz, cenzura Acha, Jasio przespał Chrzest w wózku Jeżeli planujecie za ok 3 lata - ja bym zachowała
Kinia najlepsze życzenia dla Davidka!!! STO LAT!!!
Agusia, całuski dla Jerzulka
Soniu wiesz ilu chciałoby, a nie potrafii się przełamać?? A Wy się zdecydowaliście, to jest więc sukces I jaką macie fajną ziiiiiiiiimę
Sylwik ja też nie wiem... Dziś właśnie chciałam spróbować nie karmić go w nocy, z wzgleu na tą kaszkę właśnie, ale tylko go tym wkurzyłam i skończyło się na cycu
Kasiek, a może nasze bejbe nie radzą sobie jeszcze z kaszką? Może za ciężka jest dla nich na noc, skoro dotyczczas tylko cyc? Może lepiej dać p południu
Pipin, poozmawiaj z synkiem Tule A skąd ten pmysl z ksiega trzezosci ??
Dorotka bidulo, jak nie urok to ...
Zuza, kolejny malutki sukces za Wami
Anetka, jeszcze raz zdrówka dla Twojego taty
Martucha!!! Super, świetnie, że jteście zdrowi!! Napisałabym jeszcze w innych słowach jak s cieszę, ale wiesz, cenzura Acha, Jasio przespał Chrzest w wózku Jeżeli planujecie za ok 3 lata - ja bym zachowała
Kinia najlepsze życzenia dla Davidka!!! STO LAT!!!
Agusia, całuski dla Jerzulka
Soniu wiesz ilu chciałoby, a nie potrafii się przełamać?? A Wy się zdecydowaliście, to jest więc sukces I jaką macie fajną ziiiiiiiiimę
Sylwik ja też nie wiem... Dziś właśnie chciałam spróbować nie karmić go w nocy, z wzgleu na tą kaszkę właśnie, ale tylko go tym wkurzyłam i skończyło się na cycu
Kasiek, a może nasze bejbe nie radzą sobie jeszcze z kaszką? Może za ciężka jest dla nich na noc, skoro dotyczczas tylko cyc? Może lepiej dać p południu
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287892 przez Kasiek
A Iga spi i spi a ja tu czekam, chcialam na spacer isc, trzeba korzystac, w przyszlym tyg zapowiadaja -15stopni to wtedy juz nie wyjdziemy
Mialam zamiar wyjsc z nia o 13 ale chyba nam nie wyjdzie, potem po 15 jest juz zimno i slonca nie ma
ehh to moje dziecie a ciekawe co ona ma zamiar robic przez reszte dnia?? ja wyspi teraz swoja norme
Happymamma myslisz? ale moja niewiele tej kaszki je, raptem jakies 70-80ml i wiecej nie chce. A myslalam ze bedzie przesypiala nocki po tej kaszce ale to pewnie jeszcze nie jej czas
Sonia Maja pewnie na zabki tak malo je
Mialam zamiar wyjsc z nia o 13 ale chyba nam nie wyjdzie, potem po 15 jest juz zimno i slonca nie ma
ehh to moje dziecie a ciekawe co ona ma zamiar robic przez reszte dnia?? ja wyspi teraz swoja norme
Happymamma myslisz? ale moja niewiele tej kaszki je, raptem jakies 70-80ml i wiecej nie chce. A myslalam ze bedzie przesypiala nocki po tej kaszce ale to pewnie jeszcze nie jej czas
Sonia Maja pewnie na zabki tak malo je
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287902 przez madzia0507
Hej!
Ja dosłownie na chwilkę, bo za pół godziny jadę do fryzjera, a wcześniej przyjdzie ciotka do Małej i muszę jej wszystko powiedzieć. Byłyśmy dzisiaj na kontroli u okulisty. Wszystko jest super. Mogę masować tylko 2 razy dziennie i pojawić się u niego za 3 miesiące, ale bardzo jest zadowolony z aktualnych efektów.
Adee, pytałaś co będę robić z głową. Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Mam nadzieję, że mi fryzjerka coś fajnego zaproponuje, ale myślę nad tym, czy nie pofarbować się całkiem na czarno.
A z czekoladą to już tak jest, że znika nie wiadomo kiedy. I to praktycznie z każdą tak jest.
Adee, ty to normalnie jesteś drugie wcielenie Magdy Gessler... która jest dla mnie kuchennym wzorem do naśladowania.
Pippin, bo Lachonek, to tak zdrobniale, żeby zasugerować, że ją lubię.
Agusia, ja jak nie mam już pomysłów na zabawę, to śpiewam. Byle jak, bo inaczej nie umiem, ale Małej zawsze się podoba.
Sonia, tak, w takim normalnym Aqua Parku.
Dobra, spadam. Do potem!
Ja dosłownie na chwilkę, bo za pół godziny jadę do fryzjera, a wcześniej przyjdzie ciotka do Małej i muszę jej wszystko powiedzieć. Byłyśmy dzisiaj na kontroli u okulisty. Wszystko jest super. Mogę masować tylko 2 razy dziennie i pojawić się u niego za 3 miesiące, ale bardzo jest zadowolony z aktualnych efektów.
Adee, pytałaś co będę robić z głową. Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Mam nadzieję, że mi fryzjerka coś fajnego zaproponuje, ale myślę nad tym, czy nie pofarbować się całkiem na czarno.
A z czekoladą to już tak jest, że znika nie wiadomo kiedy. I to praktycznie z każdą tak jest.
Adee, ty to normalnie jesteś drugie wcielenie Magdy Gessler... która jest dla mnie kuchennym wzorem do naśladowania.
Pippin, bo Lachonek, to tak zdrobniale, żeby zasugerować, że ją lubię.
Agusia, ja jak nie mam już pomysłów na zabawę, to śpiewam. Byle jak, bo inaczej nie umiem, ale Małej zawsze się podoba.
Sonia, tak, w takim normalnym Aqua Parku.
Dobra, spadam. Do potem!
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #287913 przez Renata Anna
Dziewczyny... ja mam ciemne włosy... jak widziałyście na zdjęciach. Chciałabym jednak by były one brązowe, a nie czarne... da się tak zrobić???
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
Moderatorzy: ilona