BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #288325 przez a!gusia
Domii daj przepis jeszcze raz :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288348 przez domii
agusia 1 jajko, 1,5szklanki maki, 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki mleka, 1/2 szklanki oleju, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, piec w 180-200 stopniach 15-20 min.Ja wylewam troche do papilotek nastepnie daje jakis owoc albo czekolade,zalewam reszta ciasta i na gore mozna dac posypke albo starta czekolade

Mykam juz sie szykowac na zumbe do jutra :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288350 przez avika
domii wzrok sokola ;) wpadlam bo nadrabiam was na raty a wypadlam bo musialam synka ululac do snu. Ostatnie 4dni daje mi tak popalic, ze wieczorem gdy on pada to i ja padam. normalnie ktos mi dzieciatko podmienil albo nie wiem co jest grane :unsure: moga to byc juz gorne zabki albo kolejny skok :unsure:

Adee poszukam cosik i wrzuce ale wierz mi nic specjalnego :silly:

Renatko co do wlosow to mysle, ze dokladnie tak jak dziewczyny pisza lepiej uderzyc o fryzjera, bo jesli Twoje wlosy sa niepodatne na farbowanie to jednak farba w salonie jest raczej mocniejsza od tej ktora kupujemy w supermarkecie. No chyab,ze juz kiedys farbowalas to moznaby sprobowac jakis odcien kasztanu lub jakis inny, zalezy jakic ci sie podoba. Widac jednak bedzie raczej tylko pod slonce bo masz czarne wlosy.
12 lata 11 miesiąc temu #288351 przez soniasg
Agusia no to się zaopatrzę w zapas :) do tych 29zł masz jeszcze 5 zł w bonach także wychodzą po 24 :D a Wy jesteście zdecydowani i wracacie do Irlandii?

Dorotko zdrówka :kiss: że też Cie musiało chwycić przed chrzcinami kurcze

Avika co tam u Ciebie?

Adee gdzie jestes? co się dzieje?

No i ciekawe jak tam Asik
12 lata 11 miesiąc temu #288356 przez Kasiek
Sonia to qurcze ja na razie nie moge brac ehhh :dry: a limit Igi to 3-3.5 dziennego snu :laugh: bo potem w nocy o 5 wstaje i wyspana jest :laugh: a dzis 3h to ona z rana zaliczyla i tak ja musialam budzic a do teraz spala juz ponad 4,5h. Teraz ją zabawiam ale jest tak padnieta ze ledwo zyje biedulka, nie wiem co ona dzis taka senna? mozw wczorajszy dzien odsypia bo spala ledwo 2h :unsure:
ale sie nie zdziwie jak z rana wam napisze ze moje dziecko w nocy spac nie chcialo :)

Agusia Ty sie nie martw Jerzykiem, my jeszcze bedziemy Ci zazdroscic ze masz takiego spokojnego synka :) Moja do niedawna tez tylko lezala grzecznie na macie i patrzyla na zabawki. To teraz taka sie ruchliwa zrobila :) a zabawka faktycznie fajna

Maga ale Kubus duzy juz :ohmy: ile wazy?? i sliczne zdjecia :) piszcie czesciej

Beti piekny ten komplet :)

Domii ja mialam kiedys tez lacoste i naparwde dlugo mi sluzyly te buty pamietam, a myslicie ze na zime beda dobre? nie beda przemakac na sniegu??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288359 przez avika
soniu a w sumie to nic takiego regeneruje sie po ciezkich dniach z mlodym i nadrabiam was... a piszecie jak szalone kobietki :silly: ale fajnie bo mozna sie zresetowac troche wieczorem :lol: no chyba, ze poza tymi przypadkami gdy domii, pipin, i jusia pisza o tych swoich emach i potem kurka tak se siedze i mysle chce mi sie czy nie chce no ale i tak im zazdraszczam bo mi to sie jakos dzisiaj nie chce, mlody na razie cala energie spozytkowal :silly: B) :cheer: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #288362 przez a!gusia
O Sonia faktycznie, to ja tez zrobie zapas!moj m byl dzis u nas na osiedlu w sklepie i sa po 55 zl!bo mi sie koncza i juz mial kupowac, dobrze ze sprawdzilam!
co do Irlandii zobaczymy jeszcze, m mial dzis rozmowe ws pracy zobaczymy..a i zasilek bezrob.mu przyznali,cale 600zl!
ide kapac Malucha do pozniej!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288369 przez avika
agusia przyjemnego taplania i oby Jerzyk ladnie pospal dzisiejszej nocy :)
12 lata 11 miesiąc temu #288370 przez adee84
jestem, nie mam weny trochę się pokićkało ale nieważne, tym razem nie smęcę bo to i tak nic nie da.
12 lata 11 miesiąc temu #288371 przez avika
adee dawaj kobietko, smec moze Ci troche ulzy :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #288378 przez adee84
not this time Kochane, nie chce mi się juz nawet o tym myśleć a co dopiero pisać :dry: spoko jakoś to będzie
12 lata 11 miesiąc temu #288380 przez Hania
Hejka
dziewczyny wybaczcie ale nie będę was dziaj nadrabiać.
Dziękuję wam kochane za wsparcie teraz jest mi bardzo potrzebne.
Marcin po badaniach zakwalifikował się na operację i jutro rano będzie miał zabieg, częściowo wykonany laserowo. A ja z nerwowo nie wytrzymuję :( jak głupia chodzę po domu, ryczę i nie wiem co z sobą zrobić:( Fifi śpi a ja? dzisiaj na stówkę czeka mnie nocka:(
Nie będę zrzędzeniem zatruwać wam wieczorku
Odezwę się jutro, może się w końcu opamiętam :blink:
dobranoc
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288382 przez avika
Adee w takim razie - tule- jakby co to jestem :kiss:

Haniu trzymaj sie cieplo :kiss: , pomysl jutro juz bedzie po :) zapodaj sobie moze jakies filmy bo na czytaniu to chyba trudno bedzie sie skupic
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288390 przez Pippin
hej
padam młody se gada w lóżeczku i kombinuje na wszystkie możliwe sposoby jakby sie od spania wymigać

agusia fajna zabawka :) 600 zł- szaleństwo................ :dry:

Renatka dokładnie fryzjer wie najlepiej ale dlaczego czarnych włosów chcesz sie pozbyć?? :) tak mało ludzi ma teraz czysty czarny kolor przynajmniej ja znam niewielu :)

avika moje dziecko bije rekordy zmierzłosci od miesiąca chyba :ohmy: eehhhhhh
jtr muszę dzwonić do przychodni w sprawie szczepienia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Haneczko spokojnie to zabieg prawda więc będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

adee :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288392 przez avika
heh pippin szkoda gadac...

a nasze dzieciaczki to nie wiem co pily ale wnioskuje, ze razem pili albo klub maruderow zalozyli :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia