- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289386 przez angellika1
cześć
Przepraszam ze sie nie odzywam ale jakos tak nie mam weny po tej mojej chorobie
Dzisaij caly dzien myślę o tej Madzi co ją te skurysyny porwali!!!! Biedne dzieciątko az mi sie chce plakać
A ja dostaje nerwa z moim lapkiem... nie wiem co sie stalo i jak to zmienić ale od jakiegoś czasu jak wchodze na byle jaka stronę to mi sie tobią takie baski (jak bym coś zaznaczala) wiecie jak sie tego pozbyć??? dzisiaj 7 razy wchodzilam na formum bo na nast str nie moglam przejsc przez te neszczesne paski ...
Przepraszam ze sie nie odzywam ale jakos tak nie mam weny po tej mojej chorobie
Dzisaij caly dzien myślę o tej Madzi co ją te skurysyny porwali!!!! Biedne dzieciątko az mi sie chce plakać
A ja dostaje nerwa z moim lapkiem... nie wiem co sie stalo i jak to zmienić ale od jakiegoś czasu jak wchodze na byle jaka stronę to mi sie tobią takie baski (jak bym coś zaznaczala) wiecie jak sie tego pozbyć??? dzisiaj 7 razy wchodzilam na formum bo na nast str nie moglam przejsc przez te neszczesne paski ...
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289387 przez happymamma
Asik, super!!! Chciaż jak zaczelam czytac o tym sercu to zamarłam No ale jak piszesz, ze ok, to ok Oczywiście bedziemy rzymać za Was mocno kciuki, bo to operacja jednak
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289396 przez angellika1
Pippin o jakim filmie piszesz??
Asik ale przeszliście w tej przychodni trzeba bylo od razu wejść do gabinetu jak tamta baba weszla i powiedziec co o tym sadzisz!
Asik ale przeszliście w tej przychodni trzeba bylo od razu wejść do gabinetu jak tamta baba weszla i powiedziec co o tym sadzisz!
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289397 przez domii
Angelika no wkoncu pisz jak tam dzis sie czujesz
Kinia raczej nie po chipsach napewno po zupkach ,my jak zaczelismy to tez na poczatku kupki byly twardsze ale pozniej samo przeszlo, a moze malo wody mineralnej lub innych plynnow pijesz,albo za duzo slodyczy jesz ? i dlatego
Asik co za krowy w tej przychodni najwazniejsze ze dostal zgode i ze bedzie wszystko dobrze
Agusia super Jerzyk wyglada i chyba go zainteresowal
Kinia raczej nie po chipsach napewno po zupkach ,my jak zaczelismy to tez na poczatku kupki byly twardsze ale pozniej samo przeszlo, a moze malo wody mineralnej lub innych plynnow pijesz,albo za duzo slodyczy jesz ? i dlatego
Asik co za krowy w tej przychodni najwazniejsze ze dostal zgode i ze bedzie wszystko dobrze
Agusia super Jerzyk wyglada i chyba go zainteresowal
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289399 przez angellika1
Domii dziekuję już dobrze kochana jesteś
Asik rowniez trzymam kciuki za Szymonka na pewno bedzie dzielny
Asik rowniez trzymam kciuki za Szymonka na pewno bedzie dzielny
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #289416 przez jusia
Hej dziewczyny ja tez mysle o Madzi i mam okropne jerze w brzuchu tak wspolczuje rodzicom... oby sie odnazala cała i zdrowa (((((((((((( bosh...łzy mi same leca
Asik dobrze ze to tylko mała dziurka w serduszku, ja tez trzymam kciuki za was bedziemy z wami w kwietniu
Wiki spi, zabkow dalej nie widac a ona marudzi...i jesc nie chce..tzn cos jej sie odmienilo...chyba jednak teskni jak ide do pracy bo caly dzien jest tylko na cycuniu kaszce i deserku butle dopiero zjadla jak bylismy wieczorem u T bo tam cyca nie jada ale tak czy siak cay dzien mm wylewalismy do zlewu bo nie jadla...i nei wiem czy to zeby czy no niewiem co...
Marta dawaj linki do sukienek
ja chce swoja sprzedac ale neistety nikt nie chce kupic a ni eznize sie az tak zeby ja za 1000zł sprzedac jak kupilam za 3 a jest w stanie idealnym!! zadna nitka nie wylazla nawet naprawde wole juz niech wisi w domu niz za pol darmo ja oddac...
Asik dobrze ze to tylko mała dziurka w serduszku, ja tez trzymam kciuki za was bedziemy z wami w kwietniu
Wiki spi, zabkow dalej nie widac a ona marudzi...i jesc nie chce..tzn cos jej sie odmienilo...chyba jednak teskni jak ide do pracy bo caly dzien jest tylko na cycuniu kaszce i deserku butle dopiero zjadla jak bylismy wieczorem u T bo tam cyca nie jada ale tak czy siak cay dzien mm wylewalismy do zlewu bo nie jadla...i nei wiem czy to zeby czy no niewiem co...
Marta dawaj linki do sukienek
ja chce swoja sprzedac ale neistety nikt nie chce kupic a ni eznize sie az tak zeby ja za 1000zł sprzedac jak kupilam za 3 a jest w stanie idealnym!! zadna nitka nie wylazla nawet naprawde wole juz niech wisi w domu niz za pol darmo ja oddac...
Moderatorzy: ilona