BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #289356 przez Pippin
Z całego serca życzę Wam powodzenia :kiss: oby się wszystko obyło bez jakichkolwiek komplikacji :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289366 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #289368 przez adee84
ASIK KOCHANIE kamień z serca!!!jak ja się ciesze, że jest dobrze!!!ucałuj Szymusia ode mnie i Majki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i siebie też ucałuj boś dzielna i wytrawała!!!
idę umyć leb mam nadzieję, że jak wrócę to jeszcze ktoś tu będzie :)
12 lata 11 miesiąc temu #289370 przez kiniaa
Asik to dobre wiadomosci przywiozlas :laugh: a kwiecien juz wkrotce :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289374 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289375 przez Pippin
jest !!!!!mam!!!tego filma :lol: to ja sie wyłączam kobitki :kiss: do potem lub do jutreńka :lol:

przeleci jak z bicza strzelił i będzie po operacji :) zobaczycie :)
12 lata 11 miesiąc temu #289386 przez angellika1
cześć :)
Przepraszam ze sie nie odzywam ale jakos tak nie mam weny po tej mojej chorobie :(

Dzisaij caly dzien myślę o tej Madzi co ją te skurysyny porwali!!!! Biedne dzieciątko az mi sie chce plakać :(

A ja dostaje nerwa z moim lapkiem... nie wiem co sie stalo i jak to zmienić ale od jakiegoś czasu jak wchodze na byle jaka stronę to mi sie tobią takie baski (jak bym coś zaznaczala) wiecie jak sie tego pozbyć??? dzisiaj 7 razy wchodzilam na formum bo na nast str nie moglam przejsc przez te neszczesne paski ...
12 lata 11 miesiąc temu #289387 przez happymamma
Asik, super!!! Chciaż jak zaczelam czytac o tym sercu to zamarłam :ohmy: No ale jak piszesz, ze ok, to ok :lol: Oczywiście bedziemy rzymać za Was mocno kciuki, bo to operacja jednak :)
12 lata 11 miesiąc temu #289396 przez angellika1
Pippin o jakim filmie piszesz??

Asik ale przeszliście w tej przychodni trzeba bylo od razu wejść do gabinetu jak tamta baba weszla i powiedziec co o tym sadzisz!
12 lata 11 miesiąc temu #289397 przez domii
Angelika no wkoncu pisz jak tam dzis sie czujesz :angry:

Kinia raczej nie po chipsach napewno po zupkach ,my jak zaczelismy to tez na poczatku kupki byly twardsze ale pozniej samo przeszlo, a moze malo wody mineralnej lub innych plynnow pijesz,albo za duzo slodyczy jesz ? i dlatego

Asik co za krowy w tej przychodni :angry: najwazniejsze ze dostal zgode i ze bedzie wszystko dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia super Jerzyk wyglada i chyba go zainteresowal :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #289399 przez angellika1
Domii dziekuję już dobrze :) kochana jesteś :)

Asik rowniez trzymam kciuki za Szymonka na pewno bedzie dzielny :)
12 lata 11 miesiąc temu #289410 przez adee84
Pippin napisz potem jak film :)
12 lata 11 miesiąc temu #289413 przez a!gusia
Angelika a wylaczylas i wlaczylas kompa?bo mi sie wydaje ze Ci sie cos na myszce zablokowalo..moj m poszedl biegac jak wroci to go zapytam powinien wiedzec :) tzn zaznacza Ci sie tekst?
12 lata 11 miesiąc temu #289415 przez angellika1
Adee jaki film oglada Pippin
12 lata 11 miesiąc temu #289416 przez jusia
Hej dziewczyny ja tez mysle o Madzi :( i mam okropne jerze w brzuchu :( tak wspolczuje rodzicom... oby sie odnazala cała i zdrowa :((((((((((((( bosh...łzy mi same leca :(

Asik dobrze ze to tylko mała dziurka w serduszku, ja tez trzymam kciuki za was :) bedziemy z wami w kwietniu :)

Wiki spi, zabkow dalej nie widac a ona marudzi...i jesc nie chce..tzn cos jej sie odmienilo...chyba jednak teskni jak ide do pracy bo caly dzien jest tylko na cycuniu kaszce i deserku :) butle dopiero zjadla jak bylismy wieczorem u T bo tam cyca nie jada :) ale tak czy siak cay dzien mm wylewalismy do zlewu bo nie jadla...i nei wiem czy to zeby czy no niewiem co...

Marta dawaj linki do sukienek :)
ja chce swoja sprzedac ale neistety nikt nie chce kupic :( a ni eznize sie az tak zeby ja za 1000zł sprzedac jak kupilam za 3 a jest w stanie idealnym!! zadna nitka nie wylazla nawet :) naprawde wole juz niech wisi w domu niz za pol darmo ja oddac...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia