- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289648 przez martucha
Beti życzę udanego wypoczynku i jednoczesnie zazdroszę no i czekamy na fotorelacje bo zapewne fotki będą świetne
Happymamma Jasiulek przekochany i zazdroszczę mu tej czuprynki! i powiedz Ali że niestety Borysa też ta męka nie ominie
Borys 15minut temu zasnął przez tą chorobę znowu się rozlególował ehhh
Haniu cieszę się że operacja się udała pozdrów od nas męża
Edytuje
Beti Ty głupot nie gadaj nie jedna z nas chciałaby mieć taki zabiegany dzień i ciągle "coś" zamiast siedzieć bezczynnie w domu,i jeszcze bezczelnie jedziesz sobie w góry oszalałaś powinnaś siedzieć w domu i nic nie robić głupol Ja Ci zazdroszczę chociaz tez ostatnio za duzo czasu na forum nie mam.Ale Ty zawsze znajdziesz tą chwilę więc nie narzekaj
no i juz nikogo tu nie ma buuuuuuuuuuu
Happymamma Jasiulek przekochany i zazdroszczę mu tej czuprynki! i powiedz Ali że niestety Borysa też ta męka nie ominie
Borys 15minut temu zasnął przez tą chorobę znowu się rozlególował ehhh
Haniu cieszę się że operacja się udała pozdrów od nas męża
Edytuje
Beti Ty głupot nie gadaj nie jedna z nas chciałaby mieć taki zabiegany dzień i ciągle "coś" zamiast siedzieć bezczynnie w domu,i jeszcze bezczelnie jedziesz sobie w góry oszalałaś powinnaś siedzieć w domu i nic nie robić głupol Ja Ci zazdroszczę chociaz tez ostatnio za duzo czasu na forum nie mam.Ale Ty zawsze znajdziesz tą chwilę więc nie narzekaj
no i juz nikogo tu nie ma buuuuuuuuuuu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289659 przez avika
Beti nie no co Ty pasujesz pasujesz, ja czesto tylko nadrabiam a dzis mialam luzniejszy dzionek to siem trocszke poudzielalam
e no ja jeszcze ale juz tak na wylocie bo sie zbieram i zbieram a jakos tego power off nie potrafie celnac
e no ja jeszcze ale juz tak na wylocie bo sie zbieram i zbieram a jakos tego power off nie potrafie celnac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289667 przez avika
Beti, juz? replay byl special 4U kobietko bo nie kcem zebys sie na mnie fochala
martucha no nie wiem czy i co Ty tam u siebie widzisz ale z tego co pamietam rano jeszcze byly niebieskie a teraz pewnie od kompa to red-blue dziekuje
ee glupawka mi zaczyna bic bo padam a zamiast nyny to slecze i czytam
Adee powiedz Majeczce, ze ciocia jej buziaka przesyla i prosi zeby mamie dala pospac i grzecznie u siebie w lozeczku dzis nynala
martucha no nie wiem czy i co Ty tam u siebie widzisz ale z tego co pamietam rano jeszcze byly niebieskie a teraz pewnie od kompa to red-blue dziekuje
ee glupawka mi zaczyna bic bo padam a zamiast nyny to slecze i czytam
Adee powiedz Majeczce, ze ciocia jej buziaka przesyla i prosi zeby mamie dala pospac i grzecznie u siebie w lozeczku dzis nynala
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289669 przez beti
Avika...foch mi już przeszedł ale jesteście ładni...aż zazdroszczę połączenia czarnych włosów z niebieskimi oczami
Dzięki za te słowa...ja po prostu jakoś zauważyłam, ze cały czas na forum zajmuje mi nadrabianie... i mam wrażenie jakbym Was tylko czytała, bo na pisanie to już czasu nie starcza
Dzięki za te słowa...ja po prostu jakoś zauważyłam, ze cały czas na forum zajmuje mi nadrabianie... i mam wrażenie jakbym Was tylko czytała, bo na pisanie to już czasu nie starcza
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289677 przez adee84
Leżą w łóżku kobieta i jej kochanek. Nagle kobieta słyszy dźwięk otwierających się drzwi.
Mówi do kochanka:
- Jak Rysiek nas zobaczy będzie źle. Wejdź do szafy.
- Ale jest zimno!
- To włóż moje futro.
... Rysiek wchodzi, rozbiera się i wchodzi do łóżka. Kochanek po upływie 3 godzin wychodzi. Budzi się mąż. Mówi:
- Kto ty jesteś?
- Je...je..jestem moool.
- A futro?
- Zjem w domu.
to tak na dobranoc Kochane
Moja Lalunia się obudziła, again i znów kangurujemy się na fotelu
Mówi do kochanka:
- Jak Rysiek nas zobaczy będzie źle. Wejdź do szafy.
- Ale jest zimno!
- To włóż moje futro.
... Rysiek wchodzi, rozbiera się i wchodzi do łóżka. Kochanek po upływie 3 godzin wychodzi. Budzi się mąż. Mówi:
- Kto ty jesteś?
- Je...je..jestem moool.
- A futro?
- Zjem w domu.
to tak na dobranoc Kochane
Moja Lalunia się obudziła, again i znów kangurujemy się na fotelu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289679 przez avika
Beti e hymm... Ty masz kobietko dylemat a u mnie nadrabianie to standard, wiec nie boj zaby dasz rade
Martucha dziekuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee dzieki dobre .. zjem w domu
Martucha dziekuje
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee dzieki dobre .. zjem w domu
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #289681 przez martucha
ooo Beti no to super bo sa fajne ja musze teraz kupic większe Boryskowi bo w tych co ma to wyglada jak w leginsach haha
Adee z tego co mnie oczy nie myla to masz raczej ciemna karnacje,ładne niebieskie oczęta i ciepłą barwę włosów....sukienkę masz czerwoną...idziesz na wesele...czyli makijaz może być mocniejszy...do czerwonej sukienki najlepiej pasuje czerń ew. brąz...jesli masz np czarny,złoty,kremowy cień i np bordowy to mozesz cos w tych kolorach pokombinować...na policzki bym dała brąz i na usta błyszczyk. spróbuje znależc jakies foto przykładowe to Ci wrzucę
Adee z tego co mnie oczy nie myla to masz raczej ciemna karnacje,ładne niebieskie oczęta i ciepłą barwę włosów....sukienkę masz czerwoną...idziesz na wesele...czyli makijaz może być mocniejszy...do czerwonej sukienki najlepiej pasuje czerń ew. brąz...jesli masz np czarny,złoty,kremowy cień i np bordowy to mozesz cos w tych kolorach pokombinować...na policzki bym dała brąz i na usta błyszczyk. spróbuje znależc jakies foto przykładowe to Ci wrzucę
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona