BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289648 przez martucha
Beti życzę udanego wypoczynku :kiss: i jednoczesnie zazdroszę :lol: no i czekamy na fotorelacje bo zapewne fotki będą świetne :lol:

Happymamma Jasiulek przekochany :kiss: i zazdroszczę mu tej czuprynki! i powiedz Ali że niestety Borysa też ta męka nie ominie :evil:

Borys 15minut temu zasnął :pinch: przez tą chorobę znowu się rozlególował ehhh

Haniu cieszę się że operacja się udała :kiss: pozdrów od nas męża :lol:

Edytuje

Beti Ty głupot nie gadaj nie jedna z nas chciałaby mieć taki zabiegany dzień i ciągle "coś" zamiast siedzieć bezczynnie w domu,i jeszcze bezczelnie jedziesz sobie w góry :ohmy: oszalałaś :ohmy: powinnaś siedzieć w domu i nic nie robić :ohmy: głupol :lol: Ja Ci zazdroszczę :lol: chociaz tez ostatnio za duzo czasu na forum nie mam.Ale Ty zawsze znajdziesz tą chwilę :lol: więc nie narzekaj :P

no i juz nikogo tu nie ma buuuuuuuuuuu :( :( :( :( :( :( :(
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289659 przez avika
Beti nie no co Ty :P pasujesz pasujesz, ja czesto tylko nadrabiam a dzis mialam luzniejszy dzionek to siem trocszke poudzielalam ;)
e no ja jeszcze ale juz tak na wylocie bo sie zbieram i zbieram a jakos tego power off nie potrafie celnac :silly:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #289662 przez martucha
Avika ale Ty masz ładne niebieskie oczeta B) dobrze widzę :unsure: B) a dziecię przesłodkie :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #289663 przez adee84
Beti podpisuję się pod tym co napisała Martucha :)
i nie bredź głupot :)
ja miałam iść ale jeszcze sekunde zostanę bo Maja sie wierci i nie wiem czy zaraz nie będę musiała jeje wziąć do łóżka ;)
12 lata 11 miesiąc temu #289665 przez martucha
Oj ta Maja kręci dupka jedna :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #289666 przez adee84
a Martucha mnie nei love bo ja Martuchy spytałam o make up mojej gębowej jamy a Ona mi nie odpisała :( :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289667 przez avika
Beti, juz? replay byl special 4U kobietko bo nie kcem zebys sie na mnie fochala :lol:

martucha no nie wiem czy i co Ty tam u siebie widzisz ale z tego co pamietam rano jeszcze byly niebieskie :silly: a teraz pewnie od kompa to red-blue :blink: dziekuje :blush:

ee glupawka mi zaczyna bic bo padam a zamiast nyny to slecze i czytam :side:

Adee powiedz Majeczce, ze ciocia jej buziaka przesyla i prosi zeby mamie dala pospac i grzecznie u siebie w lozeczku dzis nynala
12 lata 11 miesiąc temu #289669 przez beti
Avika...foch mi już przeszedł :) ale jesteście ładni...aż zazdroszczę połączenia czarnych włosów z niebieskimi oczami :)

Dzięki za te słowa...ja po prostu jakoś zauważyłam, ze cały czas na forum zajmuje mi nadrabianie... i mam wrażenie jakbym Was tylko czytała, bo na pisanie to już czasu nie starcza :(
12 lata 11 miesiąc temu #289670 przez martucha
o my god :ohmy: adee wybacz zaponiałam :whistle: :blush: czekaj muszę Cię obadać na FB i zaraz Ci napiszę B)

Avika czyli dobrze widzę B) zwracają na siebie uwagę tym odcieniem B)
12 lata 11 miesiąc temu #289672 przez beti
Martucha :D muszę Ci się do czegoś przyznać :D :P Kupiłam Fifikowi te spodnie z szelkami :D zgapiłam od Ciebie :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289677 przez adee84
Leżą w łóżku kobieta i jej kochanek. Nagle kobieta słyszy dźwięk otwierających się drzwi.
Mówi do kochanka:
- Jak Rysiek nas zobaczy będzie źle. Wejdź do szafy.
- Ale jest zimno!
- To włóż moje futro.
... Rysiek wchodzi, rozbiera się i wchodzi do łóżka. Kochanek po upływie 3 godzin wychodzi. Budzi się mąż. Mówi:
- Kto ty jesteś?
- Je...je..jestem moool.
- A futro?
- Zjem w domu.

to tak na dobranoc Kochane :kiss:
Moja Lalunia się obudziła, again :dry: :dry: :dry: i znów kangurujemy się na fotelu ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289679 przez avika
Beti e hymm... Ty masz kobietko dylemat a u mnie nadrabianie to standard, wiec nie boj zaby dasz rade ;)

Martucha dziekuje :blush:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Adee dzieki dobre .. zjem w domu :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #289680 przez adee84
to dobrze, że się rozkręcasz, znaczy, że się z nami swobodnie czujesz :)
12 lata 11 miesiąc temu #289681 przez martucha
ooo Beti no to super bo sa fajne :lol: ja musze teraz kupic większe Boryskowi bo w tych co ma to wyglada jak w leginsach haha

Adee z tego co mnie oczy nie myla to masz raczej ciemna karnacje,ładne niebieskie oczęta i ciepłą barwę włosów....sukienkę masz czerwoną...idziesz na wesele...czyli makijaz może być mocniejszy...do czerwonej sukienki najlepiej pasuje czerń ew. brąz...jesli masz np czarny,złoty,kremowy cień i np bordowy to mozesz cos w tych kolorach pokombinować...na policzki bym dała brąz i na usta błyszczyk. spróbuje znależc jakies foto przykładowe to Ci wrzucę
12 lata 11 miesiąc temu #289684 przez adee84
Martucha one mistake-jestem blada jak ściana, może na zdj wygląda to inaczej ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia