BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #289821 przez kamila_86
hej
u nas nocka masakryczna Mati budzil się chyba co 2 godziny i sie non stop wiercił... nie wiem czy to na te ząbki czy jak...

no i wczoraj po poludniu zauwazyłam że mu wyszła na brzuszku wysypka takie drobne czerwone krostki nie wiecie co to moze byc?? w sumie nic nowego nie jadl oprocz kaszki mannej w poniedzialek i wtorek ale to po 2 łyżeczki bo gluten chcialam wprowadzić a czytałam ze niby jak jest alergia na gluten to nie objawia się wysypką tylko rozwolnieniem i problemami z brzuszkiem itp a w sumie to jadl marchwke i marchewkę z jabłuszkiem no i soczek jabłko malina no ale wczesniej to wszystko dostawał i było ok... nie wiem co myśleć

Dzieciaczki cudaśne !!!!!

Beti udanego wyjazdu życzę!!

Najlepszego dla Silvii i Gabrysia !!!
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #289830 przez avika
Agusia co znalazlas bo nie widze?

Agusia ale my to juz 3pobudki lacznie zaliczylismy ,tyko ze wzielam na karmienie go do nas do lozka, i w tym ta serenada, ale usnal, no chyba,ze looka w okno i bawi sie zyrafka zaraz ide sprawdzic

Madzia ten Twoj em to tez niezly :lol:

Kamila moze uczulenie na proszek do prania albo za cieplo bylo i cos w rodzaju potowek? poczekaj i zobaczysz co sie bedzie z tym dzialao jak wiecej to lekarz bo jesli nic nowego nie jadl to nie wiem

ok, ide sie poprysznicowac, a potem biore sie za jakis obiadek,

milego dnia :)
12 lata 11 miesiąc temu #289832 przez domii
Hej

No i wiedzialam ze wczesniejsza nocka to tylko epizod,bo dzisiejsza zznowu do dup....obudzil sie juz o 22 z takim przerazliwym placzem i tylko cyc go uspokajal i nie dalo sie go odlozyc do lozeczka bo znowu byl straszny placz :( wiec spal z nami cala noc i sie wogole nie wyspalam :( wiec sie nie gniewajcie ze nie odpisze wszystkim ale jestem jakas niedociumana :dry:

Madzia Agusia Happymamma zdjecia boskie

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #289834 przez avika
Domii, kamila wspolczuje nocy, tule :kiss:

paaa
12 lata 11 miesiąc temu #289836 przez happymamma
madzia0507 napisał:

A ja wam pokaże zdjęcie Julitki z pierwszej wyprawy na sanki:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale szaaaaaaaaaaaaaaaaaaad :lol: :lol: :lol: :lol: co za spojrzenie :lol: Julitko, teściowa jest z Cebie dumna :silly: :lol:

Jasio dziękuje z kolei swojej teściowej za uznanie :blink: :kiss:

Agusia, tak właśni myślimy, że bolał go brzuszek po tej kaszce :( Co do wyjazdu, nie wiem co Ci poradzić - między młotem a kowadłem... My też nie lubimy wyjeżdżać z Jasim, bo gorzej wtedy śpi, a z z drugiej str dziadkom od czasu do czasu trzeba by sie pokazac ;)

Soniu, dziękujemy :blush: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #289838 przez domii
Kamila u nas takie nocki sa juz prawie od 3 tygodni :dry:

Avika dzieki

GABRYSIU STO LAT

12 lata 11 miesiąc temu #289847 przez happymamma
aaaaaaaach, oczywiśce MILION CAŁUSÓW I NAJLESZE ŻYCZENIA DLA GABRYSIA I SILVI :kiss: :kiss: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #289856 przez domii
Silviuniu Najlepsze zyczonka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #289863 przez a!gusia
Happymamma wlasnie...poza tym ja tez lubie tam jezdzic bo mam sie do kogo odezwac,Jerzyk tez ma inne twarze do poogladania a nie tylko moja brzydka gebe ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289871 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #289884 przez adee84
Asik a jak robisz bez sosu?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289887 przez a!gusia
w ddtvn mowia ze kresa czarna znika po porodzie...Wam juz zniknela?ja nadal mam!
juz nie mowiac o rozstepach i Skrzyneckiej ktora jest dumna z tego ze nie ma rozstepow-ja tez nie mam ani jednego!

Adee ja robie tak :
ziemniaki w plasterki, cebula,kielbasa.odrobina kapusty-nie musi byc,marchewka starta na grubej tarce,ziemniaki,kielbasa,cebula,ziemniaki i polewam odrobina wody i do piekarnika.i oczywiscie przyprawy :)
12 lata 11 miesiąc temu #289890 przez adee84
Agusia dzięki :kiss:
a ja kresy wcale nie miałam :)
12 lata 11 miesiąc temu #289891 przez maga4
Dziewczyny, Kuba ma zaczerwieniony zewnetrzny kacik oka od 2 dni. Nie wiem co mu sie stalo. Raczej sie nie uderzl bo nie plakal. Moze zatarl. Po prostu zobaczylam zaczerwienienie wieczorem, a w dzien go nie mial. Nie wiem czy powinnam z tym isc do lekarza i martwie sie bo nie zchodzi. Na razie przemywam rumiankiem. Mialo ktores z waszych dzieci cos takiego?
12 lata 11 miesiąc temu #289893 przez beti
Cześć laseczki...
Julitka jaka Ty piękna jesteś i jaką masz czaderską czapę :D

Wszystkiego naj dla Silvi i Gabrysia :kiss:

Agusia, ja też nie widzę co znalazłaś...

Madzia, nie kuś bo jeszcze na kawę zajedziemy :P

Co do spotkania to przemyślcie jeszcze raz Kazimierz... już Wam mówię czemu...bo gdzie będziemy nocować?? W miastach to tylko hotele wchodzą w grę :( a to + dojazd to już duży koszt a w Kazimierzu zawsze można jakieś kwatery wynająć bo jest ich tam od groma...
Jeżeli o mnie chodzi, to wrzesień odpada między 8 - 22 bo wtedy się urlopuję :P

A ja mam dylemat...kwaterę nam udostępniają od 11 jutro, znajomi chcą jechać w nocy i rano do 11 siedzieć i czekać w jakiejś knajpie...też mają maluszka z sierpnia... a ja się zastanawiam, że ja chyba wolę o 5 rano z domu wyjechać, niż się szwędać gdzieś z dzieckiem o świcie...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia