- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289898 przez kamila_86
Agusia ja też mam nadal tą krese czy jak jej tam...
Dziewczyny jak to jest z tym glutenem nalezy go wprowadzić teraz 5-6 miesiac czy pozniej bo gdzies teraz wyczytalam ze blizej 12 mies i juz zgłupiałam, mam nadzieje ze ta wysypka to nie od kaszki mannej
Dziewczyny jak to jest z tym glutenem nalezy go wprowadzić teraz 5-6 miesiac czy pozniej bo gdzies teraz wyczytalam ze blizej 12 mies i juz zgłupiałam, mam nadzieje ze ta wysypka to nie od kaszki mannej
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289902 przez adee84
Maga Maja jakis czas temu miala w oczku takie czerwone jakby jej naczynka pekly, po paru dniach zniknelo samo ale oczywiscie ja panikara u lekarza bylam, powiedzial, zeto nic
tez jestem za Kazimierzem
Kamila po 6 mies. mi powiedziala lakarka
tez jestem za Kazimierzem
Kamila po 6 mies. mi powiedziala lakarka
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289905 przez soniasg
moje dziecko odmawia współpracy i nie pozwala mi sprzątać. a teraz padła mi na rękach i śpi....
Agusia ja też nie mam ale za to mam milion rozstępów na brzuchu
Maga ja bym poczekała jeszcze do jutra i wtedy najwyżej poszła. tylko zastanawiam się czy to taki dobry pomysł z tym rumiankiem? może dziewczyny wiedzą coś więcej
Asik
Agusia ja też nie mam ale za to mam milion rozstępów na brzuchu
Maga ja bym poczekała jeszcze do jutra i wtedy najwyżej poszła. tylko zastanawiam się czy to taki dobry pomysł z tym rumiankiem? może dziewczyny wiedzą coś więcej
Asik
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289913 przez Pippin
najlepszego dla SILVI i GABRYSIA
też mi sie wydaje ze mała już sprzedana
my po spacerku pizgało jak diabli więc był to spacer ekspresowy ale mały zasnał elegancko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
też mi sie wydaje ze mała już sprzedana
my po spacerku pizgało jak diabli więc był to spacer ekspresowy ale mały zasnał elegancko
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289926 przez madzia0507
Agusia, ja też kwitnę z nudów. Moje dziecko leży obok mnie i bawi się samo, pogoda taka, że nie chce się nawet przez okno patrzeć, wieje tak, że mi dach podskakuje, zimno jak diabli. Echchchchchchchch!!!
Ja będzie ciepło to musimy się w końcu zgadać z Domii i może się spotkamy w KRK.
Ja jeszcze mam linea negra.
Happymamma, to jest spojrzenie pod tytułem: "Znowu kombinezon?! I kill you!"
Nawet jeszcze widać taką bruzdę, która jej się robi miedzy brwiami, jak się złości.
Asik, właśnie. Dobrze, że przypomniałaś o Fifim od Anetki.
A smoczek to często gryzie, jak Julita go wypluje, no i wczoraj go przegryzł. I się tłumaczył, że samo pękło, bo to stary smoczek i guma sparciała.
Sylwik, 100 lat dla Gabrysia!!!
Edytka, 100 lat dla Silvii!!!
Beti, jutro ma być podobno bardzo zimno, więc byłabym za tym, żebyście się nie szwędali po jakichś knajpach. Po moim domu owszem moglibyście, bo ja mam cieplutko.
I ja tez bym była za Kazimierzem, albo za Zakopanem. Bo jest tam od groma kwater, pensjonatów itp. No a poza tym tyle miejsc spacerowo-rozrywkowych.
Ja będzie ciepło to musimy się w końcu zgadać z Domii i może się spotkamy w KRK.
Ja jeszcze mam linea negra.
Happymamma, to jest spojrzenie pod tytułem: "Znowu kombinezon?! I kill you!"
Nawet jeszcze widać taką bruzdę, która jej się robi miedzy brwiami, jak się złości.
Asik, właśnie. Dobrze, że przypomniałaś o Fifim od Anetki.
A smoczek to często gryzie, jak Julita go wypluje, no i wczoraj go przegryzł. I się tłumaczył, że samo pękło, bo to stary smoczek i guma sparciała.
Sylwik, 100 lat dla Gabrysia!!!
Edytka, 100 lat dla Silvii!!!
Beti, jutro ma być podobno bardzo zimno, więc byłabym za tym, żebyście się nie szwędali po jakichś knajpach. Po moim domu owszem moglibyście, bo ja mam cieplutko.
I ja tez bym była za Kazimierzem, albo za Zakopanem. Bo jest tam od groma kwater, pensjonatów itp. No a poza tym tyle miejsc spacerowo-rozrywkowych.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #289935 przez a!gusia
Madzia ja tez zawsze smoczek gryze
Beti sa za i przeciw : na noc sie lepiej z maluszkami jedzie ale jak o 5 wyjedziecie tez powinno byc ok a nawet lepiej bo nie bedziecie w knajpach siedzec..poza tym w Zako malo co jest tak rano otwarte!
Beti sa za i przeciw : na noc sie lepiej z maluszkami jedzie ale jak o 5 wyjedziecie tez powinno byc ok a nawet lepiej bo nie bedziecie w knajpach siedzec..poza tym w Zako malo co jest tak rano otwarte!
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289944 przez Pippin
sonia
madzia .............guma sparciała hahahhahaha
i śliczna Julitka zapomniałam dodać
ja bym się skłaniał bardziej ku ZAkopcu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
madzia .............guma sparciała hahahhahaha
i śliczna Julitka zapomniałam dodać
ja bym się skłaniał bardziej ku ZAkopcu
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289958 przez Kasiek
dzien dobry
ranyy mam 13 stron do nadrobienia kiedy Wy tyle naskrobalyscie
bede nadrabiac na raty bo Iga zgryzla dzis, w nocy malo spala a teraz tez spac nie zamierza trudno, wrzucilam ją na matę i wariuje
Adee przybywaj o kazdej porze dnia i nocy zapraszam ciasta nie upieke bo nie umiem, ale za to drinki pyszne zrobi nam moj mąż
A ta Twoja pseudo kolezanka to na pewno normalna jest??? olej ją niewarta uwagi pinda
Domii no wlasnie, dwa dni temu ząbków ani widu ani słychu a tu wczoraj niespodzianka nie wiem kiedy one zdążyły wyjść na światło dzienne?? moze w nocy??
Edytko dla Silvi wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 5msc
Sylwik dla Gabrysia wszystkiego najlepszego rowniez
Marta_Sz zazdroszcze ci wesela ja swoje tez bym chciala miec jeszcze raz
ja tez ciagle mysle o tej malej Madzi nie moge sobie wyobrazic co czuje takie maleznstwo oderwane od mamy i pewnie nie ma nic do czego moze sie przytulic, straszna trauma dla dziecka Boze mam nadzieje ze ja znajda ale od razu powinni patrole na granicy postawic i sprawdzac kazde auto!! nie wiem na co oni czekali!!!
calkiem mozliwe ze wywiezli juz te dziewczynke za granice
Pippin takich rodzicow powinno sie karac
Kamila zazdroszcze Ci nurkowania, ale mysle ze Ciebie nie beda zmuszac jak sie boisz wiec bez stresu
co do spotkania to przelom maja czerwca jak najbardziej i opcja Kazimierza warta rozpatrzenia
Sonia super ze kupilas chodzik
Happymamma zdolne masz dzieci te duze i te malenkie
i musze przerwac bo Iga piszczy jak opetana chyba sprobuje po raz kolejny polozyc ją spac mam nadzieje ze niedlugo wroce
ranyy mam 13 stron do nadrobienia kiedy Wy tyle naskrobalyscie
bede nadrabiac na raty bo Iga zgryzla dzis, w nocy malo spala a teraz tez spac nie zamierza trudno, wrzucilam ją na matę i wariuje
Adee przybywaj o kazdej porze dnia i nocy zapraszam ciasta nie upieke bo nie umiem, ale za to drinki pyszne zrobi nam moj mąż
A ta Twoja pseudo kolezanka to na pewno normalna jest??? olej ją niewarta uwagi pinda
Domii no wlasnie, dwa dni temu ząbków ani widu ani słychu a tu wczoraj niespodzianka nie wiem kiedy one zdążyły wyjść na światło dzienne?? moze w nocy??
Edytko dla Silvi wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 5msc
Sylwik dla Gabrysia wszystkiego najlepszego rowniez
Marta_Sz zazdroszcze ci wesela ja swoje tez bym chciala miec jeszcze raz
ja tez ciagle mysle o tej malej Madzi nie moge sobie wyobrazic co czuje takie maleznstwo oderwane od mamy i pewnie nie ma nic do czego moze sie przytulic, straszna trauma dla dziecka Boze mam nadzieje ze ja znajda ale od razu powinni patrole na granicy postawic i sprawdzac kazde auto!! nie wiem na co oni czekali!!!
calkiem mozliwe ze wywiezli juz te dziewczynke za granice
Pippin takich rodzicow powinno sie karac
Kamila zazdroszcze Ci nurkowania, ale mysle ze Ciebie nie beda zmuszac jak sie boisz wiec bez stresu
co do spotkania to przelom maja czerwca jak najbardziej i opcja Kazimierza warta rozpatrzenia
Sonia super ze kupilas chodzik
Happymamma zdolne masz dzieci te duze i te malenkie
i musze przerwac bo Iga piszczy jak opetana chyba sprobuje po raz kolejny polozyc ją spac mam nadzieje ze niedlugo wroce
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289980 przez Kasiek
no zasnęła czy Wasze dzieci tez sobie mruczą do snu?????? bo moja mruczy od jakis dwóch tygodni i juz sie nauczylam ze jak kładę ja do wózka i ona zaczyna mruczec to zaraz bedzie spała najlepiej jest na spacerze, zaczyna mruczec i to tak głosno ze mi obcy ludzie do wózka zaglądają co to sie tam wyprawia potem mruczy coraz ciszej ciszej i pada
A u mnie dzis -8 stopni myslicie ze mozna wyjsc na spacer czy za zimno juz??
nadrabiam dalej
A u mnie dzis -8 stopni myslicie ze mozna wyjsc na spacer czy za zimno juz??
nadrabiam dalej
Moderatorzy: ilona