BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #289686 przez martucha
blada czy nie odcień skóry jest taki sam albo ciepły albo zmny Ty dla mnie masz ciepły;]
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #289687 przez beti
Avika....a wiesz ile ja mam siwulców???już od paru lat....normalnie stara dupa ze mnie :P

Zakup dla Fifika :)
allegro.pl/bobas-ocieplane-buciki-niemow...zja-i2037287063.html
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289691 przez martucha
Beti fajowe :lol: tez dzisiaj szukałam bucików dla Boryska :lol:

Adee mniej więcej o coś takiego mi chodzi :lol: kiedys na sesji tak dziewczyne pomalowałam :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289692 przez avika
Beti no wiesz ja odkrylam dopiero teraz bo tak to regularnie sobie kolorek odswiezam a przez ciaze to jakos tak probowalam nie tak czesto no i kurka, szok i zeby to tylko jeden :blink:
a stara nie stara to nie wiem bo nie wiem ile masz wiosen i nie du... tylko niezla kobietka bo fotki widzialam wiec nie czaruj B)

butki super
12 lata 11 miesiąc temu #289693 przez adee84
dzięki Martucha :kiss:
Beti świetne :) też szukałam butów dla Majki ale niestety not now ale i tak sobie dodam do ulubionych :)
miałam iść... Raf zaraz wróci
12 lata 11 miesiąc temu #289695 przez Edyta
beti beti pociesze cie mam to samo nadrobilam i polowe juz zapomnialam co mialam napisac wiec jak cos sie nie gniewjacie namnie dziolchy :dry: oczy mnie juz szczypia i odplywam powoli bo tak czytam w lozku i przysypiam a w ciagu dnia jak nadrobie jak silvia spi to musze szybko odpisac bo sie budzi albo mam cos do roboty normalnie strasze nie mam na nic czasu a jak moge popisac to tez juz nikogo nie ma i tak ooooooo Happymamma Jas sie zmienia sliczniusi i jakie ma juz wlosy dlugie :) Avika sliczna Mama i dzidzia :) przeczytalam to tej Madzi co ja porwali i sie poplakalam ja bym sie zabila jak by mi silvie tak porwali TRAGEDIA NIE DO OPISANIA :( patrze na moja niunie i zycie bym zania oddala :) Pippin bravo dla Antosia za nozki :laugh: Adee ta kolezanke to wykresl z kalendarza numerow na dobre :laugh: pinda i wstaw mnie :blink: jak zajade do ostrowca to sie spotkamy :) Haniu super ze sie wszystko udalo z M :) Agus jerzyk slodziaszczyAsik :kiss: no i pochwale sie zrobilam dzis ciasto z budyniem :P unas wszystko tak wporzadku silvia ma katar znaczy zapchany nos ale kupilam krople i jej zapodalam zobaczymy jutro oby bylo lepiej :dry: wie cie co na milosc mnie zebralo do Mojego dziecka :) a i sasiadka urodzila wczoraj ale nie wiem co i jak nie miala ubezpieczenia rodzila 20 minut i do domu tez ja potraktowali co... :pinch: no i wiecej nie pamietam...
12 lata 11 miesiąc temu #289697 przez adee84
Martucha fajny... ciekawe czy mi się uda :unsure: wyszłam z wprawy, a jeszcze rok temu koleżanki i mame malowałam :dry:
Avika a my Cię nie mamy na fb???
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289699 przez avika
hej Edytko, dziekujemy. A jak samopoczucie bo chyba Cie rozkladalo o ile dobrze pamietam?

Adee niestety ja FB niet

ehh Adee zeby blizej to sama bym ci makijaz strzelila bo uwielbiam, aczkolwiek mysle, ze Martucha ma wieksza wiedze w tym temacie bo ja to na "czuja i oko" maluje ;)
12 lata 11 miesiąc temu #289701 przez adee84
Heej Edyś :) :)
jak to do domu?tak o zaraz po porodzie???masakra!!!
Twój nr mam a na spotkanie czekam :)
idę do łóżka z moim kangurkiem :) :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #289702 przez avika
adee powodzenia B) :silly:

ehh ja tez musze w koncu dzis odciac zasilanie w kompie bo mnie ranek zastanie :blink:

dobranoc kobietki i dziekuje za wieczorne pogawedki :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289704 przez Edyta
Avika raz lepiej raz gorzej zimne plecy nad ranem najczesciej a wieczorem ciezkie oczy ooo a silvia katarek dzieki ze pytasz milo martucha a ja jaka mam karnacje jaki mi makijaz bys proponowalo do mojej oblesnej fryzury i koloru co sobie ostatnio strzelilam plissssssssss pomoz mowie o makijazu dziennym adee avika milej nocki :kiss: adee kanguzyca :lol: he he to sie usmialam pasuje no tak to nie ma ubezpieczenia to wypad porod i dowidzenia jest polka w obcym kraju wiedzial co robi tak tu jest ale zato jak masz ubezpieczenie full wypas jest ja bylam tydzien po cc i nawte meni sobie wybierala internet tel itd...kawa herbata o kazdej poze dnia i nocy dzwonki przy lozkach i piguly lataja kolo ciebie i dziecka :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #289708 przez beti
Lece laseczki, może uda mi się wyspać, dobranoc :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #289710 przez Edyta
oooooo i tak to wlasnie jest ja przyszlam wszystkie ida spac ale w sumie sie nie dziwie pozno juz :) Dobranoc :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #289719 przez Renata Anna
Happymamma rzeczywiście jest jakieś podobieństwo między Jasiem a Celinką... Myślę, że to ta czupryna i oczy... Teraz jak go zobaczyłam w tym bodziaku w paski, to już w ogóle... :lol: :lol: :lol: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #289758 przez Pippin
pierwsza :lol:

Beti udanego wyjazdu życzymy :) tez bym pojechała z chęcia gdzies :dry: i fajne butki :)

happymama JAsio przesłodki i strasznie mi się ta bluza-kombinezo??w misia podoba :)

agusia Jerzyk uroczy i te jego oczy na te oczy wszystkie panny polecą zobaczysz :lol:

angelika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Edytka przestań gadać coś tam o obleśności bo Cię znajdę i stłukę na kwaśne jabłko :evil: :)

avika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

trza by na spacer się dziś wybrac mrozik jest fajny :) nie wiem czy już spacerówki też nie zamontować w pozycji pół siedzącej bo w gondoli już mało miejsca ma
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia