- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #289687 przez beti
Avika....a wiesz ile ja mam siwulców???już od paru lat....normalnie stara dupa ze mnie
Zakup dla Fifika
allegro.pl/bobas-ocieplane-buciki-niemow...zja-i2037287063.html
Zakup dla Fifika
allegro.pl/bobas-ocieplane-buciki-niemow...zja-i2037287063.html
Temat został zablokowany.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289691 przez martucha
Beti fajowe tez dzisiaj szukałam bucików dla Boryska
Adee mniej więcej o coś takiego mi chodzi kiedys na sesji tak dziewczyne pomalowałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee mniej więcej o coś takiego mi chodzi kiedys na sesji tak dziewczyne pomalowałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289692 przez avika
Beti no wiesz ja odkrylam dopiero teraz bo tak to regularnie sobie kolorek odswiezam a przez ciaze to jakos tak probowalam nie tak czesto no i kurka, szok i zeby to tylko jeden
a stara nie stara to nie wiem bo nie wiem ile masz wiosen i nie du... tylko niezla kobietka bo fotki widzialam wiec nie czaruj
butki super
a stara nie stara to nie wiem bo nie wiem ile masz wiosen i nie du... tylko niezla kobietka bo fotki widzialam wiec nie czaruj
butki super
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289695 przez Edyta
beti beti pociesze cie mam to samo nadrobilam i polowe juz zapomnialam co mialam napisac wiec jak cos sie nie gniewjacie namnie dziolchy oczy mnie juz szczypia i odplywam powoli bo tak czytam w lozku i przysypiam a w ciagu dnia jak nadrobie jak silvia spi to musze szybko odpisac bo sie budzi albo mam cos do roboty normalnie strasze nie mam na nic czasu a jak moge popisac to tez juz nikogo nie ma i tak ooooooo Happymamma Jas sie zmienia sliczniusi i jakie ma juz wlosy dlugie Avika sliczna Mama i dzidzia przeczytalam to tej Madzi co ja porwali i sie poplakalam ja bym sie zabila jak by mi silvie tak porwali TRAGEDIA NIE DO OPISANIA patrze na moja niunie i zycie bym zania oddala Pippin bravo dla Antosia za nozki Adee ta kolezanke to wykresl z kalendarza numerow na dobre pinda i wstaw mnie jak zajade do ostrowca to sie spotkamy Haniu super ze sie wszystko udalo z M Agus jerzyk slodziaszczyAsik no i pochwale sie zrobilam dzis ciasto z budyniem unas wszystko tak wporzadku silvia ma katar znaczy zapchany nos ale kupilam krople i jej zapodalam zobaczymy jutro oby bylo lepiej wie cie co na milosc mnie zebralo do Mojego dziecka a i sasiadka urodzila wczoraj ale nie wiem co i jak nie miala ubezpieczenia rodzila 20 minut i do domu tez ja potraktowali co... no i wiecej nie pamietam...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289699 przez avika
hej Edytko, dziekujemy. A jak samopoczucie bo chyba Cie rozkladalo o ile dobrze pamietam?
Adee niestety ja FB niet
ehh Adee zeby blizej to sama bym ci makijaz strzelila bo uwielbiam, aczkolwiek mysle, ze Martucha ma wieksza wiedze w tym temacie bo ja to na "czuja i oko" maluje
Adee niestety ja FB niet
ehh Adee zeby blizej to sama bym ci makijaz strzelila bo uwielbiam, aczkolwiek mysle, ze Martucha ma wieksza wiedze w tym temacie bo ja to na "czuja i oko" maluje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289704 przez Edyta
Avika raz lepiej raz gorzej zimne plecy nad ranem najczesciej a wieczorem ciezkie oczy ooo a silvia katarek dzieki ze pytasz milo martucha a ja jaka mam karnacje jaki mi makijaz bys proponowalo do mojej oblesnej fryzury i koloru co sobie ostatnio strzelilam plissssssssss pomoz mowie o makijazu dziennym adee avika milej nocki adee kanguzyca he he to sie usmialam pasuje no tak to nie ma ubezpieczenia to wypad porod i dowidzenia jest polka w obcym kraju wiedzial co robi tak tu jest ale zato jak masz ubezpieczenie full wypas jest ja bylam tydzien po cc i nawte meni sobie wybierala internet tel itd...kawa herbata o kazdej poze dnia i nocy dzwonki przy lozkach i piguly lataja kolo ciebie i dziecka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289719 przez Renata Anna
Happymamma rzeczywiście jest jakieś podobieństwo między Jasiem a Celinką... Myślę, że to ta czupryna i oczy... Teraz jak go zobaczyłam w tym bodziaku w paski, to już w ogóle...
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289758 przez Pippin
pierwsza
Beti udanego wyjazdu życzymy tez bym pojechała z chęcia gdzies i fajne butki
happymama JAsio przesłodki i strasznie mi się ta bluza-kombinezo??w misia podoba
agusia Jerzyk uroczy i te jego oczy na te oczy wszystkie panny polecą zobaczysz
angelika
Edytka przestań gadać coś tam o obleśności bo Cię znajdę i stłukę na kwaśne jabłko
avika
trza by na spacer się dziś wybrac mrozik jest fajny nie wiem czy już spacerówki też nie zamontować w pozycji pół siedzącej bo w gondoli już mało miejsca ma
Beti udanego wyjazdu życzymy tez bym pojechała z chęcia gdzies i fajne butki
happymama JAsio przesłodki i strasznie mi się ta bluza-kombinezo??w misia podoba
agusia Jerzyk uroczy i te jego oczy na te oczy wszystkie panny polecą zobaczysz
angelika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Edytka przestań gadać coś tam o obleśności bo Cię znajdę i stłukę na kwaśne jabłko
avika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
trza by na spacer się dziś wybrac mrozik jest fajny nie wiem czy już spacerówki też nie zamontować w pozycji pół siedzącej bo w gondoli już mało miejsca ma
Moderatorzy: ilona