- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289784 przez happymamma
Jasiulek dziękuje ciociom za komplementy
Beti, a weźmesz mne ze sobą?? Nie zajmę dużo miejsca w walizce - obiecuję
Ehhh, zazdroszczę No a forum kazda z nas nadrabia, przeciez istnieje jeszcze zycie w realu
Edytko, jak to?? Urodziła i do domu?? Choć z drugiej strony, jakby ją zatrzymali a późnej dostała f-re to by dopiero się załamała
Pipin to kombinezon Z misiowymi łapkami na stópkach
Monka, przed szczepieniem lekarz zawsze bada dzieciątko, ale ja i tak przełożyłabym dla własnego spokoju...
Wczoraj znowu dałam Jasiulkowi kaszkę przed snem i chyba na razie z niej zrezygnujemy - zjadł bardzo ładnie, usnął, a po pół godzinie się obudził, płakał, usypiał na kilka minut, budził sie i tak do 23 bidulek chyba kaszka mu jednak nie służy...
Beti, a weźmesz mne ze sobą?? Nie zajmę dużo miejsca w walizce - obiecuję
Ehhh, zazdroszczę No a forum kazda z nas nadrabia, przeciez istnieje jeszcze zycie w realu
Edytko, jak to?? Urodziła i do domu?? Choć z drugiej strony, jakby ją zatrzymali a późnej dostała f-re to by dopiero się załamała
Pipin to kombinezon Z misiowymi łapkami na stópkach
Monka, przed szczepieniem lekarz zawsze bada dzieciątko, ale ja i tak przełożyłabym dla własnego spokoju...
Wczoraj znowu dałam Jasiulkowi kaszkę przed snem i chyba na razie z niej zrezygnujemy - zjadł bardzo ładnie, usnął, a po pół godzinie się obudził, płakał, usypiał na kilka minut, budził sie i tak do 23 bidulek chyba kaszka mu jednak nie służy...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289796 przez Edyta
Dobry Happymamma szczegolow nie znam bo i tej dziewczyny za dobrze nie znam ale ponoc urodzila w 20 minut zbadali itd... i do domu wypisali betizazrdoszcze wyjazdu Pippin ty mnie nie kop moje dziecko w lozeczku sie nozkami bawi EDYTUJE unas nic sie nie sprawdza ani marchewka ani obiadki ani kaszka tylko moje mleko owszem zje troche 2 lyzeczki i zaciska usta o i tyle z karmienia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289799 przez madzia0507
adee84 napisał:
Normalnie ręce, cycki opadają. Co za pindolinda!!!! Daj sobie lepiej spokój z takimi koleżankami i poświęć się nam w 100%.
A wogóle to witam!
Czytałam dzisiaj na WP, że nie ma żadnych nowych informacji w sprawie tej Madzi. Boże! Co muszą przeżywać jej rodzice, dziadkowie... Horror!
Moja mama wczoraj powiedziała, że niestety mogli ją porwać, żeby nielegalnie oddać ją jakiejś innej rodzinie... i jeszcze dużo innych przyczyn jest, ale tak straszne, ze aż nie chce mi się o tym myśleć.
Co do spotkania, to może najpierw ustalmy czy miałybyśmy się spotkać z mężami i dziećmi, czy nie. Bo jeśli tak, to jestem za wrześniem. Im większe będą dzieci, tym lepiej będzie je gdzieś ze sobą zabrać.
Moja Mamita pojechała dzisiaj do sanatorium na 3 tygodnie. Ciekawe, o której już zadzwoni do mnie, żeby spytać, co słychać.
Happymamma, może Jasio ma taki gust jak Julita. Ona też za kaszką, owocami i innymi takimi deserkami jest nie za bardzo, za to konkretne jedzenie: ziemniaki, marchewka, dynia, mięso itd. to owszem, w każdych ilościach.
Asik, czytam, czytam i normalnie mnie telepie z nerwów. Ludzie to są jednak bez wyobraźni!!! Co za kraj hipokrytów i egoistów!!!
A z tym serduszkiem, to nie jest nic poważnego tak??? Bo dziura w sercu, to brzmi groźnie.
I to dobra wróżba, ze będzie operowany akurat 17-go. Moja mam była operowana w rocznicę ślubu i wszystko poszło gładko. Tak na marginesie, to to też był 17-ty, tylko lipiec.
No a poza tym za Szynka będzie trzymać kciuki cała nasza sierpniowa zgraja i nie ma mowy, żeby coś poszło nie tak.
Pippin, napisz jak film, bo słyszałam, że fajny i może też bym go zassała.
Jusia, super wieści!!! Oby się udało!
Agusia, przesłodki ten twój Jerzuś!
Monka, a może właśnie nie będziecie płakać.
Happymamma, ależ ja mam przystojnego zięcia!!! Aż się napatrzeć nie mogę na te jego oczęta! Jasio ma chyba kilometrowe rzęsy! Normalnie, gdybym była te 28 lat młodsza...
A ja wam pokaże zdjęcie Julitki z pierwszej wyprawy na sanki:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
teraz już wiem, że do nikogo więcej nie będę ani pisać ani dzwonić
Normalnie ręce, cycki opadają. Co za pindolinda!!!! Daj sobie lepiej spokój z takimi koleżankami i poświęć się nam w 100%.
A wogóle to witam!
Czytałam dzisiaj na WP, że nie ma żadnych nowych informacji w sprawie tej Madzi. Boże! Co muszą przeżywać jej rodzice, dziadkowie... Horror!
Moja mama wczoraj powiedziała, że niestety mogli ją porwać, żeby nielegalnie oddać ją jakiejś innej rodzinie... i jeszcze dużo innych przyczyn jest, ale tak straszne, ze aż nie chce mi się o tym myśleć.
Co do spotkania, to może najpierw ustalmy czy miałybyśmy się spotkać z mężami i dziećmi, czy nie. Bo jeśli tak, to jestem za wrześniem. Im większe będą dzieci, tym lepiej będzie je gdzieś ze sobą zabrać.
Moja Mamita pojechała dzisiaj do sanatorium na 3 tygodnie. Ciekawe, o której już zadzwoni do mnie, żeby spytać, co słychać.
Happymamma, może Jasio ma taki gust jak Julita. Ona też za kaszką, owocami i innymi takimi deserkami jest nie za bardzo, za to konkretne jedzenie: ziemniaki, marchewka, dynia, mięso itd. to owszem, w każdych ilościach.
Asik, czytam, czytam i normalnie mnie telepie z nerwów. Ludzie to są jednak bez wyobraźni!!! Co za kraj hipokrytów i egoistów!!!
A z tym serduszkiem, to nie jest nic poważnego tak??? Bo dziura w sercu, to brzmi groźnie.
I to dobra wróżba, ze będzie operowany akurat 17-go. Moja mam była operowana w rocznicę ślubu i wszystko poszło gładko. Tak na marginesie, to to też był 17-ty, tylko lipiec.
No a poza tym za Szynka będzie trzymać kciuki cała nasza sierpniowa zgraja i nie ma mowy, żeby coś poszło nie tak.
Pippin, napisz jak film, bo słyszałam, że fajny i może też bym go zassała.
Jusia, super wieści!!! Oby się udało!
Agusia, przesłodki ten twój Jerzuś!
Monka, a może właśnie nie będziecie płakać.
Happymamma, ależ ja mam przystojnego zięcia!!! Aż się napatrzeć nie mogę na te jego oczęta! Jasio ma chyba kilometrowe rzęsy! Normalnie, gdybym była te 28 lat młodsza...
A ja wam pokaże zdjęcie Julitki z pierwszej wyprawy na sanki:
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez madzia0507.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #289803 przez a!gusia
Madzia ale Julitka-Slicznotka!cudna ma czapusie i szalik!
u nas dopiero dzis odrobina sniegu..
dzien dobry tak w ogole
moj synus po raz kolejny potwierdzil moja teorie ze jak jestesmy u nas w domu to pieknie spi i jest grzeczny a jak jedziemy gdzies i tam nocujemy to potem pare dni jest 'nieswoj'.. a mama mnie namawia na weekend u nich i kusi mnie ale z drugie strony moze dam dziecku troche spokoju...
Happymamma moze Jasia brzusio bolal?moze faktycznie poczekajcie jeszcze..
moj m pojechal na badania, bo zaczyna kurs na instruktora nauki jazdy
u nas dopiero dzis odrobina sniegu..
dzien dobry tak w ogole
moj synus po raz kolejny potwierdzil moja teorie ze jak jestesmy u nas w domu to pieknie spi i jest grzeczny a jak jedziemy gdzies i tam nocujemy to potem pare dni jest 'nieswoj'.. a mama mnie namawia na weekend u nich i kusi mnie ale z drugie strony moze dam dziecku troche spokoju...
Happymamma moze Jasia brzusio bolal?moze faktycznie poczekajcie jeszcze..
moj m pojechal na badania, bo zaczyna kurs na instruktora nauki jazdy
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289804 przez soniasg
Agusia super ta zabawka Jerzyk mimo, że tylko patrzył to z wielkim zainteresowaniem
Adee ja jestem za dzisiaj jak mi się uda zrobię Majce foto z konikiem
Happymamma zdolna Córunia
Adee ja też bym wystawiła nic Cie to nie kosztuję
Kinia mandatu współczuję wiem co to za ból. a wypad dod kina super i to na podobno świetny film
Pippin Antoś mały kombinator
Renatko my jesteśmy przecież
Asik super, że wszystko dobrze i podziwiam Cię, że z takim spokojem do tego wszystkiego podchodzisz:) mój M też ma niedomykalność zastawki z tym, że najprawdopodobniej nabytą dzięki jego kochanej mamusi
Jusia to świetnie, że M dostanie pracę
Agusia Jerzuś słodki i taki wielki jak grzecznie leży w tej wanience przystojniak
Avika ja też nie widziałam zdjęć
Beti wypoczywajcie za nas wszystkie tutaj
MAdzia jaka opatulona Julitka no i wydaję się być już taka duża
Mońka ja też bym przesunęła szczepienie
no i muszę uciekać bo Majka wstaje
jak o kimś zapomniałam to przepraszam
Happymamma Jasio jest PRZEKOCHANY Zdajesz sobię sprawę jakiego przystojniaka masz w domu ? jest normalnie jak malowany
Adee ja jestem za dzisiaj jak mi się uda zrobię Majce foto z konikiem
Happymamma zdolna Córunia
Adee ja też bym wystawiła nic Cie to nie kosztuję
Kinia mandatu współczuję wiem co to za ból. a wypad dod kina super i to na podobno świetny film
Pippin Antoś mały kombinator
Renatko my jesteśmy przecież
Asik super, że wszystko dobrze i podziwiam Cię, że z takim spokojem do tego wszystkiego podchodzisz:) mój M też ma niedomykalność zastawki z tym, że najprawdopodobniej nabytą dzięki jego kochanej mamusi
Jusia to świetnie, że M dostanie pracę
Agusia Jerzuś słodki i taki wielki jak grzecznie leży w tej wanience przystojniak
Avika ja też nie widziałam zdjęć
Beti wypoczywajcie za nas wszystkie tutaj
MAdzia jaka opatulona Julitka no i wydaję się być już taka duża
Mońka ja też bym przesunęła szczepienie
no i muszę uciekać bo Majka wstaje
jak o kimś zapomniałam to przepraszam
Happymamma Jasio jest PRZEKOCHANY Zdajesz sobię sprawę jakiego przystojniaka masz w domu ? jest normalnie jak malowany
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289805 przez madzia0507
beti napisał:
Beti, to moglibyście jechać przez Kraków, odbić do Proszowic, a 8 km za Proszowicami jestem ja.
I nie smutaj się! Ja tez tak mam, że mam czas na forum tylko do południa, bo potem obiad, mąż wraca i wieczorami mnie nie ma. I jak wchodzę znowu na forum, to tez większości zdjęć już nie ma. Ale się tym nie zrażam.
I pasujesz do nas jak ulał!
Acha! Jak pojedziemy na ten bal strażacki, to Julitą zajmie się ta moja ciotka. Była wczoraj u nas i tak z grubsza pokazywaliśmy jej co gdzie leży i poprosiła nas, żebyśmy jej napisali, który kosmetyk jest do czego. No i dzisiaj patrzę, że mój mąż ładnie podpisał wszystko: "buzia", "pupa", "ciało" itd. Biorę Julisiowego gumowego prosiaczka do kąpieli, a na prosiaku pisze "prosię ciem".
A poza tym mój mąż wczoraj przegryzł dziecku smoczek.
a!gusia napisał:
Beti gdzie jedziecie?
Agusia, do Poronina
Beti, to moglibyście jechać przez Kraków, odbić do Proszowic, a 8 km za Proszowicami jestem ja.
I nie smutaj się! Ja tez tak mam, że mam czas na forum tylko do południa, bo potem obiad, mąż wraca i wieczorami mnie nie ma. I jak wchodzę znowu na forum, to tez większości zdjęć już nie ma. Ale się tym nie zrażam.
I pasujesz do nas jak ulał!
Acha! Jak pojedziemy na ten bal strażacki, to Julitą zajmie się ta moja ciotka. Była wczoraj u nas i tak z grubsza pokazywaliśmy jej co gdzie leży i poprosiła nas, żebyśmy jej napisali, który kosmetyk jest do czego. No i dzisiaj patrzę, że mój mąż ładnie podpisał wszystko: "buzia", "pupa", "ciało" itd. Biorę Julisiowego gumowego prosiaczka do kąpieli, a na prosiaku pisze "prosię ciem".
A poza tym mój mąż wczoraj przegryzł dziecku smoczek.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #289812 przez madzia0507
Widziałyście już tą wypowiedź ojca Madzi? Dobrze powiedział. Lepiej, żeby kolesia najpierw dorwała policja, bo jak nie, to biada mu:
wiadomosci.wp.pl/title,Kim-jest-tajemnic...99052,wiadomosc.html
wiadomosci.wp.pl/title,Kim-jest-tajemnic...99052,wiadomosc.html
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289815 przez avika
madzia0507 napisał:
adee84 napisał:
teraz już wiem, że do nikogo więcej nie będę ani pisać ani dzwonić
Madzia hahah dobra jestes kobietko
Julitka wyglada swietnie
Dzien dobry… pospalam a synusia dzis rano tak ladnie dzis prosilam i dalej spi, fakt, ze wpierw ponad 1godz serenady mi do ucha spiewal ale zasnal i mam czas na szybka kawe i was
Pippin damy rade… bedziemy przebierac w szamponach/farbach koloryzujacych coby sie nasze dzieci nie musialy nas wstydzic
Monka – lekarz, mam nadzieje, ze to nic powaznego. Wiesz moj to czesto cos tam zwroci , ale u nas jest refluks, sliniaki uranka ida jak swieze buleczki
Agusia trzymam kciuki za ema
Soniu to bylo tamto wczesniejsze bo Beti nie widziala
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289817 przez a!gusia
Kurcze Madzia a ja w Kraku siedze i sie nudze!!!!?
a Beti ja tez mialam jechac do Zako w ten wekend ale spasuje narazie
zobaczcie co zalazlam...ale ta cena...narazie dam sobie spokoj ale z jezykiem oczywiscie
Avika synus jeszcze spi??! moj wstal o 6 dzis i juz z drzemki wstal!
a Beti ja tez mialam jechac do Zako w ten wekend ale spasuje narazie
zobaczcie co zalazlam...ale ta cena...narazie dam sobie spokoj ale z jezykiem oczywiscie
Avika synus jeszcze spi??! moj wstal o 6 dzis i juz z drzemki wstal!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona