BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #289417 przez angellika1
Agusia myszka to moj palec ;) a wyłaczenie nic nie daje :( to sa takie mhyy paski , ramki ktore twoza sie na wyrazach i wtedy nic nie moge zrobic L(

a tu cos na poprawe humoru

Był kiedyś bardzo dobry proboszcz, człowiek wielkiej wiary i dobroci. Nie uciekały przed nim zwierzęta, karmił biedaków, nocował biednych. Któregoś wieczora wracał po mszy na plebanię i usłyszał ciche wołanie:
- Księże proboszczu...
Odwrócił się ale nic nie zobaczył. Po chwili wołanie powtórzyło się i w szarówce dostrzegł siedzącą na kamieniu żabę. Podszedł i schylił się nad ledwo żywym zwierzątkiem a ono wyjąkało:
- Weź mnie ze sobą, jestem zaklętym przez złą wiedźmę 17-letnim ministrantem, weź mnie na plebanie, nakarm, napój, przytul, pocałuj, a zdejmiesz zły czar...
Proboszcz niewiele myśląc zabrał żabkę, nakarmił, napił, przytulił i pocałował. Rano obudził się, patrzy a koło niego leży piękny 17-letni ministrant. I taka jest nasza linia obrony Wysoki Sądzie...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #289426 przez adee84
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
padłam i sikam
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a Pippin ogląda DZIEWCZYNE Z TATUAŻEM
ja swoją szyłam, dałam 1600zł też jest w stanie idealnym i za 1000 ją bym sprzedała ale wątpię by ktoś chciał :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289428 przez jusia
Angelika spoko :)))))))))
no nic mykam do nauki :) jutro ma ciezki dzien, nei wiem do ktorej do domu wroce :dry:
milego wieczoru papa

PS Adee olej mimoze :angry: beznadziejna laska...ale sa takie głupie laski niestety tylko szkoda bo wkoncu to twoja kolezanka...ech...

A wogole jeszcze cos :) M chyba dostanie prace :) po znajomosci i nie wiem co bedzie robil, chyba nie jako informatyk ale za to w pewnej firmie :) Mama pracuje u takiego kolesia co ma osrodek zdrowia, hotel z restauracja organizujaca wesela i fabryke jakis samochodow :) i dzisiaj go spotkala i rozmawiali i powiedziala ze ziec bez pracy :) i on powiedzial zeby przyszedl w przyszlym tyg to cos sie dla niego znajdzie :) ale sie ciesze :) niewiem co jeszcze z Wika zrobmy...tzn mam 3 opcje ale zobaczymy :) tak czy siak sie ciesze :)

ooooo Pippin ja tez chce zobaczyc ten film!!!!

Adee ja kupilam gotowa, ale z wystawy, wiesz mierzona i i tak byla tansza a w stanie idealnym i jakas mocna jest bo po całonocnym tanczeniu, wogole jej nie oszczedzalam a i tak jest jak nowa :) no za 2 tys bym chciala ja sprzedac...
no nic musze uciekac...
12 lata 11 miesiąc temu #289431 przez Hania
pippin, słodko Antoś śpi:) :kiss:
adee, :kiss:
marta, wysoka kobitka z Ciebie:)
jusia, odpoczywaj w miarę możliwości. niebawem i ja wracam do pracy- niestety:(
maga, huggisy podobno największy niewypał wśród pieluch
kamilko, Fifi przy zasypianiu roznosi łóżeczko, także nie przejmuj się :blink:
agusia, zazdroszczę kosmetyczki;)
adee, z taką koleżanka zakończyć rozmowę owszem ale na zawsze
agusia, fajna ta zabawka:) a gdzie ją kupiliście?
kiniaa, a co narobilaś, że mandacik dostałaś?
Ja też czekam na mandat (chyba) :blink:
pippin, w ostatnich dniach najlepszą fifikową zabawką są właśnie jego stopy, widzę, że Antoś mocno zainteresowany:)
Renatko, nie olali.. :kiss: :)
Asik, trzymam za was kciuki!!! będzie dobrze!!! buziaki dla was:)
angellika, :lol: :lol: :lol:
nadrobiłam i padam ze zmęczenia
12 lata 11 miesiąc temu #289432 przez adee84
Jusia to świetnie, ja mojego Rafa bym też na Lbn wysłała ale on nie ma wykształcenia wyższego a u ans znajomości niet :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #289433 przez angellika1
Adee ja wlasnie szukalam tego filmu i nigdzie nie nalazlam a tak bardzo chce obejzec......
12 lata 11 miesiąc temu #289440 przez adee84
Hani9u zanim padniesz to napisz jak mąż?
12 lata 11 miesiąc temu #289457 przez Hania
adee, :kiss: do jutra zostanie na sali pooperacyjnej. Niewiele się dowiedziałam bo nie było lekarza który przeprowadzał zabieg. Dziwne jest to, że nie miał pobranej cz.żyły ze stopy do przeszczepu (przy zabiegu prawego ucha miał pobraną).Wygląda dobrze i czuje się dobrze:) jutro po południu dowiem się więcej:) dzięki :kiss: :)
12 lata 11 miesiąc temu #289465 przez happymamma
Haniu, a do domku kiedy??? :)
12 lata 11 miesiąc temu #289467 przez a!gusia
Jerzus spi..zasypiajac chwycil mnie za reke..i tak sobie pomyslalam ze serce by mi peklo jakbym jutro go stracila...i kto by mnie wtedy tak za reke trzymal?pomyslcie jeszcze dzien wczesniej ci rodzice ta mala Madzie kapali,karmili,usypiali!TRAGEDIA!

Angelika nie bardzo rozumiem..pytalam m ale nie rozumie tez co sie dzieje :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289470 przez Hania
pippin, Przejeżdżając prze Twoją miejscowość widziałam śliczny zameczek:) iii.. radar... :dry: mam nadzieję, że nieczynny.. :blink:
happymamma, :kiss: chyba po weekendzie :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289471 przez a!gusia
Haniu a gdzie mieszkasz Ty a gdzie Pippin?

a tu moj Man przed,w trakcie i po dzisiejszej kapieli :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289481 przez Hania
agusia, do pippin mam jakieś 25km.:)
A Jerzyk to słodziak :kiss: :)
12 lata 11 miesiąc temu #289497 przez adee84
Agusia ale on cudowny jest :laugh: :laugh:
a Ty miałaś wrzucić zdj sukni ślubnej :)
12 lata 11 miesiąc temu #289503 przez a!gusia
Adee jutro bo musze odpalic dysk zewnetrzny a Jerzus juz spi.. a sasiadka z boku chyba wlasnie zupke miksowala ;) ;) fajnie bo wszystko slychac!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia