- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290154 przez Pippin
ah oh ah jaka ona wspaniała ta moja synowa motylku oh ah cudna po prostu
mój brzdac pojadł zupki dopił cyca i teraz ssie pasy z fotelika
a więc spacerówka najnizej jest na półleżąco nie ma całkowicie na płasko ale myślę ze nei jest źle chyba???
beti zazdroszcze jeszzce bardziej tu góry tam Istra eehhhhhhhh nam moze uda sie wyjechać nad polskie morze mamy po znajomosci mieszkanie w świonoujściu do wynajęcia wiec a nóż może się uda pożyjemy zobaczymy
i znowu mam ochotę na kawę anei mogę przecież jej tyle wypijać!!!!!!!
mój brzdac pojadł zupki dopił cyca i teraz ssie pasy z fotelika
a więc spacerówka najnizej jest na półleżąco nie ma całkowicie na płasko ale myślę ze nei jest źle chyba???
beti zazdroszcze jeszzce bardziej tu góry tam Istra eehhhhhhhh nam moze uda sie wyjechać nad polskie morze mamy po znajomosci mieszkanie w świonoujściu do wynajęcia wiec a nóż może się uda pożyjemy zobaczymy
i znowu mam ochotę na kawę anei mogę przecież jej tyle wypijać!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290197 przez motylek
Asik tak tylko Kornelka nigdy nie miała wyszej niż 37 a od wczorajszego poranka i widać po niej że ma tem.i jest osłabiona. a co do pediatry to nic niemowila że to normalna tem.
A co do dziąseł to pediatra poleciła kupić tantum verde w płynie i rozrobić 1;1 z wodą i maczać w tym smoczek podobno pomaga
A co do dziąseł to pediatra poleciła kupić tantum verde w płynie i rozrobić 1;1 z wodą i maczać w tym smoczek podobno pomaga
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez motylek.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290208 przez Sylwik
Witam sierpnióweczki
jak samopoczucie? nie zdążyłam wszystkiego doczytać ale wieczorkiem to nadrobię
Haniu cieszę się że zabieg się udał i że wkrótce M będzie w domku
Asik mam nadzieję że ta dziurka do wyleczenia? i bardzo dobrze że Szymuś będzie miał wkrótce operację...trzymiemy kciukasy i napewno każda z Nas tutaj będzie w tym dniu z Wami
Kasiek gratuluję zębolków dzidzi
Madzia Julitka słodziutka i tylko jej oczęta widać
Niestety nie wszystkie zdjęcia obejrzałam,ale jestem pewna że wszystkie dzieciaczki sa przecudne!!!
Agusia super ta zabawka Jerzykowa, napewno mu sie spodobała
No i tyle muszę kończyć ...
Wpadnę wieczorkiem...pozdrawiam i miłego popołudnia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SILVI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 5 M-CY
i Gabryś rownież dziękuje ciociom za życzonka
jak samopoczucie? nie zdążyłam wszystkiego doczytać ale wieczorkiem to nadrobię
Haniu cieszę się że zabieg się udał i że wkrótce M będzie w domku
Asik mam nadzieję że ta dziurka do wyleczenia? i bardzo dobrze że Szymuś będzie miał wkrótce operację...trzymiemy kciukasy i napewno każda z Nas tutaj będzie w tym dniu z Wami
Kasiek gratuluję zębolków dzidzi
Madzia Julitka słodziutka i tylko jej oczęta widać
Niestety nie wszystkie zdjęcia obejrzałam,ale jestem pewna że wszystkie dzieciaczki sa przecudne!!!
Agusia super ta zabawka Jerzykowa, napewno mu sie spodobała
No i tyle muszę kończyć ...
Wpadnę wieczorkiem...pozdrawiam i miłego popołudnia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SILVI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 5 M-CY
i Gabryś rownież dziękuje ciociom za życzonka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Sylwik.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290225 przez madzia0507
Motylek, ja bym obstawiała ząbki. Kornelka śliczna. Muszę wypróbować to tantum verde, bo my mamy Viburcol i Camilię, i zamiast lepiej, to jest chyba gorzej.
Moje dziecko jeszcze śpi, bo zasnęła dzisiaj dopiero o 12:30, a wstała koło 6:30. Nawet jak jest bardzo śpiąca, to nie zasypia, tylko się tak rzuca, jakby chciała się zadrapać.
Zaprawdę powiadam wam, ze prędzej ja wyjdę z siebie niż te pierwsze zęby Julity.
Beti, zazdroszczę ci strasznie. Az mnie skręca z zazdrości. My w tym roku też nie będziemy mieć wakacji, niestety.
Moje dziecko jeszcze śpi, bo zasnęła dzisiaj dopiero o 12:30, a wstała koło 6:30. Nawet jak jest bardzo śpiąca, to nie zasypia, tylko się tak rzuca, jakby chciała się zadrapać.
Zaprawdę powiadam wam, ze prędzej ja wyjdę z siebie niż te pierwsze zęby Julity.
Beti, zazdroszczę ci strasznie. Az mnie skręca z zazdrości. My w tym roku też nie będziemy mieć wakacji, niestety.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #290272 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
pozne dzien dobry! Leszek od kilku dni marudny jest potwornie! nawet chwili nie mam tylko dla siebie i marze normalnie o wypiciu GORACEJ kawy ! ehhhhhhh nocki tez nie bardzo b mamy co 2-3 godz pobudki, zarowno na cycku jak i na kaszce :/ !
teraz chwile sie synus bawil lezc brzuchem na moich nogach wiec moze uda mi sie cos chocaz nadrobic!!
STO LAT dla Sylvii i Gabrysia!
Kamila, Motylek my gluten podaemy od poczatku 5 mies. po 2gr do obiadku bo tak nam pediatra zalecil wg najnowszych badan. I Leszek ma sie dobrze brzuszek ok, uczulenia brak..
pippin my od paru dni w spacerowce smigamy i juz do gondoli nie wracamy bo duuuzo wygodniej Leszkowi i cieszy sie ze wszystko widzi! Lezy w kombinezonie i spiworze albo calkowice na plasko albo na pollezaco/polsiedzaco(?) i w obu pozycjach mu wygodnie bo zadowolony na maxa
ok czytam dalej
teraz chwile sie synus bawil lezc brzuchem na moich nogach wiec moze uda mi sie cos chocaz nadrobic!!
STO LAT dla Sylvii i Gabrysia!
Kamila, Motylek my gluten podaemy od poczatku 5 mies. po 2gr do obiadku bo tak nam pediatra zalecil wg najnowszych badan. I Leszek ma sie dobrze brzuszek ok, uczulenia brak..
pippin my od paru dni w spacerowce smigamy i juz do gondoli nie wracamy bo duuuzo wygodniej Leszkowi i cieszy sie ze wszystko widzi! Lezy w kombinezonie i spiworze albo calkowice na plasko albo na pollezaco/polsiedzaco(?) i w obu pozycjach mu wygodnie bo zadowolony na maxa
ok czytam dalej
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Moderatorzy: ilona