BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #290149 przez motylek
Asik to jest tem.mierzona w uchu w odbycie zawsze jest 0.5 więcej
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290154 przez Pippin
ah oh ah jaka ona wspaniała ta moja synowa motylku :lol: oh ah cudna po prostu :lol:
mój brzdac pojadł zupki dopił cyca i teraz ssie pasy z fotelika :laugh:

a więc spacerówka najnizej jest na półleżąco nie ma całkowicie na płasko ale myślę ze nei jest źle chyba???

beti zazdroszcze jeszzce bardziej tu góry tam Istra eehhhhhhhh :) nam moze uda sie wyjechać nad polskie morze mamy po znajomosci mieszkanie w świonoujściu do wynajęcia wiec a nóż może się uda :) pożyjemy zobaczymy :)

i znowu mam ochotę na kawę anei mogę przecież jej tyle wypijać!!!!!!! :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290165 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #290193 przez Pippin
bardziej płasko :) jak zwinę ręcznik i podłożę pod nóżki to tak jak w foteliku :) dziękuje za opinie ASik nie chciałabym mu krzywdy zrobić :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290197 przez motylek
Asik tak tylko Kornelka nigdy nie miała wyszej niż 37 a od wczorajszego poranka i widać po niej że ma tem.i jest osłabiona. a co do pediatry to nic niemowila że to normalna tem.

A co do dziąseł to pediatra poleciła kupić tantum verde w płynie i rozrobić 1;1 z wodą i maczać w tym smoczek podobno pomaga
12 lata 11 miesiąc temu #290203 przez Pippin
mi pediatra pow ze 37,5 to nie gorączka :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290208 przez Sylwik
Witam sierpnióweczki :)
jak samopoczucie? nie zdążyłam wszystkiego doczytać ale wieczorkiem to nadrobię :)
Haniu cieszę się że zabieg się udał i że wkrótce M będzie w domku :)
Asik mam nadzieję że ta dziurka do wyleczenia? i bardzo dobrze że Szymuś będzie miał wkrótce operację...trzymiemy kciukasy i napewno każda z Nas tutaj będzie w tym dniu z Wami :)
Kasiek gratuluję zębolków dzidzi :)
Madzia Julitka słodziutka i tylko jej oczęta widać :laugh:
Niestety nie wszystkie zdjęcia obejrzałam,ale jestem pewna że wszystkie dzieciaczki sa przecudne!!!
Agusia super ta zabawka Jerzykowa, napewno mu sie spodobała :)
No i tyle muszę kończyć ...
Wpadnę wieczorkiem...pozdrawiam i miłego popołudnia :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SILVI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 5 M-CY :kiss: :kiss: :kiss:

i Gabryś rownież dziękuje ciociom za życzonka :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290209 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #290218 przez Pippin
pokrzywiony nie jest ja to w ogóle jestem uczulona na punkcie kręgosłupów dzieci wręcz mam fioła co by dziecko prosto siedziało nie na boki nie garbiło się ...etc

cześć Sylwik :)

mój też miał temeraturę jak mu zęby wychodziły :)
12 lata 11 miesiąc temu #290225 przez madzia0507
Motylek, ja bym obstawiała ząbki. Kornelka śliczna. :) Muszę wypróbować to tantum verde, bo my mamy Viburcol i Camilię, i zamiast lepiej, to jest chyba gorzej.
Moje dziecko jeszcze śpi, bo zasnęła dzisiaj dopiero o 12:30, a wstała koło 6:30. Nawet jak jest bardzo śpiąca, to nie zasypia, tylko się tak rzuca, jakby chciała się zadrapać. :(
Zaprawdę powiadam wam, ze prędzej ja wyjdę z siebie niż te pierwsze zęby Julity.

Beti, zazdroszczę ci strasznie. :) Az mnie skręca z zazdrości. :) My w tym roku też nie będziemy mieć wakacji, niestety. :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290234 przez Edyta
nadrobilam sivia usnela a ja mam wielki balagan robie porzadek w ciuszkach silvi ona ma wiecej ciuchow odemnie :cheer: pochwale sie zaraz jak ja przebieralam w kapelusze hi hi :laugh: julitka i Kornelka sliczne gwiazdeczki do wycalowania :) tak spi teraz
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #290253 przez Pippin
:) mój tez powinien spać ale nei za bardzo chce ;)
12 lata 11 miesiąc temu #290256 przez Edyta
juz pospala he he dobra szybko wstawie jeszcze jedna bede wieczorem
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290264 przez Edyta
silvia dobra teraz juz ostatnie i ide :laugh:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #290272 przez jkardasz
:) pozne dzien dobry! Leszek od kilku dni marudny jest potwornie! nawet chwili nie mam tylko dla siebie i marze normalnie o wypiciu GORACEJ kawy ;)! ehhhhhhh nocki tez nie bardzo b mamy co 2-3 godz pobudki, zarowno na cycku jak i na kaszce :/ !
teraz chwile sie synus bawil lezc brzuchem na moich nogach wiec moze uda mi sie cos chocaz nadrobic!!
STO LAT dla Sylvii i Gabrysia! :laugh:
Kamila, Motylek my gluten podaemy od poczatku 5 mies. po 2gr do obiadku bo tak nam pediatra zalecil wg najnowszych badan. I Leszek ma sie dobrze :laugh: brzuszek ok, uczulenia brak..
pippin my od paru dni w spacerowce smigamy i juz do gondoli nie wracamy bo duuuzo wygodniej Leszkowi i cieszy sie ze wszystko widzi! Lezy w kombinezonie i spiworze albo calkowice na plasko albo na pollezaco/polsiedzaco(?) i w obu pozycjach mu wygodnie bo zadowolony na maxa :):)

ok czytam dalej :)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży