BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #290558 przez Hania
happymamma, :kiss: bylam dziś u niego:) przez naruszony błędnik chodzi jak pijany;) ma gorączkę, nic nie słyszy i stracił smak :dry: lekarka powiedziała, że to normalne objawy po tego typu zabiegach i po czterech mies. wszystko powinno wrócić do normy:) i zaznaczyła, że w seksie to nie mąż tylko żona ma być aktywna:) po czym zarumieniona wyszła:)
To Jasio i Fifi będą bezzębni :silly: :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290560 przez happymamma
Ja z Twoim mężem rozmawiałam wyłącznie o interesach, podkreślając dyskretnie od czas do czasu walory jego uroczej żony :silly: :lol: Ojjjj daje ten Twój kot czadu, daje... Czy ona w ogóle wie, że jest styczeń teraz??? :ohmy:

Odpocznij :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #290562 przez soniasg
padam na pysk

moje dziecko pobiło dziś rekord zmierzłości a teraz śpi na rękach. w dzień wypija co 3,5h 120ml a teraz wypiła na raty 240ml :ohmy:

poczytałam Was ale jakoś tak weny brak

Wszystkie Dzieciaczki przekochane :)
12 lata 11 miesiąc temu #290566 przez adee84
Haniu to teraz Ty będziesz dominą :silly: :lol: ale cieszę się, że jest dobrze :kiss:
Happymama ona jest nimfomanką :angry: a drze się tak, że szyby pękają :angry: :angry:
nie muszę odpoczywać ale Maja się obudziła i ryk więc co?u mamusi na klacie już leży i jest cacy ;) i idzie nam drugi ząb :laugh: :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290573 przez Nika_OK
Jestem :)
Uwierzcie mi, że też tęsknie i myślę o Was cały czas :kiss:
Ale jak już pisałam na FB, moje niezorganizowanie chyba nie zna granic... Nic, nic, kompletnie nic mi nie idzie :dry: Aż wstyd się przyznać, ale w domu to jakby bomba wybuchła to byłby mniejszy burdel :dry:

:kiss: :kiss: :kiss:

Aaaaa, na FB jestem częściej bo się uzależniłam od gry, bardzo ambitnej - sadzę i zbieram roślinki :) Mój Mężuś twierdzi że się uwsteczniam :silly:

adee ale zębol :lol: u nas hektolitry śliny, wszystko w buzi i marudne noce - ale nic nie ma :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #290583 przez happymamma
Haniu, cztery miesiące?? Nic nie słyszy i starcił smak??? Poważnie??:ohmy: Strasznie nieswojo musi się z tym czuć :( No, ale teraz bezkarnie bedziesz wykorzystywała męża - zalecenie lekarza jak by nie było :evil:

Adee, nie ma człowieka, który czasami nie musi odpocząć :)
12 lata 11 miesiąc temu #290584 przez soniasg
Adee Ty masz kota tak? bo nie doczytałam. no i gratulacje drugiego ząbka, moja Majka nadal szczerbata

Nika :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: może Ty jesteś moją zaginioną siostrą? bo ja też sobie z niczym nie daje rady. obiady gotuje babcia z Majką mi pomagają a ja nawet porządku nie potrafię utrzymać. zaj...ta ze mnie matka :P
12 lata 11 miesiąc temu #290585 przez Hania
sonia, ja też padam..
adee, tylko, że ja w te klocki to taka nijaka jestem.. :blink: będzie okazja żeby się podszkolić;)
nika, :kiss: :)
idę spać:)
dobranoc :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #290590 przez adee84
Nika nareszcie :kiss:
moja babcia w nast środe kończy 89 lat i zastanawiam się co dać jej od nas w prezencie :unsure: moja mama i Rafał mówią żebym ciasto upiekła ale tylko tyle to tak głupio i myślę żeby zrobić coś z niczego tylko co :unsure:
any ideas???
12 lata 11 miesiąc temu #290604 przez adee84
Sonia chcesz ją to Ci wyślę priorytetem :woohoo: :woohoo:
ze mnie ost też kiepska pani domu, tona prania czeka, burdel na kółkach i w ogóle ;)
Hania są takie kursy przez sms :silly: :silly: :lol:
oto i Bimber:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290605 przez happymamma
Adee, ogłoście babci nowine o kolejnej ciąży :silly: Żartuję - głupawka mi się włączyła, siedzę i rżę jak głupi do sera :blush:

Może Wasze wspólne zdjęcie - Wy i Majeczka, ładnie oprawione z dedykacją na odwrocie :unsure: :unsure: :unsure:

Nika, Sonia eeeeeeeeeee tam, brak sterylnej podłogi jeszcze o niczym nie świadczy - Wasze córeczki mają superowe mamusie i to się liczy!!! :lol:

Edytuje :P

Adeeeeeeee, Sylwek chce twojego kota !! :huh:
12 lata 11 miesiąc temu #290610 przez adee84
to gdzie dobijamy transakcje???w połowie drogi??jutro możemy wyjechać, gratis dorzucam miski, karme i jej kocyk :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #290617 przez happymamma
Poczekaj poczekaj, bo ja muszę wybić mu to z głowy!!! Myślę, że jedno porządne uderzenie patelnią w potylicę załatwi sprawę :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #290621 przez adee84
jakie wybić :ohmy: :ohmy: to dodam jeszcze obróżkę czerwoną ale nie ręczę czy da sobie założyć :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi też coś zaczyna na głowe siadać :woohoo: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #290623 przez soniasg
Haniu kurcze teraz czytam o tym smaku... kurcze i to potrwa aż 4 miesiące zanim zupełnie go odzyska? biedak. no ale najważniejsze, że operacja się powiodła :)

Happymamma u mnie nic nie jest sterylne :P może kiedyś się ogarnę albo jak Majka podrośnie to mi będzie pomagać :P :P :P

Adee ja za kotami nie za bardzo jestem. ale powiem Ci, że jest bardzo ale to bardzo zadbany :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia