- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290558 przez Hania
happymamma, bylam dziś u niego:) przez naruszony błędnik chodzi jak pijany;) ma gorączkę, nic nie słyszy i stracił smak lekarka powiedziała, że to normalne objawy po tego typu zabiegach i po czterech mies. wszystko powinno wrócić do normy:) i zaznaczyła, że w seksie to nie mąż tylko żona ma być aktywna:) po czym zarumieniona wyszła:)
To Jasio i Fifi będą bezzębni
To Jasio i Fifi będą bezzębni
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290560 przez happymamma
Ja z Twoim mężem rozmawiałam wyłącznie o interesach, podkreślając dyskretnie od czas do czasu walory jego uroczej żony Ojjjj daje ten Twój kot czadu, daje... Czy ona w ogóle wie, że jest styczeń teraz???
Odpocznij
Odpocznij
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290566 przez adee84
Haniu to teraz Ty będziesz dominą ale cieszę się, że jest dobrze
Happymama ona jest nimfomanką a drze się tak, że szyby pękają
nie muszę odpoczywać ale Maja się obudziła i ryk więc co?u mamusi na klacie już leży i jest cacy i idzie nam drugi ząb
Happymama ona jest nimfomanką a drze się tak, że szyby pękają
nie muszę odpoczywać ale Maja się obudziła i ryk więc co?u mamusi na klacie już leży i jest cacy i idzie nam drugi ząb
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290573 przez Nika_OK
Jestem
Uwierzcie mi, że też tęsknie i myślę o Was cały czas
Ale jak już pisałam na FB, moje niezorganizowanie chyba nie zna granic... Nic, nic, kompletnie nic mi nie idzie Aż wstyd się przyznać, ale w domu to jakby bomba wybuchła to byłby mniejszy burdel
Aaaaa, na FB jestem częściej bo się uzależniłam od gry, bardzo ambitnej - sadzę i zbieram roślinki Mój Mężuś twierdzi że się uwsteczniam
adee ale zębol u nas hektolitry śliny, wszystko w buzi i marudne noce - ale nic nie ma
Uwierzcie mi, że też tęsknie i myślę o Was cały czas
Ale jak już pisałam na FB, moje niezorganizowanie chyba nie zna granic... Nic, nic, kompletnie nic mi nie idzie Aż wstyd się przyznać, ale w domu to jakby bomba wybuchła to byłby mniejszy burdel
Aaaaa, na FB jestem częściej bo się uzależniłam od gry, bardzo ambitnej - sadzę i zbieram roślinki Mój Mężuś twierdzi że się uwsteczniam
adee ale zębol u nas hektolitry śliny, wszystko w buzi i marudne noce - ale nic nie ma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Nika_OK.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290583 przez happymamma
Haniu, cztery miesiące?? Nic nie słyszy i starcił smak??? Poważnie?? Strasznie nieswojo musi się z tym czuć No, ale teraz bezkarnie bedziesz wykorzystywała męża - zalecenie lekarza jak by nie było
Adee, nie ma człowieka, który czasami nie musi odpocząć
Adee, nie ma człowieka, który czasami nie musi odpocząć
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290584 przez soniasg
Adee Ty masz kota tak? bo nie doczytałam. no i gratulacje drugiego ząbka, moja Majka nadal szczerbata
Nika może Ty jesteś moją zaginioną siostrą? bo ja też sobie z niczym nie daje rady. obiady gotuje babcia z Majką mi pomagają a ja nawet porządku nie potrafię utrzymać. zaj...ta ze mnie matka
Nika może Ty jesteś moją zaginioną siostrą? bo ja też sobie z niczym nie daje rady. obiady gotuje babcia z Majką mi pomagają a ja nawet porządku nie potrafię utrzymać. zaj...ta ze mnie matka
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290590 przez adee84
Nika nareszcie
moja babcia w nast środe kończy 89 lat i zastanawiam się co dać jej od nas w prezencie moja mama i Rafał mówią żebym ciasto upiekła ale tylko tyle to tak głupio i myślę żeby zrobić coś z niczego tylko co
any ideas???
moja babcia w nast środe kończy 89 lat i zastanawiam się co dać jej od nas w prezencie moja mama i Rafał mówią żebym ciasto upiekła ale tylko tyle to tak głupio i myślę żeby zrobić coś z niczego tylko co
any ideas???
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290605 przez happymamma
Adee, ogłoście babci nowine o kolejnej ciąży Żartuję - głupawka mi się włączyła, siedzę i rżę jak głupi do sera
Może Wasze wspólne zdjęcie - Wy i Majeczka, ładnie oprawione z dedykacją na odwrocie
Nika, Sonia eeeeeeeeeee tam, brak sterylnej podłogi jeszcze o niczym nie świadczy - Wasze córeczki mają superowe mamusie i to się liczy!!!
Edytuje
Adeeeeeeee, Sylwek chce twojego kota !!
Może Wasze wspólne zdjęcie - Wy i Majeczka, ładnie oprawione z dedykacją na odwrocie
Nika, Sonia eeeeeeeeeee tam, brak sterylnej podłogi jeszcze o niczym nie świadczy - Wasze córeczki mają superowe mamusie i to się liczy!!!
Edytuje
Adeeeeeeee, Sylwek chce twojego kota !!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290617 przez happymamma
Poczekaj poczekaj, bo ja muszę wybić mu to z głowy!!! Myślę, że jedno porządne uderzenie patelnią w potylicę załatwi sprawę
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290623 przez soniasg
Haniu kurcze teraz czytam o tym smaku... kurcze i to potrwa aż 4 miesiące zanim zupełnie go odzyska? biedak. no ale najważniejsze, że operacja się powiodła
Happymamma u mnie nic nie jest sterylne może kiedyś się ogarnę albo jak Majka podrośnie to mi będzie pomagać
Adee ja za kotami nie za bardzo jestem. ale powiem Ci, że jest bardzo ale to bardzo zadbany
Happymamma u mnie nic nie jest sterylne może kiedyś się ogarnę albo jak Majka podrośnie to mi będzie pomagać
Adee ja za kotami nie za bardzo jestem. ale powiem Ci, że jest bardzo ale to bardzo zadbany
Moderatorzy: ilona