- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290827 przez Hania
Hejka:)
Nika, Nelka słodziutka:)
Asik, Szymek powrócił...
Edytko, Też miałaś fajną noc:)
U nas masakra! pobudki o 11.40, 1.00, 3.00, 5.30:( Fifi nie chce w nocy jeść tylko ma ochotę na zabawę moimi włosami wytargał mi już pół grzywki i zaczynają robić mi się zakola;)
muszę coś wykombinować zanim wszystkie mi je wytarga
Nika, Nelka słodziutka:)
Asik, Szymek powrócił...
Edytko, Też miałaś fajną noc:)
U nas masakra! pobudki o 11.40, 1.00, 3.00, 5.30:( Fifi nie chce w nocy jeść tylko ma ochotę na zabawę moimi włosami wytargał mi już pół grzywki i zaczynają robić mi się zakola;)
muszę coś wykombinować zanim wszystkie mi je wytarga
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290834 przez avika
dzien dobry
Haniu wspolczuje nocki u nas minela w miare ale to pewnie dlatego, ze maluch sie wczoraj na basenie zmeczyl No wlasnie Haniu kiedy em wraca do domu?
Asik jak samopoczucie? juz zdrowa?
Edytko, swietny avatar, Silvi pasuja kapelusze.
Soniu, daj znac po kontroli. Oby szybko przeszlo
a ja juz od 5 nie spie i w kluchni szaleje, obiadek dochodzi
zrobilam tez rolade owocowa... biszkopt super ino masa jaks taka mi srednio lejaca wyszla, frycowe laika no nic jest w lodowce zobaczymy, tak czy siak zjemy... albo sama albo z emem ale z nim to jesli dobrze wyszla
wlasnie pytanko... mam zelatyne tylko w platkach... jak sie przelicza na tyzeczki/gramy? czy 3platki to bedzie lyzeczka? Szukalam na necie ale roznie podaja
Nika Nelka super a skoczek fajny.
Adee a jak tam te pigulki co niby maily pomoc w zasypianiu i na stres? stosujesz je?
eh dziecie znow na chodzie bo slysze, ze spiewa... ide sie ogarnac a przy okazji synka tez z pizamki w jakies ciuszki wrzuce
jakby co to milego i do potem
Haniu wspolczuje nocki u nas minela w miare ale to pewnie dlatego, ze maluch sie wczoraj na basenie zmeczyl No wlasnie Haniu kiedy em wraca do domu?
Asik jak samopoczucie? juz zdrowa?
Edytko, swietny avatar, Silvi pasuja kapelusze.
Soniu, daj znac po kontroli. Oby szybko przeszlo
a ja juz od 5 nie spie i w kluchni szaleje, obiadek dochodzi
zrobilam tez rolade owocowa... biszkopt super ino masa jaks taka mi srednio lejaca wyszla, frycowe laika no nic jest w lodowce zobaczymy, tak czy siak zjemy... albo sama albo z emem ale z nim to jesli dobrze wyszla
wlasnie pytanko... mam zelatyne tylko w platkach... jak sie przelicza na tyzeczki/gramy? czy 3platki to bedzie lyzeczka? Szukalam na necie ale roznie podaja
Nika Nelka super a skoczek fajny.
Adee a jak tam te pigulki co niby maily pomoc w zasypianiu i na stres? stosujesz je?
eh dziecie znow na chodzie bo slysze, ze spiewa... ide sie ogarnac a przy okazji synka tez z pizamki w jakies ciuszki wrzuce
jakby co to milego i do potem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290842 przez Hania
Asik, ale nynac do 7-mej.... zazdroszczę
Asik, avika, jak przestanie gorączkować i muszą mu jeszcze ucho ze skrzepów wyczyścić i sprawdzić jakość słuchu:) Jeśli wszystko będzie ok to wypiszą do domciu:D
czekam kiedy wreszcie do mnie zadzwoni:D
avika, bladego pojęcia nie ma jak się to przelicza..
Asik, avika, jak przestanie gorączkować i muszą mu jeszcze ucho ze skrzepów wyczyścić i sprawdzić jakość słuchu:) Jeśli wszystko będzie ok to wypiszą do domciu:D
czekam kiedy wreszcie do mnie zadzwoni:D
avika, bladego pojęcia nie ma jak się to przelicza..
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290846 przez Edyta
net mi padl w miedzy czasie ubralam silvie i juz z gryzakiem wojuje na lozku Asik no rob porzadki bo troche tego masz jak pisalas ja dzis wolne no moze jakis obiad zrobie i silvia na spacer pomkne a tak burdello czesc druga jak sie wkurze to dzis wieczor pomyje te podlogi bo tak w ciagu dnia to silvia he he ale mnie obesrwuje jak pisze avika milo ze sie avartek podoba Haniu no to masakra jak tak fifi daje popalicv mam nadzieje ze moja jak dorosnie to nie da i bedzie taka grzeczna jak jest :laugh:a to moj avartek chwale sie zdziwina ze jej Mama foto robi avika ale ciasto lejace czy bita smietana ci wyszla lejaca bo cos nie zakumalam o co ci kaman
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290855 przez soniasg
hej
Majka u Prababci a ja mogę zjeść w spokoju śniadanie
Nika ja już też rozglądam się za takim skoczkiem nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje
Asik oby Szymusiowi już tak zostało i dawał Mamusi pospać
Haniu kurcze a może spróbuj Fifkowi dawać jakieś herbatki na wyciszenie przed snem?
Avika ja też nie wiem niestety jak to przeliczyć...
Edytko ale modelka z tej Twojej Córeczki i przypomina mi trochę moją Majkę z buźki
Majka u Prababci a ja mogę zjeść w spokoju śniadanie
Nika ja już też rozglądam się za takim skoczkiem nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje
Asik oby Szymusiowi już tak zostało i dawał Mamusi pospać
Haniu kurcze a może spróbuj Fifkowi dawać jakieś herbatki na wyciszenie przed snem?
Avika ja też nie wiem niestety jak to przeliczyć...
Edytko ale modelka z tej Twojej Córeczki i przypomina mi trochę moją Majkę z buźki
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290859 przez Edyta
sonia to daj fotke Majeczki bo chce zobaczyc czy podobne czyz by siostry... co do dm to ja wlasnie dostalam te probki co tam sa narysowane w podelkach najpierw krem jak bylam w ciazy pozniej jak pisalam.....avika ja tez nie umie przeliczac tych platkow zylatyny eh i tak rano juz obiad gotowy ciasto no prosze to sie nazywa gospodarnosc
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290865 przez a!gusia
Edyta napisał:
Edytka Oilatum napewno znajdziesz a to jest wlasnie ciekla parafina
Sonia, Nika ja juz ten skoczek obadalam w Irlandii u kolezanki ale Jerzyk jeszcze sie niezbyt w nim trzymal, widze ze Nelce to lepiej wychodzi
dzien doberek
a to Jerzyk w tym skoczku:
a ja z racji braku miejsca kupie cos takiego :
allegro.pl/sassy-hustawka-jumper-skoczek...796-i2074482088.html
sonia ja mam prysznic no jak w dm znajde to kupie ta parafine dzieki Adee edytowalam
Edytka Oilatum napewno znajdziesz a to jest wlasnie ciekla parafina
Sonia, Nika ja juz ten skoczek obadalam w Irlandii u kolezanki ale Jerzyk jeszcze sie niezbyt w nim trzymal, widze ze Nelce to lepiej wychodzi
dzien doberek
a to Jerzyk w tym skoczku:
a ja z racji braku miejsca kupie cos takiego :
allegro.pl/sassy-hustawka-jumper-skoczek...796-i2074482088.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290902 przez Kasiek
hej hej
fajne te skoczki oba i ja pomysle nad nimi jak Iga zacznie sprezynowac na nozkach
nie dalam Idze kaszki na noc i co?? wstala juz o 23.45 ostatnio co dzien budzi sie wczesniej a potem w ciagu dnia chce odsypiac na dodatek o 3 chciala juz powitac nowy dzien chyba sie jej cos przestawilo, bo jak wstala o 7 to jak nigdy pzed 9 znowu zasnela, myslalam ze nadrobie ale wstala wlasnie
Nika Nelka sliczna i Silvi slicznie w kapeluszach
Avika kobieto co ty robisz od 5 na nogach??
ja ubranka tez czesciowo przejrzalam wczoraj, maz przyniosl z pracy pudla i nastepne paczki na strych ida nie wiem czy mam sprzedawac te ciuszki czy zotawic??? na razie nie planuje wiecej dzieci i chyba zrobie Ige jedynaczka ale kto wie co np za rok mi przyjdzie do glowy
siostra do zeniaczki sie nie spieszy, do dzieci tym bardziej ale ona ma jeszcze czas
fajne te skoczki oba i ja pomysle nad nimi jak Iga zacznie sprezynowac na nozkach
nie dalam Idze kaszki na noc i co?? wstala juz o 23.45 ostatnio co dzien budzi sie wczesniej a potem w ciagu dnia chce odsypiac na dodatek o 3 chciala juz powitac nowy dzien chyba sie jej cos przestawilo, bo jak wstala o 7 to jak nigdy pzed 9 znowu zasnela, myslalam ze nadrobie ale wstala wlasnie
Nika Nelka sliczna i Silvi slicznie w kapeluszach
Avika kobieto co ty robisz od 5 na nogach??
ja ubranka tez czesciowo przejrzalam wczoraj, maz przyniosl z pracy pudla i nastepne paczki na strych ida nie wiem czy mam sprzedawac te ciuszki czy zotawic??? na razie nie planuje wiecej dzieci i chyba zrobie Ige jedynaczka ale kto wie co np za rok mi przyjdzie do glowy
siostra do zeniaczki sie nie spieszy, do dzieci tym bardziej ale ona ma jeszcze czas
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290907 przez Edyta
Kasiek ja tez silvie jedynaczka chyba zrobie ciuszki naszczescie daje siostrze a usadowilam silvie przed tv i spiewa he he a ja moge zjesc sniadanie spokojnie zaraz jej do smiechu nie bedzie jak mama kaszke jej da bo cos ostatnio nic jej nie smakuje
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290910 przez soniasg
no i Majka padła mi na rękach
Edytko później zrobię i wstawię
Kasiek może Igę brzuszek bolał po tej kaszce?
Agusia
Jerzyk to już prawdziwy mężczyzna
Pippin a może Ty byś się wypowiedziała na temat skoczków chodzików itp jako pani fizjoterapeutka
Edytko później zrobię i wstawię
Kasiek może Igę brzuszek bolał po tej kaszce?
Agusia
Jerzyk to już prawdziwy mężczyzna
Pippin a może Ty byś się wypowiedziała na temat skoczków chodzików itp jako pani fizjoterapeutka
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #290914 przez Kasiek
Soniu no ja wlasnie juz zglupialam z ta kaszka, normalnie moje dziecko budzilo sie miedzy 2.30 a 3 a odkad zaczelam dawac kaszke czyli od tyg o 1, wczoraj juz po polnocy a dzis bez kaszki przed polnoca a im wczsniej wstanie to wiecej pobudek ma w ciagu nocy
no nic, pewnie zrezygnuje z kaszek na tydz i zobaczymy
teraz ide bo Iga namietnie sciaga sobie koc na glowe i wlansie strzelila kupe, trzeba szybko przebrac i wietrzyc w calym domu bo masakra jakas!! co ona jadla???
aha u mie jest -13 znowu spaceru nie bedzie
no nic, pewnie zrezygnuje z kaszek na tydz i zobaczymy
teraz ide bo Iga namietnie sciaga sobie koc na glowe i wlansie strzelila kupe, trzeba szybko przebrac i wietrzyc w calym domu bo masakra jakas!! co ona jadla???
aha u mie jest -13 znowu spaceru nie bedzie
Moderatorzy: ilona