BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #290827 przez Hania
Hejka:)
Nika, Nelka słodziutka:)
Asik, Szymek powrócił...;)
Edytko, Też miałaś fajną noc:)
U nas masakra! pobudki o 11.40, 1.00, 3.00, 5.30:( Fifi nie chce w nocy jeść tylko ma ochotę na zabawę moimi włosami :dry: wytargał mi już pół grzywki i zaczynają robić mi się zakola;)
muszę coś wykombinować zanim wszystkie mi je wytarga
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290832 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290834 przez avika
dzien dobry :)

Haniu wspolczuje nocki :kiss: u nas minela w miare ale to pewnie dlatego, ze maluch sie wczoraj na basenie zmeczyl ;) No wlasnie Haniu kiedy em wraca do domu?

Asik jak samopoczucie? juz zdrowa?

Edytko, swietny avatar, Silvi pasuja kapelusze.

Soniu, daj znac po kontroli. Oby szybko przeszlo :kiss:

a ja juz od 5 nie spie i w kluchni szaleje, obiadek dochodzi :blink:
zrobilam tez rolade owocowa... biszkopt super ino masa jaks taka mi srednio lejaca wyszla, frycowe laika :huh: no nic jest w lodowce zobaczymy, tak czy siak zjemy... albo sama albo z emem ale z nim to jesli dobrze wyszla :silly:

wlasnie pytanko... mam zelatyne tylko w platkach... jak sie przelicza na tyzeczki/gramy? czy 3platki to bedzie lyzeczka? Szukalam na necie ale roznie podaja :dry:

Nika Nelka super a skoczek fajny.

Adee a jak tam te pigulki co niby maily pomoc w zasypianiu i na stres? stosujesz je?

eh dziecie znow na chodzie bo slysze, ze spiewa... ide sie ogarnac a przy okazji synka tez z pizamki w jakies ciuszki wrzuce :woohoo:

jakby co to milego i do potem :)
12 lata 11 miesiąc temu #290842 przez Hania
Asik, ale nynac do 7-mej.... zazdroszczę:)
Asik, avika, jak przestanie gorączkować i muszą mu jeszcze ucho ze skrzepów wyczyścić i sprawdzić jakość słuchu:) Jeśli wszystko będzie ok to wypiszą do domciu:D
czekam kiedy wreszcie do mnie zadzwoni:D
avika, bladego pojęcia nie ma jak się to przelicza..
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290846 przez Edyta
net mi padl w miedzy czasie ubralam silvie i juz z gryzakiem wojuje na lozku Asik no rob porzadki bo troche tego masz jak pisalas :laugh: ja dzis wolne no moze jakis obiad zrobie i silvia na spacer pomkne a tak burdello czesc druga jak sie wkurze to dzis wieczor pomyje te podlogi bo tak w ciagu dnia to silvia he he ale mnie obesrwuje jak pisze :lol: :laugh: avika milo ze sie avartek podoba :) Haniu no to masakra jak tak fifi daje popalicv mam nadzieje ze moja jak dorosnie to nie da :evil: i bedzie taka grzeczna jak jest :laugh:a to moj avartek chwale sie :lol: :silly: zdziwina ze jej Mama foto robi :laugh:avika ale ciasto lejace czy bita smietana ci wyszla lejaca bo cos nie zakumalam o co ci kaman :laugh:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #290855 przez soniasg
hej :)

Majka u Prababci a ja mogę zjeść w spokoju śniadanie :)

Nika ja już też rozglądam się za takim skoczkiem nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :P

Asik oby Szymusiowi już tak zostało i dawał Mamusi pospać :P

Haniu kurcze a może spróbuj Fifkowi dawać jakieś herbatki na wyciszenie przed snem?

Avika ja też nie wiem niestety jak to przeliczyć...

Edytko ale modelka z tej Twojej Córeczki :) i przypomina mi trochę moją Majkę z buźki :)
12 lata 11 miesiąc temu #290859 przez Edyta
sonia to daj fotke Majeczki bo chce zobaczyc czy podobne czyz by siostry... co do dm to ja wlasnie dostalam te probki co tam sa narysowane w podelkach najpierw krem jak bylam w ciazy pozniej jak pisalam.....avika ja tez nie umie przeliczac tych platkow zylatyny eh i tak rano juz obiad gotowy ciasto no prosze to sie nazywa gospodarnosc
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290865 przez a!gusia
Edyta napisał:

sonia ja mam prysznic no jak w dm znajde to kupie ta parafine dzieki Adee edytowalam

Edytka Oilatum napewno znajdziesz a to jest wlasnie ciekla parafina :)

Sonia, Nika ja juz ten skoczek obadalam w Irlandii u kolezanki ale Jerzyk jeszcze sie niezbyt w nim trzymal, widze ze Nelce to lepiej wychodzi :)
dzien doberek :)
a to Jerzyk w tym skoczku:
a ja z racji braku miejsca kupie cos takiego :
allegro.pl/sassy-hustawka-jumper-skoczek...796-i2074482088.html
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290873 przez Edyta
a ja myslalam ze to chodzik jest ale zemnie gapa fajne to to jest :) musze zajac sie silvia ale bede was czytac ide ja ponosic :)
12 lata 11 miesiąc temu #290902 przez Kasiek
hej hej :)

fajne te skoczki oba :) i ja pomysle nad nimi jak Iga zacznie sprezynowac na nozkach :)

nie dalam Idze kaszki na noc i co?? wstala juz o 23.45 :pinch: ostatnio co dzien budzi sie wczesniej a potem w ciagu dnia chce odsypiac :( na dodatek o 3 chciala juz powitac nowy dzien :huh: chyba sie jej cos przestawilo, bo jak wstala o 7 to jak nigdy pzed 9 znowu zasnela, myslalam ze nadrobie ale wstala wlasnie :)

Nika Nelka sliczna i Silvi slicznie w kapeluszach :)

Avika kobieto co ty robisz od 5 na nogach?? :laugh:

ja ubranka tez czesciowo przejrzalam wczoraj, maz przyniosl z pracy pudla i nastepne paczki na strych ida :) nie wiem czy mam sprzedawac te ciuszki czy zotawic??? na razie nie planuje wiecej dzieci i chyba zrobie Ige jedynaczka :laugh: ale kto wie co np za rok mi przyjdzie do glowy :silly:
siostra do zeniaczki sie nie spieszy, do dzieci tym bardziej ale ona ma jeszcze czas :laugh: :P
12 lata 11 miesiąc temu #290907 przez Edyta
Kasiek ja tez silvie jedynaczka chyba zrobie :) ciuszki naszczescie daje siostrze :) a usadowilam silvie przed tv i spiewa he he a ja moge zjesc sniadanie spokojnie zaraz jej do smiechu nie bedzie jak mama kaszke jej da :laugh: bo cos ostatnio nic jej nie smakuje :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #290910 przez soniasg
no i Majka padła mi na rękach

Edytko później zrobię i wstawię :)

Kasiek może Igę brzuszek bolał po tej kaszce?

Agusia

Jerzyk to już prawdziwy mężczyzna :)

Pippin a może Ty byś się wypowiedziała na temat skoczków chodzików itp jako pani fizjoterapeutka :p
12 lata 11 miesiąc temu #290911 przez Edyta
no i jest yyyy musze isc robic kaszke to chyba domnie mialo byc sonia o tej kaszcze nie nie boli jej brzuszek ide jej jesc dac
12 lata 11 miesiąc temu #290912 przez soniasg
Kasiek Majka też będzie jedynaczką :P
12 lata 11 miesiąc temu #290914 przez Kasiek
Soniu no ja wlasnie juz zglupialam z ta kaszka, normalnie moje dziecko budzilo sie miedzy 2.30 a 3 a odkad zaczelam dawac kaszke czyli od tyg o 1, wczoraj juz po polnocy a dzis bez kaszki przed polnoca :( a im wczsniej wstanie to wiecej pobudek ma w ciagu nocy :(

no nic, pewnie zrezygnuje z kaszek na tydz i zobaczymy
teraz ide bo Iga namietnie sciaga sobie koc na glowe i wlansie strzelila kupe, trzeba szybko przebrac i wietrzyc w calym domu :silly: :lol: bo masakra jakas!! co ona jadla??? :lol: :silly:

aha u mie jest -13 :ohmy: :ohmy: :ohmy: znowu spaceru nie bedzie
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka