- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291133 przez soniasg
marudzenia ciąg dalszy bo maruder wstał
Kasiek Majka ma też takie krosteczki za uszkiem na dupci i troszkę na pleckach.... a co do jedzenia to wybredne te nasze dzieci
Asik wypróbuje "zatykanie" smoczkiem może pomoże
Madzia chyba dzisiaj zrobie Twoje śledzie co mi narobiłaś smaka:) a krostki to też na ząbkowanie?kurde też nie wiedziałam.
Avika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nika jaka Nelka jest śliczna i już taka duża no ale jak tyle je to się nie dziwię, że tak ładnie rośnie
Marta ja tęskniłam:) jak dieta??
Kasiek Majka ma też takie krosteczki za uszkiem na dupci i troszkę na pleckach.... a co do jedzenia to wybredne te nasze dzieci
Asik wypróbuje "zatykanie" smoczkiem może pomoże
Madzia chyba dzisiaj zrobie Twoje śledzie co mi narobiłaś smaka:) a krostki to też na ząbkowanie?kurde też nie wiedziałam.
Avika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nika jaka Nelka jest śliczna i już taka duża no ale jak tyle je to się nie dziwię, że tak ładnie rośnie
Marta ja tęskniłam:) jak dieta??
Temat został zablokowany.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291137 przez avika
jkardasz heh no wlasnie dzis rano to byla moje pierwsza i niestety tez uciekinier sie trafil tyle, ze brzegi przycisnelam i cos tam w srodku zostalo obadam pozniej bo mysle,ze masa sie juz sciela i bedzie mozna ukroic kawalek tyle, ze wiesz ja to zawsze kombinuje i wcale sie nie dziwie jak cos sie nie uda a ta rolade to robilam na mleku kokosowym i z mrozonymi truskawkami (bo na razie nie moge niczego coby zawieralo pochodne mleka krowiego czy soji)
Nika Nelka sliczniutka . Te nasze sierpniowe dziewczatka to beda czarowac wzrokiem chlopakow, oj beda, beda
SONIA to przyjemnosci zycze
ide bo dziecie wola
Nika Nelka sliczniutka . Te nasze sierpniowe dziewczatka to beda czarowac wzrokiem chlopakow, oj beda, beda
SONIA to przyjemnosci zycze
ide bo dziecie wola
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291165 przez madzia0507
Nika, możesz nas tak "męczyć". Kornelka prześliczna i jak ładnie pije z kubeczka.
Kasiek, ja też bym w życiu na to nie wpadła, gdybym wczoraj nie czytała w necie o objawach ząbkowania.
Sonia, Kubusie to chyba dla starszych dzieci, ale Bobo Fruty polecam. Julitka woli je bardziej od soczków z Hipp'a.
Asik, ja odkryłam te śledzie całkiem niedawno, chyba w zeszłym roku na Wielkanoc pierwszy raz je robiłam i zwariowałam na ich punkcie. A kiedyś u Magdy Gessler były śledzie pod chrzanem, też jabłko się do niech dodawało. Robi się tak samo, tylko zamiast cebuli jest chrzan. Podobno rewelacyjne!
Adee, skąd u ciebie taki mood???
Kasiek, ja też bym w życiu na to nie wpadła, gdybym wczoraj nie czytała w necie o objawach ząbkowania.
Sonia, Kubusie to chyba dla starszych dzieci, ale Bobo Fruty polecam. Julitka woli je bardziej od soczków z Hipp'a.
Asik, ja odkryłam te śledzie całkiem niedawno, chyba w zeszłym roku na Wielkanoc pierwszy raz je robiłam i zwariowałam na ich punkcie. A kiedyś u Magdy Gessler były śledzie pod chrzanem, też jabłko się do niech dodawało. Robi się tak samo, tylko zamiast cebuli jest chrzan. Podobno rewelacyjne!
Adee, skąd u ciebie taki mood???
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291194 przez domii
Kasiek Blazejek ze 3 tyg.temu dostal takich krostek i dopiero pomogla masc na recepte i wtedy nam pediatra mowila ze przewaznie tak jest jak dziecku wprowadza sie pokarmy stale typu zupki kaszki itp.i zmienia sie tym samym konsystencja kupki albo wlasnie jak dziecko zabkuje to tez takie wychodza na pupce albo genitaliach A i Iga na wczorajszej fotce slodziutka
Nika sliczna Kornelka,a jakie biszkopty jej juz dajesz i co ze swojego talerza?
soniaq no to hop na M
avika to super ze mialas udana nocke a tej rolady jeszcze nie robilam bo nie bylo kiedy moze w weekend tylko nie pamietam w ilu stopniach to Edyta mowila
Madzia jak tam przyzwyczilas sie juz do fryzurki?
Marta Sz co tam u was?
Pippin bylas na spacerku,u nas -12 i strasznie wieje wiec siedzimy w domu
Hania moze i bedzie spiewakiem bo wczoraj z dziadkiem wturowal do Hej Sokoly
Happymamma jak tam tabliczka mnozenia Ali?
Adee a co robisz z wlosami na wesele?upinasz jakos?
Nika sliczna Kornelka,a jakie biszkopty jej juz dajesz i co ze swojego talerza?
soniaq no to hop na M
avika to super ze mialas udana nocke a tej rolady jeszcze nie robilam bo nie bylo kiedy moze w weekend tylko nie pamietam w ilu stopniach to Edyta mowila
Madzia jak tam przyzwyczilas sie juz do fryzurki?
Marta Sz co tam u was?
Pippin bylas na spacerku,u nas -12 i strasznie wieje wiec siedzimy w domu
Hania moze i bedzie spiewakiem bo wczoraj z dziadkiem wturowal do Hej Sokoly
Happymamma jak tam tabliczka mnozenia Ali?
Adee a co robisz z wlosami na wesele?upinasz jakos?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291198 przez Pippin
zamknełam se karte na której odpisywałam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a więc EDytka co do
adee fajny kicior
NIka zajebiaszcza ta zabawka tzn skoczek
Haniu zdrówka dla męża
u nas noc tez srednio na jeza pobudka o 6 ale przetrzymałam małegow łózku i zasnał i spaliśmy do 10 spalibyśmy dłuzej ale m nas obudził
a więc EDytka co do
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
adee fajny kicior
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
NIka zajebiaszcza ta zabawka tzn skoczek
Haniu zdrówka dla męża
u nas noc tez srednio na jeza pobudka o 6 ale przetrzymałam małegow łózku i zasnał i spaliśmy do 10 spalibyśmy dłuzej ale m nas obudził
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291205 przez madzia0507
Domii, nieeeeeeeeeeeeeeeee!!! I na dodatek przestała mi się kompletnie podobać. Chcę mieć już długie włosy i wyglądać jak dziewczynka, a nie jak chłopczyk.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291207 przez domii
madzia przeciez nie wygladasz jak chlopczyk to moze sprobuj je jakos ulozyc ,natapirowac gdzies podpiac i moze ci sie spodoba, ajak nie to zawsze mozesz przedluzyc wlosy tylko troche to bedzie kosztowac,ale zawsze mozesz podstepem Michala namowic zeby sie nie rzucal
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291226 przez madzia0507
Domii, wyglądam, wyglądam i żałuję, że się obcięłam. Zawsze podobały mi się krótkie włosy, ale musiałam się przekonać na własnej skórze, że krótkie fryzury są nie dla mnie, bo taką mam urodę, a raczej wcale jej nie mam. Nasza Pippin czy Beti mają taką dziewczęcą buzię, że mogą sobie na takie włoski pozwolić, a ja nie.
Próbowałam już coś z nimi zrobić, ale ja mam proste włosy, które są mało podatne na modelowanie, a nie będę przecież codziennie czesać się u fryzjera. Na razie noszę opaski, maluję się codziennie i noszę spódniczki albo sukienki, żeby wyglądać jak żona, a nie jak mąż. No i pozostaje mi cierpliwie czekać, aż odrosną.
Próbowałam już coś z nimi zrobić, ale ja mam proste włosy, które są mało podatne na modelowanie, a nie będę przecież codziennie czesać się u fryzjera. Na razie noszę opaski, maluję się codziennie i noszę spódniczki albo sukienki, żeby wyglądać jak żona, a nie jak mąż. No i pozostaje mi cierpliwie czekać, aż odrosną.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291233 przez Pippin
MADZIA!!!!!!!!!!!!!!!!
ładnie wyglądasz i przestań już szaleć!!!!!!! uspokój się mi sie podobasz w tych włoskach a jeżeli faktycznie aż tak źle sie w nich czujesz to szybko odrosną zobaczysz
wciep no jeszcze jakieś fotki muszę zweryfikować czy oślepłaś do reszty.....
domii -12!!!!!!!!u nas - 3
adee masz pm
ładnie wyglądasz i przestań już szaleć!!!!!!! uspokój się mi sie podobasz w tych włoskach a jeżeli faktycznie aż tak źle sie w nich czujesz to szybko odrosną zobaczysz
adee masz pm
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291260 przez madzia0507
Pippin napisał:
Ale ja się sobie kompletnie nie podobam.
Idę zrobić jakiś obiad, bo mąż wróci do domu, a w garach pusto.
MADZIA!!!!!!!!!!!!!!!!
adee masz pm
Ale ja się sobie kompletnie nie podobam.
Idę zrobić jakiś obiad, bo mąż wróci do domu, a w garach pusto.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291263 przez domii
Madzia przeciez ty sliczna jestes
Pippin teraz patrzylam na termometr jest -8,wiec sie troche ocieplilo ale jest wiatr,wiec dzis nie pojde,u mnie jest blisko do lasow i puszczy wiec zawsze jest troche chlodniej,w centrum mojego miasteczka pewnie jest cieplej.Zreszta nie nawidze zimy ja chce wiosne i lato
Pippin teraz patrzylam na termometr jest -8,wiec sie troche ocieplilo ale jest wiatr,wiec dzis nie pojde,u mnie jest blisko do lasow i puszczy wiec zawsze jest troche chlodniej,w centrum mojego miasteczka pewnie jest cieplej.Zreszta nie nawidze zimy ja chce wiosne i lato
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291286 przez madzia0507
Pippin, proszę bardzo.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez madzia0507.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona