BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #291321 przez Pippin
eehhhhh madzia jak Cie tam znajdę to Cie kopnę :dry: :laugh: :side:

jak dla mnie i tak bomba :blink:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #291349 przez domii
Kinia where are you :unsure: Mam pytanie jak bedziesz kiedys w aptece to spytaj sie o syrop Anbesol na zabkowanie podobno rewelacyjny ale dostepny tylko w UK no i jaka cena plisssss

Pippin ja juz wyczilam o co chodzi z Madzia-ona dobrze wie ze jst piekna i slicznie wyglada a pisze ze nie zebysmy jej komplementy prawily :laugh:

A co z Martucha :unsure: :unsure: :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #291365 przez adee84
Madzia fotogeniczna jesteś :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291371 przez Edyta
madzia ty to agentka jestes he he :laugh: ale super fotki ja bym nawet na takich zle wyszla :laugh: a my bylysmy na spacerku i unas cieplo nawet no upalu nie ma :laugh: ale zawsze to lepiej niz snieg :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291386 przez marta_szh
tez wlasnie ze spaceru wrocilam ale dlugo nie bylam, nie chce mi sie chodzic tak bez celu :dry: latem, czy wiosna to by bylo przyjemne ale w taka mrozna pogode to fajne wcale nie jest :dry: ale wiadomo wychodzic trzeba, zeby sie mlody troche dotlenil i tak jeszcze go w ogrodku zostawilam

ile trwaja Wasze spacery?

Madzia kwestia przyzwyczajenia zapewne, mozesz sobie zawsze kupic jakas fajna spinkę, kolczyki i zobaczysz ze sie przekonasz predzej czy pozniej, bo moim zdaniem naprawde spoko Ci w takich wlosach!! ale wiem co czujesz bo jak mialam zawsze dlugie wlosy a potem sie obcie;lam to czulam sie normalnie jakbym cyckow nie miala, chociaz co ma piernik do wiatraka a ja mimo wszystko mialam takie uczucie

Adee

gratuluje zabka!! i caluje Majeczke, jak tam przygotowania do weselicha? kupilas juz m koszule?

Nika

a jaka nianie kupilas i gdzie?bo ja swoja wlasnie sprzedalam :)

wszystkim teskniacym sle buziaki, a co do diety bo pytala
Kinia i Sonia
to troche daje dupy i podzeram ale i tak nie jem chleba, ziemniakow itd tylko np nalesnika dzis zjadlam i takie tam inne drobne grzeszki ale to dlatego ze nie mialam w sumie co jesc a przeciez glodzic sie nie bede :) ale poki co 2kg w dol i milo ze pytacie :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #291391 przez adee84
Marta nie przygotowuje się jeszcze, w następny piatek pewnie będę latać za koszulą i rajstopami :woohoo: nadal iść nie chce mi się :dry:
Domi chyba pytała co z włosami zrobię. krótkie w miare są to tylko podkręcę, bo ja nie lubię modzić :)
mama dziś do Majki przyjeżdża tak więc jeśli zniknę to pojawię się wieczorkiem :)
12 lata 11 miesiąc temu #291399 przez Nika_OK
A wiecie, że ja myślałam że Nela je za mało :blush:

jkardasz a kto Ty :cheer: :) Bo ja chyba przez tą moją nieobecność przegapiłam moment Twojego dołączenia się do nas :) Fajowsko, że jeszcze dołąnczaja do nas nowe sierpnióweczki :)

Jakie, jakie, jakie śledzie :unsure: :unsure: :unsure:
Wrzućcie jeszcze raz przepis, proszę proszę :)

Domii zwykłe biszkopty, chyba Petitki mam... wiem że jeszcze nie powinna, ale tak się nimi zajada i umorusa że nie mam serca jej odmówić :) Już chyba drugi tydzień jej daję, najpierw połówkę teraz już cały, a czasami dwa dziennie. Nic jej nie jest to niech sobie zajada :) A z talerza to tak po troszku ziemniaczków, mięska, zupki - inaczej nie da nam w ogóle nic zjeść tak się pcha łapkami do talerza :)

Madzia a co Ty chcesz kobitko od swojej fryzurki??? Świetie wyglądasz! No chyba, ze chcesz abyśmy Cię chwaliły :) :silly: O, no właśnie Domi też już na to wpadła :)

marta_szh nianie na allegro, tam prawie wszystkie zakupy robię, bo na moim wygwizdowie jest ciężko o jedno czy drugie :) I taką ło allegro.pl/niania-elektroniczna-overmax-...ony-i2059624722.html
A dlaczego już swoją sprzedałaś? Nie przydaje się? Ja przeprowadzam Kornele do jej pokoiku i się boję że w nocy jej nie usłyszę :)
12 lata 11 miesiąc temu #291402 przez soniasg
zmotywowałyście mnie dziewczyny i zaczęłam porządki na całego, meble poodsuwałam powycierałam itd :D szafki mi jeszcze zostały

no i Majka zjadła poraz pierwszy cały słoiczek delikatnej rybki z jarzynkami :D i wołała o jeszcze :d

aha do polerowania mebli polecam Wam FORNIT kosztuje 2zł a jest rewelacyjny nie ma po nim żadnych śladów a u mnie nawet po pronto były.

Madzia wyglądasz super !!! tak jak dziewczyny pisały jakieś kolczyki spineczka czy chusta i odrazu inaczej będziesz się czuła :) a zdjęcia super ja bym takich nie umiała zrobić

MartA super,że już 2 kg ja nie wiem ile bo waga mi się zdup...yła ale mam nadzieje, że spada
12 lata 11 miesiąc temu #291405 przez adee84
Sonia to chodź posprzątaj i u mnie :silly: mi się cholernie nie chce :dry:
nikt nie chce kupić mojego monitora oddechu ani mamowej prostownicy buuu ;)
12 lata 11 miesiąc temu #291406 przez soniasg
Nika ja też już daję Majce biszkopty :) lubi je bardzo tłamsić a buźke ma zawsze cała klejącą :D

tak w ogóle idę z Majką 10 lutego do przychodni rehabilitacyjnej by zobaczyli czy wszystko ok.

Beti a jak Wasze ćwiczonka ?
12 lata 11 miesiąc temu #291407 przez soniasg
Adee chętnie :P

Adee to wystaw jeszcze raz może teraz się ktoś trafi
12 lata 11 miesiąc temu #291411 przez Nika_OK
sonia nelka też ze wszystkich słoiczków (bo ja to wygodna jestem i wolę kupić jak jej ugotować B) ) lubi najbardziej rybkę - łososia z marchewką i ziemniaczkami z Hipp'a :)

A myślicie, że te najzwyklejsze chrupki kukurydziane mogą już szamać maluchy?

adee dokładnie, wystaw jeszcze raz. Wszystko ma swojego kupca :)
12 lata 11 miesiąc temu #291414 przez soniasg
Nika ja też myślałam o chrupkach ale one się strasznie kleją do podniebienia i zrezygnowałam
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291420 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #291423 przez soniasg
Asik jakie wafle bo nie doczytałam?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama