- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291349 przez domii
Kinia where are you Mam pytanie jak bedziesz kiedys w aptece to spytaj sie o syrop Anbesol na zabkowanie podobno rewelacyjny ale dostepny tylko w UK no i jaka cena plisssss
Pippin ja juz wyczilam o co chodzi z Madzia-ona dobrze wie ze jst piekna i slicznie wyglada a pisze ze nie zebysmy jej komplementy prawily
A co z Martucha
Pippin ja juz wyczilam o co chodzi z Madzia-ona dobrze wie ze jst piekna i slicznie wyglada a pisze ze nie zebysmy jej komplementy prawily
A co z Martucha
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291371 przez Edyta
madzia ty to agentka jestes he he ale super fotki ja bym nawet na takich zle wyszla a my bylysmy na spacerku i unas cieplo nawet no upalu nie ma ale zawsze to lepiej niz snieg
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291386 przez marta_szh
tez wlasnie ze spaceru wrocilam ale dlugo nie bylam, nie chce mi sie chodzic tak bez celu latem, czy wiosna to by bylo przyjemne ale w taka mrozna pogode to fajne wcale nie jest ale wiadomo wychodzic trzeba, zeby sie mlody troche dotlenil i tak jeszcze go w ogrodku zostawilam
ile trwaja Wasze spacery?
Madzia kwestia przyzwyczajenia zapewne, mozesz sobie zawsze kupic jakas fajna spinkę, kolczyki i zobaczysz ze sie przekonasz predzej czy pozniej, bo moim zdaniem naprawde spoko Ci w takich wlosach!! ale wiem co czujesz bo jak mialam zawsze dlugie wlosy a potem sie obcie;lam to czulam sie normalnie jakbym cyckow nie miala, chociaz co ma piernik do wiatraka a ja mimo wszystko mialam takie uczucie
Adee
gratuluje zabka!! i caluje Majeczke, jak tam przygotowania do weselicha? kupilas juz m koszule?
Nika
a jaka nianie kupilas i gdzie?bo ja swoja wlasnie sprzedalam
wszystkim teskniacym sle buziaki, a co do diety bo pytala
Kinia i Sonia
to troche daje dupy i podzeram ale i tak nie jem chleba, ziemniakow itd tylko np nalesnika dzis zjadlam i takie tam inne drobne grzeszki ale to dlatego ze nie mialam w sumie co jesc a przeciez glodzic sie nie bede ale poki co 2kg w dol i milo ze pytacie
ile trwaja Wasze spacery?
Madzia kwestia przyzwyczajenia zapewne, mozesz sobie zawsze kupic jakas fajna spinkę, kolczyki i zobaczysz ze sie przekonasz predzej czy pozniej, bo moim zdaniem naprawde spoko Ci w takich wlosach!! ale wiem co czujesz bo jak mialam zawsze dlugie wlosy a potem sie obcie;lam to czulam sie normalnie jakbym cyckow nie miala, chociaz co ma piernik do wiatraka a ja mimo wszystko mialam takie uczucie
Adee
gratuluje zabka!! i caluje Majeczke, jak tam przygotowania do weselicha? kupilas juz m koszule?
Nika
a jaka nianie kupilas i gdzie?bo ja swoja wlasnie sprzedalam
wszystkim teskniacym sle buziaki, a co do diety bo pytala
Kinia i Sonia
to troche daje dupy i podzeram ale i tak nie jem chleba, ziemniakow itd tylko np nalesnika dzis zjadlam i takie tam inne drobne grzeszki ale to dlatego ze nie mialam w sumie co jesc a przeciez glodzic sie nie bede ale poki co 2kg w dol i milo ze pytacie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez marta_szh.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291391 przez adee84
Marta nie przygotowuje się jeszcze, w następny piatek pewnie będę latać za koszulą i rajstopami nadal iść nie chce mi się
Domi chyba pytała co z włosami zrobię. krótkie w miare są to tylko podkręcę, bo ja nie lubię modzić
mama dziś do Majki przyjeżdża tak więc jeśli zniknę to pojawię się wieczorkiem
Domi chyba pytała co z włosami zrobię. krótkie w miare są to tylko podkręcę, bo ja nie lubię modzić
mama dziś do Majki przyjeżdża tak więc jeśli zniknę to pojawię się wieczorkiem
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291399 przez Nika_OK
A wiecie, że ja myślałam że Nela je za mało
jkardasz a kto Ty Bo ja chyba przez tą moją nieobecność przegapiłam moment Twojego dołączenia się do nas Fajowsko, że jeszcze dołąnczaja do nas nowe sierpnióweczki
Jakie, jakie, jakie śledzie
Wrzućcie jeszcze raz przepis, proszę proszę
Domii zwykłe biszkopty, chyba Petitki mam... wiem że jeszcze nie powinna, ale tak się nimi zajada i umorusa że nie mam serca jej odmówić Już chyba drugi tydzień jej daję, najpierw połówkę teraz już cały, a czasami dwa dziennie. Nic jej nie jest to niech sobie zajada A z talerza to tak po troszku ziemniaczków, mięska, zupki - inaczej nie da nam w ogóle nic zjeść tak się pcha łapkami do talerza
Madzia a co Ty chcesz kobitko od swojej fryzurki??? Świetie wyglądasz! No chyba, ze chcesz abyśmy Cię chwaliły O, no właśnie Domi też już na to wpadła
marta_szh nianie na allegro, tam prawie wszystkie zakupy robię, bo na moim wygwizdowie jest ciężko o jedno czy drugie I taką ło allegro.pl/niania-elektroniczna-overmax-...ony-i2059624722.html
A dlaczego już swoją sprzedałaś? Nie przydaje się? Ja przeprowadzam Kornele do jej pokoiku i się boję że w nocy jej nie usłyszę
jkardasz a kto Ty Bo ja chyba przez tą moją nieobecność przegapiłam moment Twojego dołączenia się do nas Fajowsko, że jeszcze dołąnczaja do nas nowe sierpnióweczki
Jakie, jakie, jakie śledzie
Wrzućcie jeszcze raz przepis, proszę proszę
Domii zwykłe biszkopty, chyba Petitki mam... wiem że jeszcze nie powinna, ale tak się nimi zajada i umorusa że nie mam serca jej odmówić Już chyba drugi tydzień jej daję, najpierw połówkę teraz już cały, a czasami dwa dziennie. Nic jej nie jest to niech sobie zajada A z talerza to tak po troszku ziemniaczków, mięska, zupki - inaczej nie da nam w ogóle nic zjeść tak się pcha łapkami do talerza
Madzia a co Ty chcesz kobitko od swojej fryzurki??? Świetie wyglądasz! No chyba, ze chcesz abyśmy Cię chwaliły O, no właśnie Domi też już na to wpadła
marta_szh nianie na allegro, tam prawie wszystkie zakupy robię, bo na moim wygwizdowie jest ciężko o jedno czy drugie I taką ło allegro.pl/niania-elektroniczna-overmax-...ony-i2059624722.html
A dlaczego już swoją sprzedałaś? Nie przydaje się? Ja przeprowadzam Kornele do jej pokoiku i się boję że w nocy jej nie usłyszę
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291402 przez soniasg
zmotywowałyście mnie dziewczyny i zaczęłam porządki na całego, meble poodsuwałam powycierałam itd szafki mi jeszcze zostały
no i Majka zjadła poraz pierwszy cały słoiczek delikatnej rybki z jarzynkami i wołała o jeszcze :d
aha do polerowania mebli polecam Wam FORNIT kosztuje 2zł a jest rewelacyjny nie ma po nim żadnych śladów a u mnie nawet po pronto były.
Madzia wyglądasz super !!! tak jak dziewczyny pisały jakieś kolczyki spineczka czy chusta i odrazu inaczej będziesz się czuła a zdjęcia super ja bym takich nie umiała zrobić
MartA super,że już 2 kg ja nie wiem ile bo waga mi się zdup...yła ale mam nadzieje, że spada
no i Majka zjadła poraz pierwszy cały słoiczek delikatnej rybki z jarzynkami i wołała o jeszcze :d
aha do polerowania mebli polecam Wam FORNIT kosztuje 2zł a jest rewelacyjny nie ma po nim żadnych śladów a u mnie nawet po pronto były.
Madzia wyglądasz super !!! tak jak dziewczyny pisały jakieś kolczyki spineczka czy chusta i odrazu inaczej będziesz się czuła a zdjęcia super ja bym takich nie umiała zrobić
MartA super,że już 2 kg ja nie wiem ile bo waga mi się zdup...yła ale mam nadzieje, że spada
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291411 przez Nika_OK
sonia nelka też ze wszystkich słoiczków (bo ja to wygodna jestem i wolę kupić jak jej ugotować ) lubi najbardziej rybkę - łososia z marchewką i ziemniaczkami z Hipp'a
A myślicie, że te najzwyklejsze chrupki kukurydziane mogą już szamać maluchy?
adee dokładnie, wystaw jeszcze raz. Wszystko ma swojego kupca
A myślicie, że te najzwyklejsze chrupki kukurydziane mogą już szamać maluchy?
adee dokładnie, wystaw jeszcze raz. Wszystko ma swojego kupca
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D