- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291709 przez madzia0507
domii napisał:
No nie zniese!!!
Kinia where are you Mam pytanie jak bedziesz kiedys w aptece to spytaj sie o syrop Anbesol na zabkowanie podobno rewelacyjny ale dostepny tylko w UK no i jaka cena plisssss
Pippin ja juz wyczilam o co chodzi z Madzia-ona dobrze wie ze jst piekna i slicznie wyglada a pisze ze nie zebysmy jej komplementy prawily
A co z Martucha
No nie zniese!!!
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291724 przez madzia0507
adee84 napisał:
Ja tak tylko wpadłam poczytać, co u was i idę spać, bo moje dziecko przeszło dziś samo siebie i normalnie ledwie żyję.
Dobranoc!
Angellika i Renatka wróciły!!!!
Madzia widzisz jakie my mądre jesteśmy, ale nie martw się nadal będziemy Ci słodzić mimo, że zostałaś przejrzana
Ja tak tylko wpadłam poczytać, co u was i idę spać, bo moje dziecko przeszło dziś samo siebie i normalnie ledwie żyję.
Dobranoc!
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291750 przez happymamma
Hej... Bolą mnie plecy, boli mnie głowa, bolą mnie nawet włosy i paznkcie Nie cierpię chodzić po sklepach - wolę zakupy przez internet
Do tego jeszcze naprzeciwko mnie siedzi dziecko sztuk raz i jęczy, mędzi, że Ono jeść ryby nie będzie i ch..... I tak juz od półtorej godziny - poważnie Ja wyszłam z siebie juz godzinę temu, mąż dołączył zaraz potem i tak sobie stoimy Po kim Ona jest tak w........o uparta????
Haniu cieszym się, że mąż do Was wraca życz mu zdrówka od Nas
Domii, tabliczka mnozenie już całe szczęście opanowana
Martucha where are you??? don't you love as any more bo bede ryczeć!!!!!!!!!
Adee, łasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Jak coś pominełam, to wybaczcie, bo ciężko pisać stojąc obok samego siebie
Do tego jeszcze naprzeciwko mnie siedzi dziecko sztuk raz i jęczy, mędzi, że Ono jeść ryby nie będzie i ch..... I tak juz od półtorej godziny - poważnie Ja wyszłam z siebie juz godzinę temu, mąż dołączył zaraz potem i tak sobie stoimy Po kim Ona jest tak w........o uparta????
Haniu cieszym się, że mąż do Was wraca życz mu zdrówka od Nas
Domii, tabliczka mnozenie już całe szczęście opanowana
Martucha where are you??? don't you love as any more bo bede ryczeć!!!!!!!!!
Adee, łasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Jak coś pominełam, to wybaczcie, bo ciężko pisać stojąc obok samego siebie
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291758 przez avika
Adee , Edytko co sie dzieje? nie smutajcie sie kobietki. Jutro nowy dzien , wyspicie sie i bedzie jak nie lepiej to chociaz troszke lepiej
Happymamma
Happymamma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291759 przez angellika1
Hej moje sierpnióweczki
Mam caly czas błąd forum nie moge wejsc na przyszle mamy tylko ja sie pojawily sierpniówki w ostatniej dyskusji to udalo mi sie wejść mhyy dlaczego tak mi sie dzieje??
Opiekunka ktora miala byc do Nikosia umowila sie ze dzisiaj do nas przyjdzie i ..... nie przyszla!!! tkze zrezygnowaliśmy z niej i zostal nam żlobek niestety do państwowego czeka sie 2 lata wiec zostaje prywatny a koszt za caly dzień to 900zł!!! my chcemy dać na 5h tzn musimy ze wzgkedow finansowych bo to juz kosztuje 650zl i jakos z grafikami musimy sie dopasować.
Ja wracam 12 marca juz do pracy niestety
Niki cały dzień marudny moze to w koncu te ząbki....
A dzisiaj na śniadanko dostal biszkopty w mleku Daje mu też zwykłe flipsy do jedzenia a ze ja panikara jestem to sama trzymam bo boje sie ze ugryzie i sie zaksztusi...
a tak po za tym moj M
Mam caly czas błąd forum nie moge wejsc na przyszle mamy tylko ja sie pojawily sierpniówki w ostatniej dyskusji to udalo mi sie wejść mhyy dlaczego tak mi sie dzieje??
Opiekunka ktora miala byc do Nikosia umowila sie ze dzisiaj do nas przyjdzie i ..... nie przyszla!!! tkze zrezygnowaliśmy z niej i zostal nam żlobek niestety do państwowego czeka sie 2 lata wiec zostaje prywatny a koszt za caly dzień to 900zł!!! my chcemy dać na 5h tzn musimy ze wzgkedow finansowych bo to juz kosztuje 650zl i jakos z grafikami musimy sie dopasować.
Ja wracam 12 marca juz do pracy niestety
Niki cały dzień marudny moze to w koncu te ząbki....
A dzisiaj na śniadanko dostal biszkopty w mleku Daje mu też zwykłe flipsy do jedzenia a ze ja panikara jestem to sama trzymam bo boje sie ze ugryzie i sie zaksztusi...
a tak po za tym moj M
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
ma chyba znowy okres albo co!!!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291764 przez Kasiek
hej
ledwo zyje ja
jeszcze maz wrocil z pracy i tez caly dzien spedzil w pracy w toalecie zamiast pr y biurku mam nadzieje ze nie zlapal jakiejs jelitowki?? zeby mi Igi nie zarazil
Marta no fajnie ze dietka dziala
Madzia piekny masz golf naprawde ale ja bym wolala buziuchne obaczyc
Nika ja czytalam na necie ze te chrupki to po 7mc mozna dzieciom dawac, i tez wlasnie kupilam Idze taki sam sloiczek z lososiem ale dostanie go jutro ciekawe czy jej zasmakuje
Asik gratuluje udanej sprzedazy boze kiedy ja sobie paznokcie zrobie? ja nie wiem chyba jestem niezorganizowana Asik kiedy Ty masz na to wszytsko czas?? powaznie podejrzewam ze sie sklonowalas bo jedna osoba nie dalaby rady ogarniac tak domu z malowaniem odsuwaniem sprzataniem, gotowaniem i dzieciem jeszcze i jesio caly czas zadbana przyznaj sie masz klona czy nie?
Happymamma masz na mysli biedna Ale? to ona biedna tak nad tym talerzem z ta ryba siedzi od pol godziny??? odpuscie jej bo mi sie przypominaja czasy mojego dziecinstwa ja tez tak siedzialam nad talerzem po dwie godziny i do tej pory mam traume z tego powodu i wypominam tacie za kazdym razem ze mnie tak zmuszali do jedzenia
ledwo zyje ja
jeszcze maz wrocil z pracy i tez caly dzien spedzil w pracy w toalecie zamiast pr y biurku mam nadzieje ze nie zlapal jakiejs jelitowki?? zeby mi Igi nie zarazil
Marta no fajnie ze dietka dziala
Madzia piekny masz golf naprawde ale ja bym wolala buziuchne obaczyc
Nika ja czytalam na necie ze te chrupki to po 7mc mozna dzieciom dawac, i tez wlasnie kupilam Idze taki sam sloiczek z lososiem ale dostanie go jutro ciekawe czy jej zasmakuje
Asik gratuluje udanej sprzedazy boze kiedy ja sobie paznokcie zrobie? ja nie wiem chyba jestem niezorganizowana Asik kiedy Ty masz na to wszytsko czas?? powaznie podejrzewam ze sie sklonowalas bo jedna osoba nie dalaby rady ogarniac tak domu z malowaniem odsuwaniem sprzataniem, gotowaniem i dzieciem jeszcze i jesio caly czas zadbana przyznaj sie masz klona czy nie?
Happymamma masz na mysli biedna Ale? to ona biedna tak nad tym talerzem z ta ryba siedzi od pol godziny??? odpuscie jej bo mi sie przypominaja czasy mojego dziecinstwa ja tez tak siedzialam nad talerzem po dwie godziny i do tej pory mam traume z tego powodu i wypominam tacie za kazdym razem ze mnie tak zmuszali do jedzenia
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291767 przez avika
Adee wish I could help you but I know the feeling.. tez tak mam czasem... ehh tule kofanie
Kasiek wspolczuje, jakis poskakany dzis dzien byl
Marta co to za dietka? SB czy Dunkan? sorki ale umknelo mi chyba
aa no wlasnie Asik super, ze sie udalo sprzedac te meble, fajne byly
eehh no i nikogo juz nie ma...
Kasiek wspolczuje, jakis poskakany dzis dzien byl
Marta co to za dietka? SB czy Dunkan? sorki ale umknelo mi chyba
aa no wlasnie Asik super, ze sie udalo sprzedac te meble, fajne byly
eehh no i nikogo juz nie ma...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291769 przez adee84
Happymama Ty masz niesamowity dar opisywania sytuacji z humorem
a poza tym to napisałam, wysłałam i odpisali
Angellika zrób sobie sierpniówki w zakładkach maybe
Wasze dzieci jedzą a moja nadal only cyc
Avika chandra i ogół problemów mnie dopadł to wszystko, ale spoko