BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #291689 przez adee84
Edytka a czemu?posmutam z Tobą jak Ci się przez to lepiej zrobi bo i ja smutna :(
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #291695 przez Edyta

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #291699 przez adee84
ja zawsze mogę "wysłuchać" ale rozumiem, trzymam kciuki by jutro było lepiej :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #291709 przez madzia0507
domii napisał:

Kinia where are you :unsure: Mam pytanie jak bedziesz kiedys w aptece to spytaj sie o syrop Anbesol na zabkowanie podobno rewelacyjny ale dostepny tylko w UK no i jaka cena plisssss

Pippin ja juz wyczilam o co chodzi z Madzia-ona dobrze wie ze jst piekna i slicznie wyglada a pisze ze nie zebysmy jej komplementy prawily :laugh:

A co z Martucha :unsure: :unsure: :unsure:

No nie zniese!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #291713 przez Edyta
Adee dziekuje wiem ze Ty kochana jestes ale jakos sobie poradze jutro bedzie nowy dzien
12 lata 11 miesiąc temu #291719 przez adee84
Angellika i Renatka wróciły!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Madzia widzisz jakie my mądre jesteśmy, ale nie martw się nadal będziemy Ci słodzić mimo, że zostałaś przejrzana :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #291724 przez madzia0507
adee84 napisał:

Angellika i Renatka wróciły!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Madzia widzisz jakie my mądre jesteśmy, ale nie martw się nadal będziemy Ci słodzić mimo, że zostałaś przejrzana :lol:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ja tak tylko wpadłam poczytać, co u was i idę spać, bo moje dziecko przeszło dziś samo siebie i normalnie ledwie żyję. :dry: :dry: :dry:

Dobranoc!
12 lata 11 miesiąc temu #291739 przez adee84
a ja się czuję lonely
12 lata 11 miesiąc temu #291750 przez happymamma
Hej... Bolą mnie plecy, boli mnie głowa, bolą mnie nawet włosy i paznkcie :( :( :( Nie cierpię chodzić po sklepach - wolę zakupy przez internet :dry:

Do tego jeszcze naprzeciwko mnie siedzi dziecko sztuk raz i jęczy, mędzi, że Ono jeść ryby nie będzie i ch..... :angry: I tak juz od półtorej godziny - poważnie :ohmy: Ja wyszłam z siebie juz godzinę temu, mąż dołączył zaraz potem i tak sobie stoimy :angry: :angry: :angry: Po kim Ona jest tak w........o uparta???? :unsure: :silly:

Haniu cieszym się, że mąż do Was wraca :woohoo: życz mu zdrówka od Nas :kiss:

Domii, tabliczka mnozenie już całe szczęście opanowana ;)

Martucha where are you??? don't you love as any more :ohmy: bo bede ryczeć!!!!!!!!!

Adee, łasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jak coś pominełam, to wybaczcie, bo ciężko pisać stojąc obok samego siebie :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291758 przez avika
Adee , Edytko co sie dzieje? nie smutajcie sie kobietki. Jutro nowy dzien , wyspicie sie i bedzie jak nie lepiej to chociaz troszke lepiej :kiss: :kiss: :kiss:

Happymamma :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #291759 przez angellika1
Hej moje sierpnióweczki :)

Mam caly czas błąd forum nie moge wejsc na przyszle mamy tylko ja sie pojawily sierpniówki w ostatniej dyskusji to udalo mi sie wejść mhyy dlaczego tak mi sie dzieje??

Opiekunka ktora miala byc do Nikosia umowila sie ze dzisiaj do nas przyjdzie i ..... nie przyszla!!! tkze zrezygnowaliśmy z niej i zostal nam żlobek niestety :( do państwowego czeka sie 2 lata wiec zostaje prywatny a koszt za caly dzień to 900zł!!! my chcemy dać na 5h tzn musimy ze wzgkedow finansowych bo to juz kosztuje 650zl i jakos z grafikami musimy sie dopasować.
Ja wracam 12 marca juz do pracy niestety :(

Niki cały dzień marudny moze to w koncu te ząbki....
A dzisiaj na śniadanko dostal biszkopty w mleku :) Daje mu też zwykłe flipsy do jedzenia a ze ja panikara jestem to sama trzymam bo boje sie ze ugryzie i sie zaksztusi...

a tak po za tym moj M
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 11 miesiąc temu #291764 przez Kasiek
hej
ledwo zyje ja :dry:
jeszcze maz wrocil z pracy i tez caly dzien spedzil w pracy w toalecie zamiast pr :dry: y biurku :huh: mam nadzieje ze nie zlapal jakiejs jelitowki?? :ohmy: zeby mi Igi nie zarazil

Marta no fajnie ze dietka dziala :laugh:

Madzia piekny masz golf naprawde ale ja bym wolala buziuchne obaczyc :silly: :lol:

Nika ja czytalam na necie ze te chrupki to po 7mc mozna dzieciom dawac, i tez wlasnie kupilam Idze taki sam sloiczek z lososiem ale dostanie go jutro :) ciekawe czy jej zasmakuje :)

Asik gratuluje udanej sprzedazy :) boze kiedy ja sobie paznokcie zrobie? :unsure: ja nie wiem chyba jestem niezorganizowana :dry: Asik kiedy Ty masz na to wszytsko czas?? powaznie podejrzewam ze sie sklonowalas bo jedna osoba nie dalaby rady ogarniac tak domu z malowaniem odsuwaniem sprzataniem, gotowaniem i dzieciem jeszcze :silly: :lol: i jesio caly czas zadbana :laugh: przyznaj sie :ohmy: masz klona czy nie? :silly: :lol: :woohoo: :woohoo:

Happymamma masz na mysli biedna Ale? :) to ona biedna tak nad tym talerzem z ta ryba siedzi od pol godziny??? :) :ohmy: odpuscie jej :P bo mi sie przypominaja czasy mojego dziecinstwa :laugh: ja tez tak siedzialam nad talerzem po dwie godziny i do tej pory mam traume z tego powodu :) i wypominam tacie za kazdym razem ze mnie tak zmuszali do jedzenia :laugh: :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291767 przez avika
Adee wish I could help you but I know the feeling.. tez tak mam czasem... ehh tule kofanie :kiss:

Kasiek wspolczuje, jakis poskakany dzis dzien byl :huh:

Marta co to za dietka? SB czy Dunkan? sorki ale umknelo mi chyba

aa no wlasnie Asik super, ze sie udalo sprzedac te meble, fajne byly

eehh no i nikogo juz nie ma...
12 lata 11 miesiąc temu #291769 przez adee84
Happymama Ty masz niesamowity dar opisywania sytuacji z humorem :laugh: :laugh:
a poza tym to napisałam, wysłałam i odpisali :unsure:
Angellika zrób sobie sierpniówki w zakładkach maybe :unsure:
Wasze dzieci jedzą a moja nadal only cyc :dry:
Avika :kiss: :kiss: chandra i ogół problemów mnie dopadł to wszystko, ale spoko :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291774 przez avika
Adee moj niby je ale i tak nie chce konczyc obiadku czy owockow a jak widzi cyc lub flasie lo sie z radosci trzesie i zawsze musi dopic ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia