BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291425 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #291430 przez Edyta
a my dzis marchewke dalej jedziemy i silvia zjadla prawie caly slojczek ja tez nie gotuje bo jestem beztalecie kulinarne :blink: i wygodnicka to wole kupic :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291431 przez soniasg
aha no to też spróbujemy :) ceny tych wszystkich szamanek są powalające.jak wróce do pracy to zobacze jak to cenowo u mnie wygląda ale wątpliwe, że lepiej bo z hipermarketami producenci lepiej żyją :P pozostanie mi jedynie żebranie u przedstawicieli oni mają dość :d

dostałam ostatnio skarpetki z gerbera od mojego ukochanego kierownika. szału może nie robią ale po domu w sam raz. jak któraś z Was chcę to mogę wysłać z 10 par

M wraca głodny z pracy więc trzeba iść obiad zrobic :P
12 lata 11 miesiąc temu #291464 przez Kasiek
hej
ja tylko na minutke :dry:
chcialam wam powiedziec ze Iga do teraz strzelila juz 7 kup :dry: :dry: :dry: mam nadzieje ze to tez tylko na ząbkowanie bo na biegunke mi to nie wyglada, kupa o konsystencji normalnej tylko ze czesto :dry: :dry: caly dzien kursuje miedzy przewijakiem a pokojem i tak w kolko, nogi mi odpadaja, w domu burdel na kółkach a mialam ambitny plan sprzatac :dry:
malo spala bo rano 40 minut a potem godzine, przed chwila znowu zasnela to moze choc zupe skoncze robic ;) juz napisalam mezowi na gg ze na obiad nie ma co liczyc :dry:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

no nic do weiczorka dziewczynki, potem poczytam co naskrobalyscie przez ten czas :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291526 przez motylek
Witam :)
Kornelka przechodzi dziś sama siebie. A ja już mam dość jej marudzenia. Jak to ząbki to niech szybko wychodzą :ohmy: ale jak dla mnie to jej dziąsła są niezmienione i jej ulubiona pozycja ostatnio to...siedzenie :dry: w innej to jest mega płacz... a ja jeszcze z nią sama do niedzieli :( :angry: ZWARIUJE :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #291529 przez Zuza
Witam.

U nas bez zmian bywałam na forum czytałam ale nie pisałam brak weny...

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 11 miesiąc temu #291550 przez Hania
kasiek, fifi przy dobrych wiatrach zrobi 5-6 kup na dzień i jak na razie dobrze mu z tym;)
motylku, pewnie zaraz wyjdą ząbki:)

Ja też jakoś nie mam weny :dry: padnięta jestem

Marcinowi wyczyścili ucho i słyszy jak przez wiadro i jutro chyba wyjdzie do domciu czeka na wieczorny obchód..
12 lata 11 miesiąc temu #291590 przez adee84
Sonia te skarpetki to takie białe z napisem gerber?ja mam jedną pare i są extra :)
moja mama była i jej żona(czyt. najlepsza koleżanka), która twierdzi, że Maja to jej wnusia bo swoich nie ma i miec raczej nie będzie i tak mi ją wymordowały, że po ich wyjściu przebrałam ją zjadła i padła :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291638 przez Asik

12 lata 11 miesiąc temu #291643 przez adee84
Asik gratuluję, nareszcie się odkujecie :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291654 przez Asik

12 lata 11 miesiąc temu #291659 przez adee84
ja nie oglądam tv jakoś. siedzę po cichu i ciemku. tak lubię. dziwna jestem wiem :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291663 przez Asik

12 lata 11 miesiąc temu #291673 przez adee84
ee jak Raf jest w domu to ogląda tv jak Maja już zaśnie, ona już śpi na noc, ja po prostu nie lubię telewizji. Też bym coś koło siebie zrobiła, ale nie mam motywacji i weny :dry: szkoda, że nikogo na forum nie będzie, ale nic to posiedzę troche i się położę :)
12 lata 11 miesiąc temu #291682 przez Edyta
Adee ja jestem ale jakos tak smutna Asik super ze sie udalo sprzedac mebelki...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia