- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291431 przez soniasg
aha no to też spróbujemy ceny tych wszystkich szamanek są powalające.jak wróce do pracy to zobacze jak to cenowo u mnie wygląda ale wątpliwe, że lepiej bo z hipermarketami producenci lepiej żyją pozostanie mi jedynie żebranie u przedstawicieli oni mają dość :d
dostałam ostatnio skarpetki z gerbera od mojego ukochanego kierownika. szału może nie robią ale po domu w sam raz. jak któraś z Was chcę to mogę wysłać z 10 par
M wraca głodny z pracy więc trzeba iść obiad zrobic
dostałam ostatnio skarpetki z gerbera od mojego ukochanego kierownika. szału może nie robią ale po domu w sam raz. jak któraś z Was chcę to mogę wysłać z 10 par
M wraca głodny z pracy więc trzeba iść obiad zrobic
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291464 przez Kasiek
hej
ja tylko na minutke
chcialam wam powiedziec ze Iga do teraz strzelila juz 7 kup mam nadzieje ze to tez tylko na ząbkowanie bo na biegunke mi to nie wyglada, kupa o konsystencji normalnej tylko ze czesto caly dzien kursuje miedzy przewijakiem a pokojem i tak w kolko, nogi mi odpadaja, w domu burdel na kółkach a mialam ambitny plan sprzatac
malo spala bo rano 40 minut a potem godzine, przed chwila znowu zasnela to moze choc zupe skoncze robic juz napisalam mezowi na gg ze na obiad nie ma co liczyc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no nic do weiczorka dziewczynki, potem poczytam co naskrobalyscie przez ten czas
ja tylko na minutke
chcialam wam powiedziec ze Iga do teraz strzelila juz 7 kup mam nadzieje ze to tez tylko na ząbkowanie bo na biegunke mi to nie wyglada, kupa o konsystencji normalnej tylko ze czesto caly dzien kursuje miedzy przewijakiem a pokojem i tak w kolko, nogi mi odpadaja, w domu burdel na kółkach a mialam ambitny plan sprzatac
malo spala bo rano 40 minut a potem godzine, przed chwila znowu zasnela to moze choc zupe skoncze robic juz napisalam mezowi na gg ze na obiad nie ma co liczyc
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no nic do weiczorka dziewczynki, potem poczytam co naskrobalyscie przez ten czas
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291526 przez motylek
Witam
Kornelka przechodzi dziś sama siebie. A ja już mam dość jej marudzenia. Jak to ząbki to niech szybko wychodzą ale jak dla mnie to jej dziąsła są niezmienione i jej ulubiona pozycja ostatnio to...siedzenie w innej to jest mega płacz... a ja jeszcze z nią sama do niedzieli ZWARIUJE
Kornelka przechodzi dziś sama siebie. A ja już mam dość jej marudzenia. Jak to ząbki to niech szybko wychodzą ale jak dla mnie to jej dziąsła są niezmienione i jej ulubiona pozycja ostatnio to...siedzenie w innej to jest mega płacz... a ja jeszcze z nią sama do niedzieli ZWARIUJE
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez motylek.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291550 przez Hania
kasiek, fifi przy dobrych wiatrach zrobi 5-6 kup na dzień i jak na razie dobrze mu z tym;)
motylku, pewnie zaraz wyjdą ząbki:)
Ja też jakoś nie mam weny padnięta jestem
Marcinowi wyczyścili ucho i słyszy jak przez wiadro i jutro chyba wyjdzie do domciu czeka na wieczorny obchód..
motylku, pewnie zaraz wyjdą ząbki:)
Ja też jakoś nie mam weny padnięta jestem
Marcinowi wyczyścili ucho i słyszy jak przez wiadro i jutro chyba wyjdzie do domciu czeka na wieczorny obchód..
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291590 przez adee84
Sonia te skarpetki to takie białe z napisem gerber?ja mam jedną pare i są extra
moja mama była i jej żona(czyt. najlepsza koleżanka), która twierdzi, że Maja to jej wnusia bo swoich nie ma i miec raczej nie będzie i tak mi ją wymordowały, że po ich wyjściu przebrałam ją zjadła i padła
moja mama była i jej żona(czyt. najlepsza koleżanka), która twierdzi, że Maja to jej wnusia bo swoich nie ma i miec raczej nie będzie i tak mi ją wymordowały, że po ich wyjściu przebrałam ją zjadła i padła
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291673 przez adee84
ee jak Raf jest w domu to ogląda tv jak Maja już zaśnie, ona już śpi na noc, ja po prostu nie lubię telewizji. Też bym coś koło siebie zrobiła, ale nie mam motywacji i weny szkoda, że nikogo na forum nie będzie, ale nic to posiedzę troche i się położę
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona