- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291900 przez angellika1
no o moze i tak ale fakt jest faktem ze malemu nic nie bylo tzn chba moze mkeczne prod.jesc/? tzn mleczne z mm
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291901 przez domii
Hej za nami kolejna fatalna noc
Kasiek rozumiem Cie doskonale,moj dzisiaj budzil sie 6 razy dobrze ze chociaz maz ze mna wstaje albo go usyypia po cycu bo normalnie to ja bym juz wogole nie funkcjonowala A kosmetyczki ci zazdroszcze
Happymamma ja tez siedzialam nieraz nad talerzem po 2 godziny biedna Alunia
Asik super ze ci sie te mebelki sprzedaly,moj M ma chopla na punkcie takich mebli
Soniaq to super ze ci sie podobalo napisz cos wiecej to sie wydaje ze zumba to takie podskoki ale na drugi dzien to naprawde czuc kazdy miesien jak boli
Avika pewnie jest sobota trza odpoczac i ladowac akumulatorki na caly tydzien
Angelika ja sobie zapisuje w pasku zakladek albo wchodze przez profil w ostatnie posty,bo tez mi blad wyskakuje a co do twarozku to zrob tak jak pisalas daj jeszcze kilka razy i zobaczysz moze juz nie bedzie mial alergi na mleko
Haniu super ze sie wyspalas ,moze i mnie kiedys bedzie dane
Pippin a u Ciebie jak nocka?
Edytamam nadzieje ze bedziesz miala dzis lepszy humorek
A my dzis na zakupki jedziemy z mlodym
Kasiek rozumiem Cie doskonale,moj dzisiaj budzil sie 6 razy dobrze ze chociaz maz ze mna wstaje albo go usyypia po cycu bo normalnie to ja bym juz wogole nie funkcjonowala A kosmetyczki ci zazdroszcze
Happymamma ja tez siedzialam nieraz nad talerzem po 2 godziny biedna Alunia
Asik super ze ci sie te mebelki sprzedaly,moj M ma chopla na punkcie takich mebli
Soniaq to super ze ci sie podobalo napisz cos wiecej to sie wydaje ze zumba to takie podskoki ale na drugi dzien to naprawde czuc kazdy miesien jak boli
Avika pewnie jest sobota trza odpoczac i ladowac akumulatorki na caly tydzien
Angelika ja sobie zapisuje w pasku zakladek albo wchodze przez profil w ostatnie posty,bo tez mi blad wyskakuje a co do twarozku to zrob tak jak pisalas daj jeszcze kilka razy i zobaczysz moze juz nie bedzie mial alergi na mleko
Haniu super ze sie wyspalas ,moze i mnie kiedys bedzie dane
Pippin a u Ciebie jak nocka?
Edytamam nadzieje ze bedziesz miala dzis lepszy humorek
A my dzis na zakupki jedziemy z mlodym
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291932 przez kiniaa
czesc dziewczyny
sprobuje Was nadrobic
bylam wczoraj z kolezankami w pubie, mialysmy isc do kina ale odechcialo nam sie i zostalysmy w tym pubie fajnie sie bawilam i w koncu troche sie oderwalam od codziennosci . Tylko szkoda ze Bella tym razem nie chciala nic jesc z butelki jak mnie nie bylo M do mnie nie dzwonil bo stwierdzil ze sobie poradzi, zrobil jej kaszke na moim mleku i to zjadla tylko.... przez 5 godz.... no ale jak przyszlam to siedziala na cycu pol godz wiec chyba nadrobila zaleglosci
ok ide nadrabiac bo ciekawa jestem co u Was
sprobuje Was nadrobic
bylam wczoraj z kolezankami w pubie, mialysmy isc do kina ale odechcialo nam sie i zostalysmy w tym pubie fajnie sie bawilam i w koncu troche sie oderwalam od codziennosci . Tylko szkoda ze Bella tym razem nie chciala nic jesc z butelki jak mnie nie bylo M do mnie nie dzwonil bo stwierdzil ze sobie poradzi, zrobil jej kaszke na moim mleku i to zjadla tylko.... przez 5 godz.... no ale jak przyszlam to siedziala na cycu pol godz wiec chyba nadrobila zaleglosci
ok ide nadrabiac bo ciekawa jestem co u Was
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291948 przez adee84
hej
u nas noc w miare ale to dlatego, że Maja obudziła się po22 wyspana i do 00:30 gadała jak najęta aż w końcu padła ale u mnie w łóżku
Sonia fajnie, że Ci się podobało i wybawiłaś się
Hania gratuluję nocki
Angellika super, że Nikosiowi nic nie było, a Ty już mnie nie kochasz????
Kasiek współczuję nocki, mój też nigdy nie wstaje w nocy, jego nic nie jest w stanie obudzić a chrapie jak traktor i do tego wydaje tysiąc innych wkurzających dźwięków i gada przez sen
Domi współczuję nocki
Kinia extra, że wieczór się udał
Edytka cieszę się, że u Was lepiej
u nas noc w miare ale to dlatego, że Maja obudziła się po22 wyspana i do 00:30 gadała jak najęta aż w końcu padła ale u mnie w łóżku
Sonia fajnie, że Ci się podobało i wybawiłaś się
Hania gratuluję nocki
Angellika super, że Nikosiowi nic nie było, a Ty już mnie nie kochasz????
Kasiek współczuję nocki, mój też nigdy nie wstaje w nocy, jego nic nie jest w stanie obudzić a chrapie jak traktor i do tego wydaje tysiąc innych wkurzających dźwięków i gada przez sen
Domi współczuję nocki
Kinia extra, że wieczór się udał
Edytka cieszę się, że u Was lepiej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291966 przez martucha
Hej dziewczyny melduje sie że zyje,ale przyznam sie szczerze że jakoś nie mam weny ostatnio na pisanie czytam Was na bierząco więc wiem co sie dzieje któraś coś mi sie kiedyś pytałą ale co bo już zapomniałam
Happymamma powiem tak...biedna Ala ehhhh dosyć że ją męczą tabliczką mnożenia co już zahacza o skandal to jeszcze zmuszają do jedzenia M A S A K R A
Domii Ty to zawsze o mnie pamiętasz no i Adee i Happymamma tyyyyyyyyż
Kasiek co do wstawania w nocy to u nas czasem nawet jest odwrotnie-ja nie słysze że mały się obudził i mój m wstaje no i juz od poczatku jest tak że m robi małemu w nocy mleko a ja mu tylko podaje butelke na śpiąco (czasami w trakcie zasypiam i m mnie budzi że mleko kapie na łóżko ) o! taka ze mnie matka!i najlepsze jest to ze ja czesto nie pamietam rano tego wszystkiego i m mi opowiada i leje
widzę że piszecie o jedzonku wiec proszę o pomoc Borys nie chce mleka próbuje mu je przemycić w postaci kaszki i to wszystko,ale z butelki NO WAY!!! prdzej wypije 150ml herbatki niż mleka...tak więc poranek zaczyna od kaszki z owocami, później deserek,póżniej obiadek,po obiadku dłuższa przerwa i kaszka przed spaniem,w międzyczasie pije duzo herbatki bo mleka nieeeeeeeeeee jedynie koło 23 sie przebudza to wtedy wypije 120ml mleka o to wszystko...czy ja mam mu cos jeszcze dawać oprócz tego
i słuchajcie....była u mnie pielęgniarka środowiskowa i pytała se czy Borys pije jeszcze mleko no wiec powiedziałam że tak ale że najwiecej w nocy bo budzi sie dwa razy....a ona na to że on juz jest za duzy na to zeby w nocy pić mleko i że pewnie on nie jest głodny tylko chce mu sie pic bo mamy sucho w mieszkaniu (pomimo nawilżaczy) i że prawdopodobnie gdybysmy nie mieli tak sucho to by sie w ogóle w nocy nie budził no i jestem w szoku...ale może mieć rację
ehhh a ze złych wieści...w ciązy miałysmy takie badanie które wykluczało pewna chorobe która nie jest szkodliwa dla mamy ale dla dzidziusia w brzuchu,pamietacie co to było chyba toxoplazmoza czy coś...już nie pamiętam...w kazdym bądz razie,moja bratowa to ma co gorsza powtarzała wyniki i jest gorzej do tego zaczeła lamic i miała wczoraj skurcze ehhh 3mam za nią kciuki ale czarno to widzę
Happymamma powiem tak...biedna Ala ehhhh dosyć że ją męczą tabliczką mnożenia co już zahacza o skandal to jeszcze zmuszają do jedzenia M A S A K R A
Domii Ty to zawsze o mnie pamiętasz no i Adee i Happymamma tyyyyyyyyż
Kasiek co do wstawania w nocy to u nas czasem nawet jest odwrotnie-ja nie słysze że mały się obudził i mój m wstaje no i juz od poczatku jest tak że m robi małemu w nocy mleko a ja mu tylko podaje butelke na śpiąco (czasami w trakcie zasypiam i m mnie budzi że mleko kapie na łóżko ) o! taka ze mnie matka!i najlepsze jest to ze ja czesto nie pamietam rano tego wszystkiego i m mi opowiada i leje
widzę że piszecie o jedzonku wiec proszę o pomoc Borys nie chce mleka próbuje mu je przemycić w postaci kaszki i to wszystko,ale z butelki NO WAY!!! prdzej wypije 150ml herbatki niż mleka...tak więc poranek zaczyna od kaszki z owocami, później deserek,póżniej obiadek,po obiadku dłuższa przerwa i kaszka przed spaniem,w międzyczasie pije duzo herbatki bo mleka nieeeeeeeeeee jedynie koło 23 sie przebudza to wtedy wypije 120ml mleka o to wszystko...czy ja mam mu cos jeszcze dawać oprócz tego
i słuchajcie....była u mnie pielęgniarka środowiskowa i pytała se czy Borys pije jeszcze mleko no wiec powiedziałam że tak ale że najwiecej w nocy bo budzi sie dwa razy....a ona na to że on juz jest za duzy na to zeby w nocy pić mleko i że pewnie on nie jest głodny tylko chce mu sie pic bo mamy sucho w mieszkaniu (pomimo nawilżaczy) i że prawdopodobnie gdybysmy nie mieli tak sucho to by sie w ogóle w nocy nie budził no i jestem w szoku...ale może mieć rację
ehhh a ze złych wieści...w ciązy miałysmy takie badanie które wykluczało pewna chorobe która nie jest szkodliwa dla mamy ale dla dzidziusia w brzuchu,pamietacie co to było chyba toxoplazmoza czy coś...już nie pamiętam...w kazdym bądz razie,moja bratowa to ma co gorsza powtarzała wyniki i jest gorzej do tego zaczeła lamic i miała wczoraj skurcze ehhh 3mam za nią kciuki ale czarno to widzę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291971 przez avika
witam w samo poludnie
Domii ehh jak sie pracowalo t owtedy to sie nazywalo sobota teraz to dzien taki jak kazdy inny, ale damy rade
wpolczuje nieprzespanych nocek. Moj skarb to sobie w nocy dyskoteke urzadzil i sobie pol godziny spiewal do smoczka, co nie zmienia faktu, ze trzeba bylo stac przy lozeczku bo jak smoka zgubil to wlaczal sie alarm; wiec zamiast wstawac co 5min postalam sobie i patrzylam co on tam wydziwia
Adee moze moj synus przylaczyl sie do tej samej imprezy na ktorej byla Twoja Majeczka bo moj od 24-0.30 podspiewywal sobie
Edytko super, ze juz lepiej.
Asik chyba musze sprobowac Twojego systemu bo ja ro sie nei wyrabiam a potem jeszcze to jeszcze tamto i jak juz sie ogarne i mowie o teraz to sie kimne chociaz te 10min to sie dziecie budzi i zonk jest.
u nas dzis dzien na spokojnie, teraz juz tylko prasowanie, skrocenie spodni i jakis szybki obiad. Synus spi to was nadrabiam
Kiniaa fajnie, ze sie odprezylas
EDYTUJE
czesc MArtucha chyba Adee i Edyta pytaly o makijaze
trzymam kciuki za bratowa
Domii ehh jak sie pracowalo t owtedy to sie nazywalo sobota teraz to dzien taki jak kazdy inny, ale damy rade
wpolczuje nieprzespanych nocek. Moj skarb to sobie w nocy dyskoteke urzadzil i sobie pol godziny spiewal do smoczka, co nie zmienia faktu, ze trzeba bylo stac przy lozeczku bo jak smoka zgubil to wlaczal sie alarm; wiec zamiast wstawac co 5min postalam sobie i patrzylam co on tam wydziwia
Adee moze moj synus przylaczyl sie do tej samej imprezy na ktorej byla Twoja Majeczka bo moj od 24-0.30 podspiewywal sobie
Edytko super, ze juz lepiej.
Asik chyba musze sprobowac Twojego systemu bo ja ro sie nei wyrabiam a potem jeszcze to jeszcze tamto i jak juz sie ogarne i mowie o teraz to sie kimne chociaz te 10min to sie dziecie budzi i zonk jest.
u nas dzis dzien na spokojnie, teraz juz tylko prasowanie, skrocenie spodni i jakis szybki obiad. Synus spi to was nadrabiam
Kiniaa fajnie, ze sie odprezylas
EDYTUJE
czesc MArtucha chyba Adee i Edyta pytaly o makijaze
trzymam kciuki za bratowa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291974 przez adee84
Martucha toksoplazmoza dokładnie, choroba odzwierzęca
trzymam mocno kciuki
Avika no chyba musieli razem balować
ja narazie uziemiona Maja śpi na mnie, Raf będzie odkurzał a ja potem biorę się za reszte i za obiad, tylko pomysła brak
trzymam mocno kciuki
Avika no chyba musieli razem balować
ja narazie uziemiona Maja śpi na mnie, Raf będzie odkurzał a ja potem biorę się za reszte i za obiad, tylko pomysła brak
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291976 przez avika
Martucha wydaje mi sie (oczywiscie to moje subiektywne zdanie i moge sie mylic), ze ona nie ma tak do konca racji.. ja bym obstawiala, ze moze on nie nabija tyle i potrzebuje kalorii i dlatego sie budzi, ale w sumie jakbys sprobowala ta 1dna pobudke nadal mleczko a ta 2ga pobudke tylko smokiem? Ja tak oduczylam mojego nocnego wstawania po mleczko. Widzialam, ze od jakiegos czasu pil, ale tak prawie co nic wiec zaczelam to karmienie zastepowac podajac tylko smoczka i sie okazalo, ze faktycznie on nie byl glodny tylko chcial sobie pociumciac.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #291977 przez martucha
Kocham Was kocham i codziennie o Was myślę ale czasu ostatnio brak,i po całym dniu jestem tak wykończona że już mi sie nie chce pisac tylko czytam poza tym wieczorem nie mam jak sie wkleić do dyskusji bo tematy juz pokończone...czytam Was tez na tel jak gdzies jestem ale wtedy nie odpisuje bo szału dostaje jak pisze na telefonie....poza tym jeżdżę teraz do koleżanki pracować w salonie i chyba wejde z nią w spółkę ale muszę to jeszcze przemyśleć bo trochę kasy musiałabym w to włożyć (której nie mam obecnie) no i tak to jest, do tego dwie przyjaciółki maja problemy i jestesmy cały czas na telefonie albo u mnie śpią....a no i jeszcze piekłam pączki ostatnio cały dzień i chciałam zrobić m niespodzinke i zawiozłam mu duża pączkowa paczkę żeby poczestował (miejsce pracy w którym pracuje) i natknełam się na ta bitch o której Wam wcześniej pisałam.Oczywiście przewidziałam to dlatego sie przygotowałam-czyt. odpie...... sie jak na wiejską imprezę haha jej mina kiedy mnie zobaczyła-bezcenna
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291978 przez avika
Adee a co masz to moze Ci pomoge z pomyslem?
Martucha tule i trzymam kciuki za podjecie decyzji.
aaa i super, chcialbym widziec jej mine pewnie szczena jej sie o schody obila z wrazenia
edytuje:
a moze wieksza flasie? moze 180ml w nocy? sprobujcie i zobaczycie czy jest gotowy na wiecej. Nmm pediatra mowila, ze nasz szkrab za malo przybiera na wadze a pil 180ml wiec przerzucilam sie na 210ml i na poczatku meczyl z 1-2butelki ateraz jak mu zrobie mniej to szybciej glodny
Martucha tule i trzymam kciuki za podjecie decyzji.
aaa i super, chcialbym widziec jej mine pewnie szczena jej sie o schody obila z wrazenia
edytuje:
a moze wieksza flasie? moze 180ml w nocy? sprobujcie i zobaczycie czy jest gotowy na wiecej. Nmm pediatra mowila, ze nasz szkrab za malo przybiera na wadze a pil 180ml wiec przerzucilam sie na 210ml i na poczatku meczyl z 1-2butelki ateraz jak mu zrobie mniej to szybciej glodny
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #291980 przez martucha
Avika dzięki za odpowiedź,włąśnie tez o tym myślałam bo troche mnie przeraziła tym co powiedziałam, bo powiem szczerze jak on tak odrzucił mleko to byłam spokojna bo wiedziałam że w nocy nadrobi braki a teraz??no zobaczymy spróbuje mu podac jedna butelke mleczka a później coś do picia moze faktycznie chce mu sie pić,a później spróbuje ze smoczkiem...
a co wy dajecie swoim bobasom pić??bo słyszałam że od soczków moga miec póxniej czarne zęby to prawda??Borysowi daje herbatke z hippa malina z różą, albo koperkową,albo po prostu wodę bo soczków nie chce pic...próbowałam z gerbera jabłkowy lub brzoskwiniowy ale nie chce kwasi sie i wali rączką w butelkę,próbowałam rozcieńczyć woda żeby nie było takie kwasne ale tez mu nie pasi ehhhh
a co wy dajecie swoim bobasom pić??bo słyszałam że od soczków moga miec póxniej czarne zęby to prawda??Borysowi daje herbatke z hippa malina z różą, albo koperkową,albo po prostu wodę bo soczków nie chce pic...próbowałam z gerbera jabłkowy lub brzoskwiniowy ale nie chce kwasi sie i wali rączką w butelkę,próbowałam rozcieńczyć woda żeby nie było takie kwasne ale tez mu nie pasi ehhhh
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #291981 przez adee84
Avika ziemniaki rybe marchew i aktualnie tyle i tu mój ból bo tym razem pomysłów brak
Martucha dumna jestem z Ciebie ja bym jeszcze na wejściu wycałowała męża tak żeby ta 'bicz' to widziała
szkoda, że tak rzadko wpadasz, tęsknimy...
Martucha dumna jestem z Ciebie ja bym jeszcze na wejściu wycałowała męża tak żeby ta 'bicz' to widziała
szkoda, że tak rzadko wpadasz, tęsknimy...
Moderatorzy: ilona