BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #292063 przez avika
Pippin no wiesz jak siebie jeszcze do pomocy i pogaduch dorzucisz to z mojej strony - nol problem, jeszcze tylko Hanie trzeba zapytac, czy sie zgodzi :lol:

dobra na razie was zostawie i troche sie jednak na tym prasowaniu poskupiam B)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #292070 przez Hania
avika, na klachy moge wpaść bo prasować nie znoszę ;)
pippin, M od jakiś 2h w domciu :lol: teściu po niego jechał. Dalej słyszy jak przez wiadro i smaku nie czuje ale w jego przypadku to nawet dobrze :silly: :blink: :blink:
łeb mnie n..... :(
12 lata 11 miesiąc temu #292080 przez Pippin
heheh ze niby kiepska z Ciebie kucharka??? :) nie sądzę :)

mnie wczoraj głowica napitalała od samego rana :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #292120 przez motylek
Witam :laugh:
Ja już dziś troszkie lepszy humorek,a to chyba dlatego że się nawet wyspałam,pomimo że Kornelka postanowiła już o 3 nie spać i do 4. leżała zemną w łóżku,aż chyba znudziło jej się gadanie do siebie i poszła jeszcze do 9 spać. Kornelka marudzi dalej i cały czas coś jej nie pasuje i płacze.
Czy wasze dzieci też takie małe marudy są jak wychodzą im ząbki? A czy dziąsła były zmienione u waszych dzieci przed wyjściem ząbów?
12 lata 11 miesiąc temu #292132 przez adee84
To Avika ja też mogę do Ciebie??? :)
Motylku Maja marudzi tylko jak nikt z nią nie siedzi :) ;)
Renatka widzę Cię nie piszesz nic!!!what's up???
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292134 przez Kasiek
Motylku moja nie miala zmienionych dziasel w ogole, zero zaczerwienienia czy spuchniecia :dry: tylko to jej marudztwo mnie na slad naprowadzilo i to ze dopiero ja zeby zelem smarowalam to zasypiala po godzinnym poplakiwaniu :huh:

Kinia fajnie ze sie z domku wyrwalas, tez marze o czyms takim :)

Martucha ja tez mroze ale w sloiczkach po jedzonku :) :) ostatnio nawet jak kupilam sloiczek i mlodej nie posmakowal w ogole to reszte zamrozilam w tym wlasnie sloiczku z nadzieja ze za jakies2-3tyg zmieni zdanie :laugh: ale oczywiscie reszte co zostala w sloiczku, nie to z miseczki :laugh:
ale pojemniki na mocz to swietny pomysl, tez zakupie :laugh:
a z tym wstawaniem w nocy to dobre :lol:
i mąz sie zachowal super :) a ta pielegniarka to zdrowa na umysle?? ja za duzy na mleko w nocy?? za duzy na mleko to moze byc jak skonczy 10msc a teraz jesli potrzebuje to co masz dziecku odmawiac??

Hania ja tez nie znosze prasowac.............wiec nie prasuje :P no tylko wtedy kiedy jakas rzecz chce zalozyc a wymieta jest :P a mąż tez sobie sam przed wyjsciem prasuje :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Angelika mi sie wydaje ze Nikos dobrze zjada :) moja to przy waszych malo je :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #292138 przez Kasiek
aha kupilam dzis dwa kubki niekapki :lol: z miekkim i twardym ustnikiem :) i przetestowalam i tak:
z twardym ustnikiem jak jej sie po prostu wlewa do buzi herbatke to łyka :) sama nie ssie :)
z miekkim ustnikiem tez nie ssie, tylko sobie nim jezdzi po dziaslach i tak jej sie spodobalo ze zaczela plakac jak chcielismy jej kubek zabrac ;) chyba jej ulge przynosi cos mi sie wydaje

i tyle :huh: ale moze z biegiem czasu załapie o co chodzi :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #292147 przez adee84
Kasiek fajnie :) m ładnie się zachował :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292161 przez kiniaa
jest tu ktos?

jakos mi nudno dzis :S

a pisalam Wam ze bylam u dietetyka wczoraj? no wiec bylam i pani kazala wprowadzac zupke :) tylko ze Bella cos zupek nie lubi. I dostalam ksiazke kucharska z przepisami dla dzieci z alergia na mleko :laugh:

Angelika moim skromnym zdaniem :blush: Nikos pieknie je ( tfu tfu ). I cieszylambym sie jakby Bella choc polowe tego jadla :) moja je jakies 400-500 ml mleka na dobe ( tak mysle mniej wiecej bo wiadomo cycki nie przezroczyste ;) ) zupki zje 2 lyzeczki, kleiku na noc 60 ml :)

Motylku tak, moje dziecko jest maruda jak wychodza zabki, zle spi, nic ja nie interesuje do tego jeszcze piszczy calymi dniami

Kasiek ooo o super ze juz z kubeczka pije :) jutro swojej kupie moze akurat wypije cos :)

aha nie napisalam Wam najlepszego. Wczoraj mialam szczesliwy dzien :)
zamowilam sobie czerwone wino i nie mieli wiec dostalam gratis biale wino i lemoniade w ramach przeprosin ;) no i wygralam na automatach 9 funtow :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #292166 przez adee84
aleee mi się nudzi :dry: :dry: :dry:
Raf śpi, Maja śpi, Bimber śpi, a mi się spać nie chce :dry:
Kinia rzeczywiście udany dzień :)
12 lata 11 miesiąc temu #292167 przez angellika1
Adee co sie do mnie nie odzywasz???
12 lata 11 miesiąc temu #292168 przez adee84
odzywam :kiss: :kiss: :lol: :lol: