BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #292384 przez Pippin
hej
:) moje dziecko pokaszluje ale to chyba od nadmiaru śliny??macie któraś tak??

adee majeczka ma przepiękny uśmiech :) pączuszek :laugh:

ja tez nie jestem pawie w temacie niestety nie potrafie wszystkiego nadrobic jak juz siadam to zaraz mojedziecko przywołuje mnie do porządku :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292386 przez Edyta
Dzien Dobry :)
My juz po 1 jedzonku znaczy Silvia i wlasnie zerka na Mamusue i usypia
a Ja coz postanowilam zajrzec ale widze ze wczoraj zero odzewu a dzis Pierwsza :lol:
no i z racji tego ze jest niedziela a ja nie spalam do 3 w nocy bo jakos tak nie moglam to czas jeszcze na drzemke :blink: Milej Niedzieli :)ooooooo Pippin mnie wyprzedzila o pare sekud :silly: no dobra to 2 jestem :lol: :silly: :lol:
Pippin tak tak kaszel moze byc z nadmiaru sliny i tego ze dzieci pchaja raczki do buzi pytalam pediatry moja tez czesto kaszle pokasluje wiec sie nie martw :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #292389 przez Pippin
a moje dziecko nie chce cyca :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292390 przez Edyta
czemu... :unsure: podawalas mu moze butelke i lepiej mu lecialo ja zrobilam taki blad i teraz odciagam ...to sobie pospalam silvia nie ma zamiaru arie operowa mi tu serwuje a myslalam ze usnie zaraz :dry:lece do dziecia bo yyy sie zaczyna :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292394 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #292395 przez Monka193
Dzień Dobry :*
Nie było mnie troszkę i jak zwykle nie wiem co się dzieję mój Dominiczek ma Jelitówkę i strasznie dokucza a na dodatek zęby ;( mam już dość mam nadzieje że skończy się to jak naj szybciej pozdrawiam wszystkie Dzieciaczki i was Mamusię zdrówka życzę :* Miłej Niedzieli :*

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 11 miesiąc temu #292408 przez Hania
Hejka:)
pippin, możliwe ,ze z nadmiaru sliny, fifi też tak ma
Edytko, Ja nie śpię od 3-ciej bo Fifi znów miał ochotę na zabawę.
Asik, jak Ty to robisz, że Szymuś przesypia noce? za miesiąc wracam do pracy i nie wyobrażam sobie w tym czasie nocek. :dry:
monka, Zdrówka dla Dominika :kiss: :kiss: :kiss:
No i M marudny :dry: no ale co się dziwić...
12 lata 11 miesiąc temu #292410 przez jusia
Hej dziewczyny :) powolutku was nadrabiam :)
Asik hihihihihi szalejecie :) ja mam @ wiec nic z tego, spoznialam sie spozniala, straszyla i jest wkoncu :) hihihihi
Pippin WIki tez kaszle sporo, ja juz glupieje, niby nie na infekcje a jednak martwi mnie to...jak wstanie to ja posłucham, bo teraz jest duzo zapalen sokrzeli i płuc u takich malsuzkow :(
Wczoraj nas znajomi odwiedzili :) bylo baardzo fajnie, takie spontaniczne spotkanie a sie udało super :) M zrobił pijane misie :)))) żelki z wodka :) smakowaly wszystkim :) kolezanka przyniosła nalewke kukułkowa :) tez pyszna była :)
dzisiaj w domu siedzimy bo mroz u nas -16!! mama chciala zebysmy przyjechali ale nei wyniose Wikusi na taki mroz :( a szkoda bo mama robi rosołek mmmmmm :) sama nie weim...wy jakos wynosicie do samochodu dzieci???
nadrabiam...
12 lata 11 miesiąc temu #292412 przez happymamma
Dzień Dobry Bobry! :lol:

Pipin, jeżleli masz na myśli to, że ssie, po czym odwraca główkę, znowu ssie i odwraca i tak w kółko i efektywne nakarmienie zajmuje pół dnia, to nie przejmuj się - zaczął dostrzegać rozpraszające go bodźcce z zewnątrz i tak już niestety zostanie :dry: Jasio je tak już od jakiegoś czasu :dry: no i pewnie jak zacznie jesc z talerza, to bedzie sleczał nad rybą :lol: :silly:

Monka
współczuję jelitówki - Tobie i biednmu Dominisiowi :(

Jusia -16 :ohmy: :ohmy: Syberia, brrrrrrrrrrr...

A ja nie mam jeszcze @ i wcale nie tęsknię :blush:

Renatko, hop hooooooooooooooooooooooooop....
12 lata 11 miesiąc temu #292421 przez adee84
Guten Morgen Meine Freundin :laugh:
nie wyspałąm się i mam lenia ale buraczki wstawiłam, to mam chwile :)
wystawiłam tą nieszczęsną ławę na tablicy ale wątpię żeby poszła :dry:
Kinia ja oglądałam, nawet fajny ale Doopy nie urywa :)
Madzia pozdrów mensza i przekaż żeby Cię częściej do nas wyganiał :laugh:
Renatko :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Edyś Maja smoka wcale nie ssie nigdy więc nie pomogę :)
Pippin może być od nadmiaru :) a jak je tak jak opisała Happymama to się nie martw, Majka robi identycznie, najlepiej by wg niej było jakby cyca można było oderwać i sobie z nim wszędzie chodzić :woohoo:
Monka współczuję :kiss:
Asik kocico :lol: :lol:
Hania Tobie również nocki współczuję :kiss:
Jusia fajnie, że wieczór się udał :)
Happymama hello :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292423 przez Hania
happymamma, zazdroszczę braku @
jusia, u nas też b. zimno :dry: Fifikowi przed wyjściem na dwór okrywam buźkę szalikiem:)
adee, ja też mam lenia ale łobiod dla M muszę zrobić
12 lata 11 miesiąc temu #292424 przez domii
Hej

Moje dziecko dzisiaj w nocy tylko 3 razy wstawalo na jedzenie i odrazu zasypialo :ohmy: wiec sie wyspalam :)

Martucha ja nie mroze zupek, z tego wzgledu ze nie mam miejsca,T zawalila cala zamrazarke i wszystko jest potrzebne :angry: jedynie co to mroze miesko i tak teraz mam zamrozonego krolika,zreszta co dwa dni gotuje zupki,odrazy przekladam polowe do sloiczka i wkladam do podgrzewacza a druga czesc do pojemniczka i do lodowki.
Super ze upieklas paczki i zanioslas do pracy chcialabym zobaczyc mine tej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:laugh: A co do picia to Blazejek tylko raz pil herbatke nie pamietam jaka ale strasznie slodka byla, jak mu z hippa zrobilam owocowa to nie chcial :dry: predzej sama wode mineralna wypije niz herbatke czy soczek

Happymamma no to mialas zlot w domu ;)

Adee ale fajne Majeczka z tym zabkiem wyglada :)

Kinia czytalam na forach roznych o tym syropie ze bardzo skuteczny-wiesz u nas narazie po niczym nie widze poprawy wiec szukam i szukam czegos skutecznego,super w tym pubie ze dali ci to wino i lemoniade i ze wygralas na automatach-jednym slowem mialas udany dzien :)

Edyta no i widzisz mezus sie spisal,a co do wakacji to ja tez bylam na Chorwacji i bylo extra,no chcialabym zeby Blazejek spal jak Silvia :) moze pozniej bedzie lepiej sypial,narazie ksztalci sie intensywnie w gadaniu,spiewaniu,lapaniu stopek i siadaniu :lol:

Hania super ze M w domu juz :)

Pippin no to ty jakis cyborg jestes skoro piszesz ze co godzine wstawalas i sie wyspalas :S moze to chwilowe z tym apetytem :(

Motylek Blazejek strasznie marudzi a zabkow braak :(

Kasiek to super M sie zachowal :) my mamy niekapek treningowy i Blazej czasem pije z niego ale przewaznie sie nim bawi

Avika no to mnie pocieszylas z tymi zabkami :(

Asik to super Szymek spal

Angelika straszny ten opis co wrzucilas z tego porwania :ohmy:

A zakupki sie udaly,my sobie kupilismy posciel i wklad do niej,a Blazejkowi troche ciuchow dwa smoczki od 6m+ zobilismy zapasy w Tesco kaszek i obiadkow i troche kosmetykow kupilismy :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #292426 przez jusia
Edyta to mnie przywołałaś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wikusia spi ze smokiem :( niestety w dzien nie umie inaczej usnac...
Happymamma nie wiem czy dobrze wyczytalam pozbyliscie sie juz smoka?? to juz ten czas?? nie wiem jak to sie uda u nas...
Adee alez Maja jest cudna :) prześliczna :)
Kinia ale fajnie wygralas na automatach :)))) heheheh
Martucha moja kol w ciazy leczyla toxo i synek jest zdrowy takze spokojnie, bedzie dobrze...
Monka zdrowka dla Dominika :kiss:
Haniu jak sie M czuje po operacji?? doczytalam ze juz do domu wrocil :)
Motylku u nas niby gorne jedynki ida i ida, mała marudzi ale cos tych zabkow nie widac...wiec ja juz nie wiem, dziosla niby troche rozmiekniete ale nei bardzo...
Pippin u nas jak bylo -5 to wychodzilismy na spacery, teraz jest od -9 do -16 wiec nie chodzimy :( a ma byc zimniej :/ o kurcze przeczytalam o tym trzylatku :angry: :angry: :angry: nie pozwolilabym jako matka na cos takiego, chyba bym tego faceta skatowala jakby tknal moja maleńka!!
Martucha...no dziwna ta polozna...ale wogole po co przyszla do ciebie?????? Wiki je w nocy dzisiaj jak goscie poszli to sie obudzila o 2 i potem o 7 na mleczko... i jak Borys?? je mleko?? ciekawe czemu tak :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #292432 przez Hania
100 lat Leszkowi :kiss: :kiss: :kiss: :)
domii, super, że się wyspałaś. A ja się zastanawiam nad kupnem kolejnych smoczków.
jusia, czuje się dobrze, czasem trochę uszko zaboli, główka... zaczynają drażnić go niektóre dźwięki najczęściej z wysoką częstotliwością.
12 lata 11 miesiąc temu #292437 przez adee84
100000 lat i wszystkiego naj naj naj dla Lesia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
idę zjeść śniadanie, zaraz wracam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia