- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292384 przez Pippin
hej
moje dziecko pokaszluje ale to chyba od nadmiaru śliny??macie któraś tak??
adee majeczka ma przepiękny uśmiech pączuszek
ja tez nie jestem pawie w temacie niestety nie potrafie wszystkiego nadrobic jak juz siadam to zaraz mojedziecko przywołuje mnie do porządku
moje dziecko pokaszluje ale to chyba od nadmiaru śliny??macie któraś tak??
adee majeczka ma przepiękny uśmiech pączuszek
ja tez nie jestem pawie w temacie niestety nie potrafie wszystkiego nadrobic jak juz siadam to zaraz mojedziecko przywołuje mnie do porządku
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292386 przez Edyta
Dzien Dobry
My juz po 1 jedzonku znaczy Silvia i wlasnie zerka na Mamusue i usypia
a Ja coz postanowilam zajrzec ale widze ze wczoraj zero odzewu a dzis Pierwsza
no i z racji tego ze jest niedziela a ja nie spalam do 3 w nocy bo jakos tak nie moglam to czas jeszcze na drzemke Milej Niedzieli :)ooooooo Pippin mnie wyprzedzila o pare sekud no dobra to 2 jestem
Pippin tak tak kaszel moze byc z nadmiaru sliny i tego ze dzieci pchaja raczki do buzi pytalam pediatry moja tez czesto kaszle pokasluje wiec sie nie martw
My juz po 1 jedzonku znaczy Silvia i wlasnie zerka na Mamusue i usypia
a Ja coz postanowilam zajrzec ale widze ze wczoraj zero odzewu a dzis Pierwsza
no i z racji tego ze jest niedziela a ja nie spalam do 3 w nocy bo jakos tak nie moglam to czas jeszcze na drzemke Milej Niedzieli :)ooooooo Pippin mnie wyprzedzila o pare sekud no dobra to 2 jestem
Pippin tak tak kaszel moze byc z nadmiaru sliny i tego ze dzieci pchaja raczki do buzi pytalam pediatry moja tez czesto kaszle pokasluje wiec sie nie martw
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292390 przez Edyta
czemu... podawalas mu moze butelke i lepiej mu lecialo ja zrobilam taki blad i teraz odciagam ...to sobie pospalam silvia nie ma zamiaru arie operowa mi tu serwuje a myslalam ze usnie zaraz :dry:lece do dziecia bo yyy sie zaczyna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292395 przez Monka193
Dzień Dobry :*
Nie było mnie troszkę i jak zwykle nie wiem co się dzieję mój Dominiczek ma Jelitówkę i strasznie dokucza a na dodatek zęby ;( mam już dość mam nadzieje że skończy się to jak naj szybciej pozdrawiam wszystkie Dzieciaczki i was Mamusię zdrówka życzę :* Miłej Niedzieli :*
Nie było mnie troszkę i jak zwykle nie wiem co się dzieję mój Dominiczek ma Jelitówkę i strasznie dokucza a na dodatek zęby ;( mam już dość mam nadzieje że skończy się to jak naj szybciej pozdrawiam wszystkie Dzieciaczki i was Mamusię zdrówka życzę :* Miłej Niedzieli :*
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292408 przez Hania
Hejka:)
pippin, możliwe ,ze z nadmiaru sliny, fifi też tak ma
Edytko, Ja nie śpię od 3-ciej bo Fifi znów miał ochotę na zabawę.
Asik, jak Ty to robisz, że Szymuś przesypia noce? za miesiąc wracam do pracy i nie wyobrażam sobie w tym czasie nocek.
monka, Zdrówka dla Dominika
No i M marudny no ale co się dziwić...
pippin, możliwe ,ze z nadmiaru sliny, fifi też tak ma
Edytko, Ja nie śpię od 3-ciej bo Fifi znów miał ochotę na zabawę.
Asik, jak Ty to robisz, że Szymuś przesypia noce? za miesiąc wracam do pracy i nie wyobrażam sobie w tym czasie nocek.
monka, Zdrówka dla Dominika
No i M marudny no ale co się dziwić...
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #292410 przez jusia
Hej dziewczyny powolutku was nadrabiam
Asik hihihihihi szalejecie ja mam @ wiec nic z tego, spoznialam sie spozniala, straszyla i jest wkoncu hihihihi
Pippin WIki tez kaszle sporo, ja juz glupieje, niby nie na infekcje a jednak martwi mnie to...jak wstanie to ja posłucham, bo teraz jest duzo zapalen sokrzeli i płuc u takich malsuzkow
Wczoraj nas znajomi odwiedzili bylo baardzo fajnie, takie spontaniczne spotkanie a sie udało super M zrobił pijane misie ))) żelki z wodka smakowaly wszystkim kolezanka przyniosła nalewke kukułkowa tez pyszna była
dzisiaj w domu siedzimy bo mroz u nas -16!! mama chciala zebysmy przyjechali ale nei wyniose Wikusi na taki mroz a szkoda bo mama robi rosołek mmmmmm sama nie weim...wy jakos wynosicie do samochodu dzieci???
nadrabiam...
Asik hihihihihi szalejecie ja mam @ wiec nic z tego, spoznialam sie spozniala, straszyla i jest wkoncu hihihihi
Pippin WIki tez kaszle sporo, ja juz glupieje, niby nie na infekcje a jednak martwi mnie to...jak wstanie to ja posłucham, bo teraz jest duzo zapalen sokrzeli i płuc u takich malsuzkow
Wczoraj nas znajomi odwiedzili bylo baardzo fajnie, takie spontaniczne spotkanie a sie udało super M zrobił pijane misie ))) żelki z wodka smakowaly wszystkim kolezanka przyniosła nalewke kukułkowa tez pyszna była
dzisiaj w domu siedzimy bo mroz u nas -16!! mama chciala zebysmy przyjechali ale nei wyniose Wikusi na taki mroz a szkoda bo mama robi rosołek mmmmmm sama nie weim...wy jakos wynosicie do samochodu dzieci???
nadrabiam...
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292412 przez happymamma
Dzień Dobry Bobry!
Pipin, jeżleli masz na myśli to, że ssie, po czym odwraca główkę, znowu ssie i odwraca i tak w kółko i efektywne nakarmienie zajmuje pół dnia, to nie przejmuj się - zaczął dostrzegać rozpraszające go bodźcce z zewnątrz i tak już niestety zostanie Jasio je tak już od jakiegoś czasu no i pewnie jak zacznie jesc z talerza, to bedzie sleczał nad rybą
Monka współczuję jelitówki - Tobie i biednmu Dominisiowi
Jusia -16 Syberia, brrrrrrrrrrr...
A ja nie mam jeszcze @ i wcale nie tęsknię
Renatko, hop hooooooooooooooooooooooooop....
Pipin, jeżleli masz na myśli to, że ssie, po czym odwraca główkę, znowu ssie i odwraca i tak w kółko i efektywne nakarmienie zajmuje pół dnia, to nie przejmuj się - zaczął dostrzegać rozpraszające go bodźcce z zewnątrz i tak już niestety zostanie Jasio je tak już od jakiegoś czasu no i pewnie jak zacznie jesc z talerza, to bedzie sleczał nad rybą
Monka współczuję jelitówki - Tobie i biednmu Dominisiowi
Jusia -16 Syberia, brrrrrrrrrrr...
A ja nie mam jeszcze @ i wcale nie tęsknię
Renatko, hop hooooooooooooooooooooooooop....
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292421 przez adee84
Guten Morgen Meine Freundin
nie wyspałąm się i mam lenia ale buraczki wstawiłam, to mam chwile
wystawiłam tą nieszczęsną ławę na tablicy ale wątpię żeby poszła
Kinia ja oglądałam, nawet fajny ale Doopy nie urywa
Madzia pozdrów mensza i przekaż żeby Cię częściej do nas wyganiał
Renatko
Edyś Maja smoka wcale nie ssie nigdy więc nie pomogę
Pippin może być od nadmiaru a jak je tak jak opisała Happymama to się nie martw, Majka robi identycznie, najlepiej by wg niej było jakby cyca można było oderwać i sobie z nim wszędzie chodzić
Monka współczuję
Asik kocico
Hania Tobie również nocki współczuję
Jusia fajnie, że wieczór się udał
Happymama hello
nie wyspałąm się i mam lenia ale buraczki wstawiłam, to mam chwile
wystawiłam tą nieszczęsną ławę na tablicy ale wątpię żeby poszła
Kinia ja oglądałam, nawet fajny ale Doopy nie urywa
Madzia pozdrów mensza i przekaż żeby Cię częściej do nas wyganiał
Renatko
Edyś Maja smoka wcale nie ssie nigdy więc nie pomogę
Pippin może być od nadmiaru a jak je tak jak opisała Happymama to się nie martw, Majka robi identycznie, najlepiej by wg niej było jakby cyca można było oderwać i sobie z nim wszędzie chodzić
Monka współczuję
Asik kocico
Hania Tobie również nocki współczuję
Jusia fajnie, że wieczór się udał
Happymama hello
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292423 przez Hania
happymamma, zazdroszczę braku @
jusia, u nas też b. zimno Fifikowi przed wyjściem na dwór okrywam buźkę szalikiem:)
adee, ja też mam lenia ale łobiod dla M muszę zrobić
jusia, u nas też b. zimno Fifikowi przed wyjściem na dwór okrywam buźkę szalikiem:)
adee, ja też mam lenia ale łobiod dla M muszę zrobić
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292424 przez domii
Hej
Moje dziecko dzisiaj w nocy tylko 3 razy wstawalo na jedzenie i odrazu zasypialo wiec sie wyspalam
Martucha ja nie mroze zupek, z tego wzgledu ze nie mam miejsca,T zawalila cala zamrazarke i wszystko jest potrzebne jedynie co to mroze miesko i tak teraz mam zamrozonego krolika,zreszta co dwa dni gotuje zupki,odrazy przekladam polowe do sloiczka i wkladam do podgrzewacza a druga czesc do pojemniczka i do lodowki.
Super ze upieklas paczki i zanioslas do pracy chcialabym zobaczyc mine tej A co do picia to Blazejek tylko raz pil herbatke nie pamietam jaka ale strasznie slodka byla, jak mu z hippa zrobilam owocowa to nie chcial predzej sama wode mineralna wypije niz herbatke czy soczek
Happymamma no to mialas zlot w domu
Adee ale fajne Majeczka z tym zabkiem wyglada
Kinia czytalam na forach roznych o tym syropie ze bardzo skuteczny-wiesz u nas narazie po niczym nie widze poprawy wiec szukam i szukam czegos skutecznego,super w tym pubie ze dali ci to wino i lemoniade i ze wygralas na automatach-jednym slowem mialas udany dzien
Edyta no i widzisz mezus sie spisal,a co do wakacji to ja tez bylam na Chorwacji i bylo extra,no chcialabym zeby Blazejek spal jak Silvia moze pozniej bedzie lepiej sypial,narazie ksztalci sie intensywnie w gadaniu,spiewaniu,lapaniu stopek i siadaniu
Hania super ze M w domu juz
Pippin no to ty jakis cyborg jestes skoro piszesz ze co godzine wstawalas i sie wyspalas moze to chwilowe z tym apetytem
Motylek Blazejek strasznie marudzi a zabkow braak
Kasiek to super M sie zachowal my mamy niekapek treningowy i Blazej czasem pije z niego ale przewaznie sie nim bawi
Avika no to mnie pocieszylas z tymi zabkami
Asik to super Szymek spal
Angelika straszny ten opis co wrzucilas z tego porwania
A zakupki sie udaly,my sobie kupilismy posciel i wklad do niej,a Blazejkowi troche ciuchow dwa smoczki od 6m+ zobilismy zapasy w Tesco kaszek i obiadkow i troche kosmetykow kupilismy
Moje dziecko dzisiaj w nocy tylko 3 razy wstawalo na jedzenie i odrazu zasypialo wiec sie wyspalam
Martucha ja nie mroze zupek, z tego wzgledu ze nie mam miejsca,T zawalila cala zamrazarke i wszystko jest potrzebne jedynie co to mroze miesko i tak teraz mam zamrozonego krolika,zreszta co dwa dni gotuje zupki,odrazy przekladam polowe do sloiczka i wkladam do podgrzewacza a druga czesc do pojemniczka i do lodowki.
Super ze upieklas paczki i zanioslas do pracy chcialabym zobaczyc mine tej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
pipy
Happymamma no to mialas zlot w domu
Adee ale fajne Majeczka z tym zabkiem wyglada
Kinia czytalam na forach roznych o tym syropie ze bardzo skuteczny-wiesz u nas narazie po niczym nie widze poprawy wiec szukam i szukam czegos skutecznego,super w tym pubie ze dali ci to wino i lemoniade i ze wygralas na automatach-jednym slowem mialas udany dzien
Edyta no i widzisz mezus sie spisal,a co do wakacji to ja tez bylam na Chorwacji i bylo extra,no chcialabym zeby Blazejek spal jak Silvia moze pozniej bedzie lepiej sypial,narazie ksztalci sie intensywnie w gadaniu,spiewaniu,lapaniu stopek i siadaniu
Hania super ze M w domu juz
Pippin no to ty jakis cyborg jestes skoro piszesz ze co godzine wstawalas i sie wyspalas moze to chwilowe z tym apetytem
Motylek Blazejek strasznie marudzi a zabkow braak
Kasiek to super M sie zachowal my mamy niekapek treningowy i Blazej czasem pije z niego ale przewaznie sie nim bawi
Avika no to mnie pocieszylas z tymi zabkami
Asik to super Szymek spal
Angelika straszny ten opis co wrzucilas z tego porwania
A zakupki sie udaly,my sobie kupilismy posciel i wklad do niej,a Blazejkowi troche ciuchow dwa smoczki od 6m+ zobilismy zapasy w Tesco kaszek i obiadkow i troche kosmetykow kupilismy
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #292426 przez jusia
Edyta to mnie przywołałaś
Wikusia spi ze smokiem niestety w dzien nie umie inaczej usnac...
Happymamma nie wiem czy dobrze wyczytalam pozbyliscie sie juz smoka?? to juz ten czas?? nie wiem jak to sie uda u nas...
Adee alez Maja jest cudna prześliczna
Kinia ale fajnie wygralas na automatach ))) heheheh
Martucha moja kol w ciazy leczyla toxo i synek jest zdrowy takze spokojnie, bedzie dobrze...
Monka zdrowka dla Dominika
Haniu jak sie M czuje po operacji?? doczytalam ze juz do domu wrocil
Motylku u nas niby gorne jedynki ida i ida, mała marudzi ale cos tych zabkow nie widac...wiec ja juz nie wiem, dziosla niby troche rozmiekniete ale nei bardzo...
Pippin u nas jak bylo -5 to wychodzilismy na spacery, teraz jest od -9 do -16 wiec nie chodzimy a ma byc zimniej :/ o kurcze przeczytalam o tym trzylatku nie pozwolilabym jako matka na cos takiego, chyba bym tego faceta skatowala jakby tknal moja maleńka!!
Martucha...no dziwna ta polozna...ale wogole po co przyszla do ciebie?????? Wiki je w nocy dzisiaj jak goscie poszli to sie obudzila o 2 i potem o 7 na mleczko... i jak Borys?? je mleko?? ciekawe czemu tak
Wikusia spi ze smokiem niestety w dzien nie umie inaczej usnac...
Happymamma nie wiem czy dobrze wyczytalam pozbyliscie sie juz smoka?? to juz ten czas?? nie wiem jak to sie uda u nas...
Adee alez Maja jest cudna prześliczna
Kinia ale fajnie wygralas na automatach ))) heheheh
Martucha moja kol w ciazy leczyla toxo i synek jest zdrowy takze spokojnie, bedzie dobrze...
Monka zdrowka dla Dominika
Haniu jak sie M czuje po operacji?? doczytalam ze juz do domu wrocil
Motylku u nas niby gorne jedynki ida i ida, mała marudzi ale cos tych zabkow nie widac...wiec ja juz nie wiem, dziosla niby troche rozmiekniete ale nei bardzo...
Pippin u nas jak bylo -5 to wychodzilismy na spacery, teraz jest od -9 do -16 wiec nie chodzimy a ma byc zimniej :/ o kurcze przeczytalam o tym trzylatku nie pozwolilabym jako matka na cos takiego, chyba bym tego faceta skatowala jakby tknal moja maleńka!!
Martucha...no dziwna ta polozna...ale wogole po co przyszla do ciebie?????? Wiki je w nocy dzisiaj jak goscie poszli to sie obudzila o 2 i potem o 7 na mleczko... i jak Borys?? je mleko?? ciekawe czemu tak
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292432 przez Hania
100 lat Leszkowi
domii, super, że się wyspałaś. A ja się zastanawiam nad kupnem kolejnych smoczków.
jusia, czuje się dobrze, czasem trochę uszko zaboli, główka... zaczynają drażnić go niektóre dźwięki najczęściej z wysoką częstotliwością.
domii, super, że się wyspałaś. A ja się zastanawiam nad kupnem kolejnych smoczków.
jusia, czuje się dobrze, czasem trochę uszko zaboli, główka... zaczynają drażnić go niektóre dźwięki najczęściej z wysoką częstotliwością.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona