BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #292190 przez angellika1
ja c zytam info o tym porwaniu....
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #292192 przez adee84
gdzie?
12 lata 11 miesiąc temu #292196 przez angellika1
12 lata 11 miesiąc temu #292203 przez marta_szh
hejka wszystkim :) :) :)

podczytalam to i owo i spadam bo niestety mam troche roboty, do juterka :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #292223 przez motylek
Dzieciaczki śliczne wszystkie bez wyjątku :laugh: :kiss:
Nika Super ten skoczek,nawet nie wiedziałam że coś takiego jest.I chyba go zamówie Kornelce,widząc wszystko będzie wniebowzięta :laugh:
soniasg Twoja nie chce jeść deserów a mojej soczki nie smakują i krzywi się przy tym jak by conajmniej cytryne jadła :laugh: Coś się dzieje czy tak na kontrole idziecie do przychodni rehabilitacyjnej.
madzia,Asik ŚLEDZIE...uwielbiam,musze wypróbować przepis madzi :laugh:
madziamoim zdaniem bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurze. i wiem co czujesz bo jak mialam zawsze dlugie wlosy a potem sie obciełam na króciutko i bardzo długo mi zajeło przyzwyczajanioe się do nowej fryzury.
Kasiek \Iga dziś już uspokoiła się z kupami? Mam ten sam problem z niekapkiem tylko moja jak pije z twardego i jej samo leci to się dławi :dry:
Asik gratuluję sprzedania mebli :)
angellikawspółczuje powrotu do pracy
Happymammasuper opis sytuacji :laugh: biedna Ala :blink:
Kasiek wspólczuje nocki
Domi tobie też współczuje ciężkiej nocki i dobrze że mąż pomaga
martuchaświetny pomysł z tymi pojemnikami na mocz :laugh: trzymam kciuki za bratowa i jakaś dziwna ta środowiskowa :dry:
Pippin ja wychodze z Kornelką na spacer w mróz,może nie jakieś dlugie spacery ale totlenić się trzeba :laugh:
Haniafajnie że już mąż w domu :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #292232 przez Hania
kasiek, my mamy niekapek treningowy i fifi zamiast pić to obgryza sobie ustnik
kiniaa, grasz na automatach??? :)
O porwaniu też trochę czytałam... masakra! biedna malutka:(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292254 przez avika
dziewczyny no dobra mozecie na klachy, bo prasowanie juz odbebnione :silly:

Adee no pewnie,ze mozesz, wbijaj :lol: ...daj znac tylko kiedy to kawe zaparze albo kieliszki na winko wyciagne z szafy (wegle smaku cosik dla kazdej znas dobrego sie znajdzie) Tylko Adee Ty mozesz ciacho zrobic bo ja to taka noga w tym jestem i czasem sie uda a czasem nie :silly:

Kasiek pozycz ema pliz pliz pliz, tak ladnie prosze, moze i u mnie posprzatac to przynajmniej mojemu przypomni jak to sie robi :blink:

Kiniaa gratuluje wygranej i wogole fajnego dnia :)

Motylek nasz maluch juz od pazdziernika marudzil na zabki (pediatra to powiedziala) ja tam nie widzialam zmian ,dopiero koncem grudnia tak z 1-2tyg przed przebiciem sie zauwazylam jakby kreseczki/rowki a potem byl pierwszy zabek a za kilka dni pojawil sie drugi.

czesc marta_szh owocnych robotek :)

Haniu przyjemnosci z meza zycze ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292306 przez happymamma
domii napisał:

Happymamma ja tez siedzialam nieraz nad talerzem po 2 godziny :dry: biedna Alunia ;)

widać każda dziewczynka musi to przejść ;) i jak tam zakupy? :)

Martucha
, znęcano się nade mną - znęcam się i ja :silly: :silly: Pewnie, ze pamiętam o Tobie!! ba! nawet rozmyślam i śnię czasami :lol: :lol: A pielęgniarka po co teraz??? :unsure: :ohmy: My też mamy sucho (pomimo nawilżaczy ;) ) :dry: Ale Jasio na 100% jak ie obudzi w ncy, to jest głodny Strasznie mocno trzymam kciuki za Twoją bratową - musi się udać!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
A tą bitch to nawet w pidżamie, bez makijażu, o 3 nad ranem, z gorączką i zapuchnietym nosem, bijesz na głowę :P :lol: Jasio pije herbatkę - jabłko z melisą :) Ja Ali jedzonko wekowałam, ale mrozić jak najbardziej można :) A pojemniczki na mocz "odgapiam" :P

Haniu super,że masz męzulka już w domku :woohoo:

Kasiek musisz częściej wkurzać się na męża ;)

Renatę Annę uprzejmie prosi się o zameldowanie co u niej! Tak samo Anetę!

Wybaczcie, jeśli coś lub kogoś pominęłam - proszę wypomnieć, a się poprawi ;)

Spadam, bo Ala podejmowała dzisiaj 3 koleżanki - piszczały, biegały, skakały, chodziły na rękach, podkładały bomby, torturowały Jasia :dry: Jestem wykończona na ciele i umysle, więc do jutra :kiss: :kiss: :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292323 przez Edyta
Dobry Wieczor :lol: zanim zaczne nadrabiac a nie bylo mnie caly dzien to powiem wam ze te moje ciche dni i balagan w domu to byl bunt przeciwko m teraz zas m grzeczny na zakupach domnie no bierz co chcesz he he tez bym mu tak powiedziala jak wie ze zaczelam sie odchudzac :lol: :P yyyy a no i moj burdello zmienil sie w czyste mieszkanko podlogi lsnily no fakt nie zrobil tego tak jak ja to robie ale nie musialam wiele poprawiac :laugh: no i uwaga rozmawialismy sobie z m na temat wakacji ja skromnie zaproponowalam chorwacje myslac pewnie sie nie zgodzi a on wiecie z czym wyjechal AMERYKA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: plaza w maiami :lol: :laugh: :lol: :woohoo: cos mu sie poprzestawialo w bance chyba do teraz jak mysle nad tym to rechocze pod nosem no i mial byc
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
ale chyba mecz byl wazniejszy eh... :dry: :( ale nie zaluje bo jakos moje libido takie az bardzo chentne nie jest bez przynety :laugh: no nic lece nadrabiac...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292339 przez adee84
Avika upiekę nawet dwa :) :) kawy nie pijam herbatę za to namiętnie :) to kiedy się widzimy :silly:
Hej Marta :)
Hej Motylku :)
Happymama współczuję zlotu małoletnich terrorystek :silly: :woohoo:
Edyś a weźmiecie mnie ze sobą na wakacje, mogę nawet w plecaku się zmieścić i spać na wycieraczce, plisssss :kiss: :lol: :lol:
Maja spać dziś nie zamierza siedzi ze mną na kompie i śpiewa ;)
o właśnie tak śpi :silly: i widać zęba :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #292362 przez kiniaa
Adeejaka rozesmiana Majeczka :kiss: cudna jest :laugh:

Haniu nie gram :) kelner mi przyniosl reszte za pizze, to byly jakies drobiazgi wiec wrzucilam do tego automatu, nawet nie wiedzialam jak to grac cos tam ponaciskalam i juz :laugh: glupi ma szczescie jak to mowia :lol: :silly:

Edytka plaza w maiami - tez chce :ohmy: :lol: a na chorwacji bylam i jest cudownie

zaraz bede ogladac Bridesmaids slyszalam ze fajna komedia :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #292363 przez madzia0507
Hej!
Poczytałam sobie co u was słychać i chciałam wam napisać coś od mojego męża, bo mnie prosił. No więc mój mąż pozdrawia was wszystkie, życzy wam słodkich snów i żeby wam się przyśnił jakiś amant. :lol: Acha! I jakby was to interesowało, to on już idzie spać. :laugh: :laugh: :laugh:

A co u mnie??? Pół dnia ryczałam z powodu moich nieudanych włosów, ale mąż urządził mi bardzo romantyczny wieczór, który rozpoczął się kąpielą w łazience pełnej świeczek zapachowych i mi już trochę lepiej... Ale tylko trochę...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292365 przez Edyta
nadrobilam sporo tego bylo oczy szczypia :laugh: i tak...
Adee ta Twoja Maja to smieszka straszna :)
Happymammabiedny Jasiu teraz bedzie tylko cyca dudlal bo Mama jego smoki z dymem puscila :laugh:
sonia gdzie obiecana fotka Majeczki co :unsure: i Ty tez na zumbe kurcze same laski na tym naszym forum :laugh:
Haniu super ze Fiffi przespal cala noc co zrobilas :unsure:
domii pochwal sie co tam nowego na zakupach wyczailas cos mi sie zienciunio psuje prosze go od nowa ulozyc co by ladnie spal jak zona Silvia :laugh:
Kasieknie jestes sama ja mam wypisz wymaluj tak jak ty ze swoj M wiec lacze sie w bolu :kiss: :lol: :silly:
Martucha :angry: Tu wale focha ja czesto o Ciebie pytam :angry: :P i wspolczuje Bratowej TOXOPLAZMOZY czytalam o tym w ciazy straszna sprawa lepiej ja miec przed albo wcale niech sie Kobitka trzyma oby bylo wszystko ok :dry: trzymamy kciuki
Kiniaa dziekuje w imieniu silvi a co do pokarmu to ja odciagam jak mi sie chce ostatnio i pewnie z tad te guzki gule nie wiem jak to nazwac tak jak bym miala nawal ale nie jest az tak zle odciagam po 230ml 250ml z 2 cyckow malo :unsure: mysle ze sporo i nie wiem w poniedzialek mamy szczepienie to spytam czy moge juz zakonczyc karmienie niech da jakies Tabsy na zmniejszenie pokarmu
Angelika mysle ze nikos sporo wsuwa silvia mi cos ostatnio malo je tylko pje mleko :dry:
ja tez przywoluje do nas Renate Anne Anetke Jusie beti Viszke Sylwik biedronke Kamile Emi i wszystkie te kolezanki co rzadko sie melduja i ktorych zapomnialam wymienic TESKNIMY :)
Asik jak Marecki pojedzie tez prosze mi sie zameldowac Kochana :kiss:
Agus jak tam podroze gdzie tys znikla bo cos cie nie widzialam.... :dry:
TO BY CHYBA BYLO TYLE... :lol: JEST TU JESZCE KTOS
Madzia :angry: przywoluje cie do porzadku sliczna masz fryzure pozdrawiamy meza Michala zyczymy milej nocki p.s co do wlosow to ja wygladam jak kaczka mam zolte wlosy i zmieniam spowrotem na takie jak mialam :P Kiniaa slyszalam ze fajnie w chorwacji ale narazie to tylko plany jak wyjdzie zobaczymy fakt napalil sie ale moj m to lubi sie podniecac jak sobie cos w glowce ubzdura Adeejak sie zmiescisz to dawaj zabieram cie :silly:
JEDNO PYTANKO I ZNIKAM JAK NIKOGO NIE MA CZY WASZE DZIECI SPIA ZE SMOKAMI.... :)
12 lata 11 miesiąc temu #292373 przez Renata Anna
Ogólnie nie jestem ostatnio w temacie... przepraszam.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292374 przez Edyta
Renatko :( czy cos sie stalo... :unsure: tesknimy za Toba i Celinka :) i nie musisz byc w temacie wystarczy ze jestes mnie tez czasem meczy to nadrabianie nie raz mam chec odpisywac nie raz poprostu tylko czytam...widze ze Ty dzis nie masz checi mi odpisac to Dobranoc... :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia