- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292545 przez Sylwik
STO LAT DLA SOLENIZANTA LESIA
Edyta zazdroszczę tych wakacji, mam nadzieję że Wam się uda zrealizowac ten plany Co do smoków to mój synio zasypia ze smokiem w buźce ale w nocy go wypluwa
Madzia ładnie wyglądasz w tej fryzurce! no ale do nowości trzeba się przyzwyczaić cierpliwości
Pippin nasz synek też codziennie pokasłuje, ale nie ma gorączki ani katarku, więc chyba też za dużo śliny produkuje
Monka zdróweczka dla Dominisia
Haniu super że mężusia masz już w domku Jak się czuje?
Motylek współczuje nocki , trzymam kciuki aby dziś było lepiej!
Adee, Nika, gratuluje ząbków
Adee Majeczka jak zawsze śliczna
Jusia przepis na żelki super! pierwszy raz o takim słyszę !
Dobra zmykam obiadek kończyć.
Miłej niedzieli życzę
Edyta zazdroszczę tych wakacji, mam nadzieję że Wam się uda zrealizowac ten plany Co do smoków to mój synio zasypia ze smokiem w buźce ale w nocy go wypluwa
Madzia ładnie wyglądasz w tej fryzurce! no ale do nowości trzeba się przyzwyczaić cierpliwości
Pippin nasz synek też codziennie pokasłuje, ale nie ma gorączki ani katarku, więc chyba też za dużo śliny produkuje
Monka zdróweczka dla Dominisia
Haniu super że mężusia masz już w domku Jak się czuje?
Motylek współczuje nocki , trzymam kciuki aby dziś było lepiej!
Adee, Nika, gratuluje ząbków
Adee Majeczka jak zawsze śliczna
Jusia przepis na żelki super! pierwszy raz o takim słyszę !
Dobra zmykam obiadek kończyć.
Miłej niedzieli życzę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Sylwik.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292548 przez soniasg
Haniu no nareszcie Fifi dał Ci się wyspać
Angelika mnie się wydaję, że jeśli nic mu nie było to możesz śmiało dawać. nie musimy się trzymać tych wszystkich zasad dotyczących karmienia jeśli dzieciaczki tolerują poszczególne pokarmy to czemu mamy im nie dawać ? kiedyś jadłysmy wszystko dużo wcześniej i zobacz jakie piękne i zdrowe kobiety z nas wyrosły
Kasiek jak tam nocka? mam nadzieję, że lepsza niż ostatania.
Domi Błażejku daj Mamusi trochę odpocząć ! a zumba bardzo mi się podobała tylko mam problem z choreografią bo nie nadążam ale w przyszłym tygodniu pewnie będzie lepiej
Kinia zazdroszczę wypadu do pubu my wczoraj ze znajomymi siedzieliśmy do 2 w nocy
Martucha ja też o Tobie pamiętam ! ja jak byłam mała też odmawiałam picia mleka a co do pielęgniarki i jej opini to hmm pierwszę słyszę
Tyle mi się udało nadrobić reszta później
Angelika mnie się wydaję, że jeśli nic mu nie było to możesz śmiało dawać. nie musimy się trzymać tych wszystkich zasad dotyczących karmienia jeśli dzieciaczki tolerują poszczególne pokarmy to czemu mamy im nie dawać ? kiedyś jadłysmy wszystko dużo wcześniej i zobacz jakie piękne i zdrowe kobiety z nas wyrosły
Kasiek jak tam nocka? mam nadzieję, że lepsza niż ostatania.
Domi Błażejku daj Mamusi trochę odpocząć ! a zumba bardzo mi się podobała tylko mam problem z choreografią bo nie nadążam ale w przyszłym tygodniu pewnie będzie lepiej
Kinia zazdroszczę wypadu do pubu my wczoraj ze znajomymi siedzieliśmy do 2 w nocy
Martucha ja też o Tobie pamiętam ! ja jak byłam mała też odmawiałam picia mleka a co do pielęgniarki i jej opini to hmm pierwszę słyszę
Tyle mi się udało nadrobić reszta później
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292550 przez Pippin
Leszku życzymy wszystkiego najlepszego
no tak robi i tak ze łyczek zez w prawo łyczek i już ta gdzie indziej patrzy.......... ale jest też tak ze w ogóle cyca do buzi nie wezmnie zacisnie usta i koniec
jak o próbuje uspać to bez smoka jak mu smoka do buzi próbuję dac to go to złości wręcz!!
kiniaa co wygrałas co wygrałas???
a jak się robi pijane misie jusia???
adee kawał GENIALNY
Nika gratulujemy Kornelce
Asik a nie mówiłam GRATULEJSZON
sonia a kaca masz ?
kiniaa a jak z ubrankami cenowo jak to wygląda??dla dzieci chodzi mi??
no tak robi i tak ze łyczek zez w prawo łyczek i już ta gdzie indziej patrzy.......... ale jest też tak ze w ogóle cyca do buzi nie wezmnie zacisnie usta i koniec
jak o próbuje uspać to bez smoka jak mu smoka do buzi próbuję dac to go to złości wręcz!!
kiniaa co wygrałas co wygrałas???
a jak się robi pijane misie jusia???
adee kawał GENIALNY
Nika gratulujemy Kornelce
Asik a nie mówiłam GRATULEJSZON
sonia a kaca masz ?
kiniaa a jak z ubrankami cenowo jak to wygląda??dla dzieci chodzi mi??
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292589 przez kiniaa
wcielo mi posta
Sonia ja zazdraszczam drinkowania jak skoncze karmic za pare mcy to bede nadrabiac
Pippin ceny sa rozne, zalezy gdzie. Ja kupuje uzywane to place funta za szt. W tesco np jest promocja teraz ze jak sie kupi za 40funtow to 10f odliczaja a tak przykladowo to 5 bodziakow 5 funtow, 3 pajacyki do spania 6 -8 funtow. W next i mothercare jest drozej dlatego ja zawsze kupuje z przeceny
sama zobacz
www.clothingattesco.com/babywear-0-2-years/icat/baby-0-2-years/
www.next.co.uk/shop/gender-newbornboys-g...ategory-sleepsuits-0
Asik gratulujemy zabka
Martucha chcesz ta kurte? to po nia polece do sklepu w tyg. O ile ktos nie wykupil ale nie sadze bo ja ukrylam dobrze i tak bede w tyg w miescie bo musze oddac sweterek
Sonia ja zazdraszczam drinkowania jak skoncze karmic za pare mcy to bede nadrabiac
Pippin ceny sa rozne, zalezy gdzie. Ja kupuje uzywane to place funta za szt. W tesco np jest promocja teraz ze jak sie kupi za 40funtow to 10f odliczaja a tak przykladowo to 5 bodziakow 5 funtow, 3 pajacyki do spania 6 -8 funtow. W next i mothercare jest drozej dlatego ja zawsze kupuje z przeceny
sama zobacz
www.clothingattesco.com/babywear-0-2-years/icat/baby-0-2-years/
www.next.co.uk/shop/gender-newbornboys-g...ategory-sleepsuits-0
Asik gratulujemy zabka
Martucha chcesz ta kurte? to po nia polece do sklepu w tyg. O ile ktos nie wykupil ale nie sadze bo ja ukrylam dobrze i tak bede w tyg w miescie bo musze oddac sweterek
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292599 przez Pippin
kiniaa gdybym Ci w przyszłości np przelała pieniazki na konto byłabyś wstanie mi co nieco kupić na promocjach czy w używkach i wysłać??ale jak piszę gdzieś tak za dwa trzy miesiące ??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292604 przez Nika_OK
soniasg ja skarpetki poproszę, tego nigdy nie za dużo
Asik super, że wypoczynek poszedł - dobrze się Wam ten rok zaczął Oby tak dalej!
martucha trzymam kciuki za Bratową! A który to miesiąc? jak dobrze kojarzę, to też termin ma na sierpień Czy coś pomieszałam
Toxo najgroźniejsze jest w pierwszym trymestrze...
Co do mleka, Nelucha też nie chciała pić samego to dodawałam dosłownie łyżeczkę kaszki smakowej, co by troszkę smak zmienić, ale żeby też nie była gęsta i w wtedy piła
Kasik Neli też już dałam kubek niekapek, na początku właśnie sobie po dziąsełkach nim przede wszystkim jeździłam, czasami coś zassała to już w ogóle cała szczęśliwa była. A teraz już radzi sobie z nim super Lepiej jej go złapać jak butle
motylku Nela była marudna, sfochowana i niespokojna w nocy, a dziąsełka miała może lekko napuchnięte, ale nie czerwone
adee Majeczka śliczna jak zawsze
A przy tym laku, to jakbym własną córę widziała
Renatka ja też często gęsto nie w temacie
Edytka to nic tylko korzystaj z pomysłów Męża
Nela w ogóle smoka nie chciała i tak już jej zostało, dla niej w ogóle może on nie istnieć.
Monka zdrówka dla Dominisia! A szczepiłaś na rotawirusy Małego?
Kiniaa jak dla mnie to biała kurteczka
Asik gratulejszyn zębolka
I 100 latek dla Lesia
No, i nadrobiłam
Asik super, że wypoczynek poszedł - dobrze się Wam ten rok zaczął Oby tak dalej!
martucha trzymam kciuki za Bratową! A który to miesiąc? jak dobrze kojarzę, to też termin ma na sierpień Czy coś pomieszałam
Toxo najgroźniejsze jest w pierwszym trymestrze...
Co do mleka, Nelucha też nie chciała pić samego to dodawałam dosłownie łyżeczkę kaszki smakowej, co by troszkę smak zmienić, ale żeby też nie była gęsta i w wtedy piła
Kasik Neli też już dałam kubek niekapek, na początku właśnie sobie po dziąsełkach nim przede wszystkim jeździłam, czasami coś zassała to już w ogóle cała szczęśliwa była. A teraz już radzi sobie z nim super Lepiej jej go złapać jak butle
motylku Nela była marudna, sfochowana i niespokojna w nocy, a dziąsełka miała może lekko napuchnięte, ale nie czerwone
adee Majeczka śliczna jak zawsze
A przy tym laku, to jakbym własną córę widziała
Renatka ja też często gęsto nie w temacie
Edytka to nic tylko korzystaj z pomysłów Męża
Nela w ogóle smoka nie chciała i tak już jej zostało, dla niej w ogóle może on nie istnieć.
Monka zdrówka dla Dominisia! A szczepiłaś na rotawirusy Małego?
Kiniaa jak dla mnie to biała kurteczka
Asik gratulejszyn zębolka
I 100 latek dla Lesia
No, i nadrobiłam
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- Pippin