- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292789 przez domii
Asik gratuluje ząbka
Kinia kurteczka sliczna
Martucha kocham takie klapeczki a'la rzymianki kupilas te kaszki w Tesco?my zrobilismy zapas chyba na 2 miesiace
Happymamma Blazejek zawsze po kaszce wieczorem gada i gada i jak sie wygada to pozniej ladnie zasypia
Jusia ja daje kaszke tak jak Kasiek, A Wikusia to taka kluseczka sie zrobila a ty mowisz ze nie chce jesc
Hania trzeba bylo gosciom kazac posprzatac przed wyjsciem
Pippin co masz taki humor z
Anetka moze to chwilowe z tym jego spaniem a budzi ci sie dalej tak czesto?macie juz jakiegos ząbka?
Angelika dzisiaj byla u nas zupka ziemniaki ze szpinakiem i Blazej wcinal az mu sie uszy trzesly
Kasiek to kiedy do tej kosmetyczki idziesz?
Kinia kurteczka sliczna
Martucha kocham takie klapeczki a'la rzymianki kupilas te kaszki w Tesco?my zrobilismy zapas chyba na 2 miesiace
Happymamma Blazejek zawsze po kaszce wieczorem gada i gada i jak sie wygada to pozniej ladnie zasypia
Jusia ja daje kaszke tak jak Kasiek, A Wikusia to taka kluseczka sie zrobila a ty mowisz ze nie chce jesc
Hania trzeba bylo gosciom kazac posprzatac przed wyjsciem
Pippin co masz taki humor z
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dupy
Anetka moze to chwilowe z tym jego spaniem a budzi ci sie dalej tak czesto?macie juz jakiegos ząbka?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a co do M to wiesz jakbys chciala pogadac to dzwon
Angelika dzisiaj byla u nas zupka ziemniaki ze szpinakiem i Blazej wcinal az mu sie uszy trzesly
Kasiek to kiedy do tej kosmetyczki idziesz?
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292794 przez soniasg
Angelika moim zdaniem Madzia już jest za granicą
ja dzisiaj oglądałam konferencję prasową z Rodzicami Madzi poprostu się poryczałam.... Mama Madzi wygląda jak śmierć życzę im żeby się znalazła ale bardzo w to wątpie
co do fb to ostatnio leciał o nim reportaż i: nawet jeśli usuniecie konto komentarze czy zdjęcia fb cały czas nimi operuje. do usranej śmierci. nie ma możliwości całkowitego usunięcia informacji....
ja dzisiaj oglądałam konferencję prasową z Rodzicami Madzi poprostu się poryczałam.... Mama Madzi wygląda jak śmierć życzę im żeby się znalazła ale bardzo w to wątpie
co do fb to ostatnio leciał o nim reportaż i: nawet jeśli usuniecie konto komentarze czy zdjęcia fb cały czas nimi operuje. do usranej śmierci. nie ma możliwości całkowitego usunięcia informacji....
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #292805 przez jusia
Kasiek tak tak te same mebelki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mowicie ze tak robicie z manna...chyba zaczne sama gotowac te zupki...i mrozic tak jak robicie, wykoncze te sloiczki co mam i tak zaczne robic, a sluchajcie ile razy w miesiacu dajecie miesko?? codziennie w zupce?? i codziennie zupkei owoce??
DOmi bo ona malo je...o 5 cyc potem przed praca o 7 cyc o 10 kaszka 120 max zjada, po 12 sloiczek ( pol) albo 180 mleko ( rzadko całe wypija) potem kolo 15 cyc jak wracam z pracy i ew słoiczek ( pol jak wczesniej nie zje) i jeszcze wiecczzorem mleko i kolo 23 cyc i czasem 180...czy to tak duzo?? z tym ze ja mam w cycach malo mleka...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mowicie ze tak robicie z manna...chyba zaczne sama gotowac te zupki...i mrozic tak jak robicie, wykoncze te sloiczki co mam i tak zaczne robic, a sluchajcie ile razy w miesiacu dajecie miesko?? codziennie w zupce?? i codziennie zupkei owoce??
DOmi bo ona malo je...o 5 cyc potem przed praca o 7 cyc o 10 kaszka 120 max zjada, po 12 sloiczek ( pol) albo 180 mleko ( rzadko całe wypija) potem kolo 15 cyc jak wracam z pracy i ew słoiczek ( pol jak wczesniej nie zje) i jeszcze wiecczzorem mleko i kolo 23 cyc i czasem 180...czy to tak duzo?? z tym ze ja mam w cycach malo mleka...
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #292820 przez a!gusia
hej
jestem na chwile bo jestesmy u tesciowej
Jerzyk zasnal po kapieli ale juz nie spi i m sie z nim bawi bo lepiej teraz niz od 2 do 4 rano jak poprzedniej nocy
co do fb...ja nie usuwam narazie..
a co do porwania Madzi..ta matka jakos podejrzanie mi wyglada...????!
co u Was dziewuszki?nie mialam czasu nadrabiac...we wtorek wracam do domu to bede na bierzaco...
jestem na chwile bo jestesmy u tesciowej
Jerzyk zasnal po kapieli ale juz nie spi i m sie z nim bawi bo lepiej teraz niz od 2 do 4 rano jak poprzedniej nocy
co do fb...ja nie usuwam narazie..
a co do porwania Madzi..ta matka jakos podejrzanie mi wyglada...????!
co u Was dziewuszki?nie mialam czasu nadrabiac...we wtorek wracam do domu to bede na bierzaco...
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292822 przez jusia
Dziewczyny a tak wogole smieszna sytuacja kolezanki bratowa nie mogla zajsc w ciaze przez kilka lat sie starali, in vitro tez sie nie udało...i ostatnio dostala jakis boli w klatce piersiowej poszla do szpitala z bolem serca a wyszla w ciazy!!!! przypadkiem robili badania i sie okazalo ze jest w ciazy!!!! poplakala sie razem z lekarka co usg robila i szok jest w 11 tyg ciazy nawet sie nie zorientowala ze okres sie spoznia
Agusia wiesz co...ja wlasnie nie wiem, nie widzialam za duzo reportarzy w tv ale jak dal mnie za spokojni sa rodzice...ja to bym chyba non stop ryczała...chyba nie umialabym mowic do kamery...a oni przynajmniej jak widzialam byli tacy opanowani...no niewiem... ale tak jak mowie widzialam tylko kilka razy ich wypowiedzi i wspolczuje i wogole...tylko ja bym sie napewno bardziej przejmowala i napewno nie panowalabym nad swoimi emocjami...
Agusia wiesz co...ja wlasnie nie wiem, nie widzialam za duzo reportarzy w tv ale jak dal mnie za spokojni sa rodzice...ja to bym chyba non stop ryczała...chyba nie umialabym mowic do kamery...a oni przynajmniej jak widzialam byli tacy opanowani...no niewiem... ale tak jak mowie widzialam tylko kilka razy ich wypowiedzi i wspolczuje i wogole...tylko ja bym sie napewno bardziej przejmowala i napewno nie panowalabym nad swoimi emocjami...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292824 przez happymamma
Martucha, jak nie masz nic przeciwko, to my chętnie z Jasiem władujemy ci się na chatę
Anetka, no właśnie... Strasznie trudno rozwiązywać problemy na odległość...
Domii, no własnie się wygadał i śpi
Anetko, ja tez mam schiza na tym punkcie
A to porwanie... Moim zdaniem (jak już pisałam), niestety do "adopcji" zapewne Ludzie, którzy załatwiają w taki sposób sobie dzieci, są tysiąc razy bardziej winni niż sam porywacz - nie ma popytu, nie ma podaży, że tak to ujmę...
Pokażę Wam tylko, jak usnęło moje syniątko i spadam. Spadam, bo mój M dzisiaj się przyznał, że czuje się zaniedbany
Anetka, no właśnie... Strasznie trudno rozwiązywać problemy na odległość...
Domii, no własnie się wygadał i śpi
Anetko, ja tez mam schiza na tym punkcie
A to porwanie... Moim zdaniem (jak już pisałam), niestety do "adopcji" zapewne Ludzie, którzy załatwiają w taki sposób sobie dzieci, są tysiąc razy bardziej winni niż sam porywacz - nie ma popytu, nie ma podaży, że tak to ujmę...
Pokażę Wam tylko, jak usnęło moje syniątko i spadam. Spadam, bo mój M dzisiaj się przyznał, że czuje się zaniedbany
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292827 przez soniasg
Martucha kurcze nie ciekawie z tą toksoplazmozą. trzymam mocno kciuki coby wszystko było ok No i oby się udało z tym salonem kombinuj pieniążki a zobaczysz interes się tak rozkręci i przyniesie dużo mamonów a Majce do picia daję soczki przecierowe i herbatki
Pippin to w jakiej dzielnicy Tych Ty mieszkasz, że tam nic nie macie?
Kasiek no to M się postarał
Kinia a może Ty pod szczęśliwą gwiazdą urodzona? zacznij grać w totka a kurtka przejedwabista czarna i biała cieżko się zdecydować
Motylko Majka jest marudna jak z nią nie siedzę i jak jest śpiąca. ado przychodni idziemy ze względu na to, że Majka miała po urodzeniu 7 pkt i zebym mogła spać spokojnie
Edytko wow Ameryka? super a o zdjęciu zapomniałam. wybaczysz? wrzucę jutro jak jej zrobię
Adee Majka jaki śmieszek piękna jest
Renatko ja też nie jestem w temacie nie przejmuj się tym tylko wracaj !!
Monka zdrówka dla Synusia
Nika gratulujemy ząbka
Anetko
jak kogoś pominęłam przepraszam
ASik Szymkowi również
Pippin to w jakiej dzielnicy Tych Ty mieszkasz, że tam nic nie macie?
Kasiek no to M się postarał
Kinia a może Ty pod szczęśliwą gwiazdą urodzona? zacznij grać w totka a kurtka przejedwabista czarna i biała cieżko się zdecydować
Motylko Majka jest marudna jak z nią nie siedzę i jak jest śpiąca. ado przychodni idziemy ze względu na to, że Majka miała po urodzeniu 7 pkt i zebym mogła spać spokojnie
Edytko wow Ameryka? super a o zdjęciu zapomniałam. wybaczysz? wrzucę jutro jak jej zrobię
Adee Majka jaki śmieszek piękna jest
Renatko ja też nie jestem w temacie nie przejmuj się tym tylko wracaj !!
Monka zdrówka dla Synusia
Nika gratulujemy ząbka
Anetko
jak kogoś pominęłam przepraszam
ASik Szymkowi również
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona