- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292928 przez Hania
marta, z regulowanym oparciem
allegro.pl/super-lekka-spacerowka-coneco...isy-i2065611754.html
a tak w ogóle to dzień dobry:)
Nocka nawet fajna ale pewnie dlatego, że nadrabiał spaniem tą poprzednią.
u nas dziś -15
allegro.pl/super-lekka-spacerowka-coneco...isy-i2065611754.html
a tak w ogóle to dzień dobry:)
Nocka nawet fajna ale pewnie dlatego, że nadrabiał spaniem tą poprzednią.
u nas dziś -15
Temat został zablokowany.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292972 przez Pippin
czesć u nas - 13
szkoda zena spacer młodego zabrać nei mogę
co do rodziców madzi tez im wierzę mniej przezywają bo na bank na lekach uspokajających
mnei p[o czymś takim prosto do psychiatryka mogli by odwieźć słyszałam juz opinie ze....na narzady mogła pójść
martucha fajny m ma tatuaż
nadrabiam
szkoda zena spacer młodego zabrać nei mogę
co do rodziców madzi tez im wierzę mniej przezywają bo na bank na lekach uspokajających
mnei p[o czymś takim prosto do psychiatryka mogli by odwieźć słyszałam juz opinie ze....na narzady mogła pójść
martucha fajny m ma tatuaż
nadrabiam
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292979 przez happymamma
Kasiek, tiaaaaaaa - przespał całą, z tym, że raz obudził się na jedzonko (o 1.30) , a o 6.30 już ćwierkał jak skowronek Ja też robiłam mu na swoim mleczku, z tym, że nie dodałam czterech, a trzy łyżki i podałam z butelki w łóżeczku. Ale Iga chyba nie toleruje silikonowych cycków, tak?
Napadnieta zostałam kilka lat temu (żeby było śmiesznie - 13-tego w piątek ) - szłam do koleżanki, też w zimie, było ok 17, ale już ciemno. I też od jakiegoś czasu szedl za mną koleś, a właściwie równolegle ze mną po drugiej stronie ulicy. Ja skręciłam w str bloku koleżanki, On poszedł prosto, tyle, że jakimś cudem tuż przed jej klatką zaszedł mnie od tył, przystawił nóż i zażądał kasy. Zdążyłam nacisnąć już domofon i jak kolezanka odebrała, to trochę sie wystraszył. Koniec końców wyrwał mi torebkę, ale traf chcał, że uciekając poślizgnął się i wyrżnął, a ja podbiegłam, złapałam tą torebkę i zwiałam na górę
Adee, może Maja traktuje spanko o 20 jak drzemkę?? Spróbuj może jej przesunac wszystkie drzemki do tyłu
Martucha, swietny tatoo A ty jesteś perwer
Edys, jak wiekszosc rzeczy - na allegro To jest firma feretti - powinno byc tez na e-bayu
Reszte nadrobie pozniej, bo PAN chce drzemki
Napadnieta zostałam kilka lat temu (żeby było śmiesznie - 13-tego w piątek ) - szłam do koleżanki, też w zimie, było ok 17, ale już ciemno. I też od jakiegoś czasu szedl za mną koleś, a właściwie równolegle ze mną po drugiej stronie ulicy. Ja skręciłam w str bloku koleżanki, On poszedł prosto, tyle, że jakimś cudem tuż przed jej klatką zaszedł mnie od tył, przystawił nóż i zażądał kasy. Zdążyłam nacisnąć już domofon i jak kolezanka odebrała, to trochę sie wystraszył. Koniec końców wyrwał mi torebkę, ale traf chcał, że uciekając poślizgnął się i wyrżnął, a ja podbiegłam, złapałam tą torebkę i zwiałam na górę
Adee, może Maja traktuje spanko o 20 jak drzemkę?? Spróbuj może jej przesunac wszystkie drzemki do tyłu
Martucha, swietny tatoo A ty jesteś perwer
Edys, jak wiekszosc rzeczy - na allegro To jest firma feretti - powinno byc tez na e-bayu
Reszte nadrobie pozniej, bo PAN chce drzemki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292987 przez Pippin
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA
kurcze happymama ja bym darła ryja na całe blokowisko
dobrze ze Ci nic nie zrobił
ja bym też sie przeszła na spacer ale dla dziecka za zimno co nie??
marta szh ja Ci niestety nie pomogę
a tatuaża to też mam i chciałabym następnego
adee smacznego
Anetka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sonia bardzo ładna kobieta jestes a babcia bardzo modnie ubrana to taka nowoczesna women??
kurcze happymama ja bym darła ryja na całe blokowisko
dobrze ze Ci nic nie zrobił
ja bym też sie przeszła na spacer ale dla dziecka za zimno co nie??
marta szh ja Ci niestety nie pomogę
a tatuaża to też mam i chciałabym następnego
adee smacznego
Anetka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sonia bardzo ładna kobieta jestes a babcia bardzo modnie ubrana to taka nowoczesna women??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292989 przez soniasg
dzień dobry
my na nogach od 9. Majce się coś poprzestawiało i d wczoraj budzi się o 3 na jedzonko ale niech nie ja jej tam żałować nie będę. no a o 6 ja M obudził jak do pracy szedł więc też udało mi się jej butle wcisnąć. a teraz leży i gada do smoczka
w tesco macie promocje na wywołanie 100 zdjęć za 29zł. możecie wysłać z domu i odbieracie w sklepie ja dziś zabieram się za sesję cobym się załapała bo to do dziś ta promocja
Pippin u nas rano było -17
Zuza super, że Em się opamiętał
Happymamma aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam. ale miałaś szczęście w nieszczęściu. i odwagę miałaś, że jeszcze po torebkę podleciałaś. ja to chyba po takiej akcji nie wychodziłabym z domu przez 20 lat. straszne to co ludzie są w stanie zrobić dla pieniędzy.
Adee nie dziwię Ci się ale już niebawem idziecie na wesele to się odchamisz
Haniu a może Fifi dziś też Ci się da wyspać kto wie?
my na nogach od 9. Majce się coś poprzestawiało i d wczoraj budzi się o 3 na jedzonko ale niech nie ja jej tam żałować nie będę. no a o 6 ja M obudził jak do pracy szedł więc też udało mi się jej butle wcisnąć. a teraz leży i gada do smoczka
w tesco macie promocje na wywołanie 100 zdjęć za 29zł. możecie wysłać z domu i odbieracie w sklepie ja dziś zabieram się za sesję cobym się załapała bo to do dziś ta promocja
Pippin u nas rano było -17
Zuza super, że Em się opamiętał
Happymamma aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam. ale miałaś szczęście w nieszczęściu. i odwagę miałaś, że jeszcze po torebkę podleciałaś. ja to chyba po takiej akcji nie wychodziłabym z domu przez 20 lat. straszne to co ludzie są w stanie zrobić dla pieniędzy.
Adee nie dziwię Ci się ale już niebawem idziecie na wesele to się odchamisz
Haniu a może Fifi dziś też Ci się da wyspać kto wie?
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292990 przez Hania
dziękujemy:)a ja myślałam, że pół roczku skończy jutro
happymamma, Ty napadnięta a na mnie była próba gwałtu... i chociaż minęło kilkanaście lat do dziś nie chcę o tym mówić
pippin, troszkę za ostre powietrze, może później...
Fifi śpi:) i postanowił mieć tylko dwie drzemki w ciągu dnia:)
happymamma, Ty napadnięta a na mnie była próba gwałtu... i chociaż minęło kilkanaście lat do dziś nie chcę o tym mówić
pippin, troszkę za ostre powietrze, może później...
Fifi śpi:) i postanowił mieć tylko dwie drzemki w ciągu dnia:)
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292994 przez marta_szh
witam sie
HANIA bardzo dziekuje za linka, faktycznie chyba nie oplaca sie kupowac wozka wielofunkcyjnego tylko juz spacerowke z funkcja lezenia w takim wozku tez moze karol bedzie spac w dzien, bo on zasypia glownie w wozku
Martucha wspolczuje i podziwiam odwagi ja nie wiem czy bym sie zdobyla zeby podbiec do niego po ta torebke pewnie odrazu bym uciekla, je...ny zlodziej
Adee smacznego, jaki smak kaszki?
Pippin hej, mrozno u Was;/ u nas połowe tego a z małym i tak nie wyjde bo brak wozka
Zuza to super
HANIA bardzo dziekuje za linka, faktycznie chyba nie oplaca sie kupowac wozka wielofunkcyjnego tylko juz spacerowke z funkcja lezenia w takim wozku tez moze karol bedzie spac w dzien, bo on zasypia glownie w wozku
Martucha wspolczuje i podziwiam odwagi ja nie wiem czy bym sie zdobyla zeby podbiec do niego po ta torebke pewnie odrazu bym uciekla, je...ny zlodziej
Adee smacznego, jaki smak kaszki?
Pippin hej, mrozno u Was;/ u nas połowe tego a z małym i tak nie wyjde bo brak wozka
Zuza to super
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona