BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #293094 przez adee84
oj u mnie długo by opowiadać, jaja były w trakcie, moja położna to lała ze mnie :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #293104 przez Pippin
też bym się pośmiała adee ;)
12 lata 11 miesiąc temu #293107 przez soniasg
Adee ja też:)

Kasiek ze zwichniętą kostką? nieźle :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293116 przez aneta2611
hej :)

dziś kolejna masakryczna noc. Pobudka o 3:25 :ohmy: :ohmy: :ohmy: :dry:
najzwyczajniej w świecie chciał się bawić. piszczał, gadał, śmiał się... a jak się oburzył jak zobaczył że ja śpię dalej...
Brałam Go do siebie - płacz, odkładałam do łóżeczka, to samo. I tak kilka razy. Po godzinie w koncu usnął i spaliśmy do 7:30.

Generalnie jest jakiś zmierzły. Od płaczu po łzy i krzyk jak ja w ciąży hehe :laugh:

Górne dziąsełko ma lekko wybulone, tak jak Majeczka od Adee... Mam nadzieję, że sprawcą całego zamieszania jest ząbek i że szybko wyjdzie. OBY :dry:

aaa tak w ogóle to u nas rano było 29 stopni mrozu. :ohmy: Chciałam dziś gdzieś pojechać bo już mnie wkurza to siedzenie w domu ale samochód nie zapalił :huh:

no i muszę sie pochwalić. Tak jak sobie obiecałam - wstałam, wymalowałam się, ułożyłam włosy i od razu lepiej się czuje :)
12 lata 11 miesiąc temu #293122 przez marta_szh
Adee

tez bym odrazu pojechała pod sale i bym ominela kosciol albo do kosciola tylko na sam koniec, na przysiege.. na jednym z wesel znajomi tez wzieli mala coreczke ale ona juz dreptala, miala z roczek i mlodzi specjalnie tak ich posadzili na koncu zeby mogli sobie wozek wstawic i zeby byli na wylocie jak cos, mala poszla spac ok 23 w wozku i kompletnie nie przeszkadzala jaj muzyka, ludzie, wstala o 3 i wtedy pojechali ale ogolnie bawili sie dobrze, cała trojka :)

a ja nie pamietam czy opisywalam Wam moj porod ale moze i tak :) w kazdym razie wiem ze przy drugim dziecku bede sie bardziej tego bac bo bede wiedziala co mnie czeka, wtedy nie wiedzialam i zylam wyobrazeniami ze to prostsze i szybsze :) faza parcia nie byla taka zla, ale te skurcze przez 23 godziny byly po prostu masakryczne
12 lata 11 miesiąc temu #293123 przez Pippin
Anetka super ja ostatnio nawt jak się umaluję i ułożę włosy to sie sobei najwzwyczajniej w świecie nie podobam zmęczon atwarz jak stare pudło wyglądam ostatnio :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #293125 przez soniasg
Anetko współczuję :* oby ząbek szybko wyszedł i będzie spokojny. a -29???????????? normalnie nie umię sobie tego wyobrazić MASAKRA
12 lata 11 miesiąc temu #293130 przez marta_szh
sto lat sto lat niech zyje Fifi nam :) :) :) :laugh:

Anetka mała rzecz a cieszy, tez czasami mam takie dni ze sie doprowadzam do porzadku w 100% ale dzis mam totalnego lenia :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #293135 przez Kasiek
normalnie Syberia a ma byc jezszce gorzej :dry:

Anetka wspolczuje nocki, te ząbki to gorzej niz skok :huh:

ide dac mojej jablka z bananem, mam nadzieje ze plula juz dzis nie bedzie :dry: :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293137 przez martucha
hej laski

a ja pamiętam że na początku parcia złapałam sie na tym że tylko trzymałam powietrze i zaciskałam oczy i zapomniałam "przeć";p no i że położna w pewnym momencie kazała mi przeć a ja skurczu nie miałam :S a i jak dostałam dolargan to sie poczułam jak w grze komputerowej :lol: i było mi tak dobrzeeeeee i język mi się plątał :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anetka niby nic a daje taki pozytywny nastrój :lol: Ja miałam w planach pofarbować dzisiaj włosy ale chyba nydyrydy :S ale chociaz pazury sobie odświerze :lol: ....Kurcze współczuj tej nocnej pobódki :dry: u nas wstret do mleka cd. i zielona kupa :( why :unsure: chyba dlatego ze zrobilismy kolejne podejscie do marchewki....
12 lata 11 miesiąc temu #293143 przez soniasg
Martucha kurde jak tak czytam te Wasze historie to aż mi słabo. całe szczęście kolega za Tobą poszedł

a ja HURA HURA załatwiłam sobie dermatologa na dziś i to z kasy chorych. idę na 15 bo normalnie się zadrapię
12 lata 11 miesiąc temu #293145 przez adee84
postaram sie ale długi post by był to jakoś pominę co sxię da :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #293148 przez martucha
Ja bede musiała z Borysem wybrać sie do dermatologa ale to za jakis czas,bo ma takie dziwne znamie na klacie ...

A zaraz Wam pokaże jak śpi :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293150 przez aneta2611
nic Laseczki, może wieczorkiem wpadnę, bo Fifi tylko z gołymi nózkami chce leżeć a w domu zimno jak jasna cholera bo centralne padło i czekają na serwis :dry: muszę Go zabawić :)

Martucha....
12 lata 11 miesiąc temu #293152 przez aneta2611
a ja farbowałam włosy w niedzielę :)a wcześniej w 7 mies ciąży więc dawno no i baaardzo pomogło. :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia