BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293470 przez kamila_86
hej kochane,nie wiem czy będę w stanie was nadrobić chyba kilka str do tyłu tylko jak Mati pozwoli ;) i wtrącę się w bieżący wątek jak pozwolicie ;)U nas wszystko ok, no lepsze są nocki,bo Mały budzi się tak jak kiedyś 2-3 razy a nie co chwilkę no i zasypia bez problemu jak z nim jestem,ale w naszym łóżku niestety :dry: :dry:

No a ząbka jakoś nadal nie widać...

a viburcol też zdarza mi się małemu podać... ale głownie to dentinox w ruch idzie

Wszystkiego naj dla solenizantów i solenizantek !!! te spoznione rowniez;)

Edyt:
Widzę, że na wspomniania o porodach się zebrało :):) jejku kiedy to było !! :ohmy: :ohmy: a ja w sobotę dowiedziałam sie że kolezanka jets w ciazy i ma teramin na sierpien no i kuzynka na wrzesien ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #293475 przez Kasiek
Adee co zrobiła????????????????????????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
ubij :laugh: :laugh: :laugh: ja bym ubiła :laugh: :silly:
a tak powaznie, cholera slyszalam ze kocie siki taki zapach pozostawiaja ze nie da niczym go wywabic? :ohmy: szybko pierz te buty, moze uda sie je uratowac :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293476 przez domii
Kamila to dobrze ze u was lepiej :)

Adee co za wstretny Bimber :angry: ja nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu :ohmy: i co teraz -pisalas ze masz z zamszu te buciki tak?

Anetka to super pewnie pod swiatlo musi ten kolorek wygladac,ja kiedys tez mialam czern ale teraz za blada jestem :dry: wiec pewnie znowu czekolade zrobie albo jakis mahon :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #293480 przez adee84
no wlasnie tu problem bo to eko zamsz i uprac nie moge :angry: :angry: :angry: kota tak kocicy nie az tak bardzo ale i tak ja zabije tylko narazie wlazla na szafe bo wie ze jej stamtad nie sciagne a jak zejdzie to oknem leci :angry: :angry:
Kamilka hej :) :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293482 przez Kasiek
Kamila ja tez czasami Ige zabieram do naszego lozka

Domii i ja bym zjadla kremowka ale takiej prawdziwej wadowickiej jeszcze nie jadlam :(

kurcze Adee i co teraz?? :( :(
12 lata 11 miesiąc temu #293493 przez domii
Kasiek u mnie w jednej cukierni sa wadowickie-no bo nie daleko,ale ja kupuje zawsze z jednej cukierni bo tam maja najpyszniejsze na swiecie :) mialam jeszcze kupic Hiszpana no ale stwierdzilam ze co za duzo to nie zdrowo chociaz i tak spale to dzisiaj na tancach

12 lata 11 miesiąc temu #293496 przez adee84
narobiłaś mi smaka :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293500 przez domii
Zmykam bo Blazej sie obudzil i marudzi.ide dac mu jabluszko,bede pozniej pa

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293518 przez Pippin
Jasio prześliczny i jaką ma czuprynke tez bym chciała zeby Antek juz też takie włoski miał :laugh: :)
a ja ostatnio moje 300 kilowe dziecko na rękach muszę usypiać :dry: :dry: :dry:

Anetka a gdzie Ty mieszkasz jeśli mozna wiedzieć :unsure:

madzia Camilla jest homeopatyczna prawda??na mojego to też ni edziałao i teraz smaruję dentinoxem i też za bardzo nie pomaga :dry:

adee :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: i dlatego nie cierpię kotów!!!!! :angry: :angry: :angry:

adee masz pm
12 lata 11 miesiąc temu #293520 przez adee84
Pippin na rekach powiadasz?ja moje 200kg dziecko usypiam od dawna na rekach :dry: :dry: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293529 przez adee84
idę coś wykombinować do zjedzenia :)
12 lata 11 miesiąc temu #293532 przez Kasiek
no ja wstawilam zapiekanke akurat na 17 bedzie :)

a moje dziecko spi juz 2,5h :ohmy: nawet moje tluczenie sie po kuchni jej nie obudzilo a kuchnie mamy obok jej pokoju :)
jak nie wstanie do 17 to sama ja zbudze ;)
12 lata 11 miesiąc temu #293539 przez Pippin
a ja ide do dziecka :)
adee poszło
12 lata 11 miesiąc temu #293541 przez kamila_86
Jasio jaki słodziak !!!

Niezłe miałyście przygody nie ma co:( dobrze ze wszystko ok

Domii fajnie masz z tą Zumbą... ja jutro z małym na basen

Adee to ci kocica wredna no !!!!!!
Madzia ja tez ciągle to samo pisze o tym że zęba nie ma, że spac nie chce itd
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293549 przez motylek
Hej :)
chciałam się przywitać. Poczytuje was ale nie mam siły do czytania.Moje dziecko wysysa ze mnie całą energie :( dziś się nawet wyspałam ale co z tego jak od rana Kornelka ciągle marudzi a jak nie marudzi to płacze a jak nie płacze to marudzi....,a do tego ta wysypka iwidać że ją to swędzi bo bużkie cały czas drapie :( a może ta wysypka ma coś wspólnego z ząbkami :unsure: Normalnie nie poznaje swojego dziecka ! ach i jeszcze do tego sama chce siedzieć i żadna inna pozycja już jej nie interesuje,a to siedzenie już jej nawet fajnie wychodzi :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia