- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293664 przez jusia
Martucha super hehehe fajna ma minke na psierwszym z prababcia a dziadek ma nieżły gust ( fajny sweterek hehehe ) i hustawke tez mamy taka )))))
Viszka no jasne ze dasz rade hihihihi pazdziernik to spoczko w tym roku w pazdzierniku bylo jeszcze pieknie
Viszka no jasne ze dasz rade hihihihi pazdziernik to spoczko w tym roku w pazdzierniku bylo jeszcze pieknie
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #293671 przez martucha
To łądnie NEVER Tym bardziej biegać
Dziewczyny polubcie to pliiiissss
www.facebook.com/pages/Ratujmy-Weso%C5%8...188026260021?sk=wall
Dziewczyny polubcie to pliiiissss
www.facebook.com/pages/Ratujmy-Weso%C5%8...188026260021?sk=wall
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293677 przez a!gusia
wlasnie ogladam o tych porodach...ja mialam ten gaz i tens tez..WCALE NIE POMOGLO! pod koniec to tens mialam juz na najwyzszej predkosci a juz go wcale nie czulam...a od gazu mi bylo niedobrze i potem stracilam glos..apropos...pol roku temu o tej porze zaczynalam juz rodzic!!!!!
a m mowi ze bylo zajefajnie tak biegac...!
a m mowi ze bylo zajefajnie tak biegac...!
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #293679 przez Renata Anna
Dobry wieczór...
Nie jestem w stanie Was nadrobić... wybaczcie.
Chciałam pogratulować Filipkowi PÓŁROCZKU Szymusiowi ząbka i wszystkim innym maleństwom, które już zaczęły ząbkować.
Viszka a Tobie gratuluje zafasolkowania.
Przepraszam, że jakiś czas się nie odzywałam, ale czułam się podle. W szczególności przepraszam Adee, która się zainteresowała i zaczepiła na FB i wysłała sms. Przepraszam kochana, ale beznadziejny miałam czas...
Nie jestem w stanie Was nadrobić... wybaczcie.
Chciałam pogratulować Filipkowi PÓŁROCZKU Szymusiowi ząbka i wszystkim innym maleństwom, które już zaczęły ząbkować.
Viszka a Tobie gratuluje zafasolkowania.
Przepraszam, że jakiś czas się nie odzywałam, ale czułam się podle. W szczególności przepraszam Adee, która się zainteresowała i zaczepiła na FB i wysłała sms. Przepraszam kochana, ale beznadziejny miałam czas...
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293682 przez jusia
Łoooo Filipku 100 lat!!! bosh to juz pol roczku!!!!!
Renata ja tez nie nadrobie praca zajmuje mi mnostwo czasu i jeszcze musze tam jezdzic 2 razy dziennie od 8-11 i od 15-18 :/ ale wsumie powinnam sie cieszyc bo moglabym tam siedziec od 8 do 20 dzisiaj :/
nic zmykam sie uczyc milego wieczorku
Renatka bedzie dobrze, zrelaksuj sie i zagladaj na forum bo tu zawsze cos wesolego sie dzieje Adee ostatnio wrzucila fajny dowcip ale nie pamietam wiec nie poprawie ci teraz humorku
Renata ja tez nie nadrobie praca zajmuje mi mnostwo czasu i jeszcze musze tam jezdzic 2 razy dziennie od 8-11 i od 15-18 :/ ale wsumie powinnam sie cieszyc bo moglabym tam siedziec od 8 do 20 dzisiaj :/
nic zmykam sie uczyc milego wieczorku
Renatka bedzie dobrze, zrelaksuj sie i zagladaj na forum bo tu zawsze cos wesolego sie dzieje Adee ostatnio wrzucila fajny dowcip ale nie pamietam wiec nie poprawie ci teraz humorku
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #293683 przez martucha
Hej Renatka
Też oglądałam o tych porodach,ja nic z tego nie miałam a położna tak obiecywała ten gaz menszowi hehe a te pozycje do rodzenia,ja dziękuję jak miałam usiąść na piłkę to myślałam że się zagryze a co do piero uklęknąć
Wszystkiego naj naj naj dla Filipka
Też oglądałam o tych porodach,ja nic z tego nie miałam a położna tak obiecywała ten gaz menszowi hehe a te pozycje do rodzenia,ja dziękuję jak miałam usiąść na piłkę to myślałam że się zagryze a co do piero uklęknąć
Wszystkiego naj naj naj dla Filipka
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293684 przez happymamma
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam VISZKA JEST W CIĄŻY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ręce mi się trzęsą, muszę się napić gratulacje Viszka o matko aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Adee, bo Cię pizdnę Aj low ju wery lot of maczów jes indid
Martucha, Borys jest super hiper świetny i świetnie śpi i ja na siłę uczę Jasia spać na boczku, bo mi się spodobał Borysek jak tak spała jak u Was byliśmy, a On nie chce ( w tym momencie wypuszczam powietrze, puuuff) Dziadek założył mu modny sweter i czaderskie skarpety - co się czepiasz
Adee, bo Cię pizdnę Aj low ju wery lot of maczów jes indid
Martucha, Borys jest super hiper świetny i świetnie śpi i ja na siłę uczę Jasia spać na boczku, bo mi się spodobał Borysek jak tak spała jak u Was byliśmy, a On nie chce ( w tym momencie wypuszczam powietrze, puuuff) Dziadek założył mu modny sweter i czaderskie skarpety - co się czepiasz
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #293687 przez martucha
Hahaha nie no czad1ja sie czepiam ?a gdzie tam? może jeszcze mi powiesz że tych dresowych spodni które się idealnie komponują ze swetrem i skarpetkami?tam się z resztą wszystko komponuje haha A Borys od samego poczatku praktycznie spi na boczku i inaczej nie zaśnie no i wie że jak go obracam na boczek to trzeba niniać...dlatego jak nie chce to cały sztywnieje i ani drgnie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293690 przez adee84
Agusia nmiech ten Twój M uważa
Jerzyk cudny kapelutek extra a Tobie się za mocno fluid rozmazał bo oczu nie widać
Ja już pisałam życzenia Fifikowi
Happymama
Renatko
idę kąpać moją gadzinkę ale jeszcze tu wrócę i będę z Wami pisać
Jerzyk cudny kapelutek extra a Tobie się za mocno fluid rozmazał bo oczu nie widać
Ja już pisałam życzenia Fifikowi
Happymama
Renatko
idę kąpać moją gadzinkę ale jeszcze tu wrócę i będę z Wami pisać
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona