BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #293664 przez jusia
Martucha super :) hehehe fajna ma minke na psierwszym z prababcia :) a dziadek ma nieżły gust :) ( fajny sweterek hehehe ) i hustawke tez mamy taka :))))))

Viszka no jasne ze dasz rade :) hihihihi pazdziernik to spoczko :) w tym roku w pazdzierniku bylo jeszcze pieknie :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293666 przez a!gusia
Martucha podoba sie,podoba!!!!!slodki ma usmiech!

wiecie ze moj m biega mimo ze jest -17st???!wariat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293668 przez martucha
O Boże Agusia to istny twardziel z niego :ohmy: mnie żadna siła nie wyciągnie na dwór w taką temperature brrrr szaleństwo :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293669 przez a!gusia
a on dzis pypcia dostawal.nie mogl sie doczekac az wrocimy do domu i bedzie mogl isc..wrocil wlasnie..
12 lata 11 miesiąc temu #293671 przez martucha
To łądnie :lol: NEVER :ohmy: Tym bardziej biegać :P

Dziewczyny polubcie to pliiiissss :kiss:
www.facebook.com/pages/Ratujmy-Weso%C5%8...188026260021?sk=wall
12 lata 11 miesiąc temu #293677 przez a!gusia
wlasnie ogladam o tych porodach...ja mialam ten gaz i tens tez..WCALE NIE POMOGLO! pod koniec to tens mialam juz na najwyzszej predkosci a juz go wcale nie czulam...a od gazu mi bylo niedobrze i potem stracilam glos..apropos...pol roku temu o tej porze zaczynalam juz rodzic!!!!!
a m mowi ze bylo zajefajnie tak biegac...!
12 lata 11 miesiąc temu #293678 przez jusia
ja juz polubilam :)
Agusia twoj M ju zbiega?? jak jego kregoslup?? kurcze ale zeby go nie zawialo...taki mroz...znow go polamie :(

widzialam o tych porodach :) niezle warunki, u nas to sredniowiecze jesli chodzi o porody... :/
12 lata 11 miesiąc temu #293679 przez Renata Anna
Dobry wieczór...

Nie jestem w stanie Was nadrobić... wybaczcie.

Chciałam pogratulować Filipkowi PÓŁROCZKU :) Szymusiowi ząbka i wszystkim innym maleństwom, które już zaczęły ząbkować.

Viszka a Tobie gratuluje zafasolkowania.

Przepraszam, że jakiś czas się nie odzywałam, ale czułam się podle. W szczególności przepraszam Adee, która się zainteresowała i zaczepiła na FB i wysłała sms. Przepraszam kochana, ale beznadziejny miałam czas...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293680 przez a!gusia
to ja Wam powiem ze chcialabym rodzic znow w irlandii..tam mialam gaz,tens, petydyne, ewentualnie zzo jakbym chciala...moze jeszcze bedzie mi dane ;)
ide kapac zboja zaraz jeszcze Wam wstawie jakies zdjatko :)
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #293682 przez jusia
Łoooo Filipku 100 lat!!! bosh to juz pol roczku!!!!! :)
Renata ja tez nie nadrobie :( praca zajmuje mi mnostwo czasu :( i jeszcze musze tam jezdzic 2 razy dziennie :( od 8-11 i od 15-18 :/ ale wsumie powinnam sie cieszyc bo moglabym tam siedziec od 8 do 20 dzisiaj :/
nic zmykam sie uczyc :) milego wieczorku :)

Renatka bedzie dobrze, zrelaksuj sie i zagladaj na forum bo tu zawsze cos wesolego sie dzieje :) Adee ostatnio wrzucila fajny dowcip :) ale nie pamietam wiec nie poprawie ci teraz humorku :(
12 lata 11 miesiąc temu #293683 przez martucha
Hej Renatka :lol: :kiss:

Też oglądałam o tych porodach,ja nic z tego nie miałam a położna tak obiecywała ten gaz menszowi hehe a te pozycje do rodzenia,ja dziękuję :ohmy: jak miałam usiąść na piłkę to myślałam że się zagryze a co do piero uklęknąć :silly:

Wszystkiego naj naj naj dla Filipka :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #293684 przez happymamma
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam VISZKA JEST W CIĄŻY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ręce mi się trzęsą, muszę się napić :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: gratulacje Viszka o matko aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

Adee, bo Cię pizdnę :silly: Aj low ju wery lot of maczów jes indid :kiss: :kiss: :kiss:

Martucha, Borys jest super hiper świetny i świetnie śpi i ja na siłę uczę Jasia spać na boczku, bo mi się spodobał Borysek jak tak spała jak u Was byliśmy, a On nie chce ( w tym momencie wypuszczam powietrze, puuuff) :lol: Dziadek założył mu modny sweter i czaderskie skarpety - co się czepiasz :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293687 przez martucha
Hahaha nie no czad1ja sie czepiam ?a gdzie tam? może jeszcze mi powiesz że tych dresowych spodni które się idealnie komponują ze swetrem i skarpetkami?tam się z resztą wszystko komponuje :silly: haha A Borys od samego poczatku praktycznie spi na boczku i inaczej nie zaśnie :laugh: no i wie że jak go obracam na boczek to trzeba niniać...dlatego jak nie chce to cały sztywnieje i ani drgnie :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #293690 przez adee84
Agusia nmiech ten Twój M uważa ;)
Jerzyk cudny kapelutek extra a Tobie się za mocno fluid rozmazał bo oczu nie widać :silly:
Ja już pisałam życzenia Fifikowi :kiss:
Happymama :kiss:
Renatko :kiss: :kiss:
idę kąpać moją gadzinkę ale jeszcze tu wrócę :ohmy: :evil: i będę z Wami pisać :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293691 przez jusia
looooo Jerzyk góralek :) hihihihi super :) Tylko Agusia czemu cie nei widac ?????? :)
dobra zmykam juz na serio :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka