- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293310 przez aneta2611
zobaczcie jakie piekne. Aż się wzruszyłam
adopcjaokiemojca.blog.onet.pl/Bocian-don...stwa,2,ID447951356,n
adopcjaokiemojca.blog.onet.pl/Bocian-don...stwa,2,ID447951356,n
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293329 przez madzia0507
Kasiek, w nocy jest super, bo budzi się tylko raz na karmienie koło 2:00 w nocy i dosypia do 8:00, a czasem nawet do 9:00. Ale na noc dostaje Viburcol w czopku, bo po kąpieli jest nerwowa, zachowuje się jakby chciała sobie całe dłonie włożyć do buzi i się zadrapać, więc bałam się, żeby sobie czegoś nie zrobiła i stąd te czopki.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293394 przez domii
Hej pojechalam do miasta a Blazejek zostal z babcia-pogoda taka myslalam ze mi leb urwie=tak wieje
Happymamma Jasiulek zapatulony jak eskimosek a na tym drugim zdjeciu to wyglada jak taki kupidynek tylko skrzydelka mu doczepic-slicznie
Kasiek ja to bym chyba na ten komisariat poszlo odrazu-straszne tez musialas miec pietra
Martucha boze dzieki Bogu ze ten kolega sie zjawil
Agusia slicznie w Zakopcu,ale wracaj do nas
Adee dobra bylas podczas porodu
Madzia nie zanudzasz,ja tez ciagle tylko o tym ze Blazej nie spi i zabkow nie widac ale wydaje mi sie ze po to jest to forum zeby sie dzielic nie tylko urokami macierzynstwa ale trudnosciami tyz a to dajesz ten Viburcol codziennie?ja narazie raz kiedys dala jak sie nie mogl uspokoic,moze w nocy jak zmieniam pieluche mu zapodam i bedzie spokojnie spal
Aneta ja tez sie poplakalam tym opisem a super ze wloski pofarbowalas ja poczekam jeszcze 2-4 tyg,bo boje sie ze znowu mi wypadac beda na potege
Renatko odezwij sie
Happymamma Jasiulek zapatulony jak eskimosek a na tym drugim zdjeciu to wyglada jak taki kupidynek tylko skrzydelka mu doczepic-slicznie
Kasiek ja to bym chyba na ten komisariat poszlo odrazu-straszne tez musialas miec pietra
Martucha boze dzieki Bogu ze ten kolega sie zjawil
Agusia slicznie w Zakopcu,ale wracaj do nas
Adee dobra bylas podczas porodu
Madzia nie zanudzasz,ja tez ciagle tylko o tym ze Blazej nie spi i zabkow nie widac ale wydaje mi sie ze po to jest to forum zeby sie dzielic nie tylko urokami macierzynstwa ale trudnosciami tyz a to dajesz ten Viburcol codziennie?ja narazie raz kiedys dala jak sie nie mogl uspokoic,moze w nocy jak zmieniam pieluche mu zapodam i bedzie spokojnie spal
Aneta ja tez sie poplakalam tym opisem a super ze wloski pofarbowalas ja poczekam jeszcze 2-4 tyg,bo boje sie ze znowu mi wypadac beda na potege
Renatko odezwij sie
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293402 przez madzia0507
Domii, dawałam co drugi dzień, na zmianę z Camilią, ale krople na nią nie działają i teraz daję czopek codziennie na noc.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293422 przez domii
madzia ja raz dawalam Viburcol innym razem paracetamol w czopku jak plakusial i nie moglam go uspokoic,a takto to smarowalam Bobodentem-prawie wogole roznicy nie widzialam,ostatnio kupilam Dentinox i moze chwile dziala ale to tylko 3 razy dziennie,Camilie stosuje jak jest wlasnie niespokojny wieczorem,wiec w sumie nic nie stosuje ciagle tylko jak cos sie dzieje i moze dlatego nic nie dziala ale przynajmniej Julitka w nocy Ci spi,nie to co Blazej
Ja juz chce wieczor-odzyje troche na Zumbie
soniaq a propo zumby mialam ci pisac,ze ukladami sie nie przejmuj bo w Zumbie nie cwiczy sie krokow tylko zaczyna sie od tak,a z czasem jak pokazuje dany krok to juz odrazu wiadomo co i jak
jusia a o ile pamietam to Tobie sis kupila karnet na Zumbe od stycznia i co
Kasiek bylam w warzywniaku bo Śwince warzywka sie pokonczyly no i sobie kupilam kremowke
Edytuje
Adee ja juz wlasnie krecka w domu dostaje,dlatego jade jutro z Blazejem do kumpeli z roboty ona siedzi w domu z coreczka 14 miesieczna,mieszka 17 km ode mnie.Ostatnio wlsanie kupilam jej sukieneczke z Myszka mini rajstopki i opaseczke -mam nadzieje ze sie spodoba
Ja juz chce wieczor-odzyje troche na Zumbie
soniaq a propo zumby mialam ci pisac,ze ukladami sie nie przejmuj bo w Zumbie nie cwiczy sie krokow tylko zaczyna sie od tak,a z czasem jak pokazuje dany krok to juz odrazu wiadomo co i jak
jusia a o ile pamietam to Tobie sis kupila karnet na Zumbe od stycznia i co
Kasiek bylam w warzywniaku bo Śwince warzywka sie pokonczyly no i sobie kupilam kremowke
Edytuje
Adee ja juz wlasnie krecka w domu dostaje,dlatego jade jutro z Blazejem do kumpeli z roboty ona siedzi w domu z coreczka 14 miesieczna,mieszka 17 km ode mnie.Ostatnio wlsanie kupilam jej sukieneczke z Myszka mini rajstopki i opaseczke -mam nadzieje ze sie spodoba
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #293459 przez martucha
aneta2611 napisał:
Rano jak patrzyłam było -6 a teraz jest pewnie cieplej bo słoneczko świeci Mi sie nie chciało tyłka wystawiać na ten mróz ale dziadek chciał sie przejsć więc ubrałam tego mojego Rumcajsa i poszli jak mały zasnie to wrzucę fotki bo ju wczesniej obiecałam
Martucha to ile u Was mrozu jest?
Adee na rubinwą czerń z garniera nigdy nie lubiłam takich kolorów ale teraz farbowałam Mamie i mui się spodobał. No i dobrze zrobiłam bo bardzo dobrze czuję się w tym kolorze
Rano jak patrzyłam było -6 a teraz jest pewnie cieplej bo słoneczko świeci Mi sie nie chciało tyłka wystawiać na ten mróz ale dziadek chciał sie przejsć więc ubrałam tego mojego Rumcajsa i poszli jak mały zasnie to wrzucę fotki bo ju wczesniej obiecałam
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293465 przez aneta2611
aha. U nas -10 więc dałam sobie dziś spokój ze spacerkiem :)powyżej -7 nie chodzę
4%N YTTTr' nniijm878888888888s crjjjjjjjjjk0yyyyyyyyyyyyyyyyyybn 5nd hm1?
Filipek pozdrawia więcej nie dam mU pisać bo klawiaturę w pył rozniesie
4%N YTTTr' nniijm878888888888s crjjjjjjjjjk0yyyyyyyyyyyyyyyyyybn 5nd hm1?
Filipek pozdrawia więcej nie dam mU pisać bo klawiaturę w pył rozniesie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona