BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #293037 przez soniasg
Happymamma ale Jasiulek poowijany :D a Córcia laska po Mamie i faktycznie chudziutka :)

Marta porównanie do Gessler też już słyszałam :P :D

Domi na bank Ci wrzucili jakąś tabletkę. moja przyjaciółka miała dokładnie tak samo, wrzucili jej coś do piwa i całe szczęście nie dopiła go do końca

Pippin a uderzył Cię ktoś kiedyś? bo ja chyba zaraz to uczynię :P
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #293038 przez Hania
domii, tulę :kiss: :kiss: :kiss:
pippin, jeszcze raz mogłabym przez to wszystko przejść:)
marta, dzieki :kiss: :)
happymamma, Jasio opatulony dobrze, że lubi ten stan bo Fifi na widok kombinezonu zaczyna płakać a Alutka to piękne dziewczę;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293039 przez happymamma
Pipin nikt cie nie napadł bo jesteś za brzydka :ohmy: No teraz to walnęłaś jak łysy warkoczami o kant koła :angry: :angry:

A Ala tak "staro" wygląd może dlatego, że chuda (lub jak kto woli szczupła ;)) i długa :) Z zachowania już inaczej - przylepa straszna - jeszcze wczoraj na spacerze Sylwek ją na rękach nosił :dry: :) W Kościele siedzi na kolanach i co 5 sekund przylatuje na "buziaki" :lol:

Domii, faktycznie Błażejek często się budzi :(
12 lata 11 miesiąc temu #293042 przez Hania
happymamma, :lol: dobrze napisałaś pippinkowi!!!
padało 30 lipca? no to mnie zaskoczyłaś swoją super, exrta dobrą pamięcią! :laugh: :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #293043 przez Kasiek
Pippin Ty nie gadaj takich rzeczy bo w dziobek :angry:

Haniu zaglosowane, i ta próba, wcale sie nie dziwie ze nie chcesz o tym mowic :( tule :kiss:

Domii doczytalam o tej drugiej sytuacji, masakra jakas, dobrze ze w tramwaju bylas a nie na ulicy w jakims zaułku :ohmy:

Zuza ciesze sie ze m juz nie pije :) byle tak dalej :)

Happymama ale Jasia zapakowalas :laugh: :laugh: a Ala faktycznie wyglada na starsza :) i mowilam szczuplutka, laska bedzie jak nic :)
12 lata 11 miesiąc temu #293050 przez Pippin
no Hania ja tez jak teraz myślę to to bardzo miłe dla mnie wspomnienia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

brakuje mi brzuszka :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293053 przez happymamma
Haniu, tak - było pochmurno, padało i w ogóle niefajnie :) A pamiętam , bo musiałam wyjść po zakupy i tak biegłm, bo bałam się, że przegapię punkt kulminacyjny, że pochlapałam sobie białe lniane spodnie, pomijając już fakt, że wyleciałam w sandałach na ten deszcz :silly:

Ja pamiętam jak na porodówce dopiero odszedł mi ten sławetny czop śluzowy (pamiętacie go??? :lol: jak wywoływałyśmy te cholerne czopy :lol: ), a, że byłam już na prochach i miałam głuawe, to mówę do M-zrób zjęcie, to wyśle dziewczynom, zeby wiedziały jak toto wygląda :lol: :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293054 przez adee84
dziewczyny czy Wasze dzieci też się pocą jak śpią ? Bo Maja jak śpi na mnie to zawsze ma spocony kark włoski mokre i twarzyczkę na tej str na której śpi :unsure:
EDYTUJE:
wiecie, że chyba tylko ja Wam porodu nie opisałam :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #293061 przez Kasiek
ja tez nie opisywalam :laugh:
Iga wstala :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293063 przez happymamma
Adee, ja pamietam, ze tobie sie kilka dni saczyly wody i dlatego Majoweczka była w szpitalu :( Pewnie dlatego nie opisałaś, bo kiedy :)

Jasio sie poci troszkę, ale w granicach normy :)
12 lata 11 miesiąc temu #293071 przez soniasg
Adee Majka też się tak poci
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293072 przez Pippin
mi czop odszedło po trzech dniach skurczy jak to połozne okresliły przepowiadajacych :dry: a były co 5 minut i bolały jak cholera :angry: :angry: :angry: zła jestem ze mi wczesniej oxy nie dali i zadnych przeciwbolowych proszków tylko kicka na pobudzenie co bym nie padła z wycienczenia :angry: :angry: a gadałam z kumpela która rodziła kilka miesiecy wczesniej i dostała wszystko co mozliwe wacznie z znieczuleniem okołooponowym ZA DARMO :angry:
Antkowi poca sie stopy i raczki :)
12 lata 11 miesiąc temu #293082 przez soniasg
ja nawet nie wiem kiedy odszedł mi czop :P pamiętam tylko, że przez 20 godzin miałam skurcze co 5 minut a piguły mnie opierdzielały, że nie śpie
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293089 przez Pippin
nooo sonia mi też coś gadały ze mam spać bo nie bede miała siły na poród...........jak miałam spać??? :angry:

adee i KAsiek :lol: :) ja jestem ciekawa co sie z Wami działo jak macie czas i ochotę napisać :) byka szczeliłam ale się juz poprawiłam :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293090 przez Kasiek
ja czopu w ogole nie pamietam, chyba go nie zauwazylam :laugh: mi na porodowce podali dolargan i pamietam ze pomiedzy skurczami przysypialam po prostu :) i ta pani Ela co przyjmowala porod anioł nie kobieta :laugh: i pamietam ze mialam tylko jeden skurcz party, a potem nic, zadnego bolu nic, skurcze minely i wzywali lekarza, chyba malo co minela mnie cesarka, kazali mi przec bez skurczy no i jakos poszlo :laugh: a ja jeszcze w ten sam dzien rano skrecilam kostke i rodzilam z ta skrecona kostka :lol: :lol: a jak w trakcie przytrzymywali mi nogi to moj m krzyczal "tylko nie za kostke tylko nie za kostke" :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia