- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293037 przez soniasg
Happymamma ale Jasiulek poowijany a Córcia laska po Mamie i faktycznie chudziutka
Marta porównanie do Gessler też już słyszałam
Domi na bank Ci wrzucili jakąś tabletkę. moja przyjaciółka miała dokładnie tak samo, wrzucili jej coś do piwa i całe szczęście nie dopiła go do końca
Pippin a uderzył Cię ktoś kiedyś? bo ja chyba zaraz to uczynię
Marta porównanie do Gessler też już słyszałam
Domi na bank Ci wrzucili jakąś tabletkę. moja przyjaciółka miała dokładnie tak samo, wrzucili jej coś do piwa i całe szczęście nie dopiła go do końca
Pippin a uderzył Cię ktoś kiedyś? bo ja chyba zaraz to uczynię
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293039 przez happymamma
Pipin nikt cie nie napadł bo jesteś za brzydka No teraz to walnęłaś jak łysy warkoczami o kant koła
A Ala tak "staro" wygląd może dlatego, że chuda (lub jak kto woli szczupła ) i długa Z zachowania już inaczej - przylepa straszna - jeszcze wczoraj na spacerze Sylwek ją na rękach nosił W Kościele siedzi na kolanach i co 5 sekund przylatuje na "buziaki"
Domii, faktycznie Błażejek często się budzi
A Ala tak "staro" wygląd może dlatego, że chuda (lub jak kto woli szczupła ) i długa Z zachowania już inaczej - przylepa straszna - jeszcze wczoraj na spacerze Sylwek ją na rękach nosił W Kościele siedzi na kolanach i co 5 sekund przylatuje na "buziaki"
Domii, faktycznie Błażejek często się budzi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293043 przez Kasiek
Pippin Ty nie gadaj takich rzeczy bo w dziobek
Haniu zaglosowane, i ta próba, wcale sie nie dziwie ze nie chcesz o tym mowic tule
Domii doczytalam o tej drugiej sytuacji, masakra jakas, dobrze ze w tramwaju bylas a nie na ulicy w jakims zaułku
Zuza ciesze sie ze m juz nie pije byle tak dalej
Happymama ale Jasia zapakowalas a Ala faktycznie wyglada na starsza i mowilam szczuplutka, laska bedzie jak nic
Haniu zaglosowane, i ta próba, wcale sie nie dziwie ze nie chcesz o tym mowic tule
Domii doczytalam o tej drugiej sytuacji, masakra jakas, dobrze ze w tramwaju bylas a nie na ulicy w jakims zaułku
Zuza ciesze sie ze m juz nie pije byle tak dalej
Happymama ale Jasia zapakowalas a Ala faktycznie wyglada na starsza i mowilam szczuplutka, laska bedzie jak nic
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293050 przez Pippin
no Hania ja tez jak teraz myślę to to bardzo miłe dla mnie wspomnienia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
brakuje mi brzuszka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
brakuje mi brzuszka
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293053 przez happymamma
Haniu, tak - było pochmurno, padało i w ogóle niefajnie A pamiętam , bo musiałam wyjść po zakupy i tak biegłm, bo bałam się, że przegapię punkt kulminacyjny, że pochlapałam sobie białe lniane spodnie, pomijając już fakt, że wyleciałam w sandałach na ten deszcz
Ja pamiętam jak na porodówce dopiero odszedł mi ten sławetny czop śluzowy (pamiętacie go??? jak wywoływałyśmy te cholerne czopy ), a, że byłam już na prochach i miałam głuawe, to mówę do M-zrób zjęcie, to wyśle dziewczynom, zeby wiedziały jak toto wygląda
Ja pamiętam jak na porodówce dopiero odszedł mi ten sławetny czop śluzowy (pamiętacie go??? jak wywoływałyśmy te cholerne czopy ), a, że byłam już na prochach i miałam głuawe, to mówę do M-zrób zjęcie, to wyśle dziewczynom, zeby wiedziały jak toto wygląda
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293054 przez adee84
dziewczyny czy Wasze dzieci też się pocą jak śpią ? Bo Maja jak śpi na mnie to zawsze ma spocony kark włoski mokre i twarzyczkę na tej str na której śpi
EDYTUJE:
wiecie, że chyba tylko ja Wam porodu nie opisałam
EDYTUJE:
wiecie, że chyba tylko ja Wam porodu nie opisałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293063 przez happymamma
Adee, ja pamietam, ze tobie sie kilka dni saczyly wody i dlatego Majoweczka była w szpitalu Pewnie dlatego nie opisałaś, bo kiedy
Jasio sie poci troszkę, ale w granicach normy
Jasio sie poci troszkę, ale w granicach normy
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293072 przez Pippin
mi czop odszedło po trzech dniach skurczy jak to połozne okresliły przepowiadajacych a były co 5 minut i bolały jak cholera zła jestem ze mi wczesniej oxy nie dali i zadnych przeciwbolowych proszków tylko kicka na pobudzenie co bym nie padła z wycienczenia a gadałam z kumpela która rodziła kilka miesiecy wczesniej i dostała wszystko co mozliwe wacznie z znieczuleniem okołooponowym ZA DARMO
Antkowi poca sie stopy i raczki
Antkowi poca sie stopy i raczki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293089 przez Pippin
nooo sonia mi też coś gadały ze mam spać bo nie bede miała siły na poród...........jak miałam spać???
adee i KAsiek ja jestem ciekawa co sie z Wami działo jak macie czas i ochotę napisać byka szczeliłam ale się juz poprawiłam
adee i KAsiek ja jestem ciekawa co sie z Wami działo jak macie czas i ochotę napisać byka szczeliłam ale się juz poprawiłam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293090 przez Kasiek
ja czopu w ogole nie pamietam, chyba go nie zauwazylam mi na porodowce podali dolargan i pamietam ze pomiedzy skurczami przysypialam po prostu i ta pani Ela co przyjmowala porod anioł nie kobieta i pamietam ze mialam tylko jeden skurcz party, a potem nic, zadnego bolu nic, skurcze minely i wzywali lekarza, chyba malo co minela mnie cesarka, kazali mi przec bez skurczy no i jakos poszlo a ja jeszcze w ten sam dzien rano skrecilam kostke i rodzilam z ta skrecona kostka a jak w trakcie przytrzymywali mi nogi to moj m krzyczal "tylko nie za kostke tylko nie za kostke"
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
Moderatorzy: ilona