BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292832 przez Hania
no własnie podejrzanie spokojni Ci rodzice- chyba, że są na jakiś uspokajających środkach...kto wie? nie wyobrażam sobie dnia bez Filipka w dodatku a takich okolicznościach...wylądowałabym w psychiatryku albo po prostu strzeliłabym sobie w łeb!
happymamma, wtulony w łóżeczko :laugh: mykaj do męża! :)
ja też mykam do M posiedzimy w spokoju...

wzięło mnie na wspomnienia..:)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #292833 przez adee84
Haniu w rekompensacie Wy się wybierzcie w gości do nich i im zróbcie buredllo :silly:
Kasiek co dobrego zgotował M?
Happymama widzisz jakiego masz posłusznego synia :)
Też myślałam o usunięciu zdjęć ale jakoś tak się zbieram i zebrać nie mogę, poza tym jak któraś pisała fb nadal je tak jakby ma więc...
Ja bym chętnie do Was wszystkich podzwoniła ale nydyrydy ale smsy mogę Wam pisać namiętnie :) :)
Agusia, mi też ta mama coś nei podchodzi, może dziwna jestem ale jakoś bardziej wg mnie ojciec "smuta", ale może to szok, nei wiem :unsure:
Jusia cudowna wiadomość :)
Happymama Jaś wygląda jakby miał szyję "z gumy" :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #292836 przez soniasg
Jusia no to super :) u mnie na "wsi" kobieta po 50tce też nie mogła mieć dzieci, zaczął ją brzuch boleć, raka nawet podejrzewali a to przekwitanie i tak się włóczyła po lekarzach. poszła do szpitala i się okazało, że jest w ciąży i to już końcówka :D wyszła już dzieckiem :) taka ciąża "z zaskoczenia"
12 lata 11 miesiąc temu #292838 przez aneta2611
Sonia, ale chodziła po lekarzach z bólem brzucha i nikt Jej badań nie zrobił, choćby USG?
12 lata 11 miesiąc temu #292841 przez soniasg
no nie bo najpierw podejrzewali przekwitanie. dopiero jak w szpitalu zrobili jej usg to było tam już gotowe na przyjście na świat dzieciątko :)
12 lata 11 miesiąc temu #292842 przez aneta2611
aha :)

nic Dziewczyny, ja lecę spać bo jeśli moje Dziecie dziś znów obudzi się przed 5 rano to muszę być gotowa do zabawy :) heh :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #292843 przez jusia
hahahah Sonia dobre :)
Happymamma :) fajnie Jasio zasnal :)
Edyta co z ta Ameryka bo nei doczytalam ??
Adee mi tez bylo szkoda usuwac...lubie si echwalic małą no ale...boje sie... chociaz wam na forum bede wrzucac :) komus musze si echwalic :)
co do tych rodzicow...to porownajcie reakcje dziadkow a rodzicow...no jak dla mnie to zupełnie inaczej...ja tak jak Hania chyba bym w psychiatryku wylądowala :(
milego wieczorku dziewczyny siadam do czytania :) ale bede tu do was zagladac :)
12 lata 11 miesiąc temu #292845 przez soniasg
ja zdjęć nie usuwam

a co do rodziców to jakoś nie chcę mi wejść do głowy że mogliby mieć coś z tym wspólnego, pewnie są na lekach uspokajających. Matka od Madzi wygląda jak śmierć, zresztą mówili, że wylądowała już w szpitalu :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292846 przez happymamma
Anetka, schiza na punkcie tego całego porwania... Boję się nawet z Jasiem wyjść z domu :dry: Tzn. wychodzę (nigdy po zmroku), ale i tak się boję... Może to dlatego, że juz kiedyś zostałam napadnięta... Ja nawet nie mówię, co bym zrobiła jakby coś stało się moim dzieciom, bo to grzech...

A Jasio zaczął tak usypiać od wczoraj, bo wywala gdześ pieuchę, a potem szuka czegoś, gdzie może wsadzić sobie głowę do uśnięcia :laugh: No i "wyczaił" ochraniacz :laugh:

Sonia, a ja myślałam, że tak tylko na amerykanckich filmach ;)

Adee Majówa śpi czy dzisiaj też gada??? :)

Spadam już naprawdę, bo M mi się weźmie i wyprowadzi, albo co gorsze - zabierze komputer :ohmy: Papa :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #292848 przez adee84
może to i leki ale jakoś i tak dziwne to wszystko :unsure: :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292849 przez martucha
Jusia moja mama to samo zauwazyła, że Ci dziadkowie jakoś tak bardziej rozpaczają :unsure:

Sonia super na pewno jest przeszczęśliwa :ohmy:

Happymamma Jasio spi przekozacko :lol: no a jesli o mnie chodzi to wpadaj o każdej porze dnia i nocy :lol: tylko daj cynka wczesniej zebysmy sie z m zdążyli ubrać :silly: :silly: :silly: a tak serio chętnie Cię przyjmę pod me skrzydła :lol: Jutro np jestem cały dzień w domu a m nie ma bo idzie kończyć tattoo :lol:

Dzisiaj w tvn była ta mama Madzi...Rutkowski nawet jej szuka :(

No i ja tez ostatnio mam taką schizę...sprawdzam co jakiś czas czy ktoś do pokoju małego nie wszedł przez okno :pinch: mimo ze jeste od klatki i zawsze zamkniete...na szczęście ja na spacery wychodzę zawsze z m,a jak nie z nim to z tatą.Sama byłam raz w parku i tak dziwnie mi było,ani sie do nikogo odezwać nie było,wiatr mocno wiał i tylko patrzyłam czy jakaś gałąź na nas nie leci :S
12 lata 11 miesiąc temu #292850 przez jusia
SOnia ja tez ich nie podejrzewam o nic...poprostu jakby to powiedziec...ja bym poprostu nie potrafila o tym mowic do kamery bez łez...wogole bym nie potrafila...no ale jestem innym człowiekiem...tak czy siak...tez sie martwie o Madzie :( ale wydaje mi sie ze juz jej nie znajda...chociaz jak mogli ja za granice wywiezc...napewno na granicy sprawdzali wszystkich, o lotniskach to juz nie wspominam...jak moglo dziecko zniknac...przeciez nawet jakby gdzies indziej ja zapisywali do lekarza to musi miec jakies doc...z porodu jakies informacje, szczepienia...no cokolwiek...niewiem jak mozna ikryc dziecko...
12 lata 11 miesiąc temu #292853 przez soniasg
no właśnie Happymamma zapomniałam napisać, że Jasio wymiata :)

Adee ja wierze w to co mówią... może zbyt łatwowierna jestem nie wiem

a to ja Majka Babcia i dupka Gucia dziś na spacerze :D
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #292857 przez soniasg
Jusia no ja też pewnie tak bym się nie zachowywała.... sam ojciec Madzi dziś też o tym dzisiaj mówił, że ludzie im zarzucają, że są spokojni...

Martucha a jakie tattoo robi Twój M? zaopatrzył się w tą maść czy dalej na żywioł? :P ja też bym sobie jeszcze zrobiła :)
12 lata 11 miesiąc temu #292860 przez avika
dobry wieczor i dobranoc kobietki, nadrobilam i padam :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży