- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292832 przez Hania
no własnie podejrzanie spokojni Ci rodzice- chyba, że są na jakiś uspokajających środkach...kto wie? nie wyobrażam sobie dnia bez Filipka w dodatku a takich okolicznościach...wylądowałabym w psychiatryku albo po prostu strzeliłabym sobie w łeb!
happymamma, wtulony w łóżeczko mykaj do męża!
ja też mykam do M posiedzimy w spokoju...
wzięło mnie na wspomnienia..
happymamma, wtulony w łóżeczko mykaj do męża!
ja też mykam do M posiedzimy w spokoju...
wzięło mnie na wspomnienia..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292833 przez adee84
Haniu w rekompensacie Wy się wybierzcie w gości do nich i im zróbcie buredllo
Kasiek co dobrego zgotował M?
Happymama widzisz jakiego masz posłusznego synia
Też myślałam o usunięciu zdjęć ale jakoś tak się zbieram i zebrać nie mogę, poza tym jak któraś pisała fb nadal je tak jakby ma więc...
Ja bym chętnie do Was wszystkich podzwoniła ale nydyrydy ale smsy mogę Wam pisać namiętnie
Agusia, mi też ta mama coś nei podchodzi, może dziwna jestem ale jakoś bardziej wg mnie ojciec "smuta", ale może to szok, nei wiem
Jusia cudowna wiadomość
Happymama Jaś wygląda jakby miał szyję "z gumy"
Kasiek co dobrego zgotował M?
Happymama widzisz jakiego masz posłusznego synia
Też myślałam o usunięciu zdjęć ale jakoś tak się zbieram i zebrać nie mogę, poza tym jak któraś pisała fb nadal je tak jakby ma więc...
Ja bym chętnie do Was wszystkich podzwoniła ale nydyrydy ale smsy mogę Wam pisać namiętnie
Agusia, mi też ta mama coś nei podchodzi, może dziwna jestem ale jakoś bardziej wg mnie ojciec "smuta", ale może to szok, nei wiem
Jusia cudowna wiadomość
Happymama Jaś wygląda jakby miał szyję "z gumy"
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292836 przez soniasg
Jusia no to super u mnie na "wsi" kobieta po 50tce też nie mogła mieć dzieci, zaczął ją brzuch boleć, raka nawet podejrzewali a to przekwitanie i tak się włóczyła po lekarzach. poszła do szpitala i się okazało, że jest w ciąży i to już końcówka wyszła już dzieckiem taka ciąża "z zaskoczenia"
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #292843 przez jusia
hahahah Sonia dobre
Happymamma fajnie Jasio zasnal
Edyta co z ta Ameryka bo nei doczytalam ??
Adee mi tez bylo szkoda usuwac...lubie si echwalic małą no ale...boje sie... chociaz wam na forum bede wrzucac komus musze si echwalic
co do tych rodzicow...to porownajcie reakcje dziadkow a rodzicow...no jak dla mnie to zupełnie inaczej...ja tak jak Hania chyba bym w psychiatryku wylądowala
milego wieczorku dziewczyny siadam do czytania ale bede tu do was zagladac
Happymamma fajnie Jasio zasnal
Edyta co z ta Ameryka bo nei doczytalam ??
Adee mi tez bylo szkoda usuwac...lubie si echwalic małą no ale...boje sie... chociaz wam na forum bede wrzucac komus musze si echwalic
co do tych rodzicow...to porownajcie reakcje dziadkow a rodzicow...no jak dla mnie to zupełnie inaczej...ja tak jak Hania chyba bym w psychiatryku wylądowala
milego wieczorku dziewczyny siadam do czytania ale bede tu do was zagladac
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292846 przez happymamma
Anetka, schiza na punkcie tego całego porwania... Boję się nawet z Jasiem wyjść z domu Tzn. wychodzę (nigdy po zmroku), ale i tak się boję... Może to dlatego, że juz kiedyś zostałam napadnięta... Ja nawet nie mówię, co bym zrobiła jakby coś stało się moim dzieciom, bo to grzech...
A Jasio zaczął tak usypiać od wczoraj, bo wywala gdześ pieuchę, a potem szuka czegoś, gdzie może wsadzić sobie głowę do uśnięcia No i "wyczaił" ochraniacz
Sonia, a ja myślałam, że tak tylko na amerykanckich filmach
Adee Majówa śpi czy dzisiaj też gada???
Spadam już naprawdę, bo M mi się weźmie i wyprowadzi, albo co gorsze - zabierze komputer Papa
A Jasio zaczął tak usypiać od wczoraj, bo wywala gdześ pieuchę, a potem szuka czegoś, gdzie może wsadzić sobie głowę do uśnięcia No i "wyczaił" ochraniacz
Sonia, a ja myślałam, że tak tylko na amerykanckich filmach
Adee Majówa śpi czy dzisiaj też gada???
Spadam już naprawdę, bo M mi się weźmie i wyprowadzi, albo co gorsze - zabierze komputer Papa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292849 przez martucha
Jusia moja mama to samo zauwazyła, że Ci dziadkowie jakoś tak bardziej rozpaczają
Sonia super na pewno jest przeszczęśliwa
Happymamma Jasio spi przekozacko no a jesli o mnie chodzi to wpadaj o każdej porze dnia i nocy tylko daj cynka wczesniej zebysmy sie z m zdążyli ubrać a tak serio chętnie Cię przyjmę pod me skrzydła Jutro np jestem cały dzień w domu a m nie ma bo idzie kończyć tattoo
Dzisiaj w tvn była ta mama Madzi...Rutkowski nawet jej szuka
No i ja tez ostatnio mam taką schizę...sprawdzam co jakiś czas czy ktoś do pokoju małego nie wszedł przez okno mimo ze jeste od klatki i zawsze zamkniete...na szczęście ja na spacery wychodzę zawsze z m,a jak nie z nim to z tatą.Sama byłam raz w parku i tak dziwnie mi było,ani sie do nikogo odezwać nie było,wiatr mocno wiał i tylko patrzyłam czy jakaś gałąź na nas nie leci
Sonia super na pewno jest przeszczęśliwa
Happymamma Jasio spi przekozacko no a jesli o mnie chodzi to wpadaj o każdej porze dnia i nocy tylko daj cynka wczesniej zebysmy sie z m zdążyli ubrać a tak serio chętnie Cię przyjmę pod me skrzydła Jutro np jestem cały dzień w domu a m nie ma bo idzie kończyć tattoo
Dzisiaj w tvn była ta mama Madzi...Rutkowski nawet jej szuka
No i ja tez ostatnio mam taką schizę...sprawdzam co jakiś czas czy ktoś do pokoju małego nie wszedł przez okno mimo ze jeste od klatki i zawsze zamkniete...na szczęście ja na spacery wychodzę zawsze z m,a jak nie z nim to z tatą.Sama byłam raz w parku i tak dziwnie mi było,ani sie do nikogo odezwać nie było,wiatr mocno wiał i tylko patrzyłam czy jakaś gałąź na nas nie leci
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #292850 przez jusia
SOnia ja tez ich nie podejrzewam o nic...poprostu jakby to powiedziec...ja bym poprostu nie potrafila o tym mowic do kamery bez łez...wogole bym nie potrafila...no ale jestem innym człowiekiem...tak czy siak...tez sie martwie o Madzie ale wydaje mi sie ze juz jej nie znajda...chociaz jak mogli ja za granice wywiezc...napewno na granicy sprawdzali wszystkich, o lotniskach to juz nie wspominam...jak moglo dziecko zniknac...przeciez nawet jakby gdzies indziej ja zapisywali do lekarza to musi miec jakies doc...z porodu jakies informacje, szczepienia...no cokolwiek...niewiem jak mozna ikryc dziecko...
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292857 przez soniasg
Jusia no ja też pewnie tak bym się nie zachowywała.... sam ojciec Madzi dziś też o tym dzisiaj mówił, że ludzie im zarzucają, że są spokojni...
Martucha a jakie tattoo robi Twój M? zaopatrzył się w tą maść czy dalej na żywioł? ja też bym sobie jeszcze zrobiła
Martucha a jakie tattoo robi Twój M? zaopatrzył się w tą maść czy dalej na żywioł? ja też bym sobie jeszcze zrobiła
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona