BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #293001 przez Hania
marta, no pewnie, że się nie opłaca. My będziemy wymieniać późną wiosną:)

dziewczyny zagłosujcie: (M prosi;))

referendum-acta.interia.pl/
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #293002 przez soniasg
100 lat dla Fifolka :)

Hania kurde straszne to co piszecie :kiss: :kiss: :kiss:

Pippin moja Mamusia jest bardzo nowoczesna a mój M twierdzi, że moja Mama się lepiej i bardziej młodzieżowo ubiera niż ja. bo ja w ciąży i po ciąży w takich workach chodzę :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293003 przez domii
Witam

U mnie nocka znowu beznadziejna,budzil sie na jedzenie o 23,1,3,4.30,6,7 :( oczywiscie o 23 obudzil nas takim rykiem ze przez 15 min.nie moglam go uspokoic :( zauwazylam ze ostatnio co 2 nocka jest taka kijowa-to jest pocieszenie :dry:

Martucha swietny Tatoo ma Twoj M

Soniaq od czego Cie te uda bola :laugh: a zdjecie super

Adee a co wy robicie z Majeczka jak idziecie na wesele?idzie z wami czy mamma sie nia zajmie?

Kasiek u nas Blazej od 3 tyg,tylko by na cycku zasypial,je tylko na lezaco od jakiego miesiaca,piszczy gada marudzi,placze ,tylko rece kocyk lub zabawka w buzi-normalnie osiwiec mozna :dry:
Zuza to super ze sie wam uklada :kiss:
Hania fajnie ze nocka ladnie przespanan i STO LAT DLA FILIPKA

Marta Sz ja mam x-landera ale jeszcze nie rozkladalam spacerowki

Happymamma u nas na ochraniaczu za glowka sa miski i Blazej namietnie sie odgina jak zasypia w lozeczku zeby je zobaczyc :) a co do napadu to straszne-dobrze ze sie wszystko tak skonczylo

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293004 przez Pippin
Haniu że what??!!!!!!! biedna :( :kiss: :kiss: :kiss: dobrze że "tylko" próba??!!<przytul>

a ja słyszałam ze w przyszłym tyg ma być -30 B)

Haniu kurcze Filipek już pół roczku ma a pamiętam jak wczoraj jak pisałaś realcje z porodówki

domii ja to bym zeszła na zawał w tych krzakach!!!!!!!!!!! :ohmy:

marta szh ja mam x-landera i już rozłożoną spacerówkę i młody lezy na "prawie"leżąco ja jestem zadowolona :) Antek zresztą też bo w ogóle w wózku nie marudzi :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293011 przez soniasg
Domi ale miałaś szczęście! no i kurcze ciekawe co Błażejkowi dolega? strasznie Ci współczuję :kiss: :kiss: :kiss: uda mam chyba obtarte od mrozu tak twierdzi moja Mamusia :P chociaż wolałabym od sexu :P

ja wczoraj oglądałam spacerówki na allegro i jak narazie to x-lander mi się najbardziej podoba ale i tak będę szukać dalej
12 lata 11 miesiąc temu #293014 przez Pippin
sonia :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293016 przez adee84
Domi Jezu umarłabym chyba :ohmy: :ohmy: współczuję nocki :kiss: :kiss: :kiss:
właśnie Maja z nami i chyba nie pójdziemy bo za zimno to raz a dwa nic nie użyje bo będzie głośno będą ją cały czas na rękach trzymać i to taka sala jest, że wózka nie postawię nigdzie, bez sensu :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #293017 przez marta_szh
Hania tuleee mocno :kiss: :(

Sonia super ze mowisz o tej promocji;) bardzo sie oplaca, nawet nie wiedzialam ze tesko zdjecia wywoluje;)
12 lata 11 miesiąc temu #293021 przez domii
Hania

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #293023 przez soniasg
Pippin :P :P :P

Adee to coby Majka chciała być z Babcią bo ona taki wisicyc :kiss:

Marta :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293025 przez happymamma
c.d.

Marta patrzyłaś na allegro??? No i niech się teściu dołoży :silly:

Sonia nic nie mów - działaj :P :lol:

Zuza to super :woohoo: :woohoo:

Sonia, to było 9 lat temu, a ja do dzisiaj idąc po ulicy rozglądam się dookoła :( Dzisiaj pewnie olała bym torebkę...

Haniu jesssoooo :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Jak to :( :( :kiss: :kiss: :kiss:

Pipin, My na spacer chodzimy, o tak :)

A tu moja "Wstręciucha" ;) w wydaniu mroźno - zimowym :)

Domii :ohmy: Też miałaś przygody :(

FIFIKU STO LAT CHŁOPAKU!!! :woohoo: TO JUŻ OKĄGLE PÓŁ ROCZKU :woohoo: Ja tez pamiętam-Martucha napisała mi sms - "Hania rodzi" - zerwałam się z łóżka jak poparzona :lol: I tego dnia padało :)
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #293031 przez marta_szh
Happymama
sliczne masz dzieciaczki, Ala jaka ma czapuche fajna i wogole widze laska po mamie :)

Domii

jezu, ja to chyba bym umarla

Hania

ok, zaglosuje

Sonia

no mama tez laska, zreszta juz pisalam ze Ty tez jestes b. ladna dziewczyna, m mi kiedys powiedzial ze ubieram sie jak gesler :) i ze teskni za rurkami i czyms bardziej obcislym :)
12 lata 11 miesiąc temu #293032 przez Pippin
Ala wygląda na tym foto jakby miała z 14 lat :ohmy: !!!!
a Jasiulek pozawijany jak roladka :lol:

:) :) :) na mnie żaden zbok nie miał ochoty ani żaden przestępca ochoty nie miał na moją torebkę :) :) :) za brzydka jestem :)
12 lata 11 miesiąc temu #293033 przez Kasiek
hej kobietki :)
u nas -16 :ohmy: Iga wlasnie zasnela ale noc ciezka, tak sie wiercila krecila przez sen ze ja spac nie moglam bo czekalam czy ona w koncu wstanie czy nie, jeczala przez sen itp wiec po polnocy jak dalej nie moglam spac wzielam ja do siebie do lozka i spala ze mna do 3, po 3 ja zanioslam do lozeczka to wstala po 5, i przed 7 juz ostatecznie.

Happymama, Hania, Domii :ohmy: dobrze ze sie Wam nic powaznego nie stalo :ohmy: ja tez kiedys mialam taka sytuacje ze wracalam do domu o 1 w nocy i szedl za mna facet, ale ja przy budynku policji siadlam na przystanku i czekalam co zrobi, i stal ze mna na tym przystanku jakis czas, w koncu dal za wygrana i poszedl ale widziala ze jakis czas wygladal za jakims blokiem czy dalej tam siedze :huh: a ja tam siedzialam jeszcze 20 minut i potem reszte drogi do domu przebylam biegiem :dry: Jakby nie odszedl to pewnie bym weszla do tego komisariatu i na kolanach blagala zeby mnie do domu odwiezli ;)

Adee to moze do kosciola z Majeczka nie idzcie :unsure: faktycznie jak tak zimno, juz lepiej ja zapkowac do auta i od razu na wesele.

Haniu 1000 late dla Filipka :laugh: :laugh: juz pol roczku :lol:

Happymama no u mnie Iga nie toleruje butelki niestety :dry: niby mi wszyscy radza zeby po prostu nie odpuszczac, jak bedzie glodna to w koncu zje a jak ją przeglodze klika czy kilkanascie godzin to nie bedie miala wyjscia :huh: ale nie mam serca tak dziecka traktowac :huh:
12 lata 11 miesiąc temu #293034 przez adee84
Happymama Ala wygląda na tym zdj na starszą :)
Jaś jak sardynka :laugh:
Domi masakra :ohmy:
Pippin kopa nie chcesz :unsure:
Kasiek też miałaś przeżycie ;) a nocki współczuję :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby