- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293001 przez Hania
marta, no pewnie, że się nie opłaca. My będziemy wymieniać późną wiosną
dziewczyny zagłosujcie: (M prosi;))
referendum-acta.interia.pl/
dziewczyny zagłosujcie: (M prosi;))
referendum-acta.interia.pl/
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293003 przez domii
Witam
U mnie nocka znowu beznadziejna,budzil sie na jedzenie o 23,1,3,4.30,6,7 oczywiscie o 23 obudzil nas takim rykiem ze przez 15 min.nie moglam go uspokoic zauwazylam ze ostatnio co 2 nocka jest taka kijowa-to jest pocieszenie
Martucha swietny Tatoo ma Twoj M
Soniaq od czego Cie te uda bola a zdjecie super
Adee a co wy robicie z Majeczka jak idziecie na wesele?idzie z wami czy mamma sie nia zajmie?
Kasiek u nas Blazej od 3 tyg,tylko by na cycku zasypial,je tylko na lezaco od jakiego miesiaca,piszczy gada marudzi,placze ,tylko rece kocyk lub zabawka w buzi-normalnie osiwiec mozna
Zuza to super ze sie wam uklada
Hania fajnie ze nocka ladnie przespanan i STO LAT DLA FILIPKA
Marta Sz ja mam x-landera ale jeszcze nie rozkladalam spacerowki
Happymamma u nas na ochraniaczu za glowka sa miski i Blazej namietnie sie odgina jak zasypia w lozeczku zeby je zobaczyc a co do napadu to straszne-dobrze ze sie wszystko tak skonczylo
U mnie nocka znowu beznadziejna,budzil sie na jedzenie o 23,1,3,4.30,6,7 oczywiscie o 23 obudzil nas takim rykiem ze przez 15 min.nie moglam go uspokoic zauwazylam ze ostatnio co 2 nocka jest taka kijowa-to jest pocieszenie
Martucha swietny Tatoo ma Twoj M
Soniaq od czego Cie te uda bola a zdjecie super
Adee a co wy robicie z Majeczka jak idziecie na wesele?idzie z wami czy mamma sie nia zajmie?
Kasiek u nas Blazej od 3 tyg,tylko by na cycku zasypial,je tylko na lezaco od jakiego miesiaca,piszczy gada marudzi,placze ,tylko rece kocyk lub zabawka w buzi-normalnie osiwiec mozna
Zuza to super ze sie wam uklada
Hania fajnie ze nocka ladnie przespanan i STO LAT DLA FILIPKA
Marta Sz ja mam x-landera ale jeszcze nie rozkladalam spacerowki
Happymamma u nas na ochraniaczu za glowka sa miski i Blazej namietnie sie odgina jak zasypia w lozeczku zeby je zobaczyc a co do napadu to straszne-dobrze ze sie wszystko tak skonczylo
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ja mialam taka sytuacje jakies 6lat temu ze wracalam w sobote od znajomych godzina 21 i jak na zlosc nikt nie wysiadl ze mna z tramwaju szlam przez osiedle bo tak do mnie najszybciej i z pod jednego bloku wyszedl koles w kapturze i tak wyszedl z alejki ze przede mna szedl,nagle slysze jakies kroki z tylu odwracam sie a tam jakis drugi koles-nie wiadomo skad ten z przodu zwalniac zaczal a tamten z tylu przyspieszac juz wiedzialam ze cos nie tak wiec nogi za pas i w osiedle domkow jednorodzinnych a oni za mna,bieglam ile sil w nogach za tymi domkami byly takie dzialki wiec sie w krzakch ukrylam i slyszalam jak chodzili i mnie szukali,jeden mowil do drugiego trzeba bylo jej ta torebke wyrwac a nie sie pierdol....jak poszli to pedem do domu i powiem wam ze dlugo nie wysiadalam na tym przestanku wolalam dluzsza dorga isc a przy glownej ulicy gdzie jest oswietlone
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293004 przez Pippin
Haniu że what??!!!!!!! biedna dobrze że "tylko" próba??!!<przytul>
a ja słyszałam ze w przyszłym tyg ma być -30
Haniu kurcze Filipek już pół roczku ma a pamiętam jak wczoraj jak pisałaś realcje z porodówki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
domii ja to bym zeszła na zawał w tych krzakach!!!!!!!!!!!
marta szh ja mam x-landera i już rozłożoną spacerówkę i młody lezy na "prawie"leżąco ja jestem zadowolona Antek zresztą też bo w ogóle w wózku nie marudzi
a ja słyszałam ze w przyszłym tyg ma być -30
Haniu kurcze Filipek już pół roczku ma a pamiętam jak wczoraj jak pisałaś realcje z porodówki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
domii ja to bym zeszła na zawał w tych krzakach!!!!!!!!!!!
marta szh ja mam x-landera i już rozłożoną spacerówkę i młody lezy na "prawie"leżąco ja jestem zadowolona Antek zresztą też bo w ogóle w wózku nie marudzi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293011 przez soniasg
Domi ale miałaś szczęście! no i kurcze ciekawe co Błażejkowi dolega? strasznie Ci współczuję uda mam chyba obtarte od mrozu tak twierdzi moja Mamusia chociaż wolałabym od sexu
ja wczoraj oglądałam spacerówki na allegro i jak narazie to x-lander mi się najbardziej podoba ale i tak będę szukać dalej
ja wczoraj oglądałam spacerówki na allegro i jak narazie to x-lander mi się najbardziej podoba ale i tak będę szukać dalej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293016 przez adee84
Domi Jezu umarłabym chyba współczuję nocki
właśnie Maja z nami i chyba nie pójdziemy bo za zimno to raz a dwa nic nie użyje bo będzie głośno będą ją cały czas na rękach trzymać i to taka sala jest, że wózka nie postawię nigdzie, bez sensu
właśnie Maja z nami i chyba nie pójdziemy bo za zimno to raz a dwa nic nie użyje bo będzie głośno będą ją cały czas na rękach trzymać i to taka sala jest, że wózka nie postawię nigdzie, bez sensu
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293021 przez domii
Hania
boze teraz dotyczatalam straszne
Ja wam jeszce opowiem jedna historie,bylam na dyskotece(historie z przed 7 lat) ze znajomymi i pilismy drinki,zawsze staralismy sie zeby siedzial ktos przy stoliku bo tyle sie slyszy ze do drinkow cos wrzucaja ale widaomo jak fajna nuta to czasem wszyscy sie bawili.Po jakims czasie zaczelam sie zle czuc-myslalam ze moze malo zjadlam a pilam i postanowilam wrocic do domu-moja psiapsiola tez juz wracala tylko z rynku jedziemy innymi autobusami nocnymi-ale zawsze piszemy jak dotrzemy do domu zeby sie jedna o druga nie martwila,pamietam tylko ze stalam przy oknie mialam torebke i parasol i nagle mroczki przed oczami ocknelam sie 10 przestankow pozniej jak siedzialam i jakis koles sie mna zajmowal i pytal sie czy wszystko okey mowil ze zlapal mnie z jakas babka bo bym walnela na ziemie-do dzis nie wiem czy mi ktos nie wrzucil jakies piguly na szczescie nic sie nie stalo a torebce mialam wszystko
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293025 przez happymamma
c.d.
Marta patrzyłaś na allegro??? No i niech się teściu dołoży
Sonia nic nie mów - działaj
Zuza to super
Sonia, to było 9 lat temu, a ja do dzisiaj idąc po ulicy rozglądam się dookoła Dzisiaj pewnie olała bym torebkę...
Haniu jesssoooo Jak to
Pipin, My na spacer chodzimy, o tak
A tu moja "Wstręciucha" w wydaniu mroźno - zimowym
Domii Też miałaś przygody
FIFIKU STO LAT CHŁOPAKU!!! TO JUŻ OKĄGLE PÓŁ ROCZKU Ja tez pamiętam-Martucha napisała mi sms - "Hania rodzi" - zerwałam się z łóżka jak poparzona I tego dnia padało
Marta patrzyłaś na allegro??? No i niech się teściu dołoży
Sonia nic nie mów - działaj
Zuza to super
Sonia, to było 9 lat temu, a ja do dzisiaj idąc po ulicy rozglądam się dookoła Dzisiaj pewnie olała bym torebkę...
Haniu jesssoooo Jak to
Pipin, My na spacer chodzimy, o tak
A tu moja "Wstręciucha" w wydaniu mroźno - zimowym
Domii Też miałaś przygody
FIFIKU STO LAT CHŁOPAKU!!! TO JUŻ OKĄGLE PÓŁ ROCZKU Ja tez pamiętam-Martucha napisała mi sms - "Hania rodzi" - zerwałam się z łóżka jak poparzona I tego dnia padało
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293031 przez marta_szh
Happymama
sliczne masz dzieciaczki, Ala jaka ma czapuche fajna i wogole widze laska po mamie
Domii
jezu, ja to chyba bym umarla
Hania
ok, zaglosuje
Sonia
no mama tez laska, zreszta juz pisalam ze Ty tez jestes b. ladna dziewczyna, m mi kiedys powiedzial ze ubieram sie jak gesler i ze teskni za rurkami i czyms bardziej obcislym
sliczne masz dzieciaczki, Ala jaka ma czapuche fajna i wogole widze laska po mamie
Domii
jezu, ja to chyba bym umarla
Hania
ok, zaglosuje
Sonia
no mama tez laska, zreszta juz pisalam ze Ty tez jestes b. ladna dziewczyna, m mi kiedys powiedzial ze ubieram sie jak gesler i ze teskni za rurkami i czyms bardziej obcislym
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293033 przez Kasiek
hej kobietki
u nas -16 Iga wlasnie zasnela ale noc ciezka, tak sie wiercila krecila przez sen ze ja spac nie moglam bo czekalam czy ona w koncu wstanie czy nie, jeczala przez sen itp wiec po polnocy jak dalej nie moglam spac wzielam ja do siebie do lozka i spala ze mna do 3, po 3 ja zanioslam do lozeczka to wstala po 5, i przed 7 juz ostatecznie.
Happymama, Hania, Domii dobrze ze sie Wam nic powaznego nie stalo ja tez kiedys mialam taka sytuacje ze wracalam do domu o 1 w nocy i szedl za mna facet, ale ja przy budynku policji siadlam na przystanku i czekalam co zrobi, i stal ze mna na tym przystanku jakis czas, w koncu dal za wygrana i poszedl ale widziala ze jakis czas wygladal za jakims blokiem czy dalej tam siedze a ja tam siedzialam jeszcze 20 minut i potem reszte drogi do domu przebylam biegiem Jakby nie odszedl to pewnie bym weszla do tego komisariatu i na kolanach blagala zeby mnie do domu odwiezli
Adee to moze do kosciola z Majeczka nie idzcie faktycznie jak tak zimno, juz lepiej ja zapkowac do auta i od razu na wesele.
Haniu 1000 late dla Filipka juz pol roczku
Happymama no u mnie Iga nie toleruje butelki niestety niby mi wszyscy radza zeby po prostu nie odpuszczac, jak bedzie glodna to w koncu zje a jak ją przeglodze klika czy kilkanascie godzin to nie bedie miala wyjscia ale nie mam serca tak dziecka traktowac
u nas -16 Iga wlasnie zasnela ale noc ciezka, tak sie wiercila krecila przez sen ze ja spac nie moglam bo czekalam czy ona w koncu wstanie czy nie, jeczala przez sen itp wiec po polnocy jak dalej nie moglam spac wzielam ja do siebie do lozka i spala ze mna do 3, po 3 ja zanioslam do lozeczka to wstala po 5, i przed 7 juz ostatecznie.
Happymama, Hania, Domii dobrze ze sie Wam nic powaznego nie stalo ja tez kiedys mialam taka sytuacje ze wracalam do domu o 1 w nocy i szedl za mna facet, ale ja przy budynku policji siadlam na przystanku i czekalam co zrobi, i stal ze mna na tym przystanku jakis czas, w koncu dal za wygrana i poszedl ale widziala ze jakis czas wygladal za jakims blokiem czy dalej tam siedze a ja tam siedzialam jeszcze 20 minut i potem reszte drogi do domu przebylam biegiem Jakby nie odszedl to pewnie bym weszla do tego komisariatu i na kolanach blagala zeby mnie do domu odwiezli
Adee to moze do kosciola z Majeczka nie idzcie faktycznie jak tak zimno, juz lepiej ja zapkowac do auta i od razu na wesele.
Haniu 1000 late dla Filipka juz pol roczku
Happymama no u mnie Iga nie toleruje butelki niestety niby mi wszyscy radza zeby po prostu nie odpuszczac, jak bedzie glodna to w koncu zje a jak ją przeglodze klika czy kilkanascie godzin to nie bedie miala wyjscia ale nie mam serca tak dziecka traktowac
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona