- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292861 przez martucha
A i Hani miałam napisać Ja tej piosenki nie właczę bo od razu zacznę ryczeć,tak na mnie działa w ciąży cały czas ja słuchałam i wyłam
Sonia jak znajde na kompie to Ci pokaże wait a minute
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sonia jak znajde na kompie to Ci pokaże wait a minute
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292866 przez adee84
Sonia ślicznie a dupka Gucia jaka zgrabna
Majka od paru dni albo zasypia w 5 minut ok 20 i budzi się ok23 i daje czadu albo nie chce spać do 24 conajmniej, masakra, nie wiem co to może być
właśnie to mnie dziwi, ja bym nie dała rady mówić, myśleć ani stać o własnych siłach nawet a oni mówią do kamery z takim spokojem, babcia dziś więej emocji okazała niż matka
Majka od paru dni albo zasypia w 5 minut ok 20 i budzi się ok23 i daje czadu albo nie chce spać do 24 conajmniej, masakra, nie wiem co to może być
właśnie to mnie dziwi, ja bym nie dała rady mówić, myśleć ani stać o własnych siłach nawet a oni mówią do kamery z takim spokojem, babcia dziś więej emocji okazała niż matka
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #292867 przez jusia
Sonia masz racje...ja tez im wierze...wsumie napewno ssa pod opieka psychologa...pewnie te emocje juz ich tak wykonczyly...
A ty to ladna dziewczyna jestes i fajne masz wlosy takie geste sie wydaja i wogole zadbana hehehehe ja przed chrzcinami chyba metamorfoze przejde
Moja sis tez ma tatoo i juz planuje nastepny wciaga...
A ty to ladna dziewczyna jestes i fajne masz wlosy takie geste sie wydaja i wogole zadbana hehehehe ja przed chrzcinami chyba metamorfoze przejde
Moja sis tez ma tatoo i juz planuje nastepny wciaga...
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292875 przez martucha
Ja pewnie będę miałą nerwice o północy jak Borys będzie wymuszał spanie z nami w łóżku
Tez jakoś chce sie wybrać na tatto ale cały czas nie mam sprecyzowanego motywu...
dzięki dziewczyny,tzn mój m dziękuje jutro pewnie znowu bedzie stękał bo tym razem będzie miał uzupełniane na miejscu pod kolanem
Haha Sonia teraz przeczytałam no mnie tez jarają wydzargani faceci
a już w ogóle to mi sie podobają "rękawy"
Tez jakoś chce sie wybrać na tatto ale cały czas nie mam sprecyzowanego motywu...
dzięki dziewczyny,tzn mój m dziękuje jutro pewnie znowu bedzie stękał bo tym razem będzie miał uzupełniane na miejscu pod kolanem
Haha Sonia teraz przeczytałam no mnie tez jarają wydzargani faceci
a już w ogóle to mi sie podobają "rękawy"
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292880 przez jusia
Martucha moja sis napisy sobie robi... ona ma fire ( czytane tak samo od gory i dolu ) a jej chlopak water tez tak czytane ( jest pływakiem) po prawej tak na dole brzucha ze w bikini nie widac a chce sobie na wew stronie nadgarstka zrobic napis cos w stylu pokrewne dusze w jakims tam jezyku ( krotkie) moze nie sa to jakies tam zaje fajne tatoo ale widze ze ja wciagnelo bardzo i jeszcze chcialo na karku sobie cos zrobic
heheheh Martucha dobre
kurcze Adee...ciekawe o co jej biega z tym spaniem z wami mojej jak szly dolne jedynki to sie totalnie rozregulowala ale ja jej nigdy w nocy do nas nie biore...nie wie jeszcze ze tak mozna
heheheh Martucha dobre
kurcze Adee...ciekawe o co jej biega z tym spaniem z wami mojej jak szly dolne jedynki to sie totalnie rozregulowala ale ja jej nigdy w nocy do nas nie biore...nie wie jeszcze ze tak mozna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292881 przez adee84
mój też nie ma i nie chce mieć i mi nie pozwala na więcej
Martucha to co ja mam powiedzieć jak Majka śpi z nami od jakiegoś miesiąca? zajmuje ponad połowe łóżka do tego i nawet jak uda mi się ją do łóżeczka przenieść to po jakimś czasie się budzi i nic nie pomaga poza spaniem koło mnie i trzymanie mnie za ręke i koszulke
Martucha to co ja mam powiedzieć jak Majka śpi z nami od jakiegoś miesiąca? zajmuje ponad połowe łóżka do tego i nawet jak uda mi się ją do łóżeczka przenieść to po jakimś czasie się budzi i nic nie pomaga poza spaniem koło mnie i trzymanie mnie za ręke i koszulke
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #292883 przez martucha
Jusia ja właśnie chciałam albo na nadgarstku jakis napis albo pod obojczykiem...pomysł mam ale zobaczymy co z tego wyjdzie,duże tattoo tez mnie kręcą ale do tego trzeba miec ciało żeby to efektownie wygladało
Adee obawiam sie że u nas też może sie tak skonczyc,a jest przebiegły jak mały lisek
Sonia edytowałam przed Twoim postem
Adee obawiam sie że u nas też może sie tak skonczyc,a jest przebiegły jak mały lisek
Sonia edytowałam przed Twoim postem
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292886 przez soniasg
kurcze nieźle z tym spaniem w łóżku. czemu im się tak poprzestawiało przecież nie uczyłyście ich spać z Wami? oby ta faza szybko minęła
Martucha
Martucha
Moderatorzy: ilona