BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292861 przez martucha
A i Hani miałam napisać :lol: Ja tej piosenki nie właczę bo od razu zacznę ryczeć,tak na mnie działa :S w ciąży cały czas ja słuchałam i wyłam :P

Sonia jak znajde na kompie to Ci pokaże wait a minute :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #292865 przez soniasg
Martucha ich warte :P

Avika dobranoc:)
12 lata 11 miesiąc temu #292866 przez adee84
Sonia ślicznie :) a dupka Gucia jaka zgrabna :lol:
Majka od paru dni albo zasypia w 5 minut ok 20 i budzi się ok23 i daje czadu albo nie chce spać do 24 conajmniej, masakra, nie wiem co to może być :unsure:
właśnie to mnie dziwi, ja bym nie dała rady mówić, myśleć ani stać o własnych siłach nawet a oni mówią do kamery z takim spokojem, babcia dziś więej emocji okazała niż matka ;)
12 lata 11 miesiąc temu #292867 przez jusia
Sonia masz racje...ja tez im wierze...wsumie napewno ssa pod opieka psychologa...pewnie te emocje juz ich tak wykonczyly...

A ty to ladna dziewczyna jestes :) i fajne masz wlosy :) takie geste sie wydaja :) i wogole zadbana :) hehehehe ja przed chrzcinami chyba metamorfoze przejde :silly:

Moja sis tez ma tatoo i juz planuje nastepny :) wciaga...
12 lata 11 miesiąc temu #292870 przez soniasg
Adee ta dupka to po pańci :P :D

A Majce może dalej ząbki idą ?
12 lata 11 miesiąc temu #292871 przez martucha
Sonia edytowałam wyżej masz foto :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #292873 przez adee84
duży, fajny, ja tez bym sobie drugi zrobiła :)
nie wiem ale nie lubie jak tak jest bo na noc mędzi a ja sie wkurzam i mam wyrzuty sumienia ;)
12 lata 11 miesiąc temu #292874 przez jusia
noooo MArtucha niezły tatoo !!! :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292875 przez martucha
Ja pewnie będę miałą nerwice o północy jak Borys będzie wymuszał spanie z nami w łóżku B)

Tez jakoś chce sie wybrać na tatto ale cały czas nie mam sprecyzowanego motywu...

dzięki dziewczyny,tzn mój m dziękuje :lol: jutro pewnie znowu bedzie stękał bo tym razem będzie miał uzupełniane na miejscu pod kolanem ;)

Haha Sonia teraz przeczytałam :P no mnie tez jarają wydzargani faceci :P :P :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a już w ogóle to mi sie podobają "rękawy"
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292876 przez soniasg
Martucha ZAJEBI.... :D:D mnie ogólnie
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292880 przez jusia
Martucha moja sis napisy sobie robi... ona ma fire ( czytane tak samo od gory i dolu ) a jej chlopak water tez tak czytane ( jest pływakiem) po prawej tak na dole brzucha ze w bikini nie widac a chce sobie na wew stronie nadgarstka zrobic napis cos w stylu pokrewne dusze w jakims tam jezyku ( krotkie) moze nie sa to jakies tam zaje fajne tatoo ale widze ze ja wciagnelo bardzo i jeszcze chcialo na karku sobie cos zrobic

heheheh Martucha dobre :)

kurcze Adee...ciekawe o co jej biega z tym spaniem z wami :) mojej jak szly dolne jedynki to sie totalnie rozregulowala ale ja jej nigdy w nocy do nas nie biore...nie wie jeszcze ze tak mozna :)
12 lata 11 miesiąc temu #292881 przez adee84
mój też nie ma i nie chce mieć i mi nie pozwala na więcej :dry:
Martucha to co ja mam powiedzieć jak Majka śpi z nami od jakiegoś miesiąca? zajmuje ponad połowe łóżka do tego :angry: :dry: i nawet jak uda mi się ją do łóżeczka przenieść to po jakimś czasie się budzi i nic nie pomaga poza spaniem koło mnie i trzymanie mnie za ręke i koszulke ;)
12 lata 11 miesiąc temu #292883 przez martucha
Jusia ja właśnie chciałam albo na nadgarstku jakis napis albo pod obojczykiem...pomysł mam ale zobaczymy co z tego wyjdzie,duże tattoo tez mnie kręcą ale do tego trzeba miec ciało żeby to efektownie wygladało

Adee obawiam sie że u nas też może sie tak skonczyc,a jest przebiegły jak mały lisek :silly:

Sonia edytowałam przed Twoim postem
12 lata 11 miesiąc temu #292885 przez adee84
Martucha to wygibasy pewnie dajecie :lol:
ja chciałam drugi na karku właśnie albo na przedramieniu :)
12 lata 11 miesiąc temu #292886 przez soniasg
kurcze nieźle z tym spaniem w łóżku. czemu im się tak poprzestawiało przecież nie uczyłyście ich spać z Wami? oby ta faza szybko minęła

Martucha
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia