BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #292889 przez adee84
Sonia Maja od ur do 4 misiąca spała w łóżeczku i nawet potrafiła spać od 20 do 4-5 rano :) a potem coś jej odkorbiło :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #292890 przez Kasiek
wrocilam na chwile :(
nie mam kiedy nadrabiac dzis :(

Asik i Nika gratulujemy zabka :)

Happymama my probowalismy wczoraj dac Idze kleik kukurydziany i niestety Iga powiedziala stanowcze nie, nie i jeszcze raz nie, plujac nim na caly pokoj :huh: zeby nam okazac jak bardzo jej nie smakuje, po sciagnieciu sliniaka i umyciu buzki plula dalej jeszcze przez 10 minut :ohmy: :ohmy: a tak sie poswiecilam i odciagnelam mleko i zrobilam ten kleik na swoim mleku :dry: ;)
dzis tak samo plula przy próbie podanie jej zupki jarzynowej :huh:
daj znac jutro jak Jasio przespal nocke po kleiku, moze akurat przespi całą? :)

Nika to mam nadzieje ze czas bawienia sie kubkiem niekapkiem niedlugo minie i Iga zalapie ze trzeba zassac :laugh:

Anetko gdzies czytalam ze jesli dzieciaczkowi trudno sie przestawic na pozniejsza pore kladzenie spac, to trzeba przestawiac codziennie po 5 minut dluzej. czyli np jesli usypiasz Filipka o 19 to na drugi dzien 19.05 na trzeci 19.10 itd, wtdedy o wiele latwiej, moze tak sprobuj :unsure:

Domii do kosmetyczki wczoraj nie poszlam bo jak Iga wstwala w nocy 7 razy to wygladalam jak poltora nieszczescia i nawet mi sie isc odechcialo :) moze w nast sobote pojde :)

Jusia ale mozesz ugotowac osobno kaszke manne 1 lyzeczke i dodac do zupki albo obiadku ze sloiczka, ja tak robie :)

Martucha trzymam kciuki za bratowa, bedzie dobrze :kiss: i fajny tatuzaz ma Twoj M super :laugh:

Happymama Jasio fajnie zasnął :laugh: ale jak to zostalas napadnieta :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Sonia fajne zdjecia na spacerku, my nie mozemy na soacerki chodzic jak tak zimno :( a ma tak u nas byc przez najblizszy tydzien :(

Adee maz zrobil karkowke w sosie, ziemniaczki i surowke z pekinki :) bardzo dobre bylo :)

Pippin czemu dzien jak z d..?? :unsure: :unsure:

a tych rodzicow Madzi to mi szkoda masakrycznie, podejrzewam ze oni sa juz tak wykonczeni psychicznie i fizycznie ta sytuacja ze nie maja sil okazywac juz emocji :( czytalam wywiad z rodzicami tej Madzi i oni mowili ze wiedza ze ludzie im zarzucaja ze sie zachowuja tak a nie inaczej ale ze oni nie mają już siły :( :( ja ciągle jednak mam nadzieje ze odnajdą ta malutką :( :(

i nie wiem czy Idze nie zaczyna sie jakis skok?? zaczyna sie zachowywac tak jak na skok czyli chce byc karmiona tylko na lezaco, chce zasypaic tylko przy cycku, piszczy ciagle jak opetana ze łeb mi wysiada, jeczy, marudzi i ogolnie jest nie do wytrzymania :(

ide kobietki do jutra :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #292892 przez soniasg
Adee no to oby jej się szybko odkorbiło z powrotem. a próbujesz ją odkładać do łóżeczka częściej czy tylko raz czy tam dwa i się poddajesz?

ja mam od wczoraj tak obtartą wewnętrzną stronę uda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #292893 przez Edyta
kurcze laski nadrabialam was z przerwami :laugh:
odpisuje co zapamietalam :lol:
HappymammaJas super spi i swietne te ochraniacze na lozeczko gdzie kupilas :)
Martucha no wybaczam ci to ze zapomnialas ze ja cigle o Tobie pamietam i super M ma tatoo czy jak to atm sie pisze :laugh: :P moj m ma tez na lydce ale stanowczo mniejszy :) ja na cycku :P
sylwikcos mialam ci napisac i zapomnialam :dry: wybacz :silly:
sonia fajna laska jestes i tobie tez wybaczam ze jeszcze Majeczki nie wstawilas :P
Asik GRATULACJE DLA SZYMKA ZA ZABEK :)
Nika GRATULACJE DLA NELKI ZA ZABEK :)
jusiaco do Ameryki m udezyl sie mozno w glowe i chce jechac na wakacje na plaze w maiami bo kumpel byl i bylo super ale jak sobie pomyslam jakie sztuki tam chodza a ja wyskocze z moj obwislym brzuchem i rozstepami to bede tam napewno pasowac :laugh: mocno musial sie moj m uderzyc bo ja napewno tam nie pojade wole chorwacje :) bardzo z sisi jestescie podobne i Wiki jak zawsze swietnie jak ladnie siedzi moja tez tak siada ale sie chwieje i sie boje troche :huh:
Adee rosnie druga internaltka Maja :laugh:
Anetko :) milo Cie widziec
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

domiijak Blazej lepiej :unsure:
Kiniaakurtka swietna :) czarna
no i jutro mamy szczepienie uff mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialam jak tak to przepraszam...
a teraz wtapiam sie w tlum :blink: :lol: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #292894 przez marta_szh
hejka

POTRZEBUJE WÓZKA ZEBY BYŁA TO WYGODNA SPACEROWKA ALE ZEBY MIAŁA TEN FUNKCJE DLA NIESIEDZACEGO JESZCZE DZIECKA CZYLI MOJEGO 4,5 MIESIECZNEGO LOLKA, MOJ STARY WOZEK NIESTETY SIE SKNOCIŁ, SPRAWA PILNA
12 lata 11 miesiąc temu #292895 przez marta_szh
A I JESZCZE ZEBY CENA NIE BYŁA JAKAS POWALAJACA
12 lata 11 miesiąc temu #292896 przez adee84
Sonia z próbami odkladania do łóżeczka jest wprost proporcjonalnie z moimi nerwami :dry:

Edytka pokaż tatoo?
Marta spytam koleżankę :) ona ma wózek po synku i był on niedrogi ale nie jest jakiś tam cudowny i extra zbajerzony ;)
idę spać, dziecko znów na mnie wisi :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #292897 przez soniasg
Edytko no to będziemy trzymać kciuki za szczepienie :kiss:

Marta ja Ci nie pomogę niestety

znalazłam skoczek używany i zastanawiam się czy go kupić... tylko jak ja to powiem M :P
12 lata 11 miesiąc temu #292898 przez soniasg
Adee właśnie, że nie bo libido dalej na porodówce :P dobranoc coby Majka dała Ci się wyspać

Edytko ja już kiedyś pisałam, że jestem bardzo fotogeniczna a na żywo wyglądam dużo gorzej. a co do tattoo na cycu to jak on się ma po ciąży i karmieniu piersią?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292899 przez Edyta
marta sz chcesz moj :laugh: nie no zarcik :laugh: :silly: co ci sie tam zknocilo ...poszukaj moze na allegro. :dry:
Adee nie no co ty nie bede mojego skorpiona pokazywac bo jeszcze sie zawstydzi i ucieknie :laugh:
Ty pokaz swoj :)
sonia dzieki za kciuki mam nadzieje ze jakos to bedzie bo jutro ma byc ponoc ta szczepionka do picia :dry: edytuje sonia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
ja tez chce skoczka moze byc uzywany najlepiej na ebeyu ale nie widzialam :( za ile wyczailas uzywany...a i chcialam powiedziec ze musze isc spac bo sobie obiecalam ze pojde wczesniej a tu juz ta godzina :ohmy: :ohmy: :ohmy: :cheer: a i my mamy tez chyba skok lekko moje dziecko przechodzilo moze 1 raz skok teraz jest ten 2 obiawia sie ze rozplakuje sie bez powodu i przez sen i rusza raczkami w snie wierci sie i ogolnie yyyy na porzadku dziennym dziekuje za UWAGE ide lulac chodz milo tu sie mi dzis siedzi :)
12 lata 11 miesiąc temu #292902 przez soniasg
Edyta no to super :) ja się bałam tattoo na brzuchu bo ten mój miał iść z pleców na brzuch i dobrze że go nie zrobiłam bo bym się zapłakała. brzuch mam straszny więc tattoo by wyglądał jak wyrzuty i wypluty

A skoczka znalazłam za 100zł

poszukam Ci na ebayu może coś znajdę :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292903 przez Edyta
ok Sonia to jak wyczaisz daj znac dzieki ale ze teraz poszukasz :unsure: :unsure: :unsure: :) no to tanio wyczailas kurcze nie chce mi sie spac i chyba bedzie ciezka noc bo silvia sie wierci non stop ;)no na brzuchu tatuaz to nie wiem bo ja mam rozstepy i by pewnie porazka byla a tam gdzie mam super nic a nic sie nie zmienil :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292905 przez soniasg
Edytko no już szukam ale za tanie to one nie są

www.ebay.de/itm/Jumperoo-Fisher-Price-/3...&hash=item4cfe092482

no i osobiście to mnie bardziej podobają się te z Arti i nowego masz za 200zł
12 lata 11 miesiąc temu #292906 przez Edyta
aaaaa to jest skoczek a ja myslalam ze to jest to co nika pokazywala no a skoczek to do skakania tak no tanie nie sa ale ja chce to co nika
12 lata 11 miesiąc temu #292907 przez soniasg
no ja znalazłam dla Majki tej co Nika pokazywała ale na ebayu go nie ma

allegro.pl/stolik-edukacyjny-skoczek-art...rum-i2064740935.html
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby