- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293823 przez angellika1
a Nikoś zasnął o 20 a o 20:50 stwierdzil ze juz nie bedzie spał o 21:15 znowu zasnął a 21:25 znowu obudzil sie z uśmiechem na twarzy i teraz szaleje w łóżeczku...
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293828 przez happymamma
Renatko, ja też nie jestem zwolenniczka trzymania psów w bloku...
Angelika, Jaś zasnął "na drzemkę" o 18 i śpi do tej pory, więc również obawiam się nocy
Angelika, Jaś zasnął "na drzemkę" o 18 i śpi do tej pory, więc również obawiam się nocy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293831 przez Edyta
Renatka E tam Celina sliczna lalunia jaki Byk
Happymamma looooooooooo Matko toz to szybko sie postarala ja to bym padla jak bym sie teraz dowiedziala ze zaciazylam ale oczywiscie bardzo GRATULUJE VISZKA to decyzja indywidualna wiec nie neguje
Adee a jak tam Maja sli juz w lozeczku czy na klacie u Mamy
Angelika to masz wesolo z Nikosciem silvia spi slicznie w nagrode dostala od mamy podusie plaska do spania sama nie wiem czy dobrze zrobilam ale zapomnialam sie o to spytac lekarza :dry:Dobranoc Kasiu milej nocki i udanego dnia w pracy.. a ja tak bez nadrabiania sie jakos dziwnie czuje moze ktoras mi powie w skrocie co sie wydarzylo waznego
Happymamma looooooooooo Matko toz to szybko sie postarala ja to bym padla jak bym sie teraz dowiedziala ze zaciazylam ale oczywiscie bardzo GRATULUJE VISZKA to decyzja indywidualna wiec nie neguje
Adee a jak tam Maja sli juz w lozeczku czy na klacie u Mamy
Angelika to masz wesolo z Nikosciem silvia spi slicznie w nagrode dostala od mamy podusie plaska do spania sama nie wiem czy dobrze zrobilam ale zapomnialam sie o to spytac lekarza :dry:Dobranoc Kasiu milej nocki i udanego dnia w pracy.. a ja tak bez nadrabiania sie jakos dziwnie czuje moze ktoras mi powie w skrocie co sie wydarzylo waznego
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293835 przez kiniaa
Edytka to ladnie Silvia wazy i ciesze sie ze wszystko oki
moja wazy dopiero 5800 g chudzielec
Happymama z turlaniem to u nas podobnie ostatnio o malo na nia nie nadeplam bo z maty przeturlala sie pod krzeslo kolo komputera
Haniu biedny ten Twoj M, na pewno sie bedzie poprawiac wkrotce
Kasia kupe lat
moja wazy dopiero 5800 g chudzielec
Happymama z turlaniem to u nas podobnie ostatnio o malo na nia nie nadeplam bo z maty przeturlala sie pod krzeslo kolo komputera
Haniu biedny ten Twoj M, na pewno sie bedzie poprawiac wkrotce
Kasia kupe lat
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293841 przez Kasia81
Kiniaa:
) No zawsze sobie obiecuję że częściej będę tu zaglądać ale czasu wciąż brak (( Nie mam pojęcia jak wy dajecie radę dalej tak aktywnie się udzielać... chyba musiałabym znowu zafasolkować i nie pakować się w remonty żeby mieć czas na pisanie z Wami tak często jak bym chciała ) No i jeszcze laptopka sobie fundnąć bo komp stoi w pokoju Mateuszka i nie chcę korzystać jak śpi więc prawie nigdy nie mam jak i kiedy )
) No zawsze sobie obiecuję że częściej będę tu zaglądać ale czasu wciąż brak (( Nie mam pojęcia jak wy dajecie radę dalej tak aktywnie się udzielać... chyba musiałabym znowu zafasolkować i nie pakować się w remonty żeby mieć czas na pisanie z Wami tak często jak bym chciała ) No i jeszcze laptopka sobie fundnąć bo komp stoi w pokoju Mateuszka i nie chcę korzystać jak śpi więc prawie nigdy nie mam jak i kiedy )
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasia81.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293843 przez kiniaa
Adee podejrzewam ze sie przyzwyczaila spac na Twojej klacie. Po prostu jej Ciebie brakuje dlatego sie budzi. Moze sprobuj jej do lozeczka dac jakas swoja bluzke albo cos w czym chodzilas caly dzien ( tylko nie majtki ) to mozliwe ze pomoze
- Kasia81
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293846 przez Edyta
Kamila ano poszlo jak trza to trza jest troche strachu ale pozniej to moja dziewczyneczka jest grzeczna jak zawsze
Kiniaa to drobinka ta Twoja Izabella
Kasia no to musze pomyslec o zastepczej podusi jak by co ale moja jeszcze nigdy nie wymiotowala
Adee czy Twoja klata to nie wysiada bo ja to bym nie dala rady tak dziecka na klacie trzymac ty ja kochana odzwyczajaj bo bedzie ciezko uuuuuu oj ciezko nie zebym sie madrowala ale jak bedzie wazyc z 10kg to ci cycki plecami wyjda
Kiniaa to drobinka ta Twoja Izabella
Kasia no to musze pomyslec o zastepczej podusi jak by co ale moja jeszcze nigdy nie wymiotowala
Adee czy Twoja klata to nie wysiada bo ja to bym nie dala rady tak dziecka na klacie trzymac ty ja kochana odzwyczajaj bo bedzie ciezko uuuuuu oj ciezko nie zebym sie madrowala ale jak bedzie wazyc z 10kg to ci cycki plecami wyjda
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293853 przez happymamma
kiniaa napisał:
Adee, nie mniej jednak zgadzam się - Maja po prostu się przyzwyczaiła Aleeee ... nie ma takiej rzeczy, od ktorej nie można sie odzwyczaić Tylko wymaga to troszkę czasu i cierpliwosci
oplułam laptopa - dosłwnie wyplulam na niego wodę, którą miałam akurat w ustach czytając ten postAdee podejrzewam ze sie przyzwyczaila spac na Twojej klacie. Po prostu jej Ciebie brakuje dlatego sie budzi. Moze sprobuj jej do lozeczka dac jakas swoja bluzke albo cos w czym chodzilas caly dzien ( tylko nie majtki ) to mozliwe ze pomoze
Adee, nie mniej jednak zgadzam się - Maja po prostu się przyzwyczaiła Aleeee ... nie ma takiej rzeczy, od ktorej nie można sie odzwyczaić Tylko wymaga to troszkę czasu i cierpliwosci
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293857 przez Edyta
Kasia a ty wpadaj jak bedziesz mogla no coz zycie z tym czasem to troche ciezko wiem co mowie jeszcze nie wrocilam do pracy ale kiedys zamierzam a juz teraz tylko rano albo wieczorami wchodze bo wlasnie czasu brak a co jak dzieci chodzic zaczna siadac dzis bylam u gina a tam taki koncik dla dzieci i dzieci sie bawily ale fajne siapalunki jedna chinka sliczna chlopczyk blondasek i szatynka z loczkami jak sobie popatrzylam to nie chcialo mi sie z tamtad wychodzic..Happymamma dobre wytrzyj laptopa i smaruj dalej
Kiniaa no tez sie z majtek smialam dobre dobre
Kiniaa no tez sie z majtek smialam dobre dobre
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
Moderatorzy: ilona