BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #293823 przez angellika1
a Nikoś zasnął o 20 a o 20:50 stwierdzil ze juz nie bedzie spał o 21:15 znowu zasnął a 21:25 znowu obudzil sie z uśmiechem na twarzy i teraz szaleje w łóżeczku...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293828 przez happymamma
Renatko, ja też nie jestem zwolenniczka trzymania psów w bloku...

Angelika, Jaś zasnął "na drzemkę" o 18 i śpi do tej pory, więc również obawiam się nocy ;)
12 lata 11 miesiąc temu #293829 przez Kasia81
Nie wiem jak Nikoś ale ja uciekam spać... bo jutro znowu do pracy :((
Dobranoc Wszystkim dzieciom i ich mamusiom, kolorowych snów!!!

[/url]
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293831 przez Edyta
Renatka E tam Celina sliczna lalunia :) jaki Byk :huh:
Happymamma looooooooooo Matko :cheer: toz to szybko sie postarala :lol: ja to bym padla jak bym sie teraz dowiedziala ze zaciazylam :laugh: ale oczywiscie bardzo GRATULUJE VISZKA :) to decyzja indywidualna wiec nie neguje :)
Adee a jak tam Maja sli juz w lozeczku :unsure: czy na klacie u Mamy
Angelika to masz wesolo z Nikosciem :laugh: silvia spi slicznie w nagrode dostala od mamy podusie plaska do spania :P sama nie wiem czy dobrze zrobilam ale zapomnialam sie o to spytac lekarza :dry:Dobranoc Kasiu milej nocki i udanego dnia w pracy.. :) a ja tak bez nadrabiania sie jakos dziwnie czuje moze ktoras mi powie w skrocie co sie wydarzylo waznego :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #293834 przez kamila_86
Super dzieciaczki ;)

Viszka gratulacje!!

Renata super, że mała ci przesypia całe noce :) my też na takie czekamy ;)

Biedronka powodzenia na sesji ;) dasz radę

Edyta super, że wszystko w porządku i jakos to poszło na tym szczepieniu :)
12 lata 11 miesiąc temu #293835 przez kiniaa
Edytka to ladnie Silvia wazy :) i ciesze sie ze wszystko oki :)

moja wazy dopiero 5800 g :dry: chudzielec :)

Happymama z turlaniem to u nas podobnie :) ostatnio o malo na nia nie nadeplam :cheer: bo z maty przeturlala sie pod krzeslo kolo komputera

Haniu biedny ten Twoj M, na pewno sie bedzie poprawiac wkrotce

Kasia :laugh: kupe lat
12 lata 11 miesiąc temu #293836 przez Kasia81
Edytka - mój mały też już od jakiegoś czasu sypia na płaskiej poduszeczce i tak się lubi w nią wtulać i zasypiać że jak ostatnio sobie na nią zwymiotował i zabrałam do prania to miał problem z zaśnięciem :)

[/url]
12 lata 11 miesiąc temu #293838 przez adee84
adee84 napisał:

Majka usnęła ładnie, po czym minęło 45 min obudziła się i znów śpi na mojej klacie :huh: :huh: o co kaman :unsure: :unsure:[/quote]

cytuję iebie bo nie chce mi się drugi raz pisać :dry: dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co się dzieje ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293841 przez Kasia81
Kiniaa:

:)) No zawsze sobie obiecuję że częściej będę tu zaglądać ale czasu wciąż brak :((( Nie mam pojęcia jak wy dajecie radę dalej tak aktywnie się udzielać... chyba musiałabym znowu zafasolkować i nie pakować się w remonty żeby mieć czas na pisanie z Wami tak często jak bym chciała :)) No i jeszcze laptopka sobie fundnąć bo komp stoi w pokoju Mateuszka i nie chcę korzystać jak śpi więc prawie nigdy nie mam jak i kiedy :))

[/url]
12 lata 11 miesiąc temu #293843 przez kiniaa
Adee podejrzewam ze sie przyzwyczaila spac na Twojej klacie. Po prostu jej Ciebie brakuje dlatego sie budzi. Moze sprobuj jej do lozeczka dac jakas swoja bluzke albo cos w czym chodzilas caly dzien ( tylko nie majtki :P ) to mozliwe ze pomoze
12 lata 11 miesiąc temu #293845 przez Kasia81
adee - może ząbki jej idą i potrzebuje twojej bliskości ??? Zawsze przy mamie to jakby mniej boli... jeszcze pamiętam ze swojego dzieciństwa :)

[/url]
12 lata 11 miesiąc temu #293846 przez Edyta
Kamila ano poszlo jak trza to trza jest troche strachu ale pozniej to moja dziewczyneczka jest grzeczna jak zawsze :laugh:
Kiniaa to drobinka ta Twoja Izabella :)
Kasia no to musze pomyslec o zastepczej podusi jak by co ale moja jeszcze nigdy nie wymiotowala :)
Adee czy Twoja klata to nie wysiada bo ja to bym nie dala rady tak dziecka na klacie trzymac ty ja kochana odzwyczajaj bo bedzie ciezko uuuuuu oj ciezko :blink: nie zebym sie madrowala ale jak bedzie wazyc z 10kg to ci cycki plecami wyjda :laugh: :silly: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293850 przez adee84
Kinia :lol: :lol: :lol:
spróbuję, tak w sumie zaraz po szpitalu uczyłam ją zasypiać w łóżeczku :)
Kasia zęby owszem, przebija się druga jedynka ;)
12 lata 11 miesiąc temu #293853 przez happymamma
kiniaa napisał:

Adee podejrzewam ze sie przyzwyczaila spac na Twojej klacie. Po prostu jej Ciebie brakuje dlatego sie budzi. Moze sprobuj jej do lozeczka dac jakas swoja bluzke albo cos w czym chodzilas caly dzien ( tylko nie majtki :P ) to mozliwe ze pomoze

oplułam laptopa - dosłwnie wyplulam na niego wodę, którą miałam akurat w ustach czytając ten post :lol: :lol: :lol:

Adee, nie mniej jednak zgadzam się - Maja po prostu się przyzwyczaiła :dry: Aleeee ... nie ma takiej rzeczy, od ktorej nie można sie odzwyczaić :) Tylko wymaga to troszkę czasu i cierpliwosci :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293857 przez Edyta
Kasia a ty wpadaj jak bedziesz mogla no coz zycie z tym czasem to troche ciezko wiem co mowie jeszcze nie wrocilam do pracy ale kiedys zamierzam a juz teraz tylko rano albo wieczorami wchodze bo wlasnie czasu brak a co jak dzieci chodzic zaczna siadac dzis bylam u gina a tam taki koncik dla dzieci i dzieci sie bawily ale fajne siapalunki jedna chinka sliczna chlopczyk blondasek i szatynka z loczkami jak sobie popatrzylam to nie chcialo mi sie z tamtad wychodzic..Happymamma :lol: :laugh: dobre wytrzyj laptopa i smaruj dalej :laugh:
Kiniaa no tez sie z majtek smialam :laugh: :lol: :silly: dobre dobre :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia